Bygglösningar Norden AB
Välkommen till Bygglösningar Norden AB!
Förverkliga drömmen om ett nytt badrum eller låt oss ta ditt kök till nästa nivå. Vi har sedan 2010 utfört väl genomförda renoveringar och vi tar dig från första offertförfrågan till slutfört projekt. Hos oss på Bygglösningar Norden AB kan du vara trygg i att kostnaderna inte löper iväg då vi alltid lämnar fast pris på våra offerter.
Det som skiljer oss från andra byggentreprenörer är att det, efter slutfört arbete, alltid kommer en extern besiktningsman och kontrollerar huruvida projektet håller den kvalitet som utlovats. Vi på Bygglösningar Norden innehar dessutom alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.
Utmärkelser
56 omdömen om Bygglösningar Norden AB
Sedan starten hos Reco 2018
skrev om Bygglösningar Norden AB
Mycket nöjd med Anders och Bygglösningar Norden.
Professionella genom hela processen med ett resultat som var alldeles utomordentligt.
Det var alltid lätt att få tag på ansvarig om man hade frågor under arbetets gång.
Vi är jättenöjda med hur resultatet blev, stort tack till Bygglösningar för ett riktigt bra jobb!
Kan varmt rekommendera dem till andra som ska renovera sina badrum. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar Norden AB gjorde ett utmärkt badrums totalrenoveringsjobb i vår Torslandavilla våren 2021 och vi valde dem också för totalrenovering av vårt kök våren 2022, denna gång gjordes själva jobbet av Agostin Entraprenad. Även denna gång möttes vi av ett mkt professionellt sälj -och byggteam som utförde jobbet och tillhörande löpande dialog helt enligt förväntade krav (kvalitet, tid, pris etc) och också hanterade alltid förekommande småjusteringar på ett bra sett. Vi är mkt nöjda med vårt nya kök :)
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är mer än nöjda med vårt badrum som Bygglösningar Norden fixade åt oss.
Redan vid första mötet var Anders mycket proffsig och fantastiskt bemötande.
Arbetsledaren Agostin har varit kanon att ha kontakt med under hela byggskedet och mycket rättvis, då det blev lite fel med måtten där spegelskåpet skulle in kompenserade han det på bästa sätt.
Jag kan bara ge Bygglösningar positivt omdöme och rekommendera dem varmt.
TACK! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Badrummet ser fint ut tills man kollar närmsre. Vi hade väldigt mycket tålamod med detta företag. Men nu har vi tröttnat. De började i tid för renovering av vårat badrum och allt flöt på, dock hade de sönder en vattenledning så vi var utan vatten i 2 dagar. Sedan så hade de sönder en vägg som de fixade.
Vi kan börja med att de gjorde rent färgpenslarna i våran dyra vita kommod. Den var inte längre vit. Byggkillarna hade bara lämnat allt. Färgfläckar i badrummet, och i hallen utanför. De hade inte gjort rent penslarna ordentligt ( trots att de använde våran fina kommod) så när de gick från en blå färg till att måla de vita var det blått kvar i färgen. Såg man väldigt tydligt på de vita väggarna.
Spakel / cement i badrummet och hallen. Ingen som gjorde rent.
Den vita färgen de målade med i hallen var så slarvigt målat att färgstänk hamnade på en av dörrarna som de sedan försökte dölja med att slipa bort, vilket då syntes ännu mer.
Fogarna var så dåligt fogade och även här hade de inte gjort rent sina redskap och cement eller vad man nu kallar det hamnade tillsammans med den vita fogen.
Detta var under den första byggherren och hans team. Vi var ju inte nöjda och som jag förstod det som så tog de deras grejer och lämnade Sverige ä. Då hade vårst badrum som skulle ta 3 till 4 veckor pågått i 2 månader.
Så inte nog med att vi själva fick stå och göra rent våran kommod men duschen var då repad och krokarna för handdukarna var snea, och de hade inte fäst handdukstorken korrekt.
Sedan fick vi en ny byggledare. Då visade det sig att toaletten inte var korrekt installerad utan de har använt billig versionen istället för att köpa de man ska. En rörmokare var där 2 gånger och kollade på det och löste det. (Bygglösnignsrna som skickade) vi fick en ny dusch och de löste så att krokarna satt någorlunda rakt. Dock skruvade de inte åt duschen så den blev inte ditskruvad förens i maj 2022. Efter besiktning.
Sedan visade sig att första bygg teamet hade installerat någon random takfläkt som tur var hade vi en inspektion från föreningen som upptäckte denna billiga lösning. Tog nästan ett halvår innan byggläsningar tog sig tiden att byta ut till en som blev accepterad.
I december ca 5 månader efter de påbörjat så var fläkarna i fogen fortfarande inte löst och vi märkte att färgen på väggarna hade börjat rinna. Visade sig med 3e byggledaren att de inte har använt sig av en vattenfast färg utan någon vanlig billig variant. Så team 3 fick måla om, och även här täcker man inte över inredning osv när man målar så man inte får oönskad färg i badrummet men de gjorde inte dessa herrar. Vi fick färg i tak, dörr, golv, toalett med mera. Detta var de ingen som kom dit och löste, städade efter sig. byggledare 3 var oerhört otrevlig mot oss när vi påpekade detta. Anders kunde vi inte få tag i alls. De har han inte varit sedan projektet påbörjades i juni 2021.
Vi påpekade de svarta fläkarna i fogen och byggledare 3 sa att de behövde karva ut fogen gör att lägga ny men de då inte skulle stå för eventuella repor eller skador som kommer uppstå på kaklet.
Vi krävde in en besiktning och visade sig att de har använt en billig fog. Som var "ok" men tanke på vad man betalar så hade man ju önskat en bättre kvalitet. Fogen var slarvigt gjort osv.
Detta löstes typ när bygglösningar i norden anställde en annan firma som kom dit och sig foga om.
Det är nu jubi 2022 och vi har fortfarande inte fått våra dokument som vi skulle få. Bygglösningar har av någon anledning stängt vårat ärende för andra gången. Och som vanligt inget svar från Anders.
Oerhört tråkigt beteende. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Fantastiskt nöjda med Bygglösningar Norden och det arbete de gjort. De lämnade en bra och prisvärd offert och Anders hade ett trevligt och professionellt bemötande. Vår byggledare hette Agostin och var utomordentlig gällande kvalitet, bemötande och information. Alla frågor vi hade kunde han på ett trevligt och förstående sätt svara på. Mycket nöjda med både utförande och slutprodukt, stort tack!
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar hjälpte oss med en renovering av ett litet badrum. Blev mycket bra. Arbetsledaren(Adam) höll oss hela tiden informerade om hur arbetet fortskred.
Vi är mycket nöjda med resultatet -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är mycket nöjda med resultatet på vårt badrum. Jag hade gjort en mycket noggrann skiss på exakt hur vi ville ha det, och resultatet blev ännu bättre än vad jag hade hoppats på. Rivningen av det gamla badrummet sköttes snyggt och snabbt, därefter började arbete med VVS, El och konstruktion. Alla killarna var mycket trevliga och effektiva. Kvalitetskontroll gjordes efter våtskiktet var klart. Kakelsättaren var oerhört duktig och snabb, och gjorde exakt som vi ville ha det. Projektet leddes av Adam som var lätt att få tag i och tog tag i de detaljer som behövde fixas under projektets gång. Projektet tog en vecka längre än avtalat, men i sammanhanget gjorde det abslout ingenting, då resultatet blev så bra. Mvh Christian och Lisa Grönlund
skrev om Bygglösningar Norden AB
Hej, och tack för ett mycket fint utfört arbete. Ni har varit mycket lätta att sammarbeta med samt att hålla de tidsschema vi kommit överens om. Har vi sökt Er har ni alltid varit lätta att få kontakt med. Dessutom har konversationen varit tydlig, trevlig och professionell. Vi är mer än nöjda!
Med vänlig hälsning, Dick Fäldt -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Jag kan inte rekommendera bygglösningar för badrumsrenoveringar.
Enligt avtal skulle renovering starta 26/8 och ta ca 4veckor.
Arbetet påbörjades 31/8 och godkändes som klart 27/12.
118 Dagar utan dusch och tvättmaskin.
Första renovering dömdes ut totalt av oberoende besiktningsman varvid allt fick rivas ut och börjas om.
