Väldigt lång behandlingstid på ärenden, och ofta ganska bristfälliga åtgärder. Exempelvis har de - trots tre anmälningar - inte lyckats byta mailadress på fakturorna, ärenden har i ett par fall fått anmälas flera gånger för att de ska åtgärdas, och åtgärder som gjorts har varit väldigt bristfälliga. Det känns inte som att de vill ta hand om sina kunder, utan mer göra minst möjliga utan att bli av med kontraktet.
Bredablick Förvaltning
Fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi erbjuder allt ifrån teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning, till energieffektivisering och juridisk rådgivning. Välj delar av vårt utbud eller låt oss ta hand om allt. Vår tekniska förvaltning omfattar allt ifrån fastighetsskötsel...
152 omdömen om Bredablick Förvaltning
Bra dialog vid omförhandling. Lyssnade på de krav vi hade.
Jag har har endast begränsad kontakt med Bredablick. Jag ska attestera fakturor men har svårt att kontrollera att fakturorna är korrekta.
Hej Bernt, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. För att vi ska kunna bli ännu bättre och göra våra platformer så enkla som möjligt att använda får du väldigt gärna specificera vad det är du saknar i attestdelen för fakturorna. Kontakta gärna er kundansvarig eller mig direkt så kan vi kika närmre på om vi kan göra något annorlunda. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Bredablick sköter om vår brf bra. Förvaltaren gör ett bra arbete, engagerad och återkopplade till medlemmarna.
Hej Ninna, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Roligt att höra att ni är nöjda med vårt arbete för er förening. Vi ser fram ett emot fortsatt samarbete med er! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Bra bemötande och mycket bra service. Vi får svar på våra frågor och de informerar oss om förändringar som sker inom juridik och skatter. Vi använder deras digitala plattform för möten, fakturor och digitala signeringar. Det fungerar bra. Vi är kunder sedan 4 år. Jag känner bäst till den ekonomiska förvaltningen.
Hej Anita, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vad roligt att höra att du har en bra bra upplevelse av vår service, kompetens och våra digitala verktyg och platformer. Har du mer input på vad vi kan göra annorlunda för att skapa en ännu bättre upplevelse är du alltid välkommen att kontakta oss. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Efter att av en slump upptäckte att jag inte stod som delägare av lägenheten som min sambo och jag köpte tillsammans 1992 har jag haft flera kontakter med förvaltningen. Det är ju märkligt att nåt sånt kan hända. Men efter vi kontaktat banken och fått kopior på köpet som bevisar mitt ägande äger jag ånyo min del av lägenheten. Det har tagit tid och många samtal och mail. De jag har haft kontakt med,2 st Anna och Oscar har varit trevliga och hjälpsamma.Mvh Gunilla Westerlund
Hej Gunilla, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Bra att det upptäcktes och nu är åtgärdat, även om det har varit tidskrävande för din del. Det kan tyvärr hända att vi inte får in all information från tidigare förvaltare eller inte har registrerats helt korrekt när vi tar över nya föreningar - vilket tyvärr skett i ditt fall efter att vi tog över förvaltningen 2025.07.01. Vi arbetar ständigt för att minimera att detta sker och att kunna lösa det på ett smidigt sätt om det trots allt händer. Allt gott!...
Bra kontakt med ekonomihandläggaren. Det är lätt att göra ändringar i budget och andra underlag. Viktigt med personlig kontakt.
Hej Leif, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vad roligt att höra att du har en bra kontakt med din handläggare ocg att våra digitala verktyg fungerar väl. Din upplevelse är otroligt värdefull för att vi ska kunna arbeta vidare för att bli ännu bättre. Har du mer specifik input på vad vi kan göra annorlunda för att skapa en ännu bättre upplevelse är du alltid välkommen att kontakta oss. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Bra i stort men väldigt olika kompetens bland handläggare
Hej Kristin, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Din input är väldigt värdefull för att vi ska kunna arbeta vidare för att bli ännu bättre. Vi kommer ta med oss ovan för att arbeta vidare internt för att skapa en ännu högre och jämn kompetens bland alla våra anställda. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Bra att ha att göra med. Försöker lösa frågeställningar.
