Alla kategorier Snickare Örebro Örebro Byggare Blomberg

Byggare Blomberg

Balsna 218, 705 97 Glanshammar — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Byggare Blomberg

 • Daniel S
  Daniel S skrev om Byggare Blomberg
  Akta er för Byggare Blomberg, otroligt dåligt arbete, orutin och oseriöst. Byggare Blomberg kom aldrig med något avtal, påbörjade jobbet och gjorde det dåligt, sen packade han ihop sina grejer och bara försvann. Han har sedan skickat en faktura på utfört arbete!

  Anlita aldrig denna kille för jobb!!
  ====
  2010-04-22
  Byggare Blomberg ringde mig idag igen 9 månader senare och bad mig ta bort detta omdömme för anser det ej sannings enligt. Marcus kom med en offert, men den var ej fullständig, när vi bad honom komma med kompletterande uppgifter bla om vem som hade ansvar vid vissa försäkringsfrågor, så kom han aldrig tillbaka med någon mer offert, utan packade ihop sina grejer och drog. Han är även arg för att vi lånande hans bygg damsugare och städade med efter bygg damm, då denna maskin ej klarade detta och skar ihop tyckte han att vi skulle ersätta honom för detta...enl Byggare Blomberg så hade vi inte satt tillbaka filtret oredentligt, men det kom han inte med några bevis för, en byggdammsugare som inte klarar bygg damm....konstigt.

  Jag står fortfarande för att man inte skall anlita Byggare Blomberg, jag skulle aldrig rekomendera honom till någon jag känner! Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier