Brooklands Helsingborg
Brooklands är din auktoriserade verkstad för Jaguar Land Rover och Range Rover. Vi är också AD bilverkstad vilket gör att vi även har kunskap och verktyg för att ta hand om övriga märken Vi har lång erfarenhet i fordonsbranchen och har levererat premiumbilar och väl utvalda specialbilar i många år. Brooklands hjälper dig att leta upp den bil du önskar. Behöver bilen importeras tar vi hand om allt fram till leverans. Vi har även bilförmedling, rekond, däckhotell och skadeverkstad. Vi strävar ständigt efter att du som kund skall bli nöjd, därför viktigt för oss att ni känner en trygghet i er relation med oss. Vi ser fram emot att höra av dig.
Utmärkelser
276 omdömen om Brooklands Helsingborg
Sedan starten hos Reco 2016
skrev om Brooklands Helsingborg
Fick hjälp av Cassandra! Top betyg med riktigt service-minded människa! Hon var kunnig och väldigt trevlig att ha med att göra!
skrev om Brooklands Helsingborg
Kunnig personal och trevligt bemötande.
Korrekt genomgång av kostnaden både före besöket och i samband med hämtandet av bilen. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Vänligt bemötande. Lever ofta upp till förväntningar.
skrev om Brooklands Helsingborg
Har alltid fått et väldigt bra bemötande och hjälp. Super duktiga och jag har bara gott att säga!
skrev om Brooklands Helsingborg
Trevlig bemötande. God information innan besök å efter.
Levde upp till mina förväntningar. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Proffsigt bemötande och dom lyssnar på kunden.
skrev om Brooklands Helsingborg
Alltid blivit bemött positivt av Kalle. Service och reparationer under 12 år.
skrev om Brooklands Helsingborg
Utmärkt service och bemötande. Har fått service utöver förväntan. Har även löst mina problem med andra företag, vilket är toppklass och absolut inte något jag förväntar mig.
skrev om Brooklands Helsingborg
Jag blev bemött på ett mycket välkomnande vis.
Min förväntning va att jobbet skulle bli proffsigt utfört. Och så blev det.
Min upplevelse är att dom är proffsiga på det dom gör. Jag bytte bromsklossar runtom. -
skrev om Brooklands Helsingborg
jag kan bara vara positiv ang. brookland’ab
skrev om Brooklands Helsingborg
Personligt och professionellt bemötande. Hjälper till med allt man ber om. Väldigt spännande att besöka också för det står alltid en massa roliga bilar i salongen!
skrev om Brooklands Helsingborg
Mycket kundvändlig personal. Håller tider som utlovades.
Allt över mina förväntningar. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Super trevlig och kunnig personal med snabb service.
Finns ingenting att klaga på här mer än att det är otroligt kostsamt att åka till verkstaden med bilen men hos Brookland vet man att det är ett bra arbete gjort. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Bra mottagande. Bra service. Trevlig personal och gott kaffe!
skrev om Brooklands Helsingborg
Alltid bra bemötande, försöker alltid hjälpa till även om det ibland är lite udda frågor.
Lämnar in bilen varje vår för oljeservice och genomgång, känns väldigt tryggt och bra att veta att proffs har kollat bilen. -
skrev om Brooklands Helsingborg
bra service, kunnig personal och fina bilar
skrev om Brooklands Helsingborg
De reparerade skadan på bilen och installerade en dash-cam. De gjorde ett mycket bra jobb och höll utlovade tider.
skrev om Brooklands Helsingborg
Blir alltid trevligt bemött och ställer upp med åtgärdsförslag
Leveransen på det som jag hade beställt utfördes till fullbelåtenhet
Jag köpte byte av olja i automatväxellådan samt filter och olje byte på samtliga differentialerna och fördelningsväxelådan -
skrev om Brooklands Helsingborg
Bra bemötande. Någorlunda hyfsat pris. Kommer sannolikt återkomma.
Väldigt fint bemötande och väl utförd första service påFya 27u
mkt vänligt o reko!!
Service land rover -
skrev om Brooklands Helsingborg
Väldigt bra service av alla på företaget
skrev om Brooklands Helsingborg
Allt fungerar med tillmötesgående personal
skrev om Brooklands Helsingborg
Snabba och informativa svar. Lätta att nå och få tid för service mm
skrev om Brooklands Helsingborg
Proffsigaste bemötandet jag har fått.
