CalmaVita Yoga

www.calmavita.se
  • Badge2026
4.9
Ligue 070-690 55 18 Compartilhar

CalmaVita Yoga – Din oas för närvaro och återhämtning i Järfälla Välkommen till CalmaVita Yoga, en varm och inkluderande studio dit du kan komma precis som du är. Här lämnar vi prestationskraven utanför dörren och fokuserar istället på rörelseglädje, andning och att hitta lugnet i en fartfylld vardag. Yoga för alla nivåer...

45 omdömen om CalmaVita Yoga

Sedan starten hos Reco 2026

Lars G
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Trevlig och avslappnad atmosfär med duktiga instruktörer oavsett om du är nybörjare eller proffs.

Lasse H
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jag trodde inte alls på yoga innan . Blev övertalad att prova, upptäckte att jag inte klarade av de övningar den kursen innehöll.... :) Tänkte om och tog denna fantastiska grundkurs, Yoga för stela. Jag upplever att de övningar som jag gör här ger galet mycket i form av smidighet och feelgood. Kursledarna är inspirerande, tålmodiga och helt enkelt kanon!

Åsa L
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jag har varit med sedan studion startade. Har årskort sedan pandemin. Det finns en så varm omtänksam närvaro här och en community som växer. Alla välkomnas och guidas utifrån var de befinner sig och behöver vid olika skeden i livet och jag tar själv steg jag inte trodde var möjligt för ett par år sedan. CalmaVita yoga är en viktig del i mitt liv och välbefinnande. Tacksam för Maria och alla andra lärare som ger så mycket av sig själva och får det verka så lätt. Det är det inte det ligger så mycket träning och planering bakom. Tack 🙏🏻

Svar från CalmaVita Yoga

Tack Åsa💞 Du är fantastisk!💫 Att du har varit med sedan starten och fortsatt din resa hos oss betyder så mycket och att få följa din utveckling och höra att du tar steg du inte trodde var möjliga är precis därför vi finns. Och tack för att du ser allt arbete bakom. Det ligger mycket hjärta där. Så tacksam att du är en del av vår community💖 Kram, Maria

Camilla Rebecka R
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jättetrevlig studio och mycket bra och kunniga ledare som guidar och hjälper alla utifrån nivå på ett vänligt och uppmuntrande sätt. Det finns alltid något att förbättra och utveckla. Mycket nöjd!

Svar från CalmaVita Yoga

Tack snälla Camilla💖 Så fint att höra! Är så glada att du är med oss, och vi fortsätter att växa tillsammans.🥰 Kram, Maria

Suzanne O
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

På CalmaVita Yoga blir man alltid vänligt bemött och de som arbetar där intresserar sig för alla kunder. Finns det behov av speciella lösningar ligger det aldrig långt bort - i själva yogan instrueras ofta om alternativa sätt att göra rörelser/positioner för att det ska passa alla och om det finns särskilda intressen gällande passtyp, tider, online-uppkoppling mm så går det ofta att påverka. Maria som driver studion är absolut fantastisk, och det verkar övriga som jobbar där också tycka eftersom hon har samlat ett så fint...

Svar från CalmaVita Yoga

Tack snälla Suzanne för dina fantastiska ord💞Det betyder så mycket att du upplever både omtanke, flexibilitet och inkludering hos oss. Det är precis det vi vill att CalmaVita ska stå för. Och jag är så tacksam över vårt lärar-team och över alla er som fyller studion med värme. Det är tillsammans vi skapar den här känslan💖 Kram, Maria

Lina P
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Så tacksam att jag hittade Calma Vita för ett antal år sedan. Ett mysigt litet ställe där Maria skapat en community fylld av positiv energi där alla känner sig välkomna oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

Britt-Marie L
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Väldigt välkomnande yogastudio och proffsiga och hjälpsamma yogainstruktörer . Kan varmt rekommendera ett besök här .. du blir inte besviken.

Tobias S
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Ett ställe för yoga där du som nybörjare får all hjälp du kan behöva. Det är också ett utmärkt ställe för den som vill fortsätta år efter åe. Kunniga ledare och ett flexibelt schema

Ann-Cathrine H
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Trevliga lokaler, många bra pass och kurser att välja på. Enkelt att boka, med tydliga regler och påminnelser. Kunniga och hjälpsamma instruktörer.

