Missvisande information om rabattkoder. Stod att den inte gäller under black week, men när jag väntade tills det var över så sa den plötsligt att produkten inte ingick i rabattkoden. Kundtjänst förstår inte alls hur detta är vilseledande och gör ingenting för att möta mig i detta.
Bagaren Och Kocken AB
4 omdömen om Bagaren Och Kocken AB
Fick ett mejl om att min retur godkänts rots att jag inte fått varan aviserad. Jag har iNTE returnerat någon vara men betalt för returhantering ska de ha. Har försökt att komma i kontakt med BoB utan resultat. Mycket dålig kundservice.
Jag har handlat flera gånger från Bagaren och Kocken och har inget att anmärka på deras varor eller leveransen. Men - jag tycker deras kundbemötande lämnar mycket övrigt att önska. Tog kontakt med dem angående en ev. retur och möttes av stort ointresse. Det gick inte att få reda på hur mycket en retur skulle kosta mig när jag tappat bort taggen på varan. På frågan om de ens skulle godta en retur fick jag inget svar, bara att jag skulle skicka in varan så fick de göra en bedömning. Jag tycker det skulle vara rimligt att...
Jag ligger ute med massa pengar efter att företaget skickade FEL vara. Nu har det snart gått en månad och jag har inte fått rätt vara eller pengar tillbaka. Ringa funkar inte och på mailen får jag veta att JAG ska göra en retur fast jag betalt för hemleverans. Hade varit ok om det var jag som ändrat mig och inte velat ha varan, men INTE OK när det är DEM som klantat sig.