Trevligt bemötande, sakliga, kunniga och professionella. Är man bra så kommer folk, så boka i god tid :) /LoCf
Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...
350 omdömen om Car Tech
Snabb och bra service. Fast dom egentligen var fullbokade klämde dom in min bil med.
Trevliga, Bemötande personal, når man ringer alltid trevliga ochn bemötande och hjälpamma
Helt ok. Fick bilen snabbt inlämnad o efter 1.5 vecka så var den klar
Trevlig personal. Snabb hjälp.
Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.
Suveränt bemötande och snabb kompetent service.
Super bra bemötande och service
Väldigt trevligt bemötande. Fick hjälp otroligt snabbt med tanke på situationen. De hjälpte oss i en akut situation när bränslesystemet behövde en översyn. Rekommenderas verkligen. Tack från Småland.
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jag har fullt förtroende för cartechs kunnande och informationen man får är alltid up to date och man blir bemött på det bästa sätt
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
God kunskap och snabba åtgärder
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Jag hade min mustang på service och de rekommendationer jag fått från andra som anlitat dem stämde mycket väl. Jag kommer att anlita dem igen och rekommenderar andra med.
Rejäl service av kompetent personal som återkopplade för att se så allt var bra.
Trevligt bemötande. Proffsigt genomfört arbete, aldrig något "onödigt", tvärtom. Och transparent fakturering.
Kanon Kanon Kanon Kanon Kanon Kanon
Proffsiga killar Bra information om skadan.
Ja blir mycket bra mottagen som jag brukar bli! Har man problem med bilen så löser Car Tech alltid det! Det blev bara en service dena gång !
Väldigt fint bemötande. Kan ge dom mina bästa rekommendationer
trevligt bemötande och kunnig personal
Gott bemötande. Väl utfört arbete. Kommer gärna åter.
Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.
Trevligt bemötande, snabbt utfört enligt överenskommelsen
Som vanligt mycket trevlig o professionell verkstad. Dom besitter stor kunskap i receptionen när man frågar om diverse problem som man råkar få på sin bil :) Mvh Tony
mycket nöjd, Grabbarna på cartech är raka och tydliga
Alltid hjälpsamma, trevliga killar!
Proffsig verkstad med stort kunnade.
Utmärkt omhändertagande av mig som kund. Bra genomgång av bilens skick. Mycket trevlig personal i kundmottagningen. Har du en BMW:, serva den hos Caretech i Ystad.
Väldigt nöjd med både personal och utfört arbete. Mycke nöjd med min bil!!👍
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bästa, bästa! Litar inte på någon annan med min bil och har varit kund i snart 20 år (sen jag fick körkort). Jag har, trots såväl 30 som 20 mil till verkstaden pågrund av bosatt i andra orter, alltid gjort service och reparationer här!
Ja vad ska man säga, gammal bekant som jag kännt sen Micke var liten påg, så gör han ett jäkligt bra jobb, i alla fall till mej, hur han gör till andra skiljer nog inte så mycket, jag hoppas han håller på många år till!
Trevligt bemötande och bra service!
Bra service. Härlig personal. Lättsam stämning. Raka svar och besked.
Perfekt bemötande. Väldigt kunniga. Har tips och svar när man frågar. Kan bara rekommendera Car Tech.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Proffsigt, faktabaserat och personligt bemötande. Råd för underhåll, kort och gott verkligen proffsigt!
Trevligt personal med snabb service. Gör ett kanonjobb
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Superbr service och ett proffesionellt bemötande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Hade en försäkringsskada gick snabbt och enkelt att åtgärda. Tog en vecka så var bilen klar.
Trevliga och snabba! Rekommenderar varmt.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
As always a pleasure to deal with experienced car people when having our cars serviced and/or repaired Thanks Micke 👍
Thank you for your kind words and welcome back!
Jag fick indikation på displayen att det var något problem med mina däck. Och att jag skulle åka direkt till en verkstad. Kollade i mobilen på verkstäder i Ystad som tog BMW. Fick då fram Car Tech. Åkte dit direkt. När jag berättat mitt problem. Så fick jag besked att jag kunde vänta så skulle jag få hjälp. Så snart tekniker var ledig. Det kunde sedan ta ca en ttimme. Väntade gärna eftersom jag kunde få hjälp nu. När teknikern börjat tog det omkring g en timme . Jag vsr jätteglad att få hjälp. Vid ev kommande bekymmer med...
Bästa service, kund mottagning.
Snabb service och proffsigt bemötande!
Snabb Service och super bra personnel
Vänligt bemötande, ängsblommor mm tillkom.
Ett fantastiskt bra bemötande, Snabb och effektiv service till en mycket rimlig kostnad.
Trevliga, kunniga och hjälpsamma. Kunskapsnivån är hög och hjälper till att lösa kluriga problem med bilen. De hittar fel och tipsar om lösningar på ett professionellt sett. Alltid nöjd med deras arbete.
Bra kundbemötande och snabb service
Haloj mycket bra service fixade min mustang kunskap på hög nivå ...
Proffsigt bemötande bra pris och utförande av service
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Super bra, väldigt kunniga 🤩🤩
Inte jätte positivt bemötande.
Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback. Att alla kunder ska känna sig väl bemötta är en självklar målsättning för oss.
Korrekt och bra service ,bra genomgång och kundvänligt bemötande