Nästa uppsättning hantverkare påbörjar rivning och ny renovering 29/10
Bygglösningar erbjöd en kompensation för försenat arbete som inte täckte vad vi fått lägga ut för att säkerställa att jobbet skulle bli gjort enligt GVK, BKR och säkervatten mm.
Ärendet lämnades över till jurist som sköter all kontakt med bygglösningar efter detta.
Efter mycket om och men så har vi fått ett badrum som vi är nöjda med.
//JohnHej John,
Bygglösningar Norden AB
Enligt överenskommelse startade vi projektet något senare än vad vi kom överrens om.
Enligt sista besiktningen från Gar-bo var allt klockrent utfört och 10 poäng.
Samtliga intyg enligt säker vatten, elsäkerheten och Bkr är överlämnade.
Önskar dig och er familj en trevlig dag
Ni är alltid välkomna tillbaka! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Under en badrumsrenovering som drabbats av besvärliga omständigheter såsom sjukdom och sena leveranser har Bygglösningars medarbetare visat förståelse och tålamod. Alla inblandade hantverkare har varit noggranna, trevliga och noga med att städa efter sig.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Hjälpte oss med en omfattande renovering av vardagsrum och hall. Sammantaget blev vi mycket nöjda med projektet. Proffsig projektplanering samt kompetent och trevlig projektledare. Lösningsorienterad inställning till byggtekniska utmaningar och förändringar under projektet. Visade stor förståelse för vikten att hålla tidsplan, vilket kändes tryggt.
Vi återkommer gärna vid nästa projekt. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi anlitade Bygglösningar när vi skulle bygga nytt gäst WC på vår övervåning och samtidigt totalrenovera badrummet på vår nedervåning. Första mötet vara väldigt proffsigt och Anders var supertrevlig och kom med tips och berättade hur arbetet skulle gå till. Sedan var offerten väldigt detaljerad med material, timmar och arbete så det kändes tryggt då det var första gången vi gjorde en så stor renovering. Väldigt bra med samarbetet med kakelpalatzet så man kunde se olika material och få en 3d layout på badrummen.
Det enda minus under processen var att vi hade önskat tätare kontakt och uppföljning, då man ibland hade velat stämma av oftare. Men samtidigt, så fort man hörde av sig fick man snabb kontakt.
Vi är supernöjda med slutresultatet, väldigt vänliga och duktiga hantverkare! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi anlitade Bygglösningar Norden AB för totalrenovering av vårat badrum. De skötte jobbet utan anmärkning från början till slut. Deras samarbetspartners var väldigt proffsiga, lätta att kommunicera med och slutresultatet blev perfekt!
Vi skulle utan tvekan anlita bygglösningar Norden igen! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar Norden AB rekommenderas varmt!
Vi valde att anlita Bygglösningar Norden AB för renovering av tvättstuga och badrum. Bemötandet har varit toppen från början till slut. Något vi uppskattar är snabbheten på att starta igång projektet och att slutföra det i tid utan att tumma på kvalitet. Hinder längs vägen blir det alltid i renovering men Bygglösningar och dess partners löser problem och visar ett högt kundfokus. Vi kommer kontakta Bygglösningar framöver! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi renoverade vårt badrum och är väldigt nöjda med resultatet och hela processen från start.
Trevligt bemötande och alla hantverkare kändes proffsiga och erfarna. Tidsplanen vi fick höll med marginal vilket var ett extra plus.
Kan absolut tänka oss att anlita igen. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar gjorde en totalrenovering av vårt badrum om 8 kvm. De hade proffsiga hantverkare, bra kontakter för material och väldigt bra process för att hantera och godkänna fakturor. För mig var det viktigt att veta vad allt skulle kosta och genom att använda portalen där alla kostnader godkänns innan arbetet görs så var jag alltid bekväm med hur arbetet framskred. Vi fick ett jättesnyggt badrum med spa känsla med snygga detaljer och finish. Anders var också väldigt bra på att ge input och idéer samt väga fördelar och nackdelar med olika utföranden.
