Wasa Tandklinik
Välkommen till Wasa Tandklinik - Vi är din tandläkare i Stockholm City.
Vi är stolta över att få titulera oss Årets Tandvårdsföretag - utsedda av Privattandläkarna.
På Wasa Tandklinik arbetar vi ständigt för att leverera högsta möjliga kvalité för våra patienter med hjälp av god kunskap och modern teknologi. Vi erbjuder en rad olika behandlingar såsom Tandlossning, Tandblekning, Tandimplantat, Estetisk tandvård, Käkledsbesvär, Guidad kirurgi och Rotfyllning. Du är varmt välkommen att ringa oss för en kostnadsfri konsultation. Ingen remiss behövs för tidsbokning hos oss.
Utmärkelser
155 omdömen om Wasa Tandklinik
Sedan starten hos Reco 2019
skrev om Wasa Tandklinik
Maryam är en mycket skicklig tandläkare, fantastisk duktig med sina händer i munnen på mig. Arbetet gäller en brygga över hela överkäken.
skrev om Wasa Tandklinik
Jag blev vänligt bemött och har full förtroende för personalen.
skrev om Wasa Tandklinik
Blev väldigt bra mottagen, personalen är verkligen duktiga och jag är mycket nöjd. Jag genomgick en estetisk behandling i mina tänder som blev jätte fina.
skrev om Wasa Tandklinik
Alltid vänligt och professionellt bemötande hos Wasa Tandklinik.
skrev om Wasa Tandklinik
Altid jättebra bemött a hela personalen är mycket kunniga & duktiga Bästa tandläkare man kan få & tandhygienistens är super
Så kan rekommendera dom & gör till vänner & bekanta.
Hälsning
Gert -
skrev om Wasa Tandklinik
Rensade en inflammation i tandbenet vid en titanskruv.
Mår Utmärkt efter första dygnet. -
skrev om Wasa Tandklinik
Blev oerhört glad över att man verkligen tog sig tid att lyssna på mig vid första besöket och därefter agerade utefter det.
Detta då jag har sedan barnsben tandläkarskräck och har väldigt svårt för att känna mig trygg i denna typ av miljö.
Kan bara säga tack och på återseende!
//Peter -
skrev om Wasa Tandklinik
Jag är mycket nöjd med behandlingen, bemötandet och professionalismen.
skrev om Wasa Tandklinik
Var hos tandhygienisten. Mycket nöjd med bemötande och behandling.
skrev om Wasa Tandklinik
Bra och proffsigt bemötande. Bra service. Kände trygghet hela tiden.
skrev om Wasa Tandklinik
Allt genomfört i tid enligt plan
skrev om Wasa Tandklinik
I couldn’t be more pleased with the dental work I received by this office. Everyone in the office treated me with great respect and showed genuine concern for the reason of my visit.
I was visiting my son and family in Stockholm. He mentioned how great his dentist is (Tandklinik). I had been working with a dentist for over a year in the US to place a crown over a dental implant, at great expense, and I still had weeks or months to go. I made an appointment and was surprised at how efficiently I could get my crown. This office provided me with a beautiful new tooth with much less stress, less pain, and less inconvenience at a very reasonable price in less than 3 weeks. I would highly recommend this office. Again, the friendly, personal attention they gave me made my experience a really pleasant one. -
skrev om Wasa Tandklinik
Fick en remiss till wasa klinik och jag blev omhändertagan direkt och fick den hjälp jag behövde 👍
skrev om Wasa Tandklinik
Bästa tandvård. Hög kompetens och fantastisk logistik. Därtill ett trevligt benötande.
skrev om Wasa Tandklinik
Mycket vänligt och professionellt bemötande. Oerhört skicklig specialist och mycket gott resultat efter en lång plågsam behandling. Kommer fortsätta gå till Wasa Tandklinik som räddade mig från framtida besvär. Jag är så tacksam för allt de gjort för mig! Mina varmaste rekommendationer!!! Mvh Anita
Alltid snälla o glada.
Tänker ut olika alternativ när man kanske inte har råd med det dyrare nu.
Mycket bra tandläkare. -
Gott bemötande.
Trevlig mottagning. -
skrev om Wasa Tandklinik
Mycket professionellt bemötande av både tandläkare och tandhygienist.
skrev om Wasa Tandklinik
Ny patient sedan januari och mycket nöjd! Såvitt jag kan bedöma väldigt professionellt, dessutom lugnt och vänligt bemötande.
skrev om Wasa Tandklinik
Mycket trevligt bemötande. Jag är nöjd och trygg. Marjam är ett proffs och likaså hennes kollegor. Tack
MYCKET bra!
Imponerande kunskap och hantering
Får patienten att känna sig lugn och må bra.
Kan verkligen rekommendera denna klinik.
TOPPEN! -
skrev om Wasa Tandklinik
Personligt och proffesionellt bemötande och mycket nöjd med resultatet!
Tandproteser -
skrev om Wasa Tandklinik
Otroligt professionellt! Alla mycket vänliga. Verkade även vara mycket bra stämning mellan personalen.
Snabb o professionell hjälp
hos tandläkare som jag går i snart i 15 år.
Byte av kronan. -
skrev om Wasa Tandklinik
Mycket trevligt bemötande. Trygg, hjälpsam och engagerade personal på alla nivåer, från receptionen till specialisten. Maryam Pourmousa visar prov på lyhördhet, hög kompetens och stor professionalism. Jag kan varmt rekommendera Wasa Tandklinik!
skrev om Wasa Tandklinik
Mycket trevlig och skicklig personal! Jag har gått till Wasa Tandklinik i många år och alltid fått utomordentlig vård. Rekommenderas å det varmaste!
skrev om Wasa Tandklinik
Best dental service, professional, very satisfied
skrev om Wasa Tandklinik
Har blivit trevligt och professionellt bemött.