Beatrice H
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Mycket mysig studio, direkt när man stiger in känner man den avkopplande atmosfären. Yoga instruktörerna är både proffsiga och inkännande.

Annika R
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Alltid glada och trevliga, proffsiga och välkomnande Jag är alltid nöjd och glad när jag går ifrån mitt pass

Birgitta J
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Alltid väldigt vänligt o omtänksamt bemötande. Är mycket nöjd med Calma Vita Jag har köpt ett årskort uppdelat på två inbetalningar. Mycket bra.

Sussi O
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

En genuint härlig trivsam yogastudio med lärare som kunnigt guidar i varje form. Här känner man sig alltid välkommen och möts av ett varmt leende.

Ebon H
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Blev bra bemött, vilket var viktigt eftersom jag hade väldigt lite erfarenhet av yoga och dessutom är äldre än genomsnittet. Det är enligt mig precis lagom stort, det blir en härlig stämning när man känner igen flera personer, idag yogar jag tre gånger i veckan i olika klasser, har också varit på några workshops. Det är alltid lika härligt att komma till studion!

Christel H
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jag har varit med och yogat sedan företaget öppnade och jag är väldigt nöjd och har utvecklats väldigt mycket. Trevliga och kunniga instruktörer🤗

Lena Z
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Varm vänlig yogastudio. Kompetenta och härliga yogalärare. Jag köper alltid årskort då det finns flera bra pass att gå på.

Susanne Å
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Från första början och alltid blir jag bemött med ett varmt leende och hälsad med mitt namn. Förväntningarna jag hade, levdes upp med råge! Alla instruktörer utför sina pass med glädje värme och mycket passion och de flesta går fram till oss för att visa hur man gör för att underlätta just för min kropp. Då jag själv leder klasser, vet jag hur det är att leda och samtidigt har jag högre krav. Som alltid uppnås vill jag skriva. Jag har ett årskort och jag har aldrig upplevt något problem med det. Det enda jag skulle vilja...

Monika A
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Bra för både kropp och själ, motverkar stelhet, bra för sömnen,

Pernilla S
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Man blir alltid varmt och välkomnande bemött. Jag har utvecklat min yoga och mig själv på ett jättefint sätt med mycket kompetenta, erfarna och dedikerade lärare. Man får verkligen valuta för pengarna. I en yogastudio som denna blir man delaktig i ett fint community om man vill och de varierade yogaklasserna passar för alla.

Helena R
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Alltid ett varmt och vänligt bemötande. Fint utbud av olika klasser. Älskar att det är mycket fokus på att lära ut bra teknik, att man får lära sig att utföra sin yoga-praktik rätt från grunden och på så vis både undvika skador och få ut så mycket som möjligt av varje rörelse och position. Rekommenderar CalmaVita både till nybörjare och erfarna!

Inger
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Har Maria som instruktör. Hon är fantasisk bra. Lyhörd har ett varierande program. Kan varmt rekommenderas

Sibylle D
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Mycket brett utbud med olika yogaformer och mindfulness. Det som drar ner betyget lite är att det är dyrt, samt att parkeringen kostar på helger (vilket inte är deras fel). Maria Olsson som äger företaget samt har egna klasser är toppen, förklarar bra och är alltid väldigt vänlig och glad.

Petra S
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Lugn och avslappnande miljö med otroliga ledare.

Salme C
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Så glad att vi har en riktig yoga studio i Järfälla. Calma Vita är varmt och välkomnande, en oas att samla kraft, bli starkare och hitta lugnet. Utbudet av pass är brett, från lugnt till mer fysiskt krävande.

Beatrice C
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

CalmaVita är en välkomnande och trygg yogastudio med kunniga lärare och en härlig gemenskap. Studion erbjuder ett brett utbud av yogaklasser för alla nivåer. Rekommenderas varmt 💓

Inger Louise L
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

CalmaVita är en yogastudio där alla kan känna sig välkomna. Man erbjuder många olika former av yoga för såväl nybörjare som erfarna. Tränarna har djup kompetens inom sina respektive former och sprider hög energi och glädje ikring sig. Efter bara ett halvt år av träning känner jag mig både fysiskt starkare och mer harmonisk. Jag tränar med ett leende på läpparna!

Anne D
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jag får alltid ett fint personligt och varmt bemötande med kunniga instruktörer. Genom appen är det enkelt att boka och genom att köpa ett årskort ges det möjlighet att prova olika typer av klasser. Det är Lätt att boka både i förväg och ibland ta en restplats i sista minuten. Lokalen har en varm atmosfär och är lätt tillgäng. Jag önskar tillgång till inspelade klasser under lågsäsong och intensiva arbetsperioder då det inte går att delta online och på plats.

Marita B
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Varm och inkluderande studio. Välkomnade för alla oavsett hur mycket du yogat eller om du är ny.

Fredrik K
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Ett skönt avbrott från vardagens stress. Man känner sig alltid välkommen och det finns ett stort utbud av olika klasser.

Inger A
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Här hittar man lugnet, känslan och får möjligheten att släppa stress och alla måsten. Du blir guidad av professionella ledare, på en plats med värme, trygghet och inga krav på prestation.

Gunhild F
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Stort utbud av klasser och mycket duktiga ledare. Jag är så nöjd.

Eva F
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

En varm,seriös, mångfacetterad yogastudio. Lika bra digitalt som IRL. Mycket varierat schema med olika yogainriktningar. Yogalärarna är empatiska, lyhörda och alltid ett vänligt bemötande. Jag går både IRL och digitalt. De klasser jag går på är medyoga,yinyoga ,lymfyoga och lugn yoga med meditation.Har gått här sedan 2018. Yogar en till två ggr/ vecka, det är berondeframkallande för både kropp och själ.Jag rekommenderar verkligen Calma Vita ❤️🙏❤️

Karin S
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Calma Vita Yoga är ett riktigt härligt ställe. Maria möter alla med ett leende och ser till att alla får den hjälp de behöver. Oavsett om man är ny eller rutinerad. Jag har årskort och försöker gå regelbundet, men ibland blir det uppehåll. Då får man höra att man varit saknad. Maria och alla andra är duktiga instruktörer, måna om oss som yogar och att vi utvecklas på ett säkert sätt. Lokalen är ljus och trevlig.

Maggie E
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Lagom stor shala. Omtänksamma, rara, motiverade ”ledare”. Rent och fint. Alltid väl mottagen.

Ida F
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

En fantastisk oas i vardagen! Jag går alltid därifrån med ny energi och en känsla av lugn. Rekommenderas varmt.

Margareta L
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

CalmaVita är som ett andra hem. Träning med kunniga lärare och peppande tränarkompisarna, kan inte bli bättre!!

Malin Å
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Kunniga lärare (framförallt Maria och Gigi) och fint bemötande. Man känner sig alltid välkommen och alltid alternativ för alla. Bra variation på klasser. Bra att ni ordnar olika workshops. Gärna nån mer retreat i Sverige.

Jessica Christine E
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Alltid en lika varm och välkomnande känsla när man kommer till studion. Det är verkligen en plats där du kan andas ut, släppa allt annat och bara vara 🙏🏻❤️

Malin K
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Jättebra yogastudio med värme och respekt. Kom som du är

Juan C
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Trevligt avslappnat miljö med hjärta, glädje och stort kunnande. ❤️ Måste vara en av Stockholms bästa lokal som är rimlig, med stora fönster och inte någon trång och låg källare som många andra Shalor i Stockholm. Stort utbud av kurser och Mysore, med community gemenskap under storhelgerna så att man inte bryter av yogan, när personalen är ledig. Handduken är pricken över ”i”, som gör att upplägget känns lyxigt

Ann-Cathrin T
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Liten men bra lokal. Bra yoga instruktörer. Familjär känsla.

Anna B
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Älskar varje sekund jag är där! Proffsiga lärare, brett utbud och otroligt välkomnande, familjär atmosfär. Ett ställe där både kropp och knopp blir lyckliga! ❤️

Kristina S
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Bästa yogastudion i Järfälla!

Anna P
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Personlig, mysig och professionell yogastudio nära hemmet.

Aisha A
Escreveu sobre CalmaVita Yoga

Bra yoga pass med bra instruktörer

Calma Vita och Elin B gillar detta

Tack Aisha! Hoppas vi ses snart igen. Med varma hälsningar, Maria