Jag kan varmt rekommendera Bygglösningar. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är mycket nöjda med resultatet av vår badrumsrenovering. Badrummet ser snyggt och välgjort ut. Enda nackdelen var att kaklet blev försenat vilket drog ut något på arbetstiden men utöver det har vi inget att klaga på. Kommer absolut anlita Bygglösningar om vi behöver hjälp i framtiden.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi anlitade Bygglösningar Norden AB för totalrenovering av vårt badrum. Vi är otroligt nöjda med resultatet och upplevde att arbetet motsvarade de höga förväntningar vi hade efter att ha läst så många positiva recensioner och efter att ha haft ett mycket trevligt och informativt uppstartsmöte med Anders inför beställning. Offerten vi fick var tydlig och detaljrik vilket kändes tryggt. Självklart stötte vi på vissa utmaningar som kan inträffa vid renovering (så som en oväntad försening på två veckor) men Bygglösningar tog fullt ansvar för detta ekonomiskt utan att vi behövde fråga, vilket minimerade de negativa konsekvenserna för vår del. Arbetets kvalitet och Anders stora engagemang, seriositet och fokus på vår nöjdhet genomsyrade hela arbetsprocessen. Vi kommer att kontakta Bygglösningar Norden AB igen när det är dags att renovera kök eller dyl. och tackar varmast för den här gången!
skrev om Bygglösningar Norden AB
Jättenöjd med köksrenoveringen och resultatet. Bra och tydligt att använda TryggOffert i kommunikationen. Vi hade avstämning inför start och uppföljning efter avslut och det kändes väldigt bra.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi hade funderat under en längre tid på att renovera kök, gästtoalett och tvättstuga i vårt radhus. Det handlade om en ganska omfattande renovering där tvättstuga och gästtoalett skulle slås ihop till ett nytt rum på 5 kvm och en dusch installeras. I samma veva skulle ingången från köket till tvättstugan sättas igen och köket totalrenoveras. En komplicerande faktor var att vattenledningen kom in en bra bit in i det som skulle bli vår nya kombinerade gästtoalett, dusch och tvättstuga.
Vi tog in offerter och valde Bygglösningar Norden AB eftersom offerten var detaljerad, Anders hade lösningar på alla de krångligheter vi funderat på och vi skulle få hjälp från Kakelpalatzet i Mölndal med att välja material och inredning till gästtoalett/tvättstuga. Köket ritade vi upp med hjälp av IKEA. Vi fick mycket god hjälp från Kakelpalatzet med ritningar på olika varianter för hur det nya rummet skulle kunna se ut och med materialval.
Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Det blev faktiskt precis så som vi ville ha det. Hantverkarna som jobbade hos oss var tillmötesgående och lösningsfokuserade. Det visade sig att det inte bara var vi som tyckte att vår renovering verkade komplicerad utan den var faktiskt det. Har hört från grannar som funderar på att göra samma typ av renovering att de haft firmor/hantverkare som vänt i dörren när de förstått vad som skulle göras. Vattenintaget i vår radhuslänga komplicerar det hela. Men Bygglösningar Norden AB och deras hantverkare fixade detta på ett mycket bra sätt.
Minus var att det drog ut på tiden med några veckor. Såhär i efterhand förstår jag varför det blev så; sommar, oförutsedda händelser av privat karaktär för en av arbetsledarna, samt att det alltså var en komplicerad renovering. Hade vi fått bättre löpande information om förskjutningarna i tidsplaneringen hade vi varit ännu mer nöjda.
Men slutresultatet är ändå det viktigaste och det är vi toppennöjda med. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar Norden utförde totalrenovering av mitt badrum samt förberedde vatten och avlopp till mitt kök. Jag är mycket nöjd med resultatet som blev i enlighet med vad som var överenskommet. Några saker blev lite fel under resan men dessa åtgärdades snabbt utan diskussion efter att jag påpekat det. Projektet blev klart med väldigt lite avvikelse mot angiven tidplan och budgeten höll. Jag upplevde ett proffsigt utförande och ett proffsigt sakligt bemötande.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi kan varmt rekommendera Bygglösningar i Norden AB!
Vi kontaktade ovan för att få hjälp med att bygga ett nytt badrum i vår källare. Trots låg takhöjd och liten yta var vår projektledare Anders både positiv och lösningsorienterad.
Alla inblandade och inte minst Anders var behjälpliga, professionella och snabba med att svara på våra frågor och funderingar.
Vi är mycket nöjda med det nya badrummet som Bygglösningar i Norden byggde samt renoveringen av det befintliga.
