Trevlig och kunnig personal. Håller priserna de lovat.
Bunkeflo Bilservice
Välkommen till Bunkeflo Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bunkeflostrand! Vår verkstad servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, felsökning, reparation, bromsservice, AC-service, hjulinställning, batteribyte...
472 omdömen om Bunkeflo Bilservice
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Riktigt bra service av dom på Bunkeflo , är alltid lika nöjd när dom har hjälpt mig. Dom löste mitt problem utan några konstigheter. Rekommenderar strakt denna bilfirman!
Snabb och bra service. Bra kundbemötande.
Superbra bemötande, hjälpsamma och kan varmt rekommendera denna bilverkstad till andra 👍🤗
Ni höll vad ni lova, ni lova att det höll ,dessutom trevlig o snabb personal 😃
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevlig och proffsigt bemötande
Supernöjd med utfört arbete och blir alltid proffsigt bemött av alla där.
Smidigt och effektivt. Mycket trevligt bemötande
Trevliga bra service, snabba!!
Allt flöt på bra, professionellt.
Snabbt och effektivt ! Positivt bemötande i kassan.
Tog min bil i akut läge. Blev färdiga snabbt! Mycket bra service.
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Vänliga o duktiga mycket fi service
Väldigt professionell bilverkstad. Nöjd med deras jobb!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Fantastiskt bemötande! Bra återkoppling till rätt pris dessutom 👍.
Bra service och trevligt bemötande. Hjälpsamma.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jätte bra och vänlig bemötande. Min bil var på service och dom gjorde allt bra och priset var inte så högt som jag hade väntat. Jag var NÖJD.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Fint mottagande, väldigt trevlig och kunnig personal. Flexibla med tider och lyssnar på sina kunder. Vi är återkommande kunder och skulle aldrig välja någon annan verkstad!
Alltid väldigt fin och snabb service!
Underbar service och bemötande, humana priser och ställtider
Den bästa bilservicen jag någonsin upplevt! Kör mycket både i tjänst och privat så har alltid lämnat mina bilar till märkesverkstäder men noterat att dessa premium bilmärken kör med ockerpriser. Sedan jag valt Bunkeflobilservice så har vi sänkt våra servicekostnader med ca 50% per år på våra bilar. De fakturerar samma för företag som privatpersoner och inte som märkesverkstäder där priset är högre för företag än privatpersoner utöver att de redan är extremt dyra. Utöver detta så bokade jag bromsbyte till min senaste service...
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Vänligt bemötande. Bra service och hyfsade priser. Detta rekommenderar jag till mina vänner och bekanta
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Snabb och bra utfört arbete till ett rimligt pris
Om du inte vill lägga en massa tid på att jaga återkoppling hade jag definitivt valt en annan mekaniker.
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Som vanligt fint bemötande och mycket bra utförd service
Allt fungerade väldigt bra från bokning av service till hämtning av bilen.
Jag fick en snabb tid och när jag lämnade den så blev den snabbt klar. Svarar på frågor o ger råd
Den bästa servicen i stan! Grymma
Bra bemötande både vid. avlämning och hämtning. Snabb service med information om åtgärder som gjorts.
Trevliga, enkla, raka, sjyssta och grymma på vad de gör.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Duktiga, ärliga och vettiga killar. Prisvärt och alltid på en rimlig nivå. Enda nackdelen är att de inte har tillgång till alla delar av datorn på min Audi vilket leder till att de inte kan felsöka eller laga vissa fel
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Trevlig och sympatiskt bemötande.
Allt okej:-) trevligt bemötande och service m.m. blir alltid bra gjort till en rimlig peng.
Bra service, kunniga och trevliga. Ställer alltid upp när det behövs.
Snabb och orffesionellt bemötande. En verkstad att lita på.
Snabb och bra service. Trevlig personal
Bra bemötande. Vet vad de skall göra. Bra pris
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra gjort arbete. Trevligt bemötande. Nära där jag bor.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Jag ör stammis här, jag tycker allltid jag får bra servive och ett trevligt bemötande.
Alltid ett vänligt och proffsigt bemötande.
Bra service och mycket trevligt bemötande
Toppen service som alltid! Rekommenderas starkt!
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Bra service, mycket bra pris på utfört arbete på min bil.🥇🥇🥇🥇🥇
Snabb service, trevligt bemötande!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Vänlig personal och bra service.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabbt och enkelt! Bra kommunikation
mycket bra personal alltid nöjd med arbetet och bemötandet
Snabb och bra service jätte trevlig personal.👍🏽
Dom är noggranna, pålitliga och man får ett trevligt bemötande.
Det är inte ofta man utbrister "...det var billigt" när det handlar om bilar; men det hände just precis här på Bunkeflo bilservice.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!