Alla kategorier Snickare Skåne Vellinge Byggzonen Skåne

Byggzonen Skåne

Verkstadsgatan 2, 235 32 Vellinge — Visa karta

3.6 i betyg av 9 rekommendationer
 

Läs vad 9 kunder tycker om Byggzonen Skåne

 • Hans A
  Hans A skrev om Byggzonen Skåne
  Kan varmt rekommendera dom, bra kommunikation, svarade alltid på mina frågor och jobbet blev klart när de lovade. Tack ska ni ha grabbar !!
  // Hasse i Höllviken Läs mer
  gillar detta
 • Erik N
  Erik N skrev om Byggzonen Skåne
  Byggzonen i Skåne AB, under ledning av Mathias Persson (Perzon), är ett högst oseriöst företag som absolut ej håller vad de lovat. Trots skriftligt avtal med överenskommen starttid för ett dräneringsprojekt påbörjades inte arbetet. Mathias svarade inte i telefon och inte på mail,så efter åtta veckors tröstlös väntan anlitade jag advokat att häva avtalet. Varning!!
  Erik Läs mer
  gillar detta
 • Stefan A
  Stefan A skrev om Byggzonen Skåne
  Använde Byggzonen när vi renoverade huset, bra bemötande från både snickare och han som hade firmen, allting löpte på och vi är supernöjda med vårt nya hem. En firma att rekommendera i dessa fuskbyggartider, vissa verkar inte ens vara hantverkare men denna firman levde verkligen upp till våra förväntningar. // Stefan Andersson Läs mer
  gillar detta
 • Mathias P
  Mathias P skrev om Byggzonen Skåne
  Lite kommentarer till de två kunder med negativa bedömningar:

  Maria S hade gjort det lättare om hon hört av sig till oss och beskrivit vad som var problem så vi fått en chans att bemöta det, hursomhelst så valde kunden att trots vår avrådan använda svart fog mot vita lågpriskakelplattor(som man köpt själv) vilket vi ansåg var svårt att få snyggt då väggarna var dåliga eftersom huset var ett betonghus från ca -50 tal, dessa lågprisplattor sällan håller korrekta avvikelser på plattor därför kan man uppleva en viss ojämnhet i fogen dock med fullt godkänt resultat bedömt av fackman.

  Vattensamlingar på golvet får nog de flesta om man sprutar rakt ut på golvet när man duschar och inte sätter upp duschdraperi vilket aldrig frågats efter i offerten vi lämnat. Jobbet gjordes på exakt den tidplan som lämnats.

  Per O hade gjort bättre i att hålla sig till saklighet och att stå för vad man kommer överens om istället för smutskastning, Byggzonen Skåne har under flera år utfört entreprenader stora som små med goda betyg, många referenser kan lämnas från tidigare kunder, konstruktörer och arkitekter vi arbetat med. Byggzonen Skåne innehar våtrumsbehörighet, har anställda med yrkesbevis, kollektivavtal med Byggnads samt ansvarsförsäkring.

  Övriga kunder som lämnat positiva betyg tackar vi för och varmt välkomna tillbaka med förfrågningar på arbete.

  // Mathias Perzon Byggzonen Skåne AB Läs mer
  gillar detta
 • Malin A
  Malin A skrev om Byggzonen Skåne
  Hade hjälp av denna firma att bygga till vårt hus i somras, resultatet blev över förväntan, mycket lösningar under resans gång som jag och min man inte ens tänkt på. Har bokat in dem nästa sommar till att bygga ett trädäck till vår nya uteterass, hoppas det blir lika fint... Läs mer
  gillar detta
 • Lars J
  Lars J skrev om Byggzonen Skåne
  Bra genomförd badrumsrenovering, killarna gjorde vad som utlovats, dock blev jobbet försenat en vecka men det kan man kanske inte skylla på firman då det var jag som missat att se ut det kaklet jag skulle ha i tid och sedan var det leveranstid på detta. På det hela är vi väldigt nöjda med utförandet och bemötandet, killarna kom med fräscha ideer som blev bättre än vad vi tänkt från början så allting är väldigt uppskattat. Mvh Lars på Limhamn Läs mer
  gillar detta
 • Anders j
  Anders j skrev om Byggzonen Skåne
  Detta företag hjälpte oss med en stor tillbyggnad 2009, bra bemötande och visade stort engagemang. Att vi valde just detta företag berodde på att de hade de flesta yrkesgrupper i samma firma och därigenom slapp vi stå som roddare till alltihopa. Att alla var svenskar och gick att kommunicera med var bara ett plus för oss. Vi har efter de slutförde arbetet även gjort en beställning av dem på en ny innertrappa som kommer levereras snart, varit och tittat hos en annan kund som de levererat till och vi hoppas resultatet blir lika fint hos oss. Kan varmt rekommendera denna firma. Läs mer
  gillar detta
 • Per O
  Per O skrev om Byggzonen Skåne
  Ett helt värdelöst "byggföretag". Kan verkligen inte rekommendera någon att anlita dessa.
  De kan inte vara riktiga hantverkare, helt omöjligt. De borde ägna sig åt något annat yrke. Felkonstruktioner, byggfel, obefintlig byggledning, lögner och obefintlig kvalitet och engagemang. Det som står på deras hemsida är ren lögn. Läs mer
  gillar detta
 • Maria S
  Maria S skrev om Byggzonen Skåne
  Vill höja ett varningens finger för detta företag. Tog hjälp av dem då vi totalrenoverade vårt badrum hösten 2009, och resultatet var minst sagt amatörmässigt. Klinkerplattorna på golvet är ojämna (vilket samlar vatten), fogarna på framförallt golv och mellan vägg och tak är under all kritik. Fick Byggzonen att komma tillbaka och göra om fogarna på valda ställen, där de själva höll med om att de misslyckats, men trots detta ser det hela fortfarande riktigt uselt ut.

  Dessutom blev det en hel del krångel angående "vad som ingick" i badrumsrenoveringen, då vi inte hade specificerat att vi exempelvis ville ha en duschstång uppsatt (tog för givet att sådant ingick).

  Företaget verkar också ha problem med kommunikationen med sina underleverantörer (läs VVS), då dessa vid flera tillfällen bestämde tid då de skulle komma men aldrig dök upp.

  Renoveringen drog ut på tiden, och resultatet är en besvikelse. Läs mer
  gillar detta

Karta

Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 72 rekommendationer
Ekonomigatan 4, 21613, Malmö
Kategorier