Car Tech

Car Tech

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
5.0

Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...

16 omdömen om Car Tech

John Mikael H

Mycket trevligt bemötande, mycket fin service. Jag kommer att komma tillbaka framöver till denna fina verkstad och samt rekommendera andra att dom är jätteduktiga. Mvh Mikael Hansson Skurup

Daniel W
Skrev om Car Tech

Om du inte redan har hört talas om Car Tech och dess excellenta service, kompetens och att de gör det där lilla extra som bara riktigt kunniga och professionell personal gör, så kan jag bara säga, ge din bil omtanke på denna verkstad!

Ola H
Skrev om Car Tech

Alltid vänliga, tillmötesgående och professionella i såväl bemötande som utförd service! Car tech är kunniga i allt vi behövt och följer upp och ser till att även de tillsynes ”omöjliga” situationerna blir lösta. Car Tech är med andra ord ett företag att lita på.

Björn Ralph Jürgen A

Alltid korrekta o serviceminded kan jag säga efter över 20 års erfarenhet av deras kunnande ! Vh Björne

Anders H

Alltid seriösa och duktiga. Rekommenderas

Svar från Car Tech

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ytaab A
Skrev om Car Tech

Mycket bra service stor kompetens

Svar från Car Tech

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Pia Emelie Amanda J

Mycket bra bemötande, hjälpsamma , bra service.

Bo Inge Rolf A

Hej jättebra bemötande, helt nöjd tack ha det gott 🌺

Jonas S
Skrev om Car Tech

Trevligt bemötande och bra snabba utförda jobb

Bo Fleming E

Dom ger ett gediget intryck av att kunna bilar

Lars Peter N

Mycket bra bemötande och servicekänsla.

Otto Nilssons Byggnads A

Jag är nöjd! alltid pålitliga

Svar från Car Tech

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan

Kamonlak S
Skrev om Car Tech

Trevligt bemötande och snabb leverans!

Svar från Car Tech

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vänliga hälsningar från verkstan

Räddningstjänsten S

Mycket bra verkstad på alla sätt

Svar från Car Tech

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från oss på verkstan

Cecilia Gun-Anette W

Alltid vänliga och extremt kunniga Lämnar aldrig ifrån sig bilen förrän problem är lösta Mycket nöjd

Svar från Car Tech

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Hälsningar Verkstan

Thomas Konrad B

Proffessinelt och vänlig bemötande.Väl utförd arbete. Ag är helt nöjd.

Svar från Car Tech

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan