Nacka Tandvårdsteam

www.nackatandvardsteam.se
  • BadgeSevenYears
1 763
4.7

Välkommen till Nacka tandvårdsteam! Vi erbjuder högkvalitativ tandvård för alla i en trivsam miljö. Barn och vuxna, stora som små. Vi har samlat erfarna tandläkare, tandhygienister och specialister under ett och samma tak för att du ska få den service du förtjänar. Våra behandlingar: Allmäntandvård, estetisk tandvård, implantat,...

1763 omdömen om Nacka Tandvårdsteam

Sedan starten hos Reco 2020

Katarina C
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Kände mig varmt välkommen av all personal, från receptionisten, tandsköterskan och tandläkaren. Under behandlingen fick jag veta vad som hände steg för steg. Jag fick förslag på fortsatta ingrepp, kostnad för det och tips på vad jag själv kan göra hemma.

Erik L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Ett genomtänkt, professionellt och varmt bemötande. Tydlig kommunikation som gjorde att jag kunde välja rätt behandling och produkter för mig, En brygga mellan två tänder.

Jonas L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Dom är duktiga men bokar om tiden varje gång, och när jag ifrågasätter svarar dom med en rätt aggressiv ton. Dom la på tre tusen kronor utöver offert på en behandling, även här fick jag ett ganska aggressivt bemötande när jag påpekade detta.

Svar från Nacka Tandvårdsteam

Hej Jonas! Det var tråkigt att höra. Du får gärna kontakta mig så kan jag försöka reda ut vad som hänt. Offerter kan såklart ändras men då ska du oxå få information om varför. När det gäller tider och ombokningar så kan det ibland bero på andra sena återbud/sjukdom eller liknande. Självklart ska det inte ske upprepade gånger. Du når mig på 0704927528 Mvh Niclas Wallenborg

Gunilla L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt bemötande av personalen och lätt att boka en tid och även ändra tiden!

Per N
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Dom är grymma och känns seriösa

Felicia S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Upplevt både bra och mindre bra. Tandläkaren kändes trygg. Receptionisten eller vad den person har för titel upplevdes väldigt hård och nästan otrevlig. Det är inte det första bemötandet man önskar när man ska till tandläkaren eller är i dialog.

Martin L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Alltid en bra upplevelse! Trevliga tandläkare och tandhygienister

Lars Gunnar J
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevlig personal. Tydligt säger de vad som kommer att göras dag för dag. Tandläkare har alltid den senaste utbildningen för att bemöta patienten med respekt och professionell omhändertagande. Jag rekomenderar mitt högsta betyg för ett underbart utfört arbete. Sträck på ryggen och var stolta att ni har rätt inställning till patienterna. Mvh LG

Hans O

Trevlig bemötande smärtfri behandling

Beate T
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Tandhygienisten var superbra, men kvinnan i receptionen var inte på gott humör. Därför blir omdömet på det viset.

Susana S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Supertrevligt och känner mig väl omhändertagen av både reception (fantastiska!) och tandläkare. Enda nackdelen är långa väntetider om man behöver göra något större.

Håkan R
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Vänligt bemötande redan i receptionen. Sakligt och fortsatt vänligt mottagande hos Jens, tandläkaren. Han förklarade tydligt läget och behandlingsalternativen. Kort sagt, proffsigt och bra omhändertagande.

Carina A
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Det var proffsigt och effektivt.

Tereza J

Jag är jättenöjd!

Tomas R
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bra mottagande, service, och kommunikation

Henrik A

Lugnt och proffsigt bemötande 👌

Peter F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Fick mycket bra hjälp av Derya

Christian W
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bästa tandläkaren jag någonsin varit hos!!

Elvy Ö
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Allt var som förväntat uto att betalningen blev fe

Anita L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Behandlingen är inte klar så den viktigaste delen återstår. Telefonkontakten var inte bra. Jag har utmärkt hörsel men det var svårt att uppfatta vad den uppringande kvinnan sa. Pratade för fort och otydligt.