Tidsplanen höll såväl som kostnaden för hela projektet. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är försiktiga med att använda hantverkare vi aldrig tidigare har arbetat med. Valet denna gång föll på Bygglösningar Norden och anledningen var en kombination av pris samt trevligt och proffsigt bemötande.
Arbetet som bestod i renovering av ett mindre badrum utfördes med fin precision och utan slarv. Till saken hör att badrummet hade väggar som var sneda och de plattor vi valde var stora. Det innebar mycket arbete för att få upp dem i lod och med snygga fogar. Att killarna som utförde jobbet dessutom var mycket trevliga och tålmodigt lät våra små tjejer titta på när de gjorde jobbet är värt en extra guldstjärna.
Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Bygglösningar Norden! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Efter att ha tagit in ett antal offerter från olika firmor bestämde vi oss för att anlita Bygglösningar Norden. Vi har nu ett otroligt fint badrum vilket precis som vi önskade det.
Är mycket nöjda med hela processen. Projektledaren var alltid nåbar för kommunikation, lyhörd för eventuella förändringar längs vägen och flexibel nog att anpassa sig till dessa.
Då detta var vårt första större badrumsprojekt var det också viktigt att de kunde bidra med expertis i de fall vi inte hade tänkt på den bästa lösningen - vilket de alltid gjorde.
Det enda som hindrar från att ge högsta betyg är att vid ett tillfälle missade man att plasta in arbetsytan vilket innebär byggdamm i större delen av huset. Den efterföljande kommunikationen var positiv där man såg det ur vår synvinkel och tog med sig det som utrymme för förbättringar.
/Dieter -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Kort sammanfattat så motsvarade Bygglösningar Norden inte riktigt våra förväntningar. Utifrån alla positiva kommentarer så förväntade vi oss en firma av ganska hög klass men vi har sorgligt nog inte delat samma upplevelse med tidigare recensioner. Generellt kan man säga att det som ändå gjort att vi är okej med upplevelsen är att vi fick ett väldigt fint badrum med hög kvalité.
Plus:
* Badrummet blev riktigt bra och motsvarade våra förväntningar
* Kunde starta arbetet relativt omgående
* Detaljerad offert
* Åverkan som uppstod i samband med renovering åtgärdades snabbt och smärtfritt.
Minus:
* Vi upplevde ingen brådska att avsluta påbörjat projekt. Arbetet skulle påbörjas i april, ta mellan 3-4 veckor. Vi fick handtagen till vår kommod påskruvade felaktigt och vi blev lovade nya lådor på grund av detta. Detta åtgärdades i september månad. Det tog alltså runt 4 månader att skaffa fram dessa lådor och “avsluta” arbetet. Under all kritik.
* -DÅLIG- kommunikation är en underdrift. Detta visade sig på ett flertal olika sätt, några exempel:
-Vid första arbetsdag efterfrågades en hemnyckel. Jag var pga Corona hemma och arbetade i stort sätt var dag. Den enda dagen som jag inte var hemma så stod hantverkare på utsidan när jag kom hem då de inte hade “fått någon nyckel”...
- Vi viste sällan när hantverkare skulle dyka upp då de, vissa dagar utan att informera oss inte dök upp.
- Det tog ett flertal samtal och meddelande där vi efterfrågade vår hemnyckel (det blev uppenbart att denna ändå inte användes för dess syfte) innan vi fick tillbaka den. Fick hela tiden svaret “vi återkommer”, ingen verkade ha någon aning om vart vår hemnyckel hade tagit vägen,
* Skräp och plankor från rivningen låg kvar i trädgården efter att badrummet var “klart”
Sammanfattningsvis är det från början ganska små saker som har gjort vår upplevelse omständlig och mycket krångligare än vad den hade behövt vara. För den prislapp som badrummet kostade så hade vi förväntat oss mindre krångel. Det är också den sammantagna upplevelsen, även fast slutresultatet på badrummet var bra, som tillslut ligger till grund för att vi inte skulle anlita bygglösningar norden igen.Hej Thires N,
Bygglösningar Norden AB
Vi önskar komma i kontakt med dig, vi kan tyvärr ej hitta någon med ditt namn i vårt system.
Maila på info@bygglosningar.se eller ring 0730871543 då vi behöver ta del av ett D nummer med 4 siffror.
