Nacka Tandvårdsteam

www.nackatandvardsteam.se
  • BadgeSixYears
1 704
4.7

Välkommen till Nacka tandvårdsteam! Vi erbjuder högkvalitativ tandvård för alla i en trivsam miljö. Barn och vuxna, stora som små. Vi har samlat erfarna tandläkare, tandhygienister och specialister under ett och samma tak för att du ska få den service du förtjänar. Våra behandlingar: Allmäntandvård, estetisk tandvård, implantat,...

1704 omdömen om Nacka Tandvårdsteam

Sedan starten hos Reco 2020

Astrid B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Svårt att beskriva då jag ännu ej varit hos er på besök 🫠

Svar från Nacka Tandvårdsteam

Hej Astrid! Beklagar att du fått denna innan du varit hos oss. Så ska det inte vara. Tack för info. Mvh Niclas

Klas
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Har försökt några gånger att svara på er enkät men misslyckats varje gång..Det verkar vara någon sorts tekniskt strul.

Hej Klas! Nu verkar det fungera! Mvh Niclas

Johanna W
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bra bemötande, snabb & proffsig service!

Clara S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Hej! Fick ett mycket vänligt och lugnt bemötande Och ett gott intryck av både personal och lokaler

Charlotte B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jättebra på alla sätt. Trevligt bemötande, bra och noggrann tandvård.

Tuula H
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Tillmötes gående, lyhörd personal med bra kompetens

Kerstin B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt mottagande och suverän behandling!

Florencia Paula C
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag är otroligt nöjd med min upplevelse. Professionell, noggrann och väldigt vänlig, jag kände mig trygg från början till slut. Rekommenderas varmt!

Zinta I
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Det var mitt första besök hos er. Läget var väldigt bra och lättillgängligt. Parkeringen var nära. Lokalen kändes trevlig med bra tidningar att läsa. Receptionisten var trevlig och hjälpsam. Sen blev det mindre bra. När röntgenbilderna skulle tas fick jag munnen full med skrot som jag hade svårt att bita om. Jag har aldrig upplevt det som obehagligt tidigare. Dessutom togs det väldigt många bilder. Resultatet var chockartat. Jag förväntade mig att få komma tillbaka snart då jag upplevde läget som akut . Men väntetiden blev...

Inga-Lill Marianne J
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra hade tandvärk fick komma samma dag. Tandläkaren mycket vänlig talade om vad hon skulle göra. Trevlig personal i receptionen.

Anahita M
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Det är värsta upplevelse.Egentligen fick inga undersökning och eventuellt något försök för att de skulle kunna hjälpa mig .

Svar från Nacka Tandvårdsteam

Hej Anahita! Du har aldrig varit här? Däremot ser jag att du har en bokad undersökning 13/11 hos oss. Välkommen då Mvh Niclas

Lena G

Proffsigt, omtänksamt, snabbt.

Anna R
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Vänligt och proffsigt bemötande av alla berörda parter. Ljusa och fräscha lokaler. Patienten i fokusq jag kände mig mycket väl omhändertagen och trygg man tog fin hänsyn till mitt handikapp. söken

Jonathan F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Bra service & noggrann tandhygienist!

Sofia B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt förtroendegivande professionellt och milt handlag av Mona och tandsköterska!

Elisabeth O
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Vänligt mottagande, lite akut mitt i sommaren, så tacksam för röntgen och snabb men noggrann behandling.

William A
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Väldigt duktiga och professionella, dessutom trevliga också!

Tomas K
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Utmärkt och trevlig personal Jag uppskattar deras kunskap ....

Helena S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt bemötande av professionell personal.

Lars B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Fick akuttid snabbt. Bra bemötande. Behandling pågår.

Nabila S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Det var bra ett tag Det var bra ett tag

Jessica N
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Proffsiga och trevliga! Kommer varmt rekommendera till vänner!

Cecilia T
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag fick ett bra bemötande, hade tid för undersökning men fick en tand åtgärdad på samma besök. Lever upp till mina förväntningar.

Hans Fredrik B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Professionellt omhändertagande vid akut besök

Hans M
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Utmärkt hjälp snabbhet, trevligt Ska fortsätta där!!!!

Rolf S

Bra bemötande. Proffsig behandling. Nöjd med resultatet. Hörnflisa gått av +1

Johan J
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Snabbt enkelt tydligt och proffesionellt bemötande.

Kerstin F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Vänligt och trevligt bemötande. Fick snabbt behandling o h uppföljning g samt trevligt telefonsamtal dagarna efter behandlingen med förfrågan om hur jag mådde. Mycket proffsigt.

