Ett proffsigt men ändå personligt bemötande som inger mig som tandvårdsrädda lugn
Kava Dental
Välkommen till Kava Dental i Stockholm! Vi är din moderna och personliga tandvårdsklinik mitt i Stockholm. Hos Kava Dental möts du av ett engagerat team av legitimerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har ett mål: att ge dig och din familj den bästa möjliga tandvården. Vi sätter din munhälsa i fokus och...
156 omdömen om Kava Dental
Sedan starten hos Reco 2024
Jag är nöjd med min tandläkare och jag kommer fortsätta gå till Kava Dental.
Mitt besök var mycket bra och jag fick bra service.
Har gått till denna kliniken i många år. Alltid nöjd!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Mycket väl omhändertagen av tandhygienisten
Trevliga och kunniga. Perfekt.
Kava Dental är en väldigt trevlig mottagning som jag gått till i flera år. Enkelt och varmt bemötande från verkligt yrkesskicklig personal. Jag kan varmt rekommendera dem!
Cxxxxvhjjvcccvhhvcgchhjvcccxcv
Superduktig och supertrevlig personal 🥰
Den tandläkare jag blev tilldelad då Kava Dental startade var jag mycket missnöjd med. Jag kände mig mycket otrygg, uppfattade henne som nonchalant och ofokuserad. För första gången i mitt liv var det obehagligt att gå till tandläkaren. (Min man och flera vänner slutade på kliniken pga henne.) Jag bytte till den andra tandläkaren som är ok. Tandhygienisten drar upp betyget. Hon är toppen. Lugn, vänlig och kompetent.
Rakt och tydligt bemötande. Lite opersonligt men okej. Hade en en åtgärd på framtanden så det var inte komplicerat på något sätt.
Effektivitet, professionalitet, teamwork, öppen och vänlig atmosfär
Professionellt, kunnigt och vänligt bemötande. Regelbundna årliga kontroller. Trevligt helt enkelt.
Väldigt bra tandläkare som förklara tydligt och ger alternativ.
Jag är helt nöjd……………………………………………,
Väl omhändertagen och bra behandling.
receptionen sliten toan sliten
Jag är så nöjd med tandläkaren Karina och all övrig personal på Kava Dental:-)Tar sig tid att lyssna på ens tandproblem. Alla är så empatiska. Alltid bra bemötande och välkomnande. Tandläkaren Karina fixar mina tänder på ett bra och lugnande sätt. Noggranna undersökningar, och förklarar på enkelt och lugnande sätt vad som behöver åtgärdas. Kan bara rekommendera tandläkar teamet på Kava Dental till alla som känner sig lite rädda, men som verkligen behöver en bra och förstående tandläkare!
Bra på alla vis och saklig rådgivning
Gjorde bara en undersökning. De tog 4 bilder och tandsköterska putsade tänderna och använde tandtråd. Allt såg bra ut sa tandläkaren så det blev ett kort möte.
Både tandläkare och tandhygienister är professionella och vänliga. Jag fick bedövning innan tandstenen skulle tas bort och det gjorde att det inte ilade i tänderna.
Opererade bort en visdomstand, fick bra information innan och själva ingreppet skedde omsorgsfullt, proffsigt och smärtfritt. Lätt att få kontakt med vid frågor.
Väldigt professionellt och tryggt bemötande. Allt förklarades tydligt och behandlingen gick snabbt och smidigt. Jag är supernöjd med resultatet och rekommenderar varmt.
Alltid väldigt bra bemötande.
Mycket bra och professionellt bemötande!
Mysig och personlig mottagning!
Bästa tandläkaren i stan! Proffsiga, snabba och trevliga. Liten mottagning där jag alltid blir bemött med värme och omtanke.
Vänligt, engagerat, proffsigt..
Alltid en positiv upplevelse av behandlingen hos både tandhygienist och tandläkare. Kontinuiteten och småskaligheten är ännu ett plus förutom det geografiska läget.
Bra bemötande och håller bokade tider mycket bra. Kunnig personal som berättar hela tiden vad som ska hända. Min upplevelse är mycket bra. MVH Gunnar
Ingen lång väntetid trots att tiden var mitt på dagen. Trevligt bemötande och varsamt handlag
Dom är jätte duktiga o snälla
Både tandläkare och tandhygienist var professionellt lyssnande, noggranna i sina behandlingar och jag kände mig helt trygg och helt utan smärta.
Trevlig å kunnig tandhygienist. Jag är nöjd
Det var trevligt bemötande mycket kreativitet o snabbt ordnat med en provisorisk tand som klistrades fast tack
Trevligt och proffsigt bemötande.
Mycket bra bemötande till mig som inte tycker om att gå till tandhygienisten
Alltid trevliga och proffesionella.
Första gången hos Katarina. Väldigt trevlig och informativ. Vano är också bra. Ibland finns en lite hund där också.
Jag blev väl bemött Jag hade inga specifika förväntningar Är till 100% nöjd med mitt besök Eva
Första besöket. Vänligt och trevligt bemötande. Proffsiga och förtroendegivande.
Har allt svårare att någon är i munnen och jobbar, kväljningskänslor och svårt att andas bakåtlutad. Trots det känner jag mig trygg (så gott det går) med det bemötande jag får, både av sköterska, tandläkare och hygienist. Dessutom känns stämningen positiv på mottagningen. Personalen verkar trivas med varandra.
Hade hög förväntningar men troende har minskat.
Alltid trevligt och proffsigt!
Jag tycker att tandhygienisten gör ett jättebra jobb!!
Bra information, bra bemötande. Trevlig personal. Bra koll. Har inget att klaga på
Alltid ett vänligt och professionellt bemötande Som kund känner jag att är delaktig i samråd med tandläkare/tandhygienisten vad som ska göras.
Fick inte den tandhygienist som jag var bokad hos. Lite stressad insats av tandläkare.