Trevlig och kunnig personal.
Otroligt service inriktade.
Rekommenderar dem till alla -
Gott bemötande
Enkelt få tid
Smidigt -
skrev om Brooklands Helsingborg
Lämnade bilen för service.
Snabb och bra service
Kommer att använda dem för mina framtida services. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Lämnade min bil på service och blev redan vid telefonbokningen väldigt vänligt bemött. När jag lämnade in bilen stod det en fin lånebil och väntade på mig. När jag fick tillbaka min bil var den både tvättad och städad. Det blir fler besök här även om jag har 8 mil enkel resa. Trevlig och tillmötesgående personal!
skrev om Brooklands Helsingborg
Grymt serviceinriktade på verkstaden, snyggt och prydlig, supertrevligt bemötande😉👍🙏💪
skrev om Brooklands Helsingborg
Trevligt bemötande, proffsigt arbete.
Rätt svårt att komma fram via telefon.
Reservdelar Leyland, långa väntetider. -
skrev om Brooklands Helsingborg
Senaste kontakten var rådgivning per telefon. Som alltid ett hjälpsamt och vänligt bemötande.
skrev om Brooklands Helsingborg
Super service och topp professionell
Kan bara anbefalles -
skrev om Brooklands Helsingborg
Snabb, kompetent service och trevligt bemötande. Reparationen som utfördes blev dessutom billigare än prisuppskattningen som lämnats. Rekommenderas!
skrev om Brooklands Helsingborg
Bra bemötande och kunnig personal.
Dock fick jag tillbaka en smutsig bil ( brukar vara nytvättad) efter stor service på 26500kr -
skrev om Brooklands Helsingborg
Helt Ok. När det gäller rep av bilen så försöker man att fixa det så snabbt som det bara går.Själva reparationerna är jag helt nöjd med.Jag köpte bilen för ett antal år sedan på Brooklands och fått den servad och reparerad där,det finns absolut inget att klaga på.
skrev om Brooklands Helsingborg
Alltid lika trevilgit och proffsigt
skrev om Brooklands Helsingborg
På Brooklands har jag alltid känt mig välkommen.
Bra service, proffsigt bemötande, ja, jag är verkligen nöjd med allt.
Mvh Erich -
skrev om Brooklands Helsingborg
Väldigt bra bemötande och de leverade fullt ut enligt vad som överenskommits.
skrev om Brooklands Helsingborg
Alltid snabb och proffsig hjälp med bilen, det är så här man vill ha det när bilen ska till verkstaden. Dessutom gör man alltid det lilla extra som gör att du alltid lämnar som en nöjd och glad kund. Tack!
skrev om Brooklands Helsingborg
Man känner sig speciell o alltid välkommen.
Service 9300 mil -
skrev om Brooklands Helsingborg
Vänligt och proffsigt bemötande. Reder ut precis vad jag behövde hjälp med och fixar inom rimlig tid. Enastående service som bara kan rekommenderas.
skrev om Brooklands Helsingborg
Som vanligt (Brooklands har tagit hand om mina bilar i 3 år nu) är servicen vänlig och kunnig. Jag har klassiska bilar så det är viktigt för mig att jag kan lita på att verkstaden tar hand om bilen och har kompetens att lösa några av de svåra problem man kan ha med en äldre bil. Tjänsten är den bästa jag har upplevt under 40 års bilägande.
skrev om Brooklands Helsingborg
Brooklands är ett mycket bra företag att jobba med. De fixar alltid vad vi behöver gjort.
Tack snälla! -
skrev om Brooklands Helsingborg
Mkt bra bemötande och service.
Informerar bra -
skrev om Brooklands Helsingborg
Brooklands är proffs. De har bred kunskap och otroligt bra service. Har varit kund där flera gånger och är mycket nöjd.
Allt 100% bra.
Köper allt på Brooklands som har med min bil att göra.
Ljusårs skillnad på den service man får i Stockholm mot den på Brooklands.
Stephan -
skrev om Brooklands Helsingborg
Alltid vänligt mottagande, lånebil, bra service i verkstaden och bra på Land Rover.
skrev om Brooklands Helsingborg
Har alltid fått superbra service!
skrev om Brooklands Helsingborg
Väldigt trevligt bemötande och snabb utförd service
skrev om Brooklands Helsingborg
Väldigt trevligt tillmötesgående, och kunniga på bilar. Allt fungerar som det ska