Tack. Behandlingen gick bra. Läkning efter coolpeel tog ca 3–4 dagar.
Laserverket AB
Välkommen till Laserverket AB – Specialist på avancerad laserbehandlingar Laserverket AB är en ledande klinik inom estetiska - och medicinska laserbehandlingar i Stockholm. Vi erbjuder ett brett utbud av effektiva behandlingar med toppmodern laserteknik, anpassade för att ge våra kunder trygga och långvariga resultat. ...
743 omdömen om Laserverket AB
Sedan starten hos Reco 2020
Toppen, 3–4 dagars läkning är helt enligt plan. Tack för ditt omdöme!
Det var jätte bra. skulle verkligen rekomendera.
Så roligt att du är nöjd och tack för rekommendationen.
Fantastisk behandling som verkligen fungerar!
Stort tack! Underbart att höra att behandlingen verkligen fungerade.
har skrivit och sparat men verkar ha ändå försvunnit
Tack för din recension! Vi vill gärna förstå exakt vad du menar. Du får gärna kontakta oss så vi kan kan hjälpa dig på bästa sätt.
Denna behandling var fantastisk, har sett grymma resultat snabbt efter 1 vecka. Han var så jäkla duktig, kommer definitivt att gå tillbaka för en ny behandling.
Tack! Vi blir superglada att du är nöjd och planerar en ny behandling.
Jag tog bort ett flertal födelsemärken för knappt två veckor sedan. Nu har nästan alla sårskorpor lossnat och resultatet är redan över förväntan! Håkan är mycket förtroendeingivande och fick mig trygg redan under konsultationen, som jag hade i anslutning till behandlingen. Jag kan varmt rekommendera Laserverket! Hälsningar Ullis
Stort tack för ditt omdöme och för förtroendet! Härligt att både konsultation och behandling kändes trygga.
Bra! Trevlig personal och bra info
Stort tack för ditt omdöme! Kul att personalen kändes trevlig och infon var tydlig.
Bra och professionell bemötande
Stort tack för ditt omdöme, det värmer!
Väldigt bra service, lyhörd och hjälpsam. Väldigt kunnig i det han gör.
Stort tack! Vi blir väldigt glada att du upplevde både bra service och kunnighet.
Håkan är kunnig, proffsig och trevlig. Man känner trygg med behandlingen. Rekommenderar 👍
Tack för rekommendationen. Det betyder mycket för oss!
Trevligt bemött och profsit. Nöjd.
Stort tack att du är nöjd. Härligt att bemötandet kändes trevligt och proffsigt.
Bra och professionell behandling
Stort tack! Toppen att du upplevde behandlingen bra och professionell.
Bra bemötande och bra utfört.
Tack! Vi uppskattar din feedback.
De var de bästa jag har varit med
Stort tack! Vi blir verkligen glada att höra det.
Thanks to laserverket for the exceptional professional service. I will definitely use your service again in the future.
Big thanks! Thrilled you found our service exceptional. Welcome back anytime.
Professionellt bemötande och väl utfört arbete. Rent och snyggt!
Stort tack för ditt omdöme. Vi blir glada att det upplevdes proffsigt, rent och snyggt.
Trevligt, seriöst och bra service.
Stort tack för omdömet! Det värmer uppskattas.
Superbra! Tydligt, enkelt, snabbt, smidigt! Skulle rekommendera till vem som helst :-)
Snabbt, trevligt och prisvärt
Bra bemötande och mycket nöjd med resultatet.
Stort tack! Vi är glada att du är mycket nöjd med resultatet!
Trevligt bemötande! Gjorde en nikotin laserbehandling. Kan inte svara för hur det kommer o gå, gott 10 dagar nu och ett kämpande varje dag.
Tack för ditt omdöme. Bra och starkt jobbat. Vi finns här om du vill ha stöd eller göra en uppföljande behandling.
Bra bemötande och en tillgänglighet med kort varsel.
Stort tack! Bra att tillgängligheten och bemötandet landade rätt.
Snabbt, smidigt plågsamt 😅men bra blir det. Nöjd helt enkelt
Stort tack! Ibland kan det göra det lite ont men ska man vara fin får man lida pin.
Honestly I’m so happy this is the best clinic for laser and from one section I get what I need Thank you so much 🤗🤗
Wow, thanks! We’re glad the treatment delivered exactly what you needed.
Bokade tid för att ta bort födelsemärket med laser. Gick väldigt snabbt och enkelt. Smärta som kändes knapp, så jag är nöjd
Stort tack för ditt omdöme. Kul att upplevelsen var smidig och att du är nöjd!
Fantastiskt tryggt och väldigt proffsigt! Håkan var även lyhörd på vad man ville uppnå med behandlingen!
Tack för förtroendet. Det är precis så vill vi uppfattas i vårt arbete.
Snabb och smidig behandling med laser för att ta bort en leverfläck.
Stort tack för ditt omdöme. Vi blir glada att du upplevde att leverfläcken kunde tas bort smidigt.
Väldigr bra bemötande. Metoden hjälpte mig att sluta röka...efter 35 år av rökning. Det var inte lätt men det hjälpte väldigt mycket. Hade försökt aluta förut och misslyckats. Lasermetoden hjälpte mig att härda ut det värsta. Tack!
Stort grattis till att du lyckats sluta röka! Tack för att du delar din erfarenhet.
Jag tycker allt var positivt återvänder gärna igen vid behov
Tack för förtroendet. Välkommen tillbaka när som helst.
Otroligt nöjd! Tog bort födelsemärken i hårbotten och de är helt borta.
