Svea Tandklinik

Inget avkall på kvalitet, optimal funktion och estetik. Servicenivån skall vara den högsta! Så lite obehag som möjligt, alltid till mycket humana priser.

Du är välkommen till oss för all typ av tandvård. Vi utför all "vanlig" tandvård men är specialiserade på implantat, protetik och endodonti. Vår mottagning är familjär och mycket modernt utrustad för att ge dig den absolut bästa vården samt bästa förutsättning för att ditt besök ska kännas bra.

Vårt koncept bygger på en kombination av klinisk erfarenhet och forskningstradition, en förutsättning för att åstadkomma de bästa behandlingsresultaten. Vi samarbetar med såväl skandinaviska som internationella specialister som ett led i klinikens kvalitetssäkringspolicy.

Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Tveka inte att kontakta oss.

Utmärkelser

95 omdömen om Svea Tandklinik

Sedan starten hos Reco 2013
    2022-12-29 Spontant omdöme
    Jag har gått hos tandläkare Noran debasso i flera år, jag har alltid blivit behandlad professionella, jag är jättenöjd. Personalen är också mycket trevliga
    Hej, Tack för ditt angenäma omdömet!
    Med vänlig hälsning
    2022-12-29 Spontant omdöme
    Har fått behandling på Svea Tandklinik både hos tandläkare och tandhygienist. Är jättenöjd med behandlingen. Personalen och bemötandet är mycket bra.
    Kära patient! Tack för omdömet!
    Med vänlig hälsning
    2022-12-29 Spontant omdöme
    Jag har varit på Svea tandklinik på akut behandling och hade ont i flera tänder. Tandläkare Noran De Basso hjälpte mig på ett mig på ett mycket proffesionellt sätt.Jag är mycket nöjd. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma. Jag rekommenderar starkt Svea tandklinik 😊😊
    Hej!
    Det Värmer med goda recensioner, vi försöker göra vårt bästa för våra patienter.
    Med vänliga hälsningar
  • 2022-12-13 Insamlad av företaget
    Otroligt från start till slut. Har länge haft väldigt dåliga upplevelser med att gå till tandläkaren, som många andra. Men Illona är en kompetent och väldigt sympatisk tandläkare som hjälpt mig komma över min tandläkarskräck. Jag drog bland annnat ut två visdomständer och kände mig trots allt väldigt trygg.