Om avtalet står på någon annan så ber vi dig inkomma med rätt kontaktuppgifter.
Är det som du skriver så tar vi självklart full ansvar och vill på något sätt kompensera dig, då vi står för kvalitet och service ut till våra kunder.
Men vi är något förundrade över att du skriver så pass långt efteråt, vi ser fram emot att höra av från dig.
Vänligen Anders
Bygglösningar Norden AB -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Nu när badrummet blev färdigt förra veckan ville jag passa på att lämna ett omdöme. Vi fick ett riktigt trevligt bemötande av Anders på Bygglösningar Norden och det trevliga bemötandet höll i sig från alla hantverkare och projektledare genom hela processen. Jobbet skulle ta 3-4 veckor och blev färdigt på tre veckor och två dagar. Hade gärna lagt med lite bilder för det blev verkligen så fint! Det var lite knivigt med en del detaljer, vi har ett fönster precis i dusch utrymmet som blev ett litet problem, men det ordnade upp sig till slut och gjordes helt korrekt och snyggt. Det blev lite fel i planeringen av badrummet, vi fick hjälp på Kakelpalatzet i Mölndal med att rita upp badrummet och välja plattor osv. Badrummet är litet till storleken och i efterhand hade jag önskat något mindre kommod (vi satte in 60, och det hade nog blivit bättre med 50 i bredd). Efter att jag påtalat detta till Anders så sa han att de byter om vi köper nya möbler utan kostnad! Riktigt bra. Man vill ju att det ska bli helt rätt och snyggt när man lägger då mycket pengar och vi känner verkligen att vi fått det som vi önskade. Sen låg offerten också i en mycket bättre nivå på 20 respektive 40 tusen under konkurrenter, vilket jag påtalade för konkurrenterna som inte kunde svara för varför de var så mycket dyrare. 4.5/5, hade önskat att det blev rätt med kommoden och fönstret från början. Lite kommunikations missar, men som nu ordnar sig. Kan verkligen rekommendera Bygglösningar Norden. Mvh Mattias
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi anlitade Bygglösningar Norden AB för totalrenovering av kök och badrum. Hantverkarna var oerhört vänliga, professionella och tillmötesgående. Under byggnationens gång fick vi ständigt förslag på lösningar till diverse problem som uppstod vilket vi uppskattade. Vi hade en kontinuerlig dialog och inga beslut fattades utan vårt godkännande. Offerterna var välformulerade och tydliga, och kommunikationsportalen underlättade hela processen. Vi är supernöjda med resultatet och rekommenderar Bygglösningar Norden AB varmt.
Kan varmt rekomendera Bygglösningar Norden AB
De hjälpte oss med vår köksrenovering i ett villakök på ca 30 kvm samt läggning av golv på 70 kvm
samt slipning av befintliga golv i andra rum. Även ellarbeten målning och trapprenovering samt
plattsättning utfördes. Arbetet gick smidigt från offert till projektavslut
Duktiga hantverkare som var noggranna och lyhörda för våra önskemål
Mycket bra kommunikationsplattform via tryggoffert och de
oundvikliga problem som uppstod åtgärdades snabbt.
Slutpriset hamnade rimligt nära ursprungsofferten och resultatet blev över förväntan -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Då en tidigare entreprenör utfört ett uselt jobb som i sin tur ledde till vattenskada tog vi kontakt med Bygglösningar Norden. Vid första mötet så ingav Anders en trygghet, visade på hög kompetens och en prisbild var rimlig.
Utförandet har varit helt enligt plan och kommunikationen med arbetsledare, snickare och Göteborgs Kakelhus varit mycket bra. Det är ett proffsigt utförande in i minsta detalj och vi har äntligen fått ett badrum som är säkert och som vi är stolta över. Tack! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Kan varmt rekomendera Bygglösningar Norden AB.
Blev proffesionellt mött från första början och det fördes en enkel och god kommunikation från start till färdigt bygge.
Totalrenoverade fasad inklusive två st nya altaner och även totalrenoverat badrum, blev så mycket bätttre än vi hade tänkt oss.
Hantverkarna höll rent om sig i och utanför huset.
Ordnade skydd inomhus som höll under hela perioden.
Det var kort och gott; ordning och reda.