Hej Peter, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Roligt att höra att du har en bra upplevelse av vårt samarbete. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Den ekonomiska förvaltningen vi nyttjar är vi nöjda med
Hej Mohamed, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Roligt att höra att ni är nöjda med den ekonomiska förvaltningen som ni har med oss idag. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med er! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Föreningen har ett jätta bra samarbete med Bredablick
Hej Nick, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vad underbart att höra att du upplever ett bra samarbete med oss, vilket är något vi värderar högt. Vi ser fram emot fortsatt samarbete en lång tid framöver! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vårt team från BB är professionellt och kundfokuserat, både när det gäller medlemmarna och styrelsen. BB är mottagliga för konstruktiv kritik och genomför korrigerande åtgärder vid behov. Det är viktigt att förvaltningen och styrelsen arbetar som ett och samma team och så är det verkligen.
Hej Nils, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är glada att höra att du upplever vårt team som professionellt och kundfokuserat. Att ha en öppen dialog och kunna ta till oss konstruktiv feedback är något vi värdesätter högt, eftersom det hjälper oss att ständigt förbättra vårt arbete. Vi håller helt med om att ett nära samarbete mellan förvaltningen och styrelsen är avgörande och det är roligt att du upplever att vi lyckas med det. Tack för att du delar din upplevelse och vi ser fram emot ett fortsatt...
Finns många förbättringsområden.
Hej Isabella, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension och för att du delar din feedback. För att kunna förbättra våt arbete vill vi gärna förstå din upplevelse bättre. Om du hör av dig direkt till mig med detaljer kan vi tillsammans hitta sätt att göra vårt samarbete och service bättre framöver. Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Generellt fungerar mycket bra, ibland tar det lite lång tid att få svar på ärenden. Som kund hade jag önskat att alltid få någon form av återkoppling inom 24 h. Inte nödvändigtvis slutgiltigt svar beroende på typ av ärende. Dock har Bredablick gjort bort sig i minst två ärenden med medlemmar/lokalhyresgäster för vår förening senaste 6 månaderna vilket skapar mycket merjobb och potentiellt stor ekonomisk förlust för föreningen vilket inte känns bra. Man har svarat hyresgäster med felaktig information och sagt upp avtal...
Hej Anna, Tack för att du tog dig tiden att recensera oss, er input är värdefull för att bli ännu bättre. Vi lyssnar in dina synpunkter och ska göra det vi kan för att arbeta med detta framåt. Din önskan om återkoppling inom 24 timmar är värdefull och något vi kommer att se över för att förbättra vår service. Vi beklagar de fel som uppstått i de nämnda ärendena och förstår den extra belastning och risk det inneburit för er förening. Det är absolut inte den nivå vi strävar efter. Vill gärna få mer detaljer kring dessa...
Lång svarstid och bristande kompetens genomsyrar hela företaget.Vi kommer byta så fort som möjligt.
Hej Kjell, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension och för att du delar din feedback. Vi vill gärna förstå mer om din upplevelse för att kunna se över detta och skapa förbättringar. Kan du ge några konkreta exempel på situationer där du upplevt lång svarstid och bristande kompetens? Det hjälper oss att identifiera vad som behöver åtgärdas. Uppskattar om du kontaktar mig direkt för att specificera och dela din upplevelse mer i detalj. Då kan vi tillsammans se hur vi kan förbättra processen framåt. Tack för...
Kunninga och hjälpsamma. Robust system som underlättar många moment i en brf. Generellt dyra och mycket extra kostnader för diverse saker som inte ingår i ordinarie avgift.
Hej Petter, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är glada att du upplever oss som kunniga och hjälpsamma och att systemet underlättar arbetet i er förening. Vi tar till oss synpunkten kring kostnader och arbetar för tydligare och mer transparenta lösningar. Dina kommentarer hjälper oss att bli bättre! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jätte bra jag är nöjd , snab svar och hjälp. Ni är grim bra
Hej Hanna, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Kul att höra att du är väldigt nöjd - det är exakt det vi strävar efter! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Snabba och tydliga svar på mina frågor som gjorde att jag kunde gå vidare med mitt ärende.
Hej Melissa, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vilken fin recension, kul att höra att du får bra hjälp i dina frågor. Ser fram emot fortsatt och bra samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Samarbetet med Bredablick har fungerat utmärk, det är min erfarenhet som ny BRF-styrelseledamot.
Hej Henrik, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vilken fin recension, det låter som att ni upplever oss exakt utifrån det vi strävar efter. Ser fram emot fortsatt och bra samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vi har Bredablick som ekonomisk förvaltare i vår Brf. och är mycket nöjda med dem. Vi har tillgång till en smidig digital plattform (PHM Digital) där vi kan lägga upp information till våra medlemmar men även signera alla styrelseärenden så som fakturor, andrahandsupplåtelser, protokoll osv. Vår upplevelse är att vi kan vända oss till vår kontaktperson med alla de frågor vi har och snabbt få svar och guidning kring hur vi ska gå tillväga med våra funderingar.