Gunilla F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag blev rekommenderad av min dotter att ta kontakt med Nacka Tandvårdsteam. Jag hade tappat en bi av en tand. Jag har haft svårt med tanken att gå till tandläkare. Jag blev mycket bra mottagen. Tandläkaren förstod min svårighet och tog detvaldigt lugnt och berättade hur det skulle utföras. Jag blev lugn och klarade det bra och det kändes bra

Göran H
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Kort väntetid och bra behandling, vänlig personal.

Ingrid K
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag blev trevligt bemött! Jag var där akut för lagning av två tänder. Fort och smidigt!. Lagningen håller än !!! Mycket nöjd! Kan rekommendera andra! MVH Ingrid kock

Anna C
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra bemötande med stor skicklighet och hög kvalitet.

Lukas N
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Supertrevliga och väldigt bra mot barnen

Mikaela H
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Alltid trevliga, alltid proffsiga!!

Annika N
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra bemötande! Trevligt och professionellt. Tydligt vad det skulle kosta. Rekommenderas!

Ylwa G
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Det för mig nya sättet att ta röntgen på var en hemsk upplevelse. Annars ok.

Carl T

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Elisabeth F
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag blir alltid mycket väl bemött! Jag får alltid bra och utförlig information om min tandhälsa och vad som händer när jag blir behandlad. Jag får även alltid prisuppgift och om möjligt alternativa behandlingar. Jag är jättenöjd och rekommenderar alltid er till mina vänner och kollegor

Ann-Mari Solvig Sixtensdo B
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag upplever Nacka tandvårdsteam som mycket kompetenta och med god service och vänlighet!

Johan O
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Har besökt dom i några år och kommer aldrig byta. Dom är så otroligt proffsiga och trevliga i sitt arbete och bemötande. Pedagogiska och försiktiga, man känner sig trygg och säker i deras händer.

Anna Z
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Got a change of a crown with a not so good result - the new crown is of a different colour (though I went to the lab in Kungsholmen for a colour analysis), feels extremely uncomfortable - I’m biting myself all the time, and of an odd shape, which doesn’t make the look any better. 8000+ SEK and such a result. I do hope this will be fixed shortly with no added cost, but all in all a disappointing visit… I must say what makes the situation here worse is the fact that the dentist tried to convince me that the tooth looked good...

Svar från Nacka Tandvårdsteam

Hi! Thanx for letting us know your thoughts. Since you didn’t show up for your final visit at the dental-lab for colour matching the result was not 100%. That is unfortunate. The neighbouring tooth does in fact have a discoloration. However we want you to be 100% satisfied. Please contact the clinic for a free consultation so that we can work this out. Best regards DDS Niclas Wallenborg

Hedda S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Mycket bra mottagande och fin service!

Arman S
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jätte bra bemötande och bra hjälp

Christian T
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Spenderat mycket pengar där senaste tiden hos två olika tandläkare. Båda har varit grymma och gjort ett bra jobb. Kosta vad det kosta vill när resultatet och bemötandet är så bra. Tina i receptionen är också fantastisk och välkomnar och avslutar på bästa sätt.

Lotta K
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Har under alla mina år fått ett fantastiskt mottagande både professionellt och vänligt. Alltid får snabb och bra hjälp för hela min familj.

Tam M
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Fantastiskt bemötande och professionell tandvård! Kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Personalen var vänlig, tydlig och tog sig tid att förklara allt. Rekommenderas varmt!

Anna P
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Har länge varit patient, vi går hela familjen. Niklas W är fantastisk, så många krångliga tänder har han lagat/dragit ut/ ersatt med en brygga eller på annat sätt ordnat upp på ett självklart och lättsamt sätt. Man behöver bara åka med när man sätter sig i tandläkarstolen. Ibland har jag tyckt att det är dyrt, men å vad skönt det är att det går fort, och att jag har en kompetent och hjälpsam tandläkarmottagning att luta mig mot. Vissa perioder har jag behövt mycket hjälp, men nu fungerar allt och jag kan bara borsta och...

Kim Leif Mikael L
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Trevligt bemötande av samtliga i personalen. Det märks att det är viktigt för dem med ett gott kundbemötande.

Emelie W
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Hade tider samma vecka, tydlig kommunikation, flexibla och lyhörda för mitt behov. Gav det lilla extra i form av tips och tid. Så nöjd!

Tony E
Skrev om Nacka Tandvårdsteam

Jag var på en årlig kontroll och tog bort tandsten. Passade även på att röntga och undersöka ev. hål. Är alltid trevligt bemött av all personal (reception, tandhygienist och tandläkare). Upplever Nacka tandvårdsteam som väldigt kunniga och noggranna.