Tack!
    Bästa Alexander
    Tack för din kommentar. Du vet vad vi vill stå för.
    Vi försöker göra vårt bästa för våra patienter.
    Med vänliga hälsningar, Svea Tandklinik
    2022-12-13 Spontant omdöme
    Gör inte samma misstag som mig. Litade på denna klinik….helt plötsligt fick jag väldigt mycket problem och fick dra ut 3 tänder…har bytt tandläkaren nu som kan sitt jobb. Har inga mer problem med tänderna.
    Hej Paula
    Som klinikchef så har jag inget minne av att du inte varit nöjd med våra behandlingar.
    Varför fortsatte du gå hos oss ifall vi var så hemska ?
    Det var 3 år sedan du kom akut, dina bilder finns hos oss. Bilderna bevisar varför dina tänder togs bort. Dessa togs bort mellan åren 2018- 2021. Du har endast haft akuta besök. Efter 2021 så har vi inte hört något ifrån dig. Du har inte kommit på några regelbundna besök. Nu plötsligt skriver du ett RECO bedömning kl 02: 41 på lucia dagen. Detta bevittnar vad för person du är. Vi är glada ifall du hittat en tandläkare som du är nöjd med. Ta hand om dina tänder. Men ta hand om dig först.
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Jag är jättenöjd med kliniken och det arbete som är gjort med mitt implantat.
    Det värmer med positiva recensioner. Vi skall ställa upp då patienten skall ha
    långvarig behandlingsresultat. Tack igen
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Vänligt bemötande
    Tydlig förklaring på behandlingar
    Prisuppgifter
    Inplantat mm
    Bästa Agneta,
    Tack för din kommentar.
    Vi försöker göra vårt bästa för våra patienter.
    Med vänliga hälsningar, Svea Tandklinik
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Jag har varit patient hos Sveatandklinik sedan 2016 och känner mig nöjd med allt service och resultatet med min behandling och Zirkoniainplantatet är super naturligt utfört.
    Det Värmer med positiva recensioner. Vi skall ställa upp då patienten skall ha
    långvarig behandlingsresultat.
    Tack igen
    2022-11-24 Insamlad av företaget
    Hörde av mig till Svea Tandklinik angående en undersökning för apnéskena. Jag fick tid redan dagen efter samtalet och ett proffsigt bra bemötande ifrån alla inblandade. Jag kommer fortsätta att komma hit och rekommenderar Svea Tandklinik till andra.
    Tack Eric,
    Det är verkligen värmande att få sådant omdöme. Vi är glada att arbeta för våra patienter.
    Med vänliga hälsningar,
  • 2022-07-01 Spontant omdöme
    Jag gjorde tandreglering med Svea aligner på Svea Tandklinik mellan 2021-2022, och är mycket nöjd med både resultatet och bemötandet. Personalen är proffsig, kunnig och gav alltid bra och tydlig information till mig som patient.
    2022-02-21 Spontant omdöme
    Gjorde mina tandimplantat för 7 år sedan på Svea Tandklinik, har inte haft några problem sedan des. Mycket nöjd, rekommenderar varmt.
    2021-11-25 Insamlad av företaget
    Bra på alla sätt, från bokning till åtgärd👍😊
  • 2021-06-24 Spontant omdöme
    Om ni vill ha en bra tandläkare, eller även uppskattar en hel tandläkarmottagning som är personligt engagerad samt har ett snabbt responderande och professionellt bemötande, så har ni det här!   Här är samtliga tandläkare välutbildade, de samtalar gärna om modern tandvård om man vill ställa frågor, de har en fin värdegrund där klienten känner sig som centrum för behandlingen, jag har aldrig varit så nöjd och kommer inte att byta tandläkare så länge de finns. Jag hittade hit på grund av en akut åtgärd och fick utmärkt behandling av ett stort ingrepp, de tog tid på sig för att samtala och grundligt förklara ingreppet och slutförde behandlingen fantastisk bra, jag kom dit akut men kommer att gå över till att bli en fortsatt patient och inte gå tillbaka till någon annan. /Det finns några bra men de är en av det bästa av de bästa!
  • ELIANE R
    2021-04-18 Spontant omdöme
    ÄNTLIGEN HITTAT DET RÄTTA!
    I ett helt år har jag varit på jakt efter att hitta en klinik där jag kan känna mig trygg och få professionell hjälp. Jag rekommenderar starkt Svea tandklinik. Vi har många gånger slutat förvänta oss överlag i livet, för att inte bli besvikna. Här lovar jag er att ni kan förvänta er ett väl bemötande, trygghet och professionell hjälp. Du får tydligt förklarat hur dina tänder mår och ni sätter tillsammans upp en plan för framtiden. Bekymmer med tänder? Inte mer för mig efter att ha hittat er.