Hej Lisa, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det glädjer oss att du har en bra upplevelse och uppfattar både vår service och våra digitala verktyg som bra. Tack för förtroendet, vi ser fram emot fortsatt gott samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jag har som kassör i Arsenalens första samfällighet jobbat med Bredablick som ekonomisk förvaltare i 5 år. Samarbetet fungerar utmärkt och såväl akuta ärenden som upprättande av resultatrapporter, bokslut och budgetförslag levereras skyndsamt med bra kvalite't. Jag skulle rekommendera Bredablick alla dagar i veckan.
Hej Gunnar, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vilken fin recension, det låter som att ni upplever oss exakt utifrån det vi strävar efter. Ser fram emot fortsatt och bra samarbete, en lång tid framöver! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Har bytt kontaktperson en gång om året ungefär. Annars är det inget fel.
Hej Annika, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Din input är värdefull för att vi ska kunna skapa en ännu bättre service och upplevelse. Vi förstår att det kan vara frustrerande med byten av kontaktpersoner, särskilt om man har byggt upp en bra relation. För det mesta beror kontaktspersonsbyte på naturliga personalförändringar, vilket ibland är svårt för oss att påverka. Vi tar till oss er feedback om kontinuitet bland era kontaktpersoner och ska göra det bästa av att påverka detta i rätt riktning, då...
Professionellt och vänligt bemötande bra tillgänglighet. Har bra koll på föreningens ekonomi och förklarar tydligt vad som gäller. Tydlig genomgång av budgetförslag som hjälper styrelsen att fatta beslut. Hjälpsamma och stöttande med tydliga förklaringar. Tydligt bokslut. Jag är nöjd med Bredablicks ekonomiska förvaltning av vår Brf.
Hej Elisabeth, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är glada att du upplever vårt stöd som tydligt och hjälpsamt. Att kunna bidra till styrelsens arbete och skapa trygghet i ekonomin är viktigt för oss. Tack för förtroendet, vi ser fram emot fortsatt gott samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Kompetent hantering av budgetar och trevlig bemötande. Väldigt nöjd.
Hej Maria, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vad skönt att höra att du upplever ett bra arbete och bemötande ifrån vårt håll. Ser fram emot fortsatt och bra samarbete! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Alltid snabba svar och korrekt hantering av våra ärenden. Bra kännedom om föreningen.
Hej Peter, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vad skönt att höra att du upplever ett bra arbete ifrån vårt håll. Ser fram emot fortsatt och bra samarbete. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Alltid bra bemötta,vi har haft olika ekonomer, alltid varit nöjda. Svara snabbt på frågor. Om de inte svarar på telefon, ringer de alltid upp. Bra och tydliga budgetförslag, alltid lyssnande på våra förslag. Årsredovisningar alltid i god tid inför stämman.
Hej Rolf, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss att höra att du alltid blivit bra bemött och att våra ekonomer kunnat ge tydliga och användbara budgetförslag. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och att alltid lyssna på era behov och önskemål. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Väldigt proffsig hantering och supernöjda med vår handläggare. Hade varit topp betyg om svarstid på våra frågor ibland varit lite kortare.
Hej Nina, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det glädjer oss att du är väldigt nöjd med oss. Din upplevelse med svarstiden tar vi med oss och arbetar vidare på att förbättra för att uppnå era förväntningar. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Hej Jag tycker att Bredablick sköter förvaltningen mycket bra. MVH Bo Bengtsson
Hej Bo, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Roligt att höra att du upplever att allting fungerar mycket bra, vilket är det vi strävar efter. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Alltid hjälpsamma och snabba svar.
Hej Peter, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss att höra att du upplever samarbetet hjälpsamt och smidigt. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Kunnig Snabbt Lösningsorienterad
Hej Magnus, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är glada att du upplevde vår service som kunnig, snabb och lösningsorienterad – precis så som vi strävar efter att vara varje dag. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera på topp. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Sköter föreningens ekonomi o redovisning på ett mycket bra sätt.
Hej Stefan, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är väldigt roligt att höra att ni är nöjda med hur vi sköter föreningens ekonomi och redovisning – det är ett område vi lägger stor vikt vid att hantera med noggrannhet och kvalitet. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jag har inget att klaga på när det gäller mina avgiftsavier. Det fungerar bra att få dem på Kivra
Hej Kerstin, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är fint att höra att du är nöjd med hur dina avgiftsavier fungerar och att det fungerar bra via Kivra – det är precis så vi vill att det ska vara. Vi tar gärna emot mer input kring vad vi kan göra för att din upplevelse ska bli ännu bättre framöver. Din feedback är viktig för oss i vårt förbättringsarbete. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Om man ringer BBlick får man trycka på 7 val men inte att få prata med en människa. Det är uselt tycker jag.
Hej Tom, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är ledsna att du upplevt det som svårt att komma i kontakt med oss via telefon – det är verkligen inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Du ska alltid kunna nå vår kundtjänst via telefon på vardagar mellan kl. 08.00 och 16.00. Vi har en knappvalsfunktion för att du snabbt ska kunna komma rätt, men det ska självklart alltid finnas möjlighet att prata med en medarbetare. Tar gärna emot mer information om vad som hände när du försökte nå oss –...
Det har alltid varit lätt och enkelt att få kontakt och få hjälp med det som behövts. Har varit lite hög omsättning på kontaktpersonerna, de senaste 2 åren. Därmed inte sagt att det varit dåligt, men vi är ju vanedjur. Blir frustrerad när man fått en bra kontakt och kontakten slutar, nu har vi haft tur och våra kontakt personer har hela tiden överträffat förväntningarna :)
Hej Uffe, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är verkligen glädjande att höra att ni upplever kontakten med oss som enkel och att ni fått den hjälp ni behövt. Vi förstår att det kan vara frustrerande med byten av kontaktpersoner, särskilt när man har byggt upp en bra relation. Vi är glada att höra att ni ändå haft positiva erfarenheter och att våra medarbetare fortsatt kunnat möta – och till och med överträffa – era förväntningar. Det är något vi är väldigt stolta över. Samtidigt tar vi till oss...
Vi får den hjälp vi behöver av er. Men väldigt många byten på personal, vi har haft en ny nästan varje år, det är väl lite trist att inte veta vem som kommer. Annars är vi nöjda.
Hej Monica, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är fint att höra att ni får den hjälp ni behöver – det är något vi alltid strävar efter. Vi förstår att det kan upplevas som frustrerande med återkommande byten av kontaktpersoner. Vi arbetar aktivt med att skapa stabilitet i våra team och säkerställa en god överlämning när förändringar sker, så att ni som kund ska känna trygghet och kontinuitet. Din feedback är viktig och hjälper oss att fortsätta förbättra oss. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vår ekonomiska förvaltare har bra insyn, kan besvara de frågor vi har och är behjälplig vid olika frågeställningar. Vid nya lagar/regler som träffar bostadsrättsföreningen får vi information i god tid innan. Vi är nöjda.
Hej Linnéa, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är väldigt glädjande att höra att ni upplever god insyn, tydlig kommunikation och att ni får stöd i olika frågeställningar. Att ni får relevant information i god tid vid förändringar i lagar och regler är något vi lägger stor vikt vid, så det är extra roligt att det märks. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Lätt att få kontakt med och bra uppföljning.
Hej Kai, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss att höra att du upplever att det är lätt att få kontakt med oss och att du är nöjd med uppföljningen – det är något vi lägger stor vikt vid. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Alltid ett mycket bra bemötande från alla kontaktpersoner vi haft på Ekonomisk Förvaltning. Numera finns äntligen även Budget med i rapporten, positivt. Portalen behövs förbättras vad gäller filer/bilder som ska visas för de boende.
Hej Olof, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är väldigt glädjande att höra att du upplever ett mycket bra bemötande från våra kontaktpersoner på Ekonomisk Förvaltning, och att du ser positivt på att budget nu finns med i rapporten. Vi uppskattar också att du lyfter förbättringspotentialen kring portalen. Det är värdefull input som vi tar med oss i vårt fortsatta utvecklingsarbete – vi vill att våra digitala verktyg ska vara så användarvänliga och informativa som möjligt, både för styrelsen och de...
Vi har haft 3 st handläggare under åren vi som BRF anlitat Bredablick. Inget konstigt med det. Samtliga handläggare har varit professionella både i yrkesroll och förmåga att samverka med oss som kund. Bredablick Förvaltning har levt upp till våra förväntningar över tiden, och vi har inte sett någon anledning att byta förvaltare under åren.
