Kava Dental

www.kavadental.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Call 08-669 42 33 Share

Välkommen till Kava Dental! Vi är din moderna och personliga tandvårdsklinik mitt i Stockholm. Hos oss möts du av ett engagerat team av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har som mål att ge dig den bästa möjliga tandvården. Våra tjänster omfattar allmäntandvård, inklusive regelbundna undersökningar,...

337 omdömen om Kava Dental

Sedan starten hos Reco 2024

Cecilia K
Wrote about Kava Dental

Det var trevliga människor, kände mig välkommen, gav tips på vad jag borde använda och hur jag ska ta hand om tänderna.

Leon W
Wrote about Kava Dental

Mycket trevligt bemötande, behandling och information.

Berit N
Wrote about Kava Dental

Ett varmt och proffsigt bemötande.

Christina S
Wrote about Kava Dental

Duktiga, vänliga och inkännande!

Liss Malin M
Wrote about Kava Dental

Alla är så vänliga och varma i sitt bemötande på Kava. De gör ett fantastiskt bra jobb och är så proffsiga.

Erik F
Wrote about Kava Dental

Väldigt proffsigt bemötande. Lätt att t få tid. Träffade en suveränt kompenent tandhygienist. Rekommenderar verkligen Kava dental!

Ia G
Wrote about Kava Dental

Mycket nöjd med tandhygienisten Nona som är noggrann o systematisk

Ali S
Wrote about Kava Dental

Den 12/5 hade jag en tid hos tandläkaren hon gjorde sin bästa jag blev av mina halva trasiga tänder, genom en kort tid , jag uppskattar

Isabella F
Wrote about Kava Dental

Har tandläkarskräck men hos Kava Dental känner jag mig trygg och omhändertagen

Therese P
Wrote about Kava Dental

Trevlig personal. Kom för allmän kontroll och fick hjälp att ta bort tandsten samt missfärgningar på tänderna. Blev superfint!

Lisa Carolina L

Allt toppenbra. Trevligt, tydligt och tryggt. Kan rekommendera 👍🏼

E Cathar Z
Wrote about Kava Dental

Mycket proffsigt bemötande och hanterade precis det jag behövde för att gå ut med ett glatt leende!

Caroline A
Wrote about Kava Dental

Helt otrolig tandläkare med empati och oerhört lyhörd och hjälpsam. Rekommenderas oavsett din erfarenhet. Helt fantastisk mottagning!!!!! Tack tack tack!!!!!

Elisabeth Å
Wrote about Kava Dental

Trevlig personal med bra bemötande. Förklarade tydligt vad som behöver göras och planeringen framåt. Jag är så tacksam för att ha en bra tandläkare och den övriga personalen. Det gör mig trygg att komma tillbaka. Mvh Elisabeth Åkerman

Pär B
Wrote about Kava Dental

Alltid ett mycket bra mottagande 😊

Pablo Andres T
Wrote about Kava Dental

Mycket trevlig och trygg tandläkarmottagning.

Christina A
Wrote about Kava Dental

Fint bemötande av trevlig och skicklig personal som alltid på denna klinik!

Clément B
Wrote about Kava Dental

Snabbt och effektivt! Trevlig läkare och assistent

Entsy H
Wrote about Kava Dental

Jag fick snabbt tid för att har haft problem med framtanden då ska åtgärdas med att fixa brygga. Fick bra förslag på arbetat med att fixa tanden och fick tid redan efter en vecka att börja med att fixa.

Björn A
Wrote about Kava Dental

Trevligt och välkomnande. Trovärdiga.

Barbro A

Bra bemött.som alltid. Hos Kava Dental

Per B
Wrote about Kava Dental

Vänligt. Följsamt. Proffsigt Förstår inte varför man måste breda ut sig och krysta fram superlativer eller dess motsats. Bättre nästa gång!

Anders K
Wrote about Kava Dental

Mycket effektivt och trevligt! Snabb, kompetent hjälp i en akut situation! Tummen upp!👍

Annika A
Wrote about Kava Dental

Korrekt, effektivt arbete, vänligt bemötande.

Monica A
Wrote about Kava Dental

Snabbt svar o tid. Tryggt bemötande.

Ulf K
Wrote about Kava Dental

Jättebra bemötande och råd om tandhälsa.

Ann-Kathrin G

Proffsigt bemötande, alltid trevliga

Per Z
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och bra utförd undersökning. Men - alldeles för dyrt. 30 min med standardkontrolll och lite tandsten för 1.700:- (2.000 utan statens bidrag) är sanslöst dyrt,

Catrine A
Wrote about Kava Dental

Nogrann och föredömlig hjälp med tandsten.

Aino L

Jag är nöjd med mitt tanfläkarbesök. Aino Lagrelius

Julia T
Wrote about Kava Dental

Proffsigt och trevligt bemötande. Noggrann undersökning och rengöring.

Åke D
Wrote about Kava Dental

Proffsig behandling av trevlig tandhygienist

ALEXANDRA S
Wrote about Kava Dental

Nice clinic with a pleasant personnel!

Jonas B
Wrote about Kava Dental

Proffsigt och inlyssnande. Bra information inför besöket.

Rebecca L
Wrote about Kava Dental

Mycket proffsigt bemötande! Har stort förtroende för denna tandläkare. Har varit kund där många år så förväntade att allt skulle gå smidigt. Jag var på en vanlig undersökning. Tandsköterskan som polerade var mjuk och tydlig.

Rickard C

Trevligt, bra resultat, kompetent

Jonas D
Wrote about Kava Dental

Bra. Jag är nöjd. Ska skrapa bara, inga hål. Men borstar bra själv, också.

Kina G
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och kunnig personal!

Allan B
Wrote about Kava Dental

Min upplevelse var snabb och smidig. Jag blev trevligt bemött och fick den hjälpen och svaren jag behövde!

André B
Wrote about Kava Dental

Mycket trevligt bemötande och för min standardundersökning, väldigt kunnig och proffsig personal. Ett mycket bra första intryck. 👍👍

Oskar S
Wrote about Kava Dental

Proffesionellt, varma och kunniga!

Kaarina P
Wrote about Kava Dental

Jättenöjd! Smidigt, proffsigt och mycket vänligt bemötande!

Kerstin W
Wrote about Kava Dental

Jag har svarat och "sparat" men är inte säker på att det skickats

Anna E
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och duktig tandhygienist.

Annette B
Wrote about Kava Dental

Mycket nöjd med Nona! Tog sig tid att förklara problemen och svara på frågor. Dock tycker jag det var dyrt men men.

Annika W
Wrote about Kava Dental

Att det kan kännas positivt att gå till tandläkaren - det tror man knappt! Men på Kava Dental är det faktiskt så; alltid vänligt bra stämning och vänligt bemötande och förstås proffesionell behandling.

Kari T
Wrote about Kava Dental

Verkligen bra för stunden, fortsättning följer!

Fabian K
Wrote about Kava Dental

Toppen på alla sätt, trevlig personal och tryggt kunnande.

Eva Marianne L
Wrote about Kava Dental

Fantastiskt noggrann och duktig är tandhygienist Ylva, rekommenderar henne till mina vänner!.

Ann-Kristin W
Wrote about Kava Dental

Snyggt väntrum . Trevligt proffsigt bemötande. Bra tandhygienist . Och en väldigt kunnig och bra tandläkare! Jag är mycket nöjd .