Car Tech

Car Tech

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears

Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...

375 omdömen om Car Tech

Fredrik
Skrev om Car Tech

Väldigt snabba att leverera ut bilen.

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Birgitta Margareta B

Bra bemötande och engagemang trots semestertider vid reparation av vår BMW.

Svar från Car Tech

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Ivar Alexander S

Snabba och proffsiga, får jobbet gjort ordentligt och fort. Dyrare än de flesta verkstäder, men man får det man betalar för. Rekommenderas om du prioriterar att det blir rätt framför att spara några hundralappar.

Svar från Car Tech

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Christopher Fred M

Had a serious issue with the rear suspension on my BMW 5-series on a Friday. I called in the morning, and was told I could bring the car in asap. Was told what the problem was given a quote for the repair later that day, and the car was ready for collection later on Monday - very fast work. All the communication was prompt, polite and clear - much appreciated!

Svar från Car Tech

Thank you for taking the time to share your experience. It means a lot to us that you were happy with your visit. We look forward to seeing you again.

Caroline H
Skrev om Car Tech

Toppen service! Vänligt bemötande.

Svar från Car Tech

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Emil Christian L

Superbra service och bemötande.

Svar från Car Tech

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Else Charl R

Trevlig personal. Bra service med hyrbil vid längre reparationer. Fick även info om annat som går att fixa för ännu bättre prestation. Blev rekommenderad av goda vänner och kommer att rekommendera vidare!

Mats Anders J

Hög kompetens och bra bemötande

Svar från Car Tech

Vi uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service eller reparation.

Bernt Fredrik J

Service, prisvärt och trevlig personal. Vad mer finns att begära? Mycket bra.

Svar från Car Tech

Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.

Lars Peter R

Kunnig och hjälpsam , även om mitt bilproblem var ringa.

Svar från Car Tech

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Hampus T
Skrev om Car Tech

Jag blev väldigt bra emottagen av CarTech. Professionell kundmottagare som snabbt kunde sätta sig in i vårat problem. Analys av felkod och programmering av ny komponent.

Svar från Car Tech

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Karin Haraldsd E

Trevlig o kompetent! Fick lånebil också.

Stefan Tommy Gunnar N

Snabbt, effektivt och korrekt.

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Sture Peter D

Trots semestertider lyckades de ta emot bilen samma dag som jag ringde och åtgärdade felet mycket snabbt och professionellt! Fantastiskt fint bemötande och kan verkligen varmt rekommendera denna verkstad

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Pia Inger Margareth B

Proffsiga, kan tryggt lämna sin bil.

Robert R

Vänlig, hjälpsam och trevlig - tack för hjälpen! Robert SOX26B

Svar från Car Tech

Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.

Curt Erik H
Skrev om Car Tech

Väldigt hjälpsamma i en svår situation.

Niclas W
Skrev om Car Tech

Tog emot mig samma dag som ja ringde och gjorde en felsökning på bilen

Svar från Car Tech

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Mats Anders J

Mycket hög kompetens och bra bemötande

Marie Helene O

Det är snällt att dom ställer upp på sin semester för att söka fel på bilen. Jag fick bytt ett relä som fick beställas och under tiden så fick jag låna ett relä så jag kunde ta mig till mitt jobb. Bytet av relät gick fort och likaså att beställningen av det nya relät.

Camilla Anna Susann A

Bra. De ringde och frågade om jag ville ha en tidigare tid för de fått ett återbud. Passade mig perfekt. Arbetet de gjorde var snyggt. Nöjd.

Svar från Car Tech

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Henrik R
Skrev om Car Tech

Alltid lika trevligt bemötande och bra service på alla punkter! Henrik

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Andreas Armin T

Väldigt professionellt bemötande och de utförde vad det åtagit sig som utlovat och bilen var klar två dagar tidigare än utlovat.

Jonas O

Bra............................

Taina Hillevi V

Tack Christer! Bra o trevlig bemötande, bilen blev så fin o fort gick det. Gillar din humor🤩👏😂

Elvira B Lo R

Trevligt bemötande, sakliga, kunniga och professionella. Är man bra så kommer folk, så boka i god tid :) /LoCf

Svar från Car Tech

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Karin Jenny B

Snabb och bra service. Fast dom egentligen var fullbokade klämde dom in min bil med.

Svar från Car Tech

Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.

Ingvar M
Skrev om Car Tech

Trevliga, Bemötande personal, når man ringer alltid trevliga ochn bemötande och hjälpamma

Anette Susanne T

Helt ok. Fick bilen snabbt inlämnad o efter 1.5 vecka så var den klar

Svar från Car Tech

Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.

Kerstin Birgitta Mari P

Trevlig personal. Snabb hjälp.

Björn H
Skrev om Car Tech

Suveränt bemötande och snabb kompetent service.

Emelie Anna V

Super bra bemötande och service

Benny Sivert A

Väldigt trevligt bemötande. Fick hjälp otroligt snabbt med tanke på situationen. De hjälpte oss i en akut situation när bränslesystemet behövde en översyn. Rekommenderas verkligen. Tack från Småland.

Jacob L
Skrev om Car Tech

Jag har fullt förtroende för cartechs kunnande och informationen man får är alltid up to date och man blir bemött på det bästa sätt

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Per-Eric V
Skrev om Car Tech

God kunskap och snabba åtgärder

Svar från Car Tech

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Anja Marianne Elsy-B K

Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Jag hade min mustang på service och de rekommendationer jag fått från andra som anlitat dem stämde mycket väl. Jag kommer att anlita dem igen och rekommenderar andra med.

Magnus W
Skrev om Car Tech

Rejäl service av kompetent personal som återkopplade för att se så allt var bra.

Claes J
Skrev om Car Tech

Trevligt bemötande. Proffsigt genomfört arbete, aldrig något "onödigt", tvärtom. Och transparent fakturering.

Carl Peter Leo N

Kanon Kanon Kanon Kanon Kanon Kanon

Annika Viola Elisab E

Proffsiga killar Bra information om skadan.

Per Rune Staffan O

Ja blir mycket bra mottagen som jag brukar bli! Har man problem med bilen så löser Car Tech alltid det! Det blev bara en service dena gång !

Karl Hans Olof H

Väldigt fint bemötande. Kan ge dom mina bästa rekommendationer

Anna Margareta Eli M

trevligt bemötande och kunnig personal

Nanette Cristina L

Gott bemötande. Väl utfört arbete. Kommer gärna åter.

Svar från Car Tech

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Anders S
Skrev om Car Tech

Trevligt bemötande, snabbt utfört enligt överenskommelsen

Lena Kerstin Jeanette L

Som vanligt mycket trevlig o professionell verkstad. Dom besitter stor kunskap i receptionen när man frågar om diverse problem som man råkar få på sin bil :) Mvh Tony

Mollehem A
Skrev om Car Tech

mycket nöjd, Grabbarna på cartech är raka och tydliga

Britta Monika Ingalil K

Alltid hjälpsamma, trevliga killar!

Avena Energi Värme A

Proffsig verkstad med stort kunnade.

Ingegerd Anne M

Utmärkt omhändertagande av mig som kund. Bra genomgång av bilens skick. Mycket trevlig personal i kundmottagningen. Har du en BMW:, serva den hos Caretech i Ystad.