Hej Mats, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är väldigt glädjande att höra att ni som bostadsrättsförening haft en positiv upplevelse över tid, och att ni upplevt kontinuitet och professionalism i kontakten med våra handläggare – det är precis det vi strävar efter. Att ni valt att fortsätta samarbeta med oss under flera år betyder mycket, och vi ser fram emot att fortsätta leverera en service som motsvarar era förväntningar även framöver. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Ganska bra. Det är inte allt som fungerar.
Hej Barbro, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det låter inte helt som att du tycker det fungerar som det ska och är nöjd med vårt samarbete. För att vi ska kunna förbättra vårt arbete så hade det varit väldigt bra att få ta del av dina upplevelser och möta de tankar du har kring vad som inte fungerar. Du får gärna kontakta mig direkt på nedan mail-adress för att utveckla dina tankar. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Kunniga, proffsiga, snabba att svara på mejl etc.
Hej Eva, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss att höra att du upplever oss som kunniga och proffsiga, och att du fått snabb återkoppling – det är något vi verkligen strävar efter. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Trevlig kille som löste problemet på ett kick
Hej Eva, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Så roligt att höra att du fick snabb och trevlig hjälp – precis så vi vill att det ska fungera! Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vi har vår ekonomiska förvaltning hos BB och fastighetsförvaltningen genom ett annat företag. Anledningen till att vi behöll den ekonomiska delen hos BB är enbart tack vare den fantastiska Elin som har hand om vår brf. Elin är otroligt kunnig och serviceinriktad vilket gör att det känns tryggt och självklart att anlita BB.
Hej Linda, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss enormt att höra att du är nöjd med Elins insats – hon är verkligen en stjärna och vi är stolta över att ha henne i vårt team. Din uppskattning betyder mycket, både för henne och för oss som arbetar med den ekonomiska förvaltningen. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Mycket bra. Inte så stora förvntningar.
Hej Farid, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Även när allt fungerar bra är din input viktig för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och säkerställa att vi lever upp till förväntningarna över tid. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jag har bara positiva erfarenheter av den ekonomiska hanteringen än så länge.
Hej Sarah, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är fantastiskt att höra att du har positiva erfarenheter av vår ekonomiska hantering – det är ett område vi lägger stor vikt vid att hålla hög kvalitet på. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vi har nu, genom vår bostadsrättsförening, varit kunder i 7 år. Till en början kändes det inte så bra. Vi fick kontaktpersoner, som inte fungerade. Med tiden har allt blivit bättre och vi är mycket nöjda nu.
Hej Anders, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är väldigt värdefullt att få ta del av din upplevelse över tid. Vi är glada att höra att du idag är mycket nöjd, även om starten inte blev som vi hade önskat. Din återkoppling hjälper oss att förstå vad som fungerar och vad vi kan förbättra. Att ni upplever en positiv förändring är ett kvitto på att vårt arbete ger resultat – och vi kommer fortsätta jobba för att stärka förtroendet ytterligare. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Mycket poitivt o bra bemötade av personal
Hej Sune, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det är värdefullt att få höra både det som fungerar och det som kan utvecklas – din input gör skillnad för hur vi arbetar framåt. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jag tycker att jag alltid får snabba svar på alla mina frågor. Det jag kan kritisera är att priserna är lite höga på det som jag önskar få extra hjälp med. Att de borde vara bättre på att få fram bra avtalspriser hos olika leverantörer.
Hej Bo, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Det gläder oss att höra att du upplever att du får snabba svar på dina frågor – det är något vi verkligen strävar efter. Vi uppskattar också att du delar med dig av dina synpunkter kring priser och leverantörsavtal. Din input är viktig för oss och hjälper oss att identifiera områden där vi kan förbättra oss ytterligare. Vi tar med oss detta i vårt fortsatta arbete med att utveckla våra tjänster och samarbeten. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Jag är nöjd med förvaltningen. Vi har en bra samverkan och kommer snabbt till lösning i olika frågor. Hoppas på fortsatt bra samarbete!
Hej Jan Erik, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi är glada att du känner att vi har ett bra samarbete och snabb till lösningar när det behövs – det är något vi lägger stor vikt vid i vårt arbete. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se
Vi hade ett bra möte och kom fram till en bra budget.
Hej Peter, Tack för att du tog dig tiden att ge oss en recension. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse – det hjälper oss att fortsätta leverera god service. Allt gott! Med vänliga hälsningar, Hanna Fors på Bredablick Förvaltning hanna.fors@bredablickgruppen.se