Hudvård in Stockholm

83 reviewed hudvårdsalonger in Stockholm municipality

• 743 opinions
    Sarah A
    Sarah A: Bra bemötande, noggrann, lyhörd Pris värt och kan starkt rekommendera!
  • Driver du skönhetsklinik i Stockholm?

• Josef M
    Josef M: Jag dök upp 1h tidigare än min bokade tid i hopp om att få starta behandlingarna lite tidigare och jag blev bemött av super trevliga Johan, som ordnade ihop mitt rum extra snabbt åt mig och förklarade tydligt och detaljerat vad jag skulle få för behandlingar och hur de gick till. Jag gjorde 50 min i floating podden och 15 min i infraröd strålning, helt otrolig upplevelse starkt rekommenderat. Pluss poäng för personal som är pålästa och vet exakt allt om de behandlingar som dom erbjuder
  • 244 opinions
    Nordiska Kliniken är ledande inom plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård. Här kan du känna dig trygg. Välkommen!
    Sofie E Görans-Dotter R
    Sofie E Görans-Dotter R: Kände mig väldigt bra omhändertagen hela operationsresan
  • 493 opinions
    Välkommen till vår lugna och privata klinik! Vi erbjuder effektiv hudvård som ger dig ett piggare och mjukare utseende.
    Shirin W
    Shirin W: Fyllde på mina läppar, vilket jag gör regelbundet. Lika nöjd som alltid att besöka Carmen. Hon sätter alltid sina kunder främst och ger en utmärkt service på högsta nivå. Har gått hos henne senaste 10 åren och kommer aldrig gå till någon annan då hon är den bästa inom sin bransch. Carmen vet precis vad som behövs göra för att få en att gå därifrån och känna sig som världens vackraste. Hon skulle heller aldrig göra en tjänst om hon inte visste att det gav kunden ett perfekt resultat. Mina förväntningar är alltid skyhöga och hon lyckas alltid överträffa dem endå. Första gången jag besökte henne på sin nya arbetsplats entouch och miljön var avslappnad & välkomnande fast i en privat miljö.
  • 50 opinions
    Johanna B
    Johanna B: Toppen bra bemötande och fint resultat på läpparna tack så hjärtligt/ Johanna
  • 115 opinions
    Välkommen till Tifony - Vi får dig att känna dig bra, både inifrån och utifrån!
    Frida P
    Frida P: Supertrevlig och proffsig! Hon är snabb, effektiv och kunnig vilket är allt man vill ha vid sugaring.
  • Välkomna till min salong!
    Maria R
    Maria R: Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
  • 100 opinions
    Välkommen till Operakliniken - Boka gärna någon av våra populära behandlingar.
    Mattia L
    Mattia L: Väldigt nöjd, trevlig och noga personal 👌🏻 Har varit kund hos dem i snart ett år nu
  • 139 opinions
    Välkommen till Formedico Estetik! Låt oss hjälpa dig att fly vardagen med en lugn stund i en avkopplande och trygg miljö.
    Jessica L
    Jessica L: Professionella med hög standard och noggrannhet
  • Hos oss står du alltid i centrum! Vi är experter på icke-kirurgiska skönhetsingrepp såsom IPL, botox och fillers. Välkommen!
    ALEXANDER C
    ALEXANDER C: Tack till ett mycket proffsigt och glädjefyllt möte med Dorina på skönhetsakuten. Kände mig så välkommen och lugn så fort jag steg på. Måste tillägga att mötas med ett glatt leende gör stor skillnad om man är nervös , blev genast lugn på en gång. Tänk att så lite kan göra så mycket , en mycket bra start innan behandlingen . Själva behandlingen gick superbra och kunde inte ha blivit bättre, är supernöjd. Tusen tack. Kan varmt rekommendera.
  • 147 opinions
    Varmt välkommen till hudvård anpassad efter dina önskemål och din huds behov. Resultatinriktade behandlingar med lyxig spakänsla.
    Sara K
    Sara K: Hennes ansiktsmassage till ansiktsbehandlingen är helt magisk.
  • 98 opinions
    Mojdeh T
    Mojdeh T: Trevligt bemötande, fräscht och effektivt. Noggrann.
  • 314 opinions
    Catharina R
    Catharina R: Proffsigt och fint bemötande från början till slut. Rekommenderar absolut
  • 40 opinions
    Maria J
    Maria J: Mycket trevlig och kunnig . Man får den bästa behandlingen man kan få och finaste bemötande . Vi är alltid glada och trygga hos Lady Love .
  • Carina O
    Carina O: Alltid lika trevligt och välbemött hos Elisabeth. Rekommderar
  • 54 opinions
    Anna S
    Anna S: Jättenöjd varje gång jag gjorde fransar och Detty är jättetrevlig och professionell. Rekommenderar!
  • Annika A
    Annika A: Jag beskriver den än en gång. Mycket bra benötande och behandling. Rekommenderar gärna till vänner. Köpte en nagelolja som är mycket bra.
  • 135 opinions
    Inan S
    Inan S: Fantastiskt professionella. Jag har aldrig varit så nöjd och då har jag varit på väldigt många ställen! De är väldigt trevliga och familjära och det i kombination med den höga kvalitén de erbjuder gör att jag aldrig kommer att gå någon annanstans!
  • 32 opinions
    Synve S
    Synve S: Fantastiska produkter, min hy har aldrig mått så bra!!
  • 30 opinions
    Magnus W
    Magnus W: Proffsigt bemött, gjorde plasmapen ögonbryn lyft och är jätte imponerad av resultatet, så mycket bättre än jag kunde föreställa mig! Köpte även produkter hem från mesoestic som jag är sjukt nöjd med 💕
  • 52 opinions
    Yasmin Ö
    Yasmin Ö: Ansiktsbehandlingen skräddarsyddes och hon var så noggrann lugn och säker på sitt jobb fick massor tips och blev en super härlig stund! Tack
  • 64 opinions
    Annika F
    Annika F: Jag har besökt Crystal Clear Beauty Center flera gånger och kan varmt rekommendera dem
  • Johanna R
    Johanna R: Lika nöjd varje gång! Fantastisk massage och Carin är så trevlig och duktig.
  • Driver du skönhetsklinik i Stockholm?

• 44 opinions
    Rebecca E
    Rebecca E: En hudterapeut som alltid ser till ditt bästa! Sofie har räddat min hud flera gånger! En professionell person och perfektionist ut i finger spetsarna. En hudterapeut som verkligen bryr sig på riktigt och är passionerad i sitt arbete. Man känner sig alltid trygg, omhändertagen och blir alltid lika nöjd varje gång man lämnar salongen.
Show page: