Alla kategorier Restaurang Jönköping Jönköping Cafe & Restaurang Kvarnen HB

Cafe & Restaurang Kvarnen HB

Erik Dahlbergsgatan 28, 561 32 Huskvarna — Visa karta

4.7 i betyg av 3 omdömen

Läs vad 3 kunder tycker om Cafe & Restaurang Kvarnen HB

 • Sanna S skrev om Cafe & Restaurang Kvarnen HB
  Kvarnen i Huskvarna har super goa familjebrickor. Restaurang kvarnens grill mix är verkligen oslagbar. Kvarnens 3 röror som man får till maten är underbara. Personalen är mycket trevliga. Att gå dit och äta är en njutning.
  Cafe & restaurang kvarnens familjebricka för 6 personer kan man köpa för bara 350:- och för 3 personer 180 kr. Det är ju inga pengar för det mat man får. De har ju säkert inga merginaler i det. Tack, tack och 1000 tack att ni finns här i Huskvarna.
  Sanna Läs mer
  gillar detta
 • David skrev om Cafe & Restaurang Kvarnen HB
  Att sitta och äta i cafe & resturang kvarnen får man den känslan som om man är utomlands på semester. Igår hade jag gäster från Göteborg och hade beställt Kvarnens familjebricka, de bara åt och njöt.
  Cafe & Restaurang Kvarnen i Huskvarna serverar Medelhavets mat rätter bland annat libanesisk mat, grekisk mat, turkisk mat och något assyrisk. Tack att ni finns, Läs mer
  gillar detta
 • Nino N skrev om Cafe & Restaurang Kvarnen HB
  Cafe & Restaurang Kvarnen har säkert Sveriges godaste wraps och stans godaste familebricka. Hade för 6 personer nu kör de för 3 personer också.
  Ska dit imorgon och käka deras goda kycklingspett eller fläskfile spett med bulgur, tzatsiki, vitlöks cream & tomatsalsa. De har verkligen lyft huskvarna. Läs mer
  David gillar detta

Karta

Kategorier