Ett djupt tack för tandläkaren Noran De Basso. Din professionalitet och kunskap visar du verkligen i praktiken. Rena glädjen att ha hittat er. Du som läser min recension. Snälla vänta inte mer. Svea tandklinik är det du söker.
    2021-04-15 Spontant omdöme
    Jag är mycket nöjd med både tandimplantat och bettskena, och med bemötandet från personalen.
  • 2021-03-24 Spontant omdöme
    Kom akut med dålig installation av implantat. Notan tog hand om mig och behandlade proffsigt mitt fall. Nu är jag nöjd. Rekommenderar honom varmt.
  • MONA G
    2021-03-24 Spontant omdöme
    Jag har behandlats at Tandläkare Noran De Basso. Allt gick bra. Det var mycket profsigt och personalen trevlig. Rekommenderar varmt
    2021-03-22 Spontant omdöme
    Snäll och trevlig personal gjorde mina implantat för fyra år sen rekommenderar varmt
  • ZAHRA M
    2021-03-21 Spontant omdöme
    Väldigt professionell personal med bra bemötande. Drog ut min visdomstand smärtfritt och ska tillbaka dit för att dra ut nästa tand. Mycket nöjd!
  • Dragica J
    2021-03-15 Spontant omdöme
    Har alltid fått varmt och trevligt bemötande. Nora har gjort väldigt bra inplantat som jag är jätte nöjd med. Rekommenderar varmt Svea tandkliniken.
  • FATME D
    2021-03-15 Spontant omdöme
    Jag har gått hos svea tandklinik sedan 2008, har gjort båda små och stora ingrepp, tack vare deras professionella behandlingar och råd har jag idag bra mun hälsa, man kan inte önska sig mer , duktiga och hjälpsamma personal och bästa tandläkare Noran de Basso. Rekommenderas varmt 😘
    2021-03-12 Spontant omdöme
    Rekommenderar varmt!
    Allt började med akut tandköttsinflammation.
    Jag började min behandling på en specialistklinik, men väntetiderna där (2-3månader!!!?) gjorde att jag blev tvungen att söka desperat en annan klinik som kunde hjälpa mig omgående. Läste om Svea Tandkliniken på nätet och kontaktade dem direkt. DET HAR JAG ALDRIG ÅNGRAT! Det värsta åtgärdades inom en vecka. Därefter kom det tuffa beskedet från tandläkaren Noran (klinikchefen), som visade sig vara mycket skicklig och enligt min erfarenhet ärligt engagerad i sina patienter. Min resa var lång (ca 2 år), men resultatet överträffade alla förväntningar. Jag behövde flera implantat i överkäken. Utgångsläget var i princip hopplöst, det fanns nämligen nästan inget ben kvar där jag behövde nya tänder. Noggrann planering steg för steg, läkarens engagemang och naturligtvis klinikens (med Noran De Basso i ledningen) gedigna erfarenhet inom olika tandimplantat såväl som modern utrustning resulterade till slut i ett snyggt överkäke med flera implantat och en mycket nöjd och tacksam patient med snygga tänder:).
    Ett hjärtligt stort tack till Noran och team De Basso. Underbar personal!
    2021-01-05 Spontant omdöme
    Alltid samma trevliga och professionella bemötande av både tandläkare och sköterska. Jag har ett stort förtroende för denna klinik och känner mig väldigt trygg och omhändertagen här.
    Kan rekommenderas starkt!
  • JOHAN D
    2020-11-29 Spontant omdöme
    Har haft tandläkarskräck hela mitt liv tills vändningen kom! Stort tack Svea tandklinik för ett så exemplariskt mottagande och arbete!
    Förstår att det varit jobbigt tidigare. Skönt att du trivs hos oss. Det värmer. Tack Johan D. Svea Tandklinik
  • 2020-11-12 Spontant omdöme
    Innan jag började gå till Svea tandklinik så hade jag varit hos en privat tandläkare och även folktandvården. De missar som de gjorde var otroliga, att man kunde missa saker som till och med jag kunde se på röntgen...

Jag fick rekommendationen av en vän att gå till Svea tandklinik och det ångrar jag inte en sekund. Väldig noggrannhet gjorde att man kunde finna ut exakt vad som behövde göras och det gjordes.

Jag tycker de är väldigt trevliga och hjälpsamma. Noran är en fantastiskt bra tandläkare som har massor av expertis. Litar fullständigt på honom, känner mig väldigt trygg att gå dit och kommer fortsätta med det.
    2020-09-25 Spontant omdöme
    Snabb och proffsig hjälp! Jag hittade till Svea tandklinik i våras för att jag behövde dra ut en visdomstand akut. Hela bemötandet var trevligt och avdramatiserande. Kommer att återkomma.
    2020-09-17 Insamlad av företaget
    Alltid lika trevlig och proffsig personal!
    Tack Maria! Varmt välkommen till Svea Tandklinik Svea Tandklinik
  • 2020-08-30 Insamlad av företaget
    Besök hos tandläkare och tandhygienist.
    Besöket gick smidigt. Jag var nöjd med rengöringen.
    Tack Alexandra och välkommen till Svea Tandklinik Svea Tandklinik
    2020-05-05 Spontant omdöme
    Har behandlats flera gånger utav kliniken och jag kan inget annat än att starkt rekomendera den.
    Har haft stor oro över att gå till tandläkaren sedan jag var barn, men efter att ha kommit i kontakt med Svea tandklinik och Noran, klinikchefen, så är jag så tacksam. Jag är fortfarande nervös inför ett besök, men så fort jag sätter mig i stolen och får prata med personalen så försvinner oron. De berättar alltid hur status är och vad de behöver göra. Men det som jag tycker är viktigast är att de ser individen och inte bara en till patient.
    Deras bemötande och hantverk är professionellt och det är det som gör att jag fortsätter gå till Svea tandklinik, med lite mindre oro i kroppen för varje gång.
    Hej Manne,

