Är nöjd , och önskar en trevlig helg och God jul
Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...
237 omdömen om Car Tech
Snabbt och bra utfört försäkringsskadearbete. Trevlig personal. Rekommenderas!
Vänligt bemötande, jag vet inte hur service skall genomföras, men tror att det är välgjort. Car tech är i mina ögon ett bra företag ,har anlitat detta företaget ganska många år.
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Mycket positivt. Trevligt bemötande. Kommunikationen med kundmottagningen slutade med ett gott skratt. Jättetrevligt. Höll utlovade tider. Skifte till vinterdäck. Fakturan kom per mail på kvällen. Mycket bra.
Vänliga o till mötesgånde trevliga
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Bra mottagande. Klara besked vad som ska göras och när bilen blir färdig. Bra utlämning när bilen hämtades. Bilen var inne för service och för att åtgärda mindre krock-skada.
Vänliga, snabba och grymt kunniga
Väldigt trevligt och professionellt bemötande, med snabb åtgärd av felet på bilen. Det blir definitivt min verkstad framöver.
Bra bemött trevlig personal tar tag i det man vill ha gjort omgående på bästa sätt Får bilen servad. och alltid nöjd mycket kunniga och löser problem på bästa sätt
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Varit kund hos car-tech i 25 år alltid blivit bra mottagett bra firma ,
Senaste besöket gällde byte till vinterhjul. Som vanligt trevligt bemötande, tiderna hölls och jag får utan tvekan intrycket av hög sakkunskap.
Tack för bra bemötande. Bra och tydlig information