Stort tack för ditt omdöme. Toppen att födelsemärken är borta och att du är nöjd med resultatet!
Jättetrevligt bemötande och framförallt fick jag ett jättebra resultat! Mycket nöjd med mitt besök.
Tack för ditt omdöme. Härligt att du är nöjd med både bemötande och resultat!
Bra laser!! :D Är nöjd med behandlingen
Tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig.
Behandling av hudförändring Jag är supernöjd. Ser fram emot att komma tillbaka för andra typer av behandlingar i framtiden.
Stort tack! Det gläder oss att du är supernöjd. Du är varmt välkommen tillbaka!
Mycket trevligt bemötande, tekniken fungerar över förväntan, är inte alls lika sugen på nikotin.
Kul att höra! Fantastiskt att du redan känner minskat nikotinsug. Det är ett stort steg. Tack för ditt omdöme!
Proffsigt bemötande. Jag är helt nöjd med mitt besök hos Laserverket och rekommenderar att boka sin tid här för att ta bort en oönskad tatuering.
Tack för din rekommendation! Vi är glada att du är helt nöjd med ditt besök hos oss. Varmt välkommen tillbaka!
Enkel och professionell att ha att göra med. Samma standard på renlighet i alla utrymmen som en vårdcentral, kanske lite högre. Jag ville ha hjälp med att få ett ärr, en tatuering och en scarification borttrollad. Två av grejerna behandlar han under samma halvtimme. Mest prisvärd på Söder såvitt jag vet.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd. Välkommen åter!
Rekommenderar varmt! Håkan är väldigt duktig och trevlig.
Tack snälla för din recension och rekommendation. Det gläder oss att du är nöjd med både bemötande och behandling.
Mycket bra erfarenhet, bra behandling och ett bra resultat.
Tack för din recension! Vi är glada att du haft en bra upplevelse hos oss och att både behandling och resultat levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka!
Proffsigt och bra bemötande! Jag är jättenöjde med min CoolPeel behandling. Behandlingen stämde med min förväntningar. Kommer tillbaka:)
Tack för din återkoppling! Det gläder oss att du är nöjd med bemötandet din CoolPeel-behandling och att den levde upp till dina förväntningar. Vi ser fram emot att få välkomna dig igen! 😊
Superbra bemötande och bra resultat (lasrade bort ett fibrom på näsan)
Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och resultatet efter behandlingen. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med fibromet. Varmt välkommen tillbaka om du skulle behöva något mer framöver! 🌟
Bra och proffsigt bemötande! Behandlingen stämde med mina förväntningar. Är nöjd!
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att bemötandet och behandlingen levde upp till dina förväntningar.
Jag var mycket stressad inan min besök,men docktorn var väldigt tålamodig och forskitig med mig.Fick bedövning på min födelsemärke som var på ansiktet. Mycket nöjd med resultatet efter det. Rekomenderar starkt.
Vi är glada att du kände dig lugn och väl omhändertagen under besöket och att du är nöjd med resultatet. Stort tack för din rekommendation – du är varmt välkommen tillbaka! 🌟😊
Tog bort tre leverfläckar på ryggen. En smidig och snabb behandling! Fick ett bra bemötande och bra information för hur behandlingen skulle gå till och vad jag behövde göra efteråt. I sin helhet är jag mycket nöjd.
Tack så mycket för din! Vi är glada att du kände dig väl bemött och informerad – och att behandlingen upplevdes som smidig och effektiv. Härligt att höra att du är nöjd med helhetsupplevelsen. 🌟😊
Trevligt bemötande, fick all info jag undrade över, gjorde Coolpeel för första gången, min hud fick glow redan efter en vecka, har varit på Laserverket förrut , kommer definitivt tillbaka / Helen🌸
Tack så mycket, Helen, för din fina och värmande feedback! Vi är så glada att du återvände till oss och att din hud redan fått glow efter första CoolPeel-behandlingen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌸✨
Jag är så glad att jag har gjort min första behandling. Redan nu ser jag på före o efter bilder vilken skillnad jag har fått. Mina solfläckar är borta .Ett annat märke jag hade vid ögonbrynet som läkaren försökte bränna bort men som typ aldrig läkte utan det blev hela tiden en ny sårskorpa den är borta. Ja det blir fler gånger som jag kommer att göra .
Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi blir verkligen glada av att höra hur nöjd du är! Fantastiskt att du redan ser tydlig skillnad och att märket vid ögonbrynet har försvunnit. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa behandling! 🌟😊
Jättebra bemötande och hade bra förväntningar som också överträffades. Det var en trevlig upplevelse och seriöst. Topp betyg till Laserverket AB.
Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss att vi kunde överträffa dina förväntningar och att du upplevde både bemötandet och behandlingen som seriös och trevlig. Toppbetyg från dig betyder mycket – varmt välkommen tillbaka! 🌟😊
Proffsigt bemötande och väldigt fint resultat blev det då jag tog bort flera leverfläckar i ansiktet och på ryggen. Rekommenderar verkligen detta företag.☺️ Med vänlig hälsning Katarina Nilsson
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Stort tack för din rekommendation – och varmt välkommen tillbaka! 😊🌟
Tog bort födelsemärken och blev så nöjd. Jättebra bemötande kan bara rekommendera 😊🌟
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Tack för din rekommendation – och varmt välkommen tillbaka! 😊🌟
Fantastisk bra , mycket nöjd !
Vi är glada att du är nöjd – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka! 🌟😊
Trevligt och kunnigt bemötande. Jag är mycket nöjd.
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att få välkomna dig igen! 🌟