Bunkeflo Bilservice

Bunkeflo Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Bunkeflo Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bunkeflostrand! Vår verkstad servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, felsökning, reparation, bromsservice, AC-service, hjulinställning, batteribyte...

386 omdömen om Bunkeflo Bilservice

Anders Gustaf Jonas J
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid trevligt mottagande o ordnar snabb hjälp till ett bra pris varit nöjd kund i fyra år

Gert Arne Krister S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevlig personal allt fungerade med att lämna och hämta bilen bra utfört arbete mycket enkelt att serva bilen. Gert

Lars Bertil Gunnar L
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bertil har varit död sedan januari 2021. Bilen är sedan dess registrerad på undertecknad. Cecilia Ljungh

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi uppskattar din feedback och tar med oss dina synpunkter framåt.

Susann K
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevlig o kunnig och hjälpsamma killar rekommenderas

Kristoffer M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket bra service! Ända minus att det är svårt att komma fram på telefon.

Lisbeth H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Vänligt bemötande, serviceinriktade och bra prissättning! Stort plus att det ligger i Bunkeflo!

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Rolf Harald Ingemar H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Smidigt att både lämna och hämta. Bra prisnivå.

Lars Gunnar W

Snabb och bra mottagen. Trevlig personal och hjälpsamma. 👍

Severin Leon G
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Kundvänlig personal. Gjorde service på bilen och den blev väl utförd.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Christine B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Väldigt nöjd med mitt besök på verkstan november 2025.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Maria Caroline R
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Använt mig av samma bilverkstad i alla år, alltid supernöjd. Trevlig personal och finfin service!

Per Bengt Anders L
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra bemötande och bra service. Ringde upp och meddelade om det var något mer som behövde fixas, precis så man vill ha det när man lämnar in bilen på verkstad

Klas Bertil O
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt mottagande och snabb service. Nu går bilen bra igen!

Maj Clara Helene S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Behövde nytt avgasrör. Har i många år lämnat bilar där. Alltid lika tillmötesgående och trevliga personer som gör det bästa av allt. Kan verkligen rekommendera Bunkeflo Bilservice.

Gertrud M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Tillmötesgående, vänliga, service. Känns tryggt att lämna bilen till er.

Namie H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra och prisvärd service Bra och trevlig personal

Hans Allan M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Vänligt bemötande. Kan tyvärr inte bedöma servicen, har inte de kunskaperna. 👍

Per Olof K
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Jag har varit kund hos firman i snart 30 år. Det visar väl hur nöjd jag är!!!

Klas Erik K

Bra ! Duktiga trevliga killar som gör ett bra jobb

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Björn Niklas F
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket bra bemötande. Bra utfört jobb.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Svenska Datanätverket Syd A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bästa servicen, alltid vänligt bemötande samt väldigt kunnig personal

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Carol B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Går alltid till Bunkeflo bilservice, blir alltid trevligt bemött, känns som en ärlig prissättning och kunniga mekaniker. Har både servat bilen, bytt däck och andra små reparationer.

Lars Evert D
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Snabba, bra pris, god service Rekommenderas

Johan Carl Stefan J
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Väldigt bra service och kompetens!

Martin Thed P
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra jobb och information när bilen är klar, trevligt med fri lånebil vid service!

Tomas Alexander B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra kundbemötande och löser allt på min bil

Elinor Irené-Marie H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Är alltid nöjd! Väl bemött och god service!

Lars Carsten S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Vänligt bemötande och man fick ett fast pris på vad det skulle kosta. Reparationen gjordes snabbt och det såg fint ut i motorrummet efter arbetet.

Bo G
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Kunniga, prisvärt, bra service. Jag har det största förtroende för Bunkeflo bilservice.

Jan-Inge B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket bra service Mycket bra med det som behöver åtgärdas. Bra priser på servicen Det är svårt att nå någon person per telefon

Stig Åke Dan S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid tillmötesgående och löser problemen på ett utmärkt sätt. Har anlitat dem så länge vi kan minnas. Stig Sjögren

Gary M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bilen var inbokad 08:40, och hämtas 08:40. Snabb och smidig service.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Inga Margareta Ö
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Blev som vanligt vänligt bemött. Fick låna bil då jag numera inte promenerar så långt. Min bil är nu klar att möta vintern i Skåne, tack!

Lars Göran H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Snabbt, bra återkoppling, trevligt bemötande, Känner att jag kan lita på dom

Luminita S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Gott o trevligt bemötande, nöjd med resultatet

Rörmäster I Skåne A

Lena Ulrika W
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Servicrminded och trevligt bemötande.

Per Erik H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Dottern fick problem med sin bil när hon kom på besök i lördags . Hon skull köra hem till Visby på onsdagen. Dom lyckades klämma in bilen och den var klar på tisdagen. En stor eloge. Per

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Andrarum A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid trevligt bemötande och god service. Men hopplöst att nå dem per telefon.

Ingeborg Birgitta H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra personal. Bra priser. Går att lita på Grattis hyrbil vid service. Kan inte bli mycket bättre MVH Mats Haak

Anders Rickard T
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande och lyhörda när man väl fick tag på dem. Rekommenderas

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Nils W
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Kunnig verkstad Trevligt bemötande Snabb service 10 av 10 poäng!

Anna Linda Helena R
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt och bra bemötande , bra service

Rikke Kjelgaard Consulting A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra service, samtidig som dom är snälla och hjälpsamma, generelt en bra upplevelse

Ola Rommel Daniel J
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra bemötande/ bra service. Känns tryggt

Tomas Sven-Åke B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Har använt Bunkeflo bilservice för mina bilar i många år och tänker fortsätta med dem.

Thuc Anh L
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra bemötande och service. En toppen verkstad.

Gun-Britt Irene C
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande. bilen känns som ny efter servicen

Nils Stefan S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra kundmottagning och snabb och bra service!

Sven Daniel A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid lika bra bemötande. Bromsarna på min bil var nästan helt slut så ringde verkstaden upp mig meddelade detta och gav mig ett pris på detta och frågade om dom skulle fixa detta åt mig. Mycket uppskattat