Jag vet i alla fall vem jag kontaktar nästa gång jag behöver hjälp med något igen, Tack Anders, Armin och gänget -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Från början bestämde vi oss för Bygglösningar då de hade det mest utförliga offerten när det var dags att göra om duschrummet.
Vi hade bra kontakt med arbetsledaren under hela renoveringen och även via portalen.
Resultaten blev över förväntningar!
Rekommenderas! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är väldigt nöjda med Bygglösningar Norden AB. Vi total-renoverade vårt 10 m2 badrum.
• Tydlig projektledning
• Tydlig offert
• Badrummet var färdigt på exakt utlovad tid
Hantverkarna var proffsiga,trevliga, noggranna och effektiva. Dessutom välstädat och snyggt efter varje dag.
• Bra kommunikation hela tiden.
Vi var även mycket nöjda med Kakelpalatzet (Peder V) där vi köpte i stort sett all inredning till badrummet -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi har köpt en badrumsrenovering och vi är mitt upp i pågående bygge och framm till nu så är vi nöjda med det som hänt.arbetarna är flitiga när dom är på plats,
skrev om Bygglösningar Norden AB
Efter att jag tagit in olika offerter för att renovera mitt badrum valde jag Bygglösningar Norden AB. De gav en tydlig offert på vad som ingick och vilka eventuella tillägg som skulle tillkomma under arbetets gång. Vid oklarheter eller frågor kunde jag ringa och fick förtydligande på vad som gällde. Slutresultatet på deras arbete blev otroligt bra. Arbetet utfördes mycket proffsigt och noga och hantverkare var mycket duktiga. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera Bygglösningar Norden AB.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Totalrenovering av ett stort badrum på övervåningen i vårt hus i Göteborg/Torslanda som Bygglösningar skötte alldeles utmärkt från start till mål enligt överenskommen tidplan (tog totalt ca 4 v). Bra och tydlig kommunikation före och under projektgenomförandet.
Bra tempo, organisation och kvalitet samt t.ex. alltid välstädet på kvällarna när hantverkarna gick hem.
Också extra plus att de få justeringar som behövdes sköttes proffsigt samt t.ex. inget tjafs om oförutsedda extra utgifter (som vi varit med om hos andra byggfirmor tidigare)
En firma att rekommendera 👍 -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Anlitade förtaget för renovering vintern 2019. Anlitade icke byggkunnigt folk som gjorde fel. Badrummet är fortfarande inte godkänt av besiktningsman. Anmälde till ARN som gick på min linje. Detta har dock företaget struntat i. Jag känner mig maktlös och lurad. Jag ångrar å det innersta att jag vid vårt första möte öppnade dörren...
Hej Erik,
Bygglösningar Norden AB
Tråkigt att du känner så, då vi hela tiden har arbetat med att göra dig nöjd. Även anlitat extern besiktningsman Mario Gordon, våtrumskonsult som godkänt ditt badrum. Vi har dragit om vattenrör gjort extra jobb hos dig utan att debitera en krona extra. Gällande skrivelse 2020-03175 från Almänna Reklamationsnämden, denna har vi gått efter 100 % och åtgärdat. Alltid bra med en sanning Erik. Vad mer kan vi göra för dig som kund, om vi nu kan få dig nöjd?
Vänligen Bygglösningar -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Fantastiskt bra bemötande och förståelse för våra önskemål.
Höll sig väl inom ramarna för budget och tidplan men var samtidigt flexibla för tilläggsarbete och kunde till exempel genomföra ett större el-arbete som behövde utföras. (De bytte och moderniserade vår gamla el-central.)
Anders har hela tiden varit tillgänglig för dialog om någon fråga dykt upp under projektets gång. -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Jag är mycket nöjd med Bygglösningar i Norden. Jag anlitade dem i samband med nybyggnation av badrum i ett äldre hus. Flera anpassningar behövde göras och både projektledning och hantverkare var mycket lyhörda för mina behov och önskemål. Dessutom var samtliga inblandade hantverkare mycket trevliga, noggranna och måna om att det skulle bli bra, både vad gäller funktion och finish. Kanske inte billigast men utmärkt resultat!
Vi är så nöjda!
Proffsiga och kompetenta medarbetare.
Älskar mitt nya badrum på 10 kvm.
Rekommenderar dem! -
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi renoverade badrum och tvättstuga. Är nöjda med resultatet. Arbetet tog något längre än planerat pga sjukdom hos hantverkare annars flöt jobbet på. Hantverkarna var noga med att städa efter sig varje dag, de följde byggstandarder och vi hade löpande en dialog med Anders och projektledare genom hela arbetet. Vi rekommenderar Anders och Bygglösningar.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi är super nöjda med Bygglösningar. Arbetsledaren och även utföraren på plats har vart proffsiga och otroligt skickliga. Vi är verkligen nöjda med total leveransen.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Bygglösningar Norden AB fick i uppdrag att hjälpa oss med vårt projekt, att bygga ut en entré på vårt radhus samt att renovera vårt kök. Innan projektet drog igång hade vi två planeringsmöten med Anders, vilket gav oss svar på många frågor och trygghet inför byggstarten. Bygglösningar har ett fint system där vi samlar kommunikation, offert, bilder och överenskommelser, så missförstånd enkelt kan undvikas. Våra två projekt löpte på snabbt och effektivt, parallellt med varandra. Under bygget skedde även löpande kontroller av en byggingenjör, vilket känns tryggt för oss. Kommunikationen med hantverkarna var otroligt bra, hade vi frågor så togs det tid att besvara dessa. De var mycket lösningsorienterade och kom med ideér och förslag på förbättringar i både köksrenoveringen och konstruktionen på utbyggnaden. Innan vår sista slutbetalning så gjordes en slutbesiktning, för att säkerställa att allt var precis som vi har kommit överens om och att det gjorts korrekt enligt gällande byggnormer. Tiden för projektet drogs ut lite men kostnaden blev precis som avtalat. Skulle vi göra om detta projekt idag, så skulle vi absolut anlita Bygglösningar igen. Bra kommunikation och professionella hantverkare innebär trygghet för kunden, detta levererade Bygglösningar Norden AB! Tack för allt Anders och CO!
skrev om Bygglösningar Norden AB
Jag kan varmt rekomendera Bygglösningar Norden Ab. Vi har fått vårt badrum totalrenoverat med ett utmärkt resultat. Skickliga hantverkare och snabb återkoppling på frågor. Ett genuint intresse för våra önskemål och mycket bra förslag på lösningar. Vi är supernöjda!
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi har anlitat Bygglösningar Norden till vårt badrum och är jättenöjda. Bra upplägg, duktiga hantverkare och snabbt tempo. Mycket bra med slutbesiktning också
skrev om Bygglösningar Norden AB
Toppenjobb med totalrenovering av mindre badrum med dusch och toalett från gammalt kakel och klinker till urblåst och nytt kakel och klinker med allt monterat på 11 dagar
skrev om Bygglösningar Norden AB
Projektet genomfördes med god kvalité och inom den planerade tiden. Stort plus för absolut mest noggranna och tydliga offerten jämfört med andra bolag. Även bra och tydlig kommunikation genom hela projektet. När något mindre problem upptäcktes så åtgärdades det omgående, på en söndag.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Effektivt och noggrant utfört arbete. Kontakten med byggledningen fungerade utmärkt. Badrummet blev klart på 10 dagar. Mycket nöjd.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Mindre köksrenovering som gick lätt och smidigt. Bra bemötande och fint resultat.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Kan varmt rekommendera denna firma. Vi har fått ett mycket professionellt bemötande och en väl utarbetad offert som togs fram efter dialog med vår inredare för att se till att allt togs i beakning och resultatet blev enl. anvisningar. Resultatet är vi mycket nöjda med och vi kände hela tiden att vi kunde lita på att inget utfördes halvdant, utan arbetet utfördes efter alla konstens regler.
skrev om Bygglösningar Norden AB
Vi kan varmt rekommendera Bygglösningar Norden AB och Anders.
En väl specificerad offert som Anders även kom och gick igenom så det inte skulle finnas några frågetecken.
Jobbet startade i tid och avslutades 7 dagar före utsatt datum .
Har under hela renoveringen haft en bra dialog med Anders, som har tagit tag i dom frågorna vi har haft.
Hantverkarna som var hos oss gjorde ett riktigt bra jobba och var noggranna och mycket hjälpsamma.
Vi är jätte nöjda med allt i vårat nya kök och badrum.
Nihal och Emely