Med vänliga hälsningar

• My T
    2019-08-18 Spontant omdöme
    Gick hit för att dra ut en visdomstand akut. Jag som är livrädd för tandläkaren blev så himla fint omhändertagen utav personalen och hela proceduren gick så himla smidigt med endast bedövningen. Noran, klinikchefen, är verkligen en fantastiskt duktig tandläkare. Rekommenderar varmt denna mottagning!
    Hej, Tack för ditt angenäma omdömet som är så viktigt för oss! Vi är glada att arbeta för våra patienter! Med vänliga hälsningar Svea Tandklinik Svea Tandklinik
    2019-07-29 Spontant omdöme
    Svea Tandklinik använder sig av lockpriser. Jag fick betala mycket mer än priset på hemsidan, vilket de inte bemödade sig att berätta förrän det var dags att betala. När jag senare påpekar detta får jag besked över telefon att jag ska få en återbetalning av mellanskillnaden, men när jag tagit mig tillbaks till kliniken säger tandläkaren att det inte går att ordna någon återbetalning men att jag kanske kan få rabatt på nästa behandling. Jag kommer givetvis inte återvända, och någon återbetalning har jag inte fått (har inte heller fått någon återkoppling angående rabatten). Mycket oproffsigt bemötande och jag rekommenderar ingen att gå hit - det finns bättre tandläkarmottagningar i Stockholm.
  • 2019-04-25 Spontant omdöme
    Super duktiga! Fått mina 4 visdomständer utdragna där, inga komplikationer eller smärta efteråt! Professionella tandläkare som fick mig känna mig trygg. Rekommenderar starkt denna klinik!
    Hej Ninve, Tack för ditt angenäma omdömet! Med vänlig hälsning, Svea Tandklinik Svea Tandklinik
  • 2019-04-25 Spontant omdöme
    En kunnig personalkrets med god kunskap och ständigt uppdaterade med ny teknologi och behandling. Är alltid ärliga!
  • 2019-02-22 Spontant omdöme
    Har lidit av tandläkarskräck under hela mitt liv men här känner jag mig i trygga händer. Har bland annat gjort implantat i en framtand som jag är mycket nöjd med. Kan varmt rekommendera Svea tandklinik!
    /Anna
    Tack Anna
    Det är verkligen värmande att få sådant ömdömme. Vi är så glada att din skräck också är borta. Vi lovar att hålla vår höga nivå på service även i fortsättningen.
  • Uffe A
    2019-02-19 Spontant omdöme
    Jag är verkligen nöjd med bemötande proffs arbete.Första gången i mitt 70 åriga liv som jag trivs att gå till tandläkaren. Jag får implantat i båda käkarna. Är mycket nöjd Tack för att ni finns. Uffe
    Kära patient! Tack för omdömet! Med vänlig hälsning, Svea Tandklinik Svea Tandklinik
  • Robert S
    2019-01-21 Spontant omdöme
    Nonchalant bemötande av frågor kring fortsatt behandling. Fel ordination.
    2018-09-12 Spontant omdöme
    Bokade tid med tandläkare för tandfyllning, väl på plats fick jag träffa en tandhygienist, efter att jag upprepade gånger påtalat att jag bokat tid med tandläkare för tandfyllning så kom en snörvlande stressad tandläkare. Tittade i munnen snörvlade och konstaterade, Här behövs en tandfyllning! Boka en ny tid så kan vi göra det. Vänligen betala 350kr!!! För vad då?
    Kommer aldrig gå dit igen. Min rekomendation,
    Välj någon proffesionellare tandläkare
    Hej Lars M
    Stockholm 2018 september 20
    Det var tråkigt att tandläkaren var snörvlande. Vi är 5 tandläkare på kliniken. Men vi har har som policy att göra alla patienter glada, därför var det tråkigt att du fick en annan mottagning på kliniken. Alla som har klagomål brukar klaga hos klinikchefen och där blir 99% nöjda med handläggningen. Det gäller även i dit fall, vi vill göra dig nöjd ändå. Därför erbjuder jag dig att få dina pengar tillbaka och därefter får du bestämma dig hur du vill göra. Jag ber dig att kontakta Lennox på kliniken och hon kommer att återbetala dina pengar. Jag kommer även att ta tag i ärendet med de inblandade. Hoppas att detta gör dig nöjd.

Hej Lars M
    Stockholm 2018 oktober 29
    Vi har nu betalat tillbaka dina pengar. Vi har alla mail korrespondenser med dig arkiverade hos oss. Precis som du blev missnöjd så borde du även som glad tala om det för läsarna på RECO, att du fått dina pengar. Eller är DU bara den gnällige som aldrig blir nöjd och klagar överallt. Det var bra att det aldrig blev någon behandling hos oss, den tandläkaren du träffade hos oss, är en av de bästa som arbetat hos oss senaste 20 åren. Då vi aldrig behandlade dig så vill vi att du också går ut och säger hur vi handlagt ditt ärende på RECO. Vi önskar dig all lycka till i framtiden och hoppas att du hittar en tandläkare som du blir nöjd med.

Rekommenderar läsarna att följa LARS M på reco om hur han ger poäng och skriver om andra också.

Hälsningar,
    Noran De Basso
    Leg tandläkare.
    08320820
    Hej Noran
    Jag kontaktade Er igen och fick ett mycket bra bemötande av kvinnan som svarade.
    Hon ordnade återbetalningen snabt och smidigt och det tackar jag för.

Med vänlig hälsning,
    Lars
    Lars M
    Läs mer genom att expandera tråden +
    2018-08-04 Spontant omdöme
    Hade akut tandinflammation och kliniken lyckades ordna en tid med köper varsel och genomförde en helt smärtfri tandutdragning.
    Köper eller kort, tror du stavat fel Svea Tandklinik
    :) Stämmer! Kort varsel skall det vara. Andreas E
    Läs mer genom att expandera tråden +
  • 2018-06-28 Spontant omdöme
    Jag kan varmt rekommendera Svea Tandklinik. Har haft nöjet o vara deras patient i närmare 12 år från första mötet. Man möts av mycket trevlig o kunnig personal i ljusa fräscha lokaler. Ett varmt och personligt bemötande man inte glömmer i första taget. Snabbt o effektivt. När det är dags för operationerna går det nästan helt smärtfritt o snabbt att man är klar med ingreppen.
    Har gjort helt tandimplantat i både över o underkäke. Har haft dessa i drygt 10 år nu. Helt utan problem. Jag kan bara säga att det var en härlig känsla att kunna bita ifrån ordentligt igen efter att det blev klart. Jag kan inte annat än att flika in i devisen: "Ett leende för livet" .
    Hej, Tack för ditt angenäma omdömet! Med vänlig hälsning, Svea Tandklinik Svea Tandklinik
    2018-03-29 Spontant omdöme
    Rekommenderar starkt! Duktiga och super trevliga. Känner mig i trygga händer 😄
    2018-01-25 Spontant omdöme
    Rekommenderar varmt Svea tandklinik. Har haft mitt bästa tandläkarbesök här då jag har fått den hjälp jag aldrig tidigare erfarit. Dragit ut en visdomstand. Smärtfri och trygg process! Skickliga och väldigt trevlig personal.
    Nyinflyttad Stockholmsbo och nu trogen Svea tandklinik-kund!
    2018-01-18 Spontant omdöme
    Rekomenderar varmt svea tandklinik.
    2018-01-16 Spontant omdöme
    Jag har för cirka 6 år sedan varit på en specialistklinik och fått implantat insatt i överkäken. Efter cirka 1 år bet jag sönder en kindtand. Fick den lagad eftersom garantin fortfarande gällde. Kort efter brast den igen och 3 år senare brast även den andra. Då bestämde jag mig för att upp söka en annan klinik. Jag sökte på nätet och lusläste fler hemsidor innan jag beslutade mig för Svea Tandklinik. DET har jag inte ångrat. Ska nu få ny överkäke i Zikornia och även rättning av tändernas ställning. Ska bli supertrevligt att bli snygg i munnen vilket medför att jag kan tugga bättre. Jag började med min underkäke där 4 av mina tänder hade börjat hitta på egna hyss. Har nu fått implantat där och är väldigt nöjd. Då bestämde jag mig för att göra även överkäken. Vill också tala om att det är allra första gången en tandläkare bryr sig om estetiken!!!! Du ska få ett perfekt och snyggt bett säger Noran. Så om ni ska bli nöjda GÅ HIT!!!!
    2018-01-15 Spontant omdöme
    Jag rekommenderar stark Svea Tandklinik. Min pappa har fått världens snyggaste tänder, han är 83 år och alla vi träffar pratar alltid om hans tänder som är så fina. De är flexibla på Svea Tandklinik och anpassar sig alltid efter behov och tider, han är så nöjd och rekommenderar dem därför. Tandläkare Noran De Basso har opererat honom och han känner sig så nöjd.Trevlig personal och fräsch klinik .
  • Ami A
    2017-09-19 Spontant omdöme
    Häromdagen blev jag opererad av två underbara tandläkare Noran De Basso och Filip. Operationen tog ca 30 minuter.Jag fick antibiotika och värktabletter .Till min förvåning hade jag ingen värk när bedövningen släppte så jag behövde inga värktabletter. Allt pga läkarnas skicklighet.
    Tack för omdömet. Du är alltid och trevlig. Lycka till. Vi syns säkert snart. Svea Tandklinik
    2017-09-02 Spontant omdöme
    Har inte haft en värre erfarenhet av tandläkare i mitt liv. Min behandling blev 30 minuter sen men fick ingen ursäkt, tandsköterska luktade rök, riktigt hafsigt jobb utfört och kände mig inte alls sedd som kund. Rekommenderar ingen att gå dit.
    Vi tackar för din recension. Jag talade med dig och bad om ursäkt för förseningen på 15 min. Jag förklarade även skälet. Vi jobbar med människor och har ett ansvar att avsluta pågående arbete. Gällande dig så körde vi över tiden på patienten efter dig också, den patienten har förståelse och har en annan syns på vården och mycket nöjd med det vi gjort med hennes mun.
    Du är ung och bör ha annan attityd mot omgivningen och vården i synnerhet tycker jag.
    Vid första besöket( konsultation) så ville du ha behandling och beställde återbesökstid. Därefter avbokade du, sedan ändrade du dig igen och ville fortsätta , sedan avbokade du definitivt dagen innan återbesöket.
    Det var tur för oss att det inte blev mer än ett besök hos oss.
    Gällande sköterskan, så tycker jag att du borde vara rakare och säga till henne direkt så att hon får veta vad hon utsätter patienten för. Slutligen önskar jag dig Lycka till med den tänkta behandlingen och skulle du inte bli glad och nöjd så kan du som kompensation återkomma för en gratis konsultation. Detta för att visa att vi svarar inte ett fel med annat fel. Du har skadeglädje i din text.
    Vi kan tandvård och skapar leende för livet.

