Helt underbar tandläkare och sköterska lugnt och tryggt bemötande har gått där i många år
Pretty Smile
Välkommen till Pretty Smile – Tandvård med hjärta på Kungsholmen Letar du efter en tandläkare som faktiskt lyssnar? På Pretty Smile kombinerar vi modern expertis med ett personligt bemötande som får även den mest tandvårdsrädda att slappna av. Sedan 2010 har Helena Thorsell och hennes team skapat en varm och välkomnande miljö...
44 omdömen om Pretty Smile
Sedan starten hos Reco 2024
Proffsigt i en lugn och avslappnad miljö.
Bet sönder kindtand. Fick snabbt tid. Allt perfekt!
Snabbt o smidigt på tid och klar i tid
Helena är den absolut skickligaste tandläkare jag någonsin haft.
Bra service. Trevlig personal.
Jag gillar verkligen hur de betjänar och behandlar sina kunder. De erbjuder alla tjänster man behöver. Jag är väldigt glad över att vara deras kund.
Lyssnar på mig och mina önskemål vid behandling. Varsamma händer.
Första besöket. Mycket bra mottagande. Kommer tillbaka.
Trevligt lugnt och bra bemötande
Professionellt och pålitligt!!!
Sköra tänder som nu går sönder. Lagat och satt kronor. Bra info om olika behandlingar, bra bemötande. Får tider som passar mig. Mycket nöjd.
Mycket bra trots att jag inte är positiv till tandläkarbesök.😀
Professionella och duktiga, känner mig alltid trygg att gå till pretty smile.
Vänligt o proffsigt bemötande!
Trevlig lätt på handen och snabb
När man kommer till Pretty Smile som patient, blir man mottagen så vänligt och lugnt. De som arbetar där är så professionella. De betyder allt för mig med min tandhälsa!
Har känt mig trygg och omhändertagen på mottagningen. Helena är lugn och pedagogisk. Känns bra att fråga om allt man undrar över.
Hade en tid i juni som jag var tvungen att tacka nej till pga sjukdom. Ingen återkoppling alls från tandläkaren efter det. Så det finns ingen upplevelse att beskriva
Beklagar din upplevelse. Enligt våra noteringar önskade du höra av dig själv. Å du är varmt välkommen att göra det. 0733605507. Eller på www.prettysmile.se
Det är bra bemötande! De är tillmötesgående 0 närvarande. man vet nye om de är dyrare än andra tandläkare.
Min upplevelse hos Pretty Smile var professionell, trygg och varm. Fantastiskt bemötande, tydlig kommunikation och ett resultat som överträffade mina förväntningar. Rekommenderar dem varmt till alla som söker kvalitet långsiktigt.
Förra året var jag för första gången och besökte Pretty Smile och tandläkaren Helena. Jag blev väldigt professionellt bemött och både tandläkaren och tandsköterskan gjorde ett mycket bra jobb. Jag är helnöjd med den behandling jag fick och kan och har rekommenderat andra att gå dit.
Bra råd, förtroendeingivande toppen helt enkelt.
Min upplevelse av Pretty Smile är ett professionellt och vänligt bemötande och därmed också mycket nöjd med utförd behandling. Det känns tryggt att veta att de ställer upp om det skulle bli ett akut behov.
Professionellt och vänligt bemötande
Blev kallad till årlig undersökning. Allt proffsigt utfört, behaglig personal.
Mycket bra tandläkare! Trevligt bemötande Mycket kunnig Lungn i sin sak.
Alltid ett trevligt och varmt bemötande.
Jättenöjd med Pretty smile! Tandläkare Helena Thorsell är lugn och berättar alltid vad hon ska göra. Känner mig alltid väl informerad och i trygga händer! Kan varmt rekommendera Pretty smile!
Skitbra!!! Skinra!!!!!!!!!!!!!
Toppen! Alltid väl bemött och infor- merad om kommande behandling. Känns mycket tryggt och bra. Känner mig delaktig i val av behandling. Carina Werner Mälarhöjden
Trevlig och lugn miljö i väntrummet. Punktligt. Bra bemötande av både Helena och Anna. Man känner sig lyssnad på. Proffsigt.
Går snabbt att få tid. Vänligt bemötande. Professionell behandling.
Professionellt och mycket trevligt bemötande
Hej. Jag är ny patient hos Tandläkare Helena Torsell, min korta erfarenhet av henne är att hon är vänlig och tillmötesgående
Vänligt och omtänksamt besök, helt nöjd med bemötandet
Personlig och professionell service med kärlek och omtanke. Önskar er en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!
Har varit många år hos Helena. Hon gjorde första delen till en rotfyllning. Åter i januari efter helgerna.
Uppenbarligen fake recensioner här. Titta på användarna och se vad mer de recenserat, de har recenserat 1-2 företag och samma företag med. Hoppas jag kan rädda någon annan från att gå hit. Först lagade jag en tand som jag fortfarande drygt ett år efter har ont i. Jag trodde att det var otur och att det hade hänt något med just den tanden. Jag lagar sedan en till tand som nu tre månader efter fortfarande gör ont. Jag kan fortfarande inte tugga något hårt. Glöm knäckebröd. Tandläkaren sa till mig "det är för att du...
Professionell! , Alltid trevligt bemötande från hela personalen, kompetent och lyhörd. Förklarar hela tiden på ett enkelt sätt vad hon gör och det får mig att känna mig trygg. Öppen dialog om behandlingsalternativ. Rekommenderas varmt!
Har gått hos Pretty Smile de senaste åren och är väldigt nöjd. Känner mig alltid lugn och trygg med tandläkare Helena, då hon alltid berättar vad hon gör och tar det i en lugn takt. Blir alltid professionellt och trevligt bemött. Rekommenderas varmt!
Går på årliga kontroller hos Helena på Pretty Smile. Alltid känt mig trygg då besöket alltid omges av ett lugn. Inget stress och Helena berättar alltid vad hon gör och stämmer hela tiden av vilket gör att man känner sig lugn och är med i vad som händer. Tryggt, respektfullt och väldigt gott bemötande.
Jätte nöjd med Helena berättar alltid innan vad hon ska göra och hon är aldrig försenad :)
Jag har bara bra att säga om Pretty Smile! Har gått hos dom i tre år nu och skulle aldrig byta. Otroligt bra och lyhörda. Man slipper känna ångest över att gå till tandläkaren.