Kava Dental

www.kavadental.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Call 08-669 42 33 Share

Välkommen till Kava Dental i Stockholm! Vi är din moderna och personliga tandvårdsklinik mitt i Stockholm. Hos Kava Dental möts du av ett engagerat team av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har ett mål: att ge dig och din familj den bästa möjliga tandvården. Vi sätter din munhälsa i fokus och...

197 omdömen om Kava Dental

Sedan starten hos Reco 2024

Ingrid H

Vänligt och engagerande bemötande

Staffan C
Wrote about Kava Dental

Fin vård men jag blev onödigt snävt bemött i receptionen när jag bad om akut hjälp.

Anneli J
Wrote about Kava Dental

Jättebra bemötande och hantering. Alltid nöjd med mina besök.

Shahin P
Wrote about Kava Dental

Jag hade tid hos tandhygienisten och träffade också tandläkaren, blev bemött jättefint av båda två. Jag fick svar på mina frågor angående ilning från tandläkaren och tandsten från tandhygienisten. På Kava Dental får jag alltid en personcentrerad vård som är viktigt för mig som person.

Stefan K

Trevligt. Professionellt. Tydlig info. Bad om frågor

Cecilia T
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande av personal. Visade grundligt hur jag kan förbättra min tandborstning.

Jens D
Wrote about Kava Dental

Mycket trevligt bemötande verkar kunna sitt jobb fick en snabb genom sökning och en bra plan på behandling

Yvonne B
Wrote about Kava Dental

Kände mig trygg och omhändertagen

Per B
Wrote about Kava Dental

Ni vet väl om att barncacerfonden har 400 miljoner fonderat som de inte lyckas göra av med på forskning 🤔. Tandläkaren var jättebra och hygienisten fantastisk.

Evalotta B
Wrote about Kava Dental

Mycket nöjd med Kava Dental! Tryggt, lugnt och proffesionellt bemötande.

Karin H
Wrote about Kava Dental

Är himla nöjd med mina besök hos Kava Dental.

Frida W
Wrote about Kava Dental

Jag har alltid en lika bra upplevelse hos Kava Dental, känner mig trygg och lugn här och jag tycker alla är väldigt duktiga och så trevliga. Jag är väldigt glad att jag hittat hit.

Rebecca I
Wrote about Kava Dental

Påläst, duktig på att förklara och trevlig!

Gaute H
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och effektiv behandling med snälla händer.

Barbro A
Wrote about Kava Dental

Jag fick en prisuppgift snabbt skickad enl min önskan för att söka fondmedel i min församling. Vid mitt besök hos tandhygienisten Nona möttes jag av stor omsorg och proffsighet med positiv känsla.Hon svarade noggrant på mina frågor ang tandstickor, tandsten, tandkräm och blekningsmedel. Röntgenbilder togs. Jag kan varmt rekommendera henne till nya patienter.

Malin F
Wrote about Kava Dental

Fina lokaler, mkt bra och trevlig personal!

Ingemar F
Wrote about Kava Dental

Inga mörka moln vilar över mina steg på väg mot tandläkarmottagningen. Det är med lugn och tillförsikt jag överlämnar det gamla gapet till tandläkare, tandsköterska och tandhygienist. Att besöken alltid kryddas med många glada skratt förhöjer upplevelsen.

Christian W
Wrote about Kava Dental

Alltid lika trevlig och omtänksam personal. Man känner sig sedd och hörd och de gör alltid det där lilla extra som gör att man känner sig unik.

Kent B

Alltid trevligt bemötande, Proffsig personal

Claes S
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och professionell behandling.

Noah B
Wrote about Kava Dental

Bra mottagande och trevligt bemötande

Sergej B
Wrote about Kava Dental

Duktiga och snabba. Välkomnande.

Oscar G
Wrote about Kava Dental

Personalen är professionella och trevliga!

Christina W
Wrote about Kava Dental

Jag blev mycket fint bemött från första stund. Tandläkaren tog sig tid att lyssna på mig och mina förväntningar, och jag kände mig både sedd och tagen på allvar. Allt förklarades lugnt och tydligt, vilket skapade ett stort förtroende. Jag lämnade besöket med en mycket positiv känsla och ser tryggt fram emot nästa möte med tandhygienisten.

Henrik E
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande, bra tips från tandhygienisten!

Ruth Elizabeth F
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande,ingen väntetid. Väldigt nöjd med behandlingen.

Anders J
Wrote about Kava Dental

Trevlig personal och positivt bemötande. Rekommenderar gärna.

Lena K
Wrote about Kava Dental

Trevligt bemötande och duktiga super

Enrique G

Vänligt och professionellt bemötande

Sivert K
Wrote about Kava Dental

Hela mottagningen är väldigt trevliga och bra men min tandläkare o sköterska är de bästa 😊!

Georg D
Wrote about Kava Dental

En röntgenundersökning genomfördes pga en tidigare fallskada. Jag fick kunniga besked som gjorde mig lugn. Jag fick en mänskligt bemötande som gjorde mig varm!

Stefan T
Wrote about Kava Dental

Jag fick komma in på utsatt tid och blev behandlad korrekt!

Annika H
Wrote about Kava Dental

Mycket trevligt bemötande och proffsig undersökning.

Gabriella Beata G
Wrote about Kava Dental

Bra bemötande från början till slut! Man får även ärliga råd på vad man kan göra eller inte.

Erik J
Wrote about Kava Dental

Jag är jättenöjd, har gått till samma ställe i många år nu. Toppen!

Ann A
Wrote about Kava Dental

Mycket trevlig personal. Man känner sig alltid välkommen. God Jul & Gott Nytt År

Ceren B
Wrote about Kava Dental

Hyjenist was very helpfull and dultig

Johanna F

Bra. Ordning och noggrannhet Trevligt bemötande

Joakim N
Wrote about Kava Dental

Mindre och familjär mottagning med professionellt och trevligt och bra bemötande.

Claes M
Wrote about Kava Dental

Bra och trevlig service! Ingen väntetid.

Gun M
Wrote about Kava Dental

Det var jätte bra besök. Nöjd med tandläkaren bra bemötande

Lotta R
Wrote about Kava Dental

Ett proffsigt men ändå personligt bemötande som inger mig som tandvårdsrädda lugn

Linda E
Wrote about Kava Dental

Jag är nöjd med min tandläkare och jag kommer fortsätta gå till Kava Dental.

Yaser Hikmat R
Wrote about Kava Dental

Mitt besök var mycket bra och jag fick bra service.

Loui W
Wrote about Kava Dental

Har gått till denna kliniken i många år. Alltid nöjd!

Inger L

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Eva E
Wrote about Kava Dental

Mycket väl omhändertagen av tandhygienisten

Henrik M
Wrote about Kava Dental

Trevliga och kunniga. Perfekt.

Gunnel F
Wrote about Kava Dental

Kava Dental är en väldigt trevlig mottagning som jag gått till i flera år. Enkelt och varmt bemötande från verkligt yrkesskicklig personal. Jag kan varmt rekommendera dem!

Joel S

Cxxxxvhjjvcccvhhvcgchhjvcccxcv