Behandlingen håller hög kvalitet och resultatet har blivit högre än förväntat. -
skrev om Wasa Tandklinik
Jag har fått ett toppenbemötande av så professionell och inkännande personal. Allt från första mötet i receptionen till alla mina behandlingar i samband med ett tandimplantat.
Min Tandsköterska som lyckades ta bort all oro med ett mjukt handlag och bra bemötande. Tandläkaren som gjorde ett proffs jobb.
Kan bara varmt rekommendera Wasa tandklinik -
Proffsiga.
Jag känner mig trygg.
Har dragit ut tänder, skall få protes. -
skrev om Wasa Tandklinik
Alltid bemöt med vänlighet och ett leende.
Minns förväntningar var att få bästa möjliga hjälp med mitt problem och det fick jag.
Jag fick ta ut en tand,förstärka käkbenet, rensa tänderna och till slut även opereras för parandotit och allt gick faktiskt bra. -
skrev om Wasa Tandklinik
Engagerat och noggrant. Känns väldigt proffsigt men även med tålamod, empati och personligt bemötande.
skrev om Wasa Tandklinik
Jag fick toppenhjälp av Maryam och jag är otroooligt tacksam för det.
trevligt bemötande
kompetent behandling
duktig tandhygienist
köpte tandborste o mellanrumsbortar
fräscha lokaler
Lite för litet väntrum -
skrev om Wasa Tandklinik
Alla är trevliga och man känner sig alltid väl bemött och i trygga händer. Jag har satt in ett implantat och gjort undersökning. Marjam är ett proffs och likaså alla hennes kollegor!
skrev om Wasa Tandklinik
På Wasa Tandkliniken har jag gjort en krona på en framtand efter en rofyllning. Samtidigt har jag tagit bort en visdomstand. Min upplevelse är mycket positiv. Personalen skötte sitt jobb på ett mycket professionellt sätt. Service var underbar, lättsam kommunikation och beskrivning av varje steg man gjorde så att kunden skulle vara medveten om vad som görs och hur det kan kännas. Det är viktigt att en patient är involverad i processen också. Jag var väl bemött från början till slut av behandlingen och mycket nöjd med resultatet.
skrev om Wasa Tandklinik
Utmärkt service. Utmärkt personal. Kliniken får allra högsta betyg.
skrev om Wasa Tandklinik
Tandläkaren akut tid mycket snabbare och mycket bra..
Mycket professionella tjänster
Jag är nöjd och trygg.
Tack på förhand -
skrev om Wasa Tandklinik
Trevliga och ödmjuka människor som kan sitt . Dr.Mats du är så fantastisk professionell och skicklig och man kan lita på . Lena Tandhygienist såå trevlig och duktig och Marie Receptionist trevlig och väldigt bra bemötande . Rekommenderas varmt ! 👍
skrev om Wasa Tandklinik
Bra att bli uppringd för tidsbokning
Grundlig och noggrann tandrengöring och borttag av plack
Trygg med medicinska bedömning om tänder och munhälsa -
skrev om Wasa Tandklinik
Väldigt bra bemötande och helhetsupplevelse!
skrev om Wasa Tandklinik
Betyget är helhetsintrycket. Bra utrustning och bra genomförda åtgärder men kundbemötande var under all kritik. Fyrkantiga och inte ett dugg smidiga.
skrev om Wasa Tandklinik
Undersökning utförd av Maryam Pourmousa. Underbart bemött även av receptionisten.
Pga min tandläkarskräck förväntade jag mig 100 % kommunicerande och lyhördhet för mina önskemål vilket uppfylldes till 100 %
En behaglig upplevelse med kompetent personal som lyssnar och är lyhörda gentemot patienten - top noch! -
skrev om Wasa Tandklinik
Vänlighet i receptionen - Professionalism i stolen, rakt igenom mycket bra !
skrev om Wasa Tandklinik
Jag har varit hos både Mats och Maryam; mycket duktiga och trevliga tandläkare respektive specialist tandläkare.
Behandlingar/ operationen gjordes tidseffektivt och förklarades väl.
Alla personal är trevliga och man känner sig välkommen och Välomhändertagen. Jag rekommenderar Wasa Tandkliniken hjärtligt! -
Jag gjorde tandimplantat.
Mycket kunnig personal och man blir väl omhändertagen och väl bemött. -
skrev om Wasa Tandklinik
Rengöring mellan och runtom tänder och tandkött, lagning av tand.
Ett mycket trevligt bemötande från samtliga av de personer jag träffande på Wasa Tandklink.
De var professionella och omtänksamma och leverade utöver mina förväntningar.
Sammanfattningsvis så blir betyget 5 av 5 möjliga. -
skrev om Wasa Tandklinik
Jag är extremt nöjd med den service jag fick från Wasa Tandklinik. Personligen lider jag av en kraftig tandläkarskräck. Men personalen var väldigt trevliga, förstående och försiktiga samtidigt som de jobbade effektivt. De gjorde allt i sin makt för att jag skulle känna mig trygg. Stort tack!
skrev om Wasa Tandklinik
Stans bästa tandläkarteam! Oerhört professionella och bra bemötande.
Super nöjd med Maryam.
Hade flera behandlingar och var nöjd vid varje besök.