Supertrevliga, hjälpsamma och duktiga. ❤️
Bunkeflo Bilservice
Välkommen till Bunkeflo Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bunkeflostrand! Vår verkstad servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, felsökning, reparation, bromsservice, AC-service, hjulinställning, batteribyte...
496 omdömen om Bunkeflo Bilservice
De är snälla och bra på att förklara saker kring bilen. Priset är också bra.
Servat min bil sedan 2011 hos Bunkeflo bil och har aldrig haft problem med den trots att den nu är 15 år gammal. Bra verkstad och bra bil.
Alltid trevligt bemötande och bra service.
Toppenservice till ett överkomligt pris. Vänligt bemötande som alltid. Jättenöjd!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Fin service och duktig personal!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Kanonmottagande, vänliga, raka, priset som överenskommit.
Topp service av samtliga på platsen. G.å i bunkeflostrand
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Bunkeflo Bilservice kan jag verkligen rekommendera, snabb service, trevligt bemötande! Jag är alltid nöjd, har anlitat företaget flera gånger, vid det här tillfället batteribyte👍
Alltid mycket trevligt bemötande, noga med att lösa eventuella problem och göra det lilla extra vid service. Har varit kund sedan de öppnade.
Använt mig av Bunkeflo bilservice i flera år och alltid lika nöjd
Snabbt, ärligt och prisvärt. Inga krångligheter.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Mycket bra service m.m alltid väldigt bemötande om det är något man ber dom om kanon service helt enkelt
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Alltid toppservice med personligt bemötande.
Fin och snabb service. Bilen kör jättebra igen.
Trevligt och bra! Serlöst och inget tjafs.
Alltid ett bra bemötande och väldigt fin service när vi servar, lagar och byter däck på våra bilar. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fint utfört jobb. De borde kanske sett att det var lite luft i framhjulen dock. Men jobbet de skulle göra blev gjort perfekt till rätt tid
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Trevlig personal, pålitliga priser. Har stort förtroende för Bunkeflo Bilservice.
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Jag är mycket nöjd med bemötandet ock reprationen. Bromsklossarna byttes på bakhjulen.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Mycket hjälpsam och kunnig personal, som alltid !
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen
Jag upplevde ett trevligt bemötande. Min bil blev servad snabbt
Tack för din återkoppling, vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Mycket nöjd!! Snabb tid, trevlig personal.
Alltid trevligt och vänligt bemötande.med hög servicenivå oavsett vad jag behöver hjälp med. Varmt tack till hela personalen.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Trevlig och kunnig personal. Håller priserna de lovat.
Riktigt bra service av dom på Bunkeflo , är alltid lika nöjd när dom har hjälpt mig. Dom löste mitt problem utan några konstigheter. Rekommenderar strakt denna bilfirman!
Snabb och bra service. Bra kundbemötande.
Superbra bemötande, hjälpsamma och kan varmt rekommendera denna bilverkstad till andra 👍🤗
Ni höll vad ni lova, ni lova att det höll ,dessutom trevlig o snabb personal 😃
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevlig och proffsigt bemötande
Supernöjd med utfört arbete och blir alltid proffsigt bemött av alla där.
Smidigt och effektivt. Mycket trevligt bemötande
Trevliga bra service, snabba!!
Allt flöt på bra, professionellt.
Snabbt och effektivt ! Positivt bemötande i kassan.
Tog min bil i akut läge. Blev färdiga snabbt! Mycket bra service.
Vänliga o duktiga mycket fi service
Väldigt professionell bilverkstad. Nöjd med deras jobb!
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Fantastiskt bemötande! Bra återkoppling till rätt pris dessutom 👍.
Bra service och trevligt bemötande. Hjälpsamma.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Jätte bra och vänlig bemötande. Min bil var på service och dom gjorde allt bra och priset var inte så högt som jag hade väntat. Jag var NÖJD.
Fint mottagande, väldigt trevlig och kunnig personal. Flexibla med tider och lyssnar på sina kunder. Vi är återkommande kunder och skulle aldrig välja någon annan verkstad!
Alltid väldigt fin och snabb service!
Underbar service och bemötande, humana priser och ställtider
Den bästa bilservicen jag någonsin upplevt! Kör mycket både i tjänst och privat så har alltid lämnat mina bilar till märkesverkstäder men noterat att dessa premium bilmärken kör med ockerpriser. Sedan jag valt Bunkeflobilservice så har vi sänkt våra servicekostnader med ca 50% per år på våra bilar. De fakturerar samma för företag som privatpersoner och inte som märkesverkstäder där priset är högre för företag än privatpersoner utöver att de redan är extremt dyra. Utöver detta så bokade jag bromsbyte till min senaste service...
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Vänligt bemötande. Bra service och hyfsade priser. Detta rekommenderar jag till mina vänner och bekanta
Snabb och bra utfört arbete till ett rimligt pris
Om du inte vill lägga en massa tid på att jaga återkoppling hade jag definitivt valt en annan mekaniker.
Vi ber om ursäkt för att ditt verkstadsbesök inte var som du hade förväntat dig. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda. Vi tar med oss din feedback.
Som vanligt fint bemötande och mycket bra utförd service
Allt fungerade väldigt bra från bokning av service till hämtning av bilen.