Sven Gösta S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevlig personal och fin behandling, rekommenderas till bekanta.

Helene Marianne W
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Professionell behandling och vänligt bemötande.

Martin L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Proffsigt och bra. Bra hjälpmedel som underlättar ingrepp.

Mats G
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt bemötande och bra personal som tar hand mig påbästa sätt.

Désirée Christine G
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Man känner sig trygg, superproffsiga tandläkare och senaste tekniken när det gäller utrustning! Rekommenderas å det varmaste!

Katarina Cecilia A
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket trevligt bemötande och noggrann med att ta bort tandsten.

Elisabeth S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bemötandet är fantastiskt. Personalen är glada och hjälpsamma på alla vis. Dessutom uppskattar jag att man kommer intill behandlingen på uppsatt tid, något jag aldrig upplevde hos min tidigare tandläkare. Där fick man alltid vänta 20-40 på att komma in trots kokad tid.

Göran A
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Allt fungerar mycket bra. Jag har en helt fantastisk tandläkare som minimerar det obehag jag känner. Aldrig några problem med tidsbokning.

Susanne W
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Nacka tandvårdsteam visade sig vara en gemytlig plats när jag som nykomling besökte kliniken för ett akut ärende och allt ordnade sig till det bästa. Träffade också tandhygienisten som gjorde ett proffsigt jobb på en timme! Är mycket nöjd och hoppas kunna stanna länge här tillsammans med den glada personalen .

Birgitta S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Eftersom jag tidigare har gått till Nacka Tandvårdsteam, känner dom till min rädsla för tandläkare. Jag har alltid blivit väl bemött och dom lindrar min oro, jag känner att jag styr hela proceduren gällande min tandvård hos dom. Vilket inte alla har gjort på andra tandläkarmottagningar. Jättenöjd med Nacka Tandvårdsteam.

Björn Birger C
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Ja det var probsig t gjort tack för bra omtanke.

Magnus G
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Proffesionella utan att bli opersonligt.

Ami H
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket trevligt och proffsigt bemötande

Marianne Elisabeth L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt bemötande och professionellt råd som jag gudskelov följde. Tack tack.

Ola K
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag har bytt tandläkare till Nacka pga att min förra tandläkare är inne i stan. (lång resväg). Nuvarande uppfyller väl mina förväntningar. Än så länge har jag bara registrerat mig där och gjort ett besök för tandhygienist. Det var mycket bra.

Martin S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Proffsigt och vänligt bemötande! Bra rådgivning kring en trasig tand jag hade.

Raid K
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra men jag har inte råd att flytta xs resten av mina tänder

Karin F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Vänligt,varmt och proffsigt omhändertagande. Känner mig trygg i deras händer.

Tove R
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Otroligt fint, varmt och personligt bemötande från både receptionist, tandhygienist och tandläkare. Lätt att boka tid och väldigt tillmötesgående. Rekommenderar varmt.

Britt-Mari L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Så väl omhändertagen och tryggt. att få information vad som händer i munnen

Johannes L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Väldigt proffsigt och bra med snabb service och kundnära personal.

Daniela L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trygg och trevlig miljö. Blev rekommenderad stt gå hit av vän.

Per Gunnar D
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Ett kort besök i receptionen ger knappast underlag för att betygsätta någon "upplevelse"

Martin B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt och proffsigt bemötande. Väldigt duktiga med barnen också.

Åsa T
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bra bemötande och proffsigt Derya är duva

Thomas M
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra och trevlig mottagning

Mimmi F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Väldigt bra och trevligt bemötande! Kändes närvarande och noggrann.

Lars Z
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Ett professionelt och trevligt bemötande.

Majlis Kristina J
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mkt trevligt bemötande- snabb och bra hjälp- lätta att komma i kontakt med.

Sonja L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt och professionellt bemötande. Jag kände mig trygg.