Noran de Basso,
  • 2017-08-31 Spontant omdöme
    Jag har fått hjälp med mina tänder, som jag är mycket nöjd med sedan 15år tillbaka. Noran är alltid trevlig och glad och samtidigt mycket noga i sin profession. Därför rekommenderar jag honom varmt. Personalen är också trevliga och alltid tillmötesgående. Tummen upp för hela Svea Tandklinik.
    Vi tackar och bugar och fortsätter vara så trevliga och tillmötesgående vi kan. Även vi kan ha dåliga dagar, men förhoppningsvis märks inte sånt mot våra patienter. Svea Tandklinik
  • 2017-03-30 Spontant omdöme
    Fräsch klinik. Gjorde implantat som enligt annan klinik skulle vara svårt, om inte omöjligt att få till men Svea Tandklinik löste det. Bra information på förhand om vad som krävdes av mig som patient, hur lång tid det skulle ta innan det var klart och ett tydligt kostnads förslag. Kan varmt rekommendera Svea tandklinik
    Tack för omdömet och hoppas att implantaten och jag måste säga att det är skönt att inte alla ger sig på "svåra eller omöjliga" lösningar, utan inser sina begränsningar. Tyvärr är inte alltid fallen så.
    /NDB
  • Lotta M
    2017-01-16 Spontant omdöme
    Jag har tandreglerat mina tänder nu i vuxen ålder. Är mycket nöjd med den behandling jag fått och känt att allt har varit mycket proffsigt och bra. Vänliga, duktiga och proffsiga. Hade inte kunnat vara mer nöjd.
    Vi på Svea tandklinik är glada för att tycke om vår behandling. Tack för att du tog dig tid och skrev om det.

Hälsningar ,
    Noran de basso
  • Helene K
    2016-10-19 Spontant omdöme
    Ska nu göra mitt andra tandimplantat hos Svea Tandklinik. Är så nöjd med det första. Proffsigt och jag har inte haft några som helst problem och nya tanden känns helt perfekt och detta till billigare kostnad än hos många andra. Kan verkligen rekommendera att göra tandimplantat här!
    Tack Helene
    Det känns alltid lika bra att få feedback och än roligare när den är positiv.
    Vi får jobbar givetvis på att det andra blir lika bra som det första.
    NdB