Cbra Optik
4.8 i betyg av av
71 omdömen
Välkommen till Cbra Optik!
På Storgatan 1 i Hörby hittar du Cbra Optik. Kompetens, valfrihet och omtanke är våra ledord. Med kvalitet i fokus och god service kan du alltid räkna med ett varmt och trevligt bemötande.
Vi erbjuder helhetslösningar för alla typer av situationer, oavsett om det gäller arbete, fritid, sport eller semester. Vi har ett brett utbud av bågar, glasögon, solglasögon och linser i varierande prisklasser.
Vårt mål är att skräddarsy en lösning som passar just dig och dina ögon - så att du alltid kan C bra! Varmt välkommen!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag71 omdömen om Cbra Optik
Synundersökning + nya glasögon
Mycket trevligt och proffsigt bemött
Mina förväntningar uppfylldes till fullo.
Jag rekommenderar med glädje Cbra Optik butiken i Hörby -
skrev om Cbra Optik
Började med en synundersökning som slutade i glasögon!
Toppen bra service och trevligt bemötande!
Verkligen lyhörd personal och personlig service🤗 -
skrev om Cbra Optik
Mycket nöjd m! Super bra service. Rekommenderas verkligen.
skrev om Cbra Optik
Mycket bra bömttan, leverans av glasögon i tid.,kvalitet bågar.
Super nöjd 😊 -
skrev om Cbra Optik
Serviceminded. Trevlig. Jag vill gärna handla lokalt stödja hanndlarna och affärer på orten. Har alltid fått ett bra bemötande. Ja nu vet jag inte vad jag ska skriva så lite utfyllnad får det allt bli.
Glasögon bra , bra Carina är duktig på sitt jobb
skrev om Cbra Optik
Väldigt bra bemötande och service. Känner mig trygg med företaget och vet om att jag får det jag förväntar mig.
skrev om Cbra Optik
Har köpt nya glasögon plus att jag det ingick solglasögon som oxå är progisiva. Blir alltid bra bemött. Servicen är jättebra.
skrev om Cbra Optik
synundersökning för körkort, gick snabbt, sköttes bra & prisvärt
skrev om Cbra Optik
Jag testade min syn och beställde glasögon. Gick snabbt och smidigt och var trevligt.
skrev om Cbra Optik
Synundersökning +glasögon.proffsig och bra service.
Bra utbud -
Nya glasögon.
Mycket professionellt.
Hade inga förväntningar blev trevligt överraskad.
Kommer gå dit igen. -
Linser
Blev utmärkt bemött. Låter en testa flera olika varianter gratis för att man sedan kan välja vilken som är bäst.
Hela familjen är kunder här och vi får alltid toppen-service. -
skrev om Cbra Optik
Jag köpte en synundersökning för mitt körkortstillstånd.
Jag blev väldigt bra bemött av personalen och det gick väldigt smidigt och enkelt. Företaget gjorde absolut sin del av jobbet, dock blev det lite strul med namnet och personnumret men det löste sig. -
skrev om Cbra Optik
Synundersökning samt utprovning av glasögon.
Mkt bra bemötande med bra servicetänk
Väldigt nöjd kund -
skrev om Cbra Optik
Utmärkt service och väldigt trevlig personal
skrev om Cbra Optik
Alltid den bästa service och det bästa professionella bemötandet.
skrev om Cbra Optik
Mycket nöjd och bra bemötande! Snabb service och ett bra meddelande funktionssätt! Bra utbud av varor!
skrev om Cbra Optik
bra servic bra omhändertagen och allt gick bra o smidigt
skrev om Cbra Optik
Glasögon och linser. Blev mycket väl bemött och fick hjälp med vad jag sökte och att det blev 100% bra. Mycket hög service. Kan varmt rekommendera att handla lokalt.
skrev om Cbra Optik
Köpte nya glasögon blev bemött jätte bra och trevligt.
skrev om Cbra Optik
Mån om sina kunder alltid trevligt bemötande!
skrev om Cbra Optik
Allt var jättebra! Nya glasögon efter att Carina upptäckte gråstarr,så nu ser jag bra igen!
Förväntningar infriades, dvs utmärkt.hälsar Peter
Väldigt bra bemötande! Rekommenderar starkt
skrev om Cbra Optik
Jag köpte nya glasögon,, jag kunde inte blivit bemött på ett bättre sätt än på det sätt jag blev bemött. Mycket trevligt. Företaget levde absolut upp till mina förväntningar. Cbra Optik uppfyller alla förväntningar man har på en optik butik
skrev om Cbra Optik
Det blev bara en syn undersökning, då det bara skett en liten förändring på ena ögat. Ägaren var lika glad ändå.
skrev om Cbra Optik
Bra bemötande och snabb leverans
skrev om Cbra Optik
Progressiva glasögon. Bemötandet var bra.
skrev om Cbra Optik
Synundersökning, blev rekommenderad att vänta med att köpa glasögon så det kändes super!
skrev om Cbra Optik
Åkte dit för synundersökning o konstaterade att jag behövde glasögon.
Fick ett mkt trevligt bemötande o proffsig hjälp!! -
skrev om Cbra Optik
Bra bemötande och bra och lättförståelig information i samband med synundersökningen!
Kanon att man fick låna hem bågarna för att kunna bestämma sig i lugn och ro!! -
skrev om Cbra Optik
Helt ok 👌. Ett trevligt bemötande och ett stort urval av glasögon.
Synundersökning
Jag blev bemöt jätte bra -
skrev om Cbra Optik
Terminalglasögon. Väldigt väl bemött. Har inte hämtat glasögonen än, men helt övertygad om att det blir bra!! Carina är väldigt serviceminded!!!
Undersökning.
Carina var jätteduktig. -
skrev om Cbra Optik
Toppen toppen toppen toppen toppen
skrev om Cbra Optik
Progressiva sen tidigare, har nu köp nya som även blir solglas. Det var första gången hos "Cbra° jag fick bra bemötande och är nöjd. Mvh Anita!
Får alltid bästa hjälp!
Hjälper till o fixa o dona😊
Och bra bemötande ❤ -
skrev om Cbra Optik
Blev väl mött, fick bra och oväntade tips på bågar som kunde passa mig.
skrev om Cbra Optik
Extremt bra service från Carina, hon tar väl hand om kunder.
skrev om Cbra Optik
Bra att jag blev skickad till ögonläkare.
skrev om Cbra Optik
Perfekt bemött. Fick hjälp att köpa nya glasögon. Fick låna hem bågar i ett par omgångar då jag hade svårt att bestämma mig..
skrev om Cbra Optik
Fick låna läsglasögon tills de riktiga kommer, mycket uppskattat!
skrev om Cbra Optik
Trevligt bemötande. Blev skickad till ögonläkare eftersom jag ser suddigt på höger öga. Fick ögondroppar som jag ska ta tills jag får tid hos ögonläkare.
skrev om Cbra Optik
Trevligt bemötande. Fick svar på alla mina frågor och bra hjälp vid val av glasögon.
En butik med bra ”vibbar”.
Kände mig nöjd när jag gick därifrån. -
skrev om Cbra Optik
Skulle köpa nya glasögon och blev bemött på ett jättebra och vänligt vis och kände ett stort förtroende
skrev om Cbra Optik
Blev bemött på bästa sätt. Fick välja båge hos säljare direkt och optikern tog god på sej att prova min syn
skrev om Cbra Optik
Hej jag har beställt glasögon
Bra service -
skrev om Cbra Optik
Professionellt bemötande o noggranhet.
Trevlig o bra kundservice att lösa saker direkt innan jag gick hem från butiken!