Bästa bilmekanikern! Bra service och fixar alltid bilen Arne N
Richards Bil
Välkommen till Richards Bil – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Vi är en komplett bilverkstad där du kan serva och laga din bil oavsett märke och modell. Vi erbjuder allt från bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice och däckservice till installation av motor- och kupévärmare och dragkroksmontering. Vi tar även...
100 omdömen om Richards Bil
Jag är alltid lika nöjd. Duktig och försöker alltid hjälpa till.
Världens i särklass bästa bilverkstad!!!
snabb service och bred kunskap. rekomenderas varmt
Alltid lika trevlig, ordentlig och ärlig.
Allting helt perfekt tycker jag
Mycket trevligt bemötande.Ställer alltid upp vid akuta situationer Alltid proffsigt service arbete och reparationer 10av10 möjliga.
Trevligt bemötande. Gör alltid ett bra jobb på min bil.
Snabb och effektiv. Kollar även annat viktigt.
Som alltid strålande service och ett trevligt mottagandet av service på våra fordon. 😃
Alltid perfekt service. Vid särskilda önskemål försöker han alltid fixa detta.
Proffsig och snabb till bra priser!
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Alltid nöjd och litar på honom.
Hänt oerhört duktig och lyhörd har bara positivt att gs
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Trevligt och snällt bemötande och fin service
Snabbt och bra byte bromsbackarna.
Superb service och väldigt trevligt bemötande 😊
Servar alltid våra bilar på Richards bil. Trevlig bemötande lösningsorienterad och bra kvalitet på utfört arbete.
Trevligt och professionellt bemötande och lösningsorienterad!
Mycket bra och kunnigt herre .
Mycket bra service och bemötande . Inga överpriser.
Väl bemött Rent och snyggt Färdigt i god tid Redogörelse efteråt
Super! Allt toppen! Tusen tack för fin service!
Man kan inte få det bättre. Bra service och ett bra välkomnade, håller tiden som är sagt. Om det är problem hör han av sig.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid lika god service och trevligt bemötande.
Alltid bra service och kör hem en bil som är märkbart piggare !
Väldigt bra och snabb service..
Hela processen fungerar bra, från bokning till utförande. Gällde grundläggande service av personbil. Fick en tydlig offert och den följdes. Avtalade tider hölls väl och informationen om utförande bra. Väntetiden var kort. Av särskilt värde att verkstaden ligger nära och tillgänglig. Kostnaden uppfattar jag som helt rimlig.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra! Reparaciones verkar vara lyckad!
Alltid vänlig och tillmötesgående och Bästa servicen!
Allt fungerade utmärkt från offertförfrågan bokning och verkstad.
Snabb och utmärkt jobbat! Trevligt mottagande.
Bra service och bra bemötande. Överlag mycket nöjd.
Ingenting kunde vara bättre! Proffsigt, och tryggt.
En verkstad man kan lita på med bra service o trevligt bemötande.
Alltid trevlig och bra. Känner oss trygga.
Duktig, pålitlig, trevlig och till ett bra pris. Vad mer kan man önska? Dessutom finns det en charm med att få bilen fixad i en by på landet och inte på de stora firmorna där man aldrig vet som kommer ta hand om den.
Snabbt, enkelt och helt okomplicerat. Trevligt!
Fantastisk service i alla väder!
Har lämnat in min bil på service, och blev trevligt bemött. Alla frågor jag hade fick jag besvarat. Service utförd. Inga anmärkningar. Tillgänglig i telefon eller på plats för att hjälpa till vid behov även efter stängning. Mvh Anna
Bästa bilmekanikern, 100% service och alltid med ett leende.
Så bra, så snabbt! Så trevligt!
Utmärkt bemötande. Hög kompetens. Tillgång till lånebil! Köpte service årlig sådan. Företaget lever alltid upp till förväntningarna. Bra med lokalförankring. Landsbygden behöver mera av sådan service.
Mycket hjälpsam och snabb service.
En mycket kompetent verkstad med trevligt bemötande och humana priser. Har serverat och reparerat mina bilar här i många år, alltid med mycket gott resultat.
Richard har fixat både smått och stort på mina bilar genom åren, alltid bra service!
Ett mycket seriöst företag som jag litar på till 100% o rekommenderar honom gärna till vänner o bekanta.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Fantastisk service. Bättre mekaniker har jag aldrig upplevt. Bra priser fantastisk bemötande.
Bästa bilverkstaden, med bra service
Bra verkstad snabbt arbete och bra bemötande