Bunkeflo Bilservice

Bunkeflo Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bunkeflo Bilservice AB – din Autoexperten Bilverkstad i Bunkeflostrand! Vår verkstad servar och reparerar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina enligt tillverkarens rekommendationer. Våra tjänster omfattar bland annat bilservice, felsökning, reparation, bromsservice, AC-service, hjulinställning, batteribyte...

572 omdömen om Bunkeflo Bilservice

Johnny M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Snabb och bra service och bra utfört arbete

Anna Madelene Elisabe N
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid bra service och trevligt bemötande hos Bunkeflo bilservice. Pålitliga, duktiga och väldigt hjälpsamma!

Leif Göte M
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid trevligt bemötande. Fin service berättar vad dom gjort. Mitt besök gällde den årliga servicen samt kontroll av Acn

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Eva Monika K

Trevliga och duktiga 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Maj-Lis Ingegerd S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid bra bemötande Jag har alltid varit nöjd med arbetet. Påfyllning i AC Bra priser och jag rekomenderar gärna dem

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Marie Charlotte A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Lämnade in min bil och hade fullt förtroende för er pga alla fina vitsord. Kommer att göra alla reparationer servicearbete hos er. Mvh Jörgen Peters

Rolf Torsten Jürgen E
Skrev om Bunkeflo Bilservice

En härlig bilverkstad som alltid ställer upp till vettiga priser. Vi är där med privata och firmabilar. Hade de varit mer digitala.... Telefonsvar mejl och sms så skulle det varit en femma. Med det sagt så finns det en charm med en analog boknings kalender, manuell bemötande osv.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Ann-Christine R
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Lätt att få besked och kontakt. Lyssnar på kund. Har en kunskap som är omfattande. Vänliga, öppna, förtroendeingivande.

Vilhelm Sveinn S

Bra service som alltid.

Jenny Emelie Therés A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Snabbt, smidigt, bra pris för service och däckbyte. Finns det något annat betyg än högsta då?

Paul Michael I
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevliga, pålitliga och kunniga. Bästa betyg till dessa grabbar!

Nils Steve S
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid professionella på sitt jobb och vänligt bemötande.

Elliot J

Snabbt, prisvärt & super trevligt

Anna Cecilia Erika P
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevlig, proffsiga, snabba och och prisvärlda

Barbro B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Toppen bra och bra service och duktiga

Ewa Elisabeth W
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Som vanligt ett väldigt trevligt bemötande, vilket jag hade förväntat mig. Jag fick servat min bil på ett snabbt och smidigt sätt och till ett rimligt pris. Rekommenderar verkligen Bunkeflo Bilservice.

Jenny Hermina Suzette Ö
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid hjälpsamma och gör ett bra jobb

Max Jerker Torbjö A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Fick ett bra bemötande som vanligt De förväntningar jag hade infriades till fullo Utfört arbete och reservdelar/ el liknande- nya sommardäck med montering, AC service, fixad belysning på registreringsskylt.

Martin Alrik H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid samarbetsvilliga och inga onödiga och kostsamma reparationer.

Nils Lennart Leo W
Skrev om Bunkeflo Bilservice

”Seriös och bra service!!!……”

Bo Sigvard H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

De har ett bra bemötande. De är kunniga och ställer alltid upp när problem uppstår. Jag har aldrig blivit överraskad av deras prisbild och om något skall göras utöver det jag har beställt, får jag ett telefonsamtal. Min uppfattning är mycket positiv. Jag fick rekommendation att använda dem efter att min ordinarie firma lades ner. Jag har aldrig ångrat mig eftersom jag prioriterar ärlighet.

Josephine Nathalie B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Har anlitat er firma flera gånger och har alltid varit väldigt nöjd. Bra priser och inga knepiga extrautgifter. Gott bemötande dessutom och snabb service. Rekommenderar er alla dar i veckan.

Svar från Bunkeflo Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Vendela N

Service och tydlig kommunikation

Bert Inge H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Det var jättebra! Bra och serviceminded personal👍👍👍👍👍

Per-Arne J
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra bemötande med stor lyhördhet och hjälpsamhet. Helt ok prissättning.

Annika Carina A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Vänliga och ett bra bemötande

Micael P
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra mottagande. Trevlig personal.

Carl Johan Gunnar C
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Vänlig personal med väldigt bra kunskaper!

Svar från Bunkeflo Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Ingeborg Catharina W
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande, snabbt och bra pris på kamremsbyte!

Anders Torsten Gust L
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande. Snabb och riktig felsökning. Bra utfört arbete. Rimlig kostnad.

Ann L
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Väldigt bra service, tillmötesgående, Linfvälkomnande, sakliga. OCH VÄLDIGT LÄTT ATT HITTA DIT OCH PARKERA.Luftigmöteshall men gärna en tryckknapp för att öppna dörren och en slänt ( ej trappa) för att komma in/ut. Jag har rollator. Saklig information och bra/snabbt utförande. Hälsa Dennis, han är toppen. Kommer gärna tillbaka.Gott rykte hör jag och sägs. MVH. Catharina Thulin-Lindqvist

Bengt Ronny O
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket bra bemötande och en kunnig verkstad

Bengt Henrik A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande både när jag lämnade och hämtade bilen. Arbetet utfört precis enligt överenskommelse. Bra pris.

Labrador Media A
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Känns tryggt och säkert att lämna in bilen hos Bunkeflo Bilservice.

Lena D
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Alltid bra och trevlig personal. Försöker alltid fixa så tider passar mej.Jag har kommit oanmäld och fått service på en gång. Rekommenderar firman till mina vänner.

Lars Berndt Arne O
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Personligt bemötande, lösningsinriktade. Känns tryggt att serva bilen där.

Internationella Bygg I V
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevlig personal som är lätt att prata med. Har varit där många gånger och kommer att fortsätta att gå dit. Jag är nöjd med arbetet dom gjort på bilen.

Bengt Arne N
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Bra att prata med o lätt o komma till. Verkar kunniga. Prisvärda till skillnad från många verkstäder.

Helene Barbro Susan R
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Professionellt och tillmötesgående med ett trevligt bemötande. Rekommenderas! Nöjd kund 👍

Svar från Bunkeflo Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Birgitta Kristina C
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket god service. De lever alltid upp till de förväntningarna som jag har. Trevligt bemötande. De utförde den årliga servicen på bilen. Rekommenderar dem gärna.

Wieslawa D
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Rekommenderar , bra service och pris

Lise Helena B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

En bilfirma som anstränger sig för att hjälpa dig. Alltid tillmötesgående och serviceinriktade. Känns lätt att välja dem.

Leif Jonny B
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Det blev positivt upplevelse. Jag få alltid hjälp och bra servis i Bunkeflo Bilservice. Behövs göra något extra på bilen så ta verkstad också hand om det. Jag har vänt mig till Bunkeflo Bilservice i många år nu och jag är alltid nöjd .

Eva Kristina E
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevlig bemötande. Hade bokat service, det gick snabbt. Kan se vilket jobb som har gjorts.

Stefan N
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt och proffsigt bemötande samt duktiga mekaniker

Gustav Henrik H
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Trevligt bemötande. Prisvärt och snabb åtgärd.

Baha Anwar J
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Toppen service och trevligt bemötande

Michael C
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Good service Only note is that they are always busy so a bit difficult to catch them when callkmg

Jörgen Thomas K
Skrev om Bunkeflo Bilservice

Mycket bra service och bemötande.

Linda Maria C

Mycket nöjd , Bunkeflo Bilservice får 10/10 på allt