Richards Bil

Richards Bil

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
5.0

Välkommen till Richards Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Vi är en komplett bilverkstad där du kan serva och laga din bil oavsett märke och modell. Vi erbjuder allt från bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice och däckservice till installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi tar även...

100 omdömen om Richards Bil

Knut Arne N

Bästa bilmekanikern! Bra service och fixar alltid bilen Arne N

Svar från Richards Bil

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Camilla Marie O
Skrev om Richards Bil

Jag är alltid lika nöjd. Duktig och försöker alltid hjälpa till.

Martin H
Skrev om Richards Bil

Världens i särklass bästa bilverkstad!!!

Per Rickard W
Skrev om Richards Bil

snabb service och bred kunskap. rekomenderas varmt

Maja Daniella K
Skrev om Richards Bil

Alltid lika trevlig, ordentlig och ärlig.

Leif-Göran Kenneth O

Allting helt perfekt tycker jag

Hans Lennart Christ G

Mycket trevligt bemötande.Ställer alltid upp vid akuta situationer Alltid proffsigt service arbete och reparationer 10av10 möjliga.

Svar från Richards Bil

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Jenny Alexandra Aita Y

Trevligt bemötande. Gör alltid ett bra jobb på min bil.

Svar från Richards Bil

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Torbjörn M
Skrev om Richards Bil

Snabb och effektiv. Kollar även annat viktigt.

Roul Anders L
Skrev om Richards Bil

Som alltid strålande service och ett trevligt mottagandet av service på våra fordon. 😃

Ulf Christer O
Skrev om Richards Bil

Alltid perfekt service. Vid särskilda önskemål försöker han alltid fixa detta.

Karin Susanna H
Skrev om Richards Bil

Proffsig och snabb till bra priser!

Svar från Richards Bil

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Eva Ann-Christin A

Alltid nöjd och litar på honom.

Bo Inge Jerker N
Skrev om Richards Bil

Hänt oerhört duktig och lyhörd har bara positivt att gs

Svar från Richards Bil

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Johan Richard N
Skrev om Richards Bil

Trevligt och snällt bemötande och fin service

Sten B
Skrev om Richards Bil

Snabbt och bra byte bromsbackarna.

Svar från Richards Bil

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Hans Göte Roger G

Superb service och väldigt trevligt bemötande 😊

Conny Verner R
Skrev om Richards Bil

Servar alltid våra bilar på Richards bil. Trevlig bemötande lösningsorienterad och bra kvalitet på utfört arbete.

Frida Karin Maria H

Trevligt och professionellt bemötande och lösningsorienterad!

Svar från Richards Bil

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Birgitta Ingegärd N

Mycket bra och kunnigt herre .

Eric Daniel A
Skrev om Richards Bil

Mycket bra service och bemötande . Inga överpriser.

Tommy Lövgren A

Väl bemött Rent och snyggt Färdigt i god tid Redogörelse efteråt

Kristoffer N
Skrev om Richards Bil

Super! Allt toppen! Tusen tack för fin service!

Gert Ingvar V
Skrev om Richards Bil

Man kan inte få det bättre. Bra service och ett bra välkomnade, håller tiden som är sagt. Om det är problem hör han av sig.

Svar från Richards Bil

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Axel Jakob K
Skrev om Richards Bil

Alltid lika god service och trevligt bemötande.

Christian Chukwuemeka V

Alltid bra service och kör hem en bil som är märkbart piggare !

Per-Erik B
Skrev om Richards Bil

Väldigt bra och snabb service..

Gustav Allan T
Skrev om Richards Bil

Hela processen fungerar bra, från bokning till utförande. Gällde grundläggande service av personbil. Fick en tydlig offert och den följdes. Avtalade tider hölls väl och informationen om utförande bra. Väntetiden var kort. Av särskilt värde att verkstaden ligger nära och tillgänglig. Kostnaden uppfattar jag som helt rimlig.

Svar från Richards Bil

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Nils Gustaf Mikael O

Mycket bra! Reparaciones verkar vara lyckad!

Anette Cecilia L
Skrev om Richards Bil

Alltid vänlig och tillmötesgående och Bästa servicen!

Equiped A
Skrev om Richards Bil

Allt fungerade utmärkt från offertförfrågan bokning och verkstad.

Bo Christer L
Skrev om Richards Bil

Snabb och utmärkt jobbat! Trevligt mottagande.

Pia Annette L
Skrev om Richards Bil

Bra service och bra bemötande. Överlag mycket nöjd.

Paul Göran W
Skrev om Richards Bil

Ingenting kunde vara bättre! Proffsigt, och tryggt.

Paul Göran W och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Cäthy Loucie C
Skrev om Richards Bil

En verkstad man kan lita på med bra service o trevligt bemötande.

Gustav L
Skrev om Richards Bil

Alltid trevlig och bra. Känner oss trygga.

Malin Sara Christina W

Duktig, pålitlig, trevlig och till ett bra pris. Vad mer kan man önska? Dessutom finns det en charm med att få bilen fixad i en by på landet och inte på de stora firmorna där man aldrig vet som kommer ta hand om den.

Kaj W
Skrev om Richards Bil

Snabbt, enkelt och helt okomplicerat. Trevligt!

Anton Lars Kristian G

Fantastisk service i alla väder!

Anna Jenny Gunilla R

Har lämnat in min bil på service, och blev trevligt bemött. Alla frågor jag hade fick jag besvarat. Service utförd. Inga anmärkningar. Tillgänglig i telefon eller på plats för att hjälpa till vid behov även efter stängning. Mvh Anna

Anders C
Skrev om Richards Bil

Bästa bilmekanikern, 100% service och alltid med ett leende.

Birthe M
Skrev om Richards Bil

Så bra, så snabbt! Så trevligt!

Karin Elisabet Renée L

Utmärkt bemötande. Hög kompetens. Tillgång till lånebil! Köpte service årlig sådan. Företaget lever alltid upp till förväntningarna. Bra med lokalförankring. Landsbygden behöver mera av sådan service.

Matilda J Christina A

Mycket hjälpsam och snabb service.

Conny Verner R
Skrev om Richards Bil

En mycket kompetent verkstad med trevligt bemötande och humana priser. Har serverat och reparerat mina bilar här i många år, alltid med mycket gott resultat.

Fredric G
Skrev om Richards Bil

Richard har fixat både smått och stort på mina bilar genom åren, alltid bra service!

Ina Rudi Gunver J
Skrev om Richards Bil

Ett mycket seriöst företag som jag litar på till 100% o rekommenderar honom gärna till vänner o bekanta.

Svar från Richards Bil

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jacob Torgny Bertil A

Fantastisk service. Bättre mekaniker har jag aldrig upplevt. Bra priser fantastisk bemötande.

Claes Jörgen Roger A

Bästa bilverkstaden, med bra service

Jesper Johan G
Skrev om Richards Bil

Bra verkstad snabbt arbete och bra bemötande