Tydlig och bra återkoppling och dialog om åtgärder i samband med service. Stort tack
Ekebäcks Motor Hisingen AB
Välkommen till Ekebäcks Motor Hisingen – din Autoexperten Bilverkstad i Göteborg! Vår verkstad i Hisingen har servar och lagat alla bilar oavsett märke och modell sedan 1984. Våra tjänster inkluderar felsökning, bromsreparationer, hjullagerbyte, hjulinställning samt installation av motor- och kupévärmare. Vi erbjuder även...
46 omdömen om Ekebäcks Motor Hisingen AB
Alltid bra service och trevlig personal!
Bästa tänkbara verkstad. Pålitliga och kunniga
I got my front headlight bulbs changed recently and very happy with the service. They have honest and professional staff.
Hade min BMW 520d årsmodell 2025 inne på 6000-mila service. Allt fungerade perfekt och servicen blev inlagd i både den elektroniska serviceboken och i bilens iDrive så att servicen är reggad i bilens display via bilnyckeln.
Mycket trevligt bemötande. Känns bra att ha ett företag att återkomma till när man har problem med sin bil.
Trevlig personal och man känner verkligen att bilen är i trygga händer.
Väldigt bra kundbemötande med bra service och information. Snabb hantering och genomförande av arbetet. Mycket nöjd!
Som vanligt bra bemötande och god service
Skifte av däck, höll tiden , serviceinriktade och så långt jag vet gjorde de ett bra jobb.
Mycket bra service och väldigt trevlig och kunnig personal!
Alltid bra bemötande och proffsiga jobb. Fortlöpande info om läget när det behövs.
Alltid bra och trevlig service.
Alltid lika trevligt och bra utfört arbete!
Bra customer service. Lite höga priser.
Kan inte vara bättre! Alltid snabb service va det än gäller, hjälpsamma, väldigt duktiga och supertrevliga.
Väldigt trevlig o hjälpsam personal. Fick hjälp meden konstig uppgift på displayen.mvh.Gun
Blev väl bemött av personalen på plats. Mina förväntningar på bemötande infriades. Köpte 2 nya sommardäck och skifte av dem.
Jag fick mycket god hjälp och extraordinärt engagemang av ägaren Mattias i ett jobbigt reklamationsärende hos ett av de stora bilsäljarföretagen. Mattias skötte kontakten med säljaren på ett föredömligt sätt och resultatet blev bra. Jag rekommenderar!
Bra och smidigt, boka online och bara lämna service.
Trevlig personal och kunnig personal
Personlig service med god kvalitet och kommunikation.
En upplevelse i världsklass. Snabbt, smidigt, exceptionell återkoppling och kommunikation.
Fått tvåa på besiktningen. Ekebäcks kunde boka in mig med kort varsel. Dom lagade bilen över dagen och åkte dessutom och besiktigade bilen så den var helt klar när jag hämtade den.
Väldigt professionella! De är kunniga, hjälpsamma och väldigt trevliga. Både jag och min pappa lämnar alltid in våra bilar här.
Otroligt bra service och de gör ett fanatiskt jobb!
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Mycket kunnig personal som löste mitt problem. Snabbt o bra fixat
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Allt gick enligt plan , jag är mycket nöjd!
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre! Mvh Autoexperten
Mycket bra service och professionellt bemötandet. Bilen var på service + en reparation. Mycket nöjd kund. Rekommenderar denna verkstad.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Toppenbra jobb, enkla att ha att göra med!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Här har du verkstaden med världens bästa kundbemötande och duktig, servicemindad personal! Rekommenderar dem starkt!
Trevlig personal! Förväntningar uppfylls
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Bra bemötande och en god service.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar Autoexperten
Personalen var mycket trevliga och var mycket professionella. Denna verkstad hade kunskap samt var verkligen hjälpsamma. Lämnade min bil för service och en reperation och jobbet som utfördes var i världsklass, kan bara rekommendera denna verkstad och har använt den ett par gånger nu och den är alltid lika bra. /en nöjd kund
Bästa verkstaden. Mattias gör verkligen allt för sina kunder, och Anna i verkstaden gjorde jobbet snabbt och perfekt👍🏼 Rekommenderar alla att komma hit.
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Jag blir alltid bra bemött av Ekebäcks motor så jag är mycket nöjd. Allt en bra lösning och kommunikation.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten
Trevligt bemötande och service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Mvh Autoexperten
Lämnat min bil på service och personal som var på plats när jag lämnade och hämtade var väldigt trevlig och hjälpsam. Min upplevelse är endast positiv.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.
Bra bemötande trevlig personal tydlig kommunikation
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!
Snabb och professionell service.
Vi blir så glada av att läsa din feedback, tack för att du delar med dig!
Proffsigt bemötande samt utförande
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök.
Biltillverkaren Ford är inte alls bra på att definiera de åtgärder som ska utföras vid den årliga servicen.. Det är dolt för bilens ägare i ett digitalt system som endast auktoriserade verkstäder har tillträde till. Ekebäcks Motor hanterade detta problem på ett tillförlitligt sätt. Jag fick skriftlig information och svar på mina frågor. Kommer att anlita dem även i fortsättningen.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.
Mkt trevligt bemötande. En prisvärd Service blev utförd enligt ök.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.
Grymt bra service! kunniga, trevliga och snabba. Rekommenderar starkt denna verkstad!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänligen Autoexperten
Tacksam att man fixade batteribytet fast ni igentligen inte gör den typen av jobb..enda nackdelen var att montören hade smutsiga kläder och händer då jag fick rengöra sätena från svart smuts.men jag återkommer. Mvh Peter DAJ85B
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Med Vänlig Hälsning Autoexperten
Snabb och smidig service. Bra bemötande.
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan