Car Tech

Car Tech

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...

303 omdömen om Car Tech

Fredrik Joel H

Super bra, väldigt kunniga 🤩🤩

Fe Minigräv A

Inte jätte positivt bemötande.

Svar från Car Tech

Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback. Att alla kunder ska känna sig väl bemötta är en självklar målsättning för oss.

Leif L
Skrev om Car Tech

Korrekt och bra service ,bra genomgång och kundvänligt bemötande

Lars Göran S

Jag upplever att de är mycket kunniga och man blir alltid trevligt bemött.

Linda P

Snabb återkoppling och bra utfört arbete. Rekommenderas. Mvh Linda

Morgan Jimmy W

Micke på CarTech är trevlig, proffsig och samtidigt lättsam. I mina, inte så kunniga ögon, upplevs han som både duktig och ärlig. Han är noga med att tydligt förklara vad som behöver göras, vad som har gjorts, varför det görs och vad man faktiskt betalar för. Jag känner mig trygg som kund och är väldigt nöjd!

Mats Bo-Inge H

Tydliga och korrekt service Inte billiga men klart prisvärt Rekommenderas

Lars Martin N

Snabb och bra service med utmärkt resultat

Claes Ingvar K

Alltid väl bemött och mycket bra service.

Lars Tommy Ingemar H

Upplevelsen att man prata med kunnig personal och att man fick hjälp i den akuta situationen.

Svar från Car Tech

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Christel Irene N

Mycket trevliga, tryggt att ha en diskussion innan reperation så man vet ev kostnader mm. Kan varmt rekommendera dom.

Svar från Car Tech

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Fredrik L
Skrev om Car Tech

Toppen trevlig personal och mycket proffsiga mekaniker. De håller vad de lovar i tid och lyhörda för att uppfylla kundens önskemål.

Marie F
Skrev om Car Tech

Service av bilen. Trevligt bemött. Snabbt. Känns tryggt att dom kan jobbet. Bara positivt.

Svar från Car Tech

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!

Göran S
Skrev om Car Tech

Snabbt, effektivt, och ett vänligt bemötande.

Svar från Car Tech

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Göran Nicklas B

Hej På Car Tech blir man alltid väl bemött och deras service överträffar ofta våra förväntningar trots svåra tekniska motgångar. Så nu rullar bilen rakt och fint efter stor service och extra reparationsarbeten. Vi hoppas ni även lyckas lösa vårt tidigare försäkrings skada med en trasig extra bilnyckel.

Lena Christina Marie I

Bra, tydligt information och snabbt utfört arbete!

Berth Åke Ingvar H

Snabb och mycket bra service. Bra utfört arbete

Svar från Car Tech

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Anna Madeleine W

Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. Bra utfört och till ett bra pris dessutom.

Svar från Car Tech

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Jnb Group A
Skrev om Car Tech

Mycket bra bemötande! Snabb och bra hjälp. De kan sina saker.

Sven Åke G
Skrev om Car Tech

Företagets chef är mycket kompetent och ansvarskännande person. Företaget som helhet känns proffessionellt.

Bengt Inge Jörgen H

fungerade bra och snabb service

Svar från Car Tech

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Grethel Yvonne Birgitt O

Vänliga o hjälpsamma o kunnig personal😊 Nöjd med ert jobb✨

Svar från Car Tech

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Kjell Stefan Kuno L

Bra bemötande Bra service och snabbt fixat

Julia Victoria Cha W

Alltid väldigt god service och information.

Leif Tommy O

Bra utförd reparation av bränsleinsprutningen på min Ford Focus LZH 289 av kompetenta reparatörer, och trevligt bemötande och omhändertagande av trevlig och informerande personal. Bara positivt och förtroendefullt intryck av arbetet och verkstadens kompetens.

Olle H
Skrev om Car Tech

Tillmötesgående, mycke proffesionella. Jag anser de är bästa , jag lämnat bilen till.

Bror Lennart P

Bra service och trevligt bemötande

Mikael Hanssons Byggtjänst I S

En mycket bra firma, är jättenöjd. Mycket trevligt bemötande, snabb service och väldigt måna om sina kunder. Jag önskar Car Tech fortsatt framgång. Mvh Mikael Hansson

Thomas Egon G

Vänligt bemötande ,sakligt förklarande av brist i fel på bilen. Stort tack , här kändes vi trygga. Mvh Thomas

Svar från Car Tech

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Maj Inga Elisabet A

Bra bemötande och jättebra service på min bil

Svar från Car Tech

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Bo G
Skrev om Car Tech

Toppen! Ett bemötande och en service som är på utdöende. Tar sig an kunden på ett direkt sätt. Löser "småproblem" direkt när man anländer.

Lena Britt-Marie M

Körde dit utan att ha bokat tid, tog tag i problemet ändå. Mycket positivt bemötande och stort engagemang. Blev rekommenderad att köra dit. De bytte ett filter. Mycket nöjd !

Helen Ann-Katrine K

Fick mycket bra hjälp och service

Julia Theres P

Bra service och återkoppling till kunden

Eva Britt-Marie B

Förklarade tydligt vad man gjort o inte gjort, samt varför. Höll tiden o meddelade när det bar klart.

Bengt Göran Ronni F

Bra och professionell bemötande

Cecilia R
Skrev om Car Tech

Det fungerar alltid bra. Bra info, lätt att boka, lätt att komma i kontakt med dem, bra bemötande, professionella

Svar från Car Tech

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Per-Martin Robert K

Min upplevelse av Car Tech är att service som levereras är av högsta kvalitet. Över min förväntan. Priset är acceptabelt och faktiskt 3000 kr billigare än direkt märkesverkstad/återförsäljare för min bil. Är ändå ackrediterade att utföra arbete och försäkrings arbete för just mitt bilmärke. LF har Car Tech som partner. Kundmottagning: Ärlig och konkret. Pris kom innan som ska accepteras om man vill boka tiden. Verkstaden gör ett grundligt arbete och följer upp med en lista på brister som bör åtgärdas.

Marie Ann-Charlotte P

Bra organisation och bra utfört arbete och mycket trevliga!

Torbjörn P
Skrev om Car Tech

Enkla att ha att göra med, kommunicerar de åtgärder och det arbete i samband med service och/eller reparationer av din bil.

Peter H
Skrev om Car Tech

Proffsigt mottagande. Tydlig information. Bra arbete.

Fritz-Göran Ingemar A

Toppen Ställer upp till 100%

Erik Roland N

Fantastisk support. Förklarade för mig vad felet med all säkerhet var och lämnade även ca pris på vad det skulle kosta. När Bilen var klar Stämde allt som de tidigare hade räknat med och även priset var helt korrekt. Rekommenderar varmt företaget. Vänligen Roland Nilsson

Lars Folke Ehrenfrid P

Bra bemötande! Grundlig information och dialog om genomförd service och vad som är på gång och kan behöva åtgärdas nästa servicetillfälle.

Eva Madelene J

Tydligt och bra förklarat vad som är utfört, så att jag förstår utan att känna mig dum över att jag inte kan så mycket om bilar 😀

Jörgen Lars Peter A

Alltid vänliga o trevliga ...O gör givetvis ett bra jobb

Hans Lennart H

Personalen och servisen är mycket mycket bra.

Pmh International A

.......................................

Svar från Car Tech

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Lena Marianne N

Mycket bra trevliga och kompetenta

Klas Niklas A

Trevligt bemötande och bra service. Tack för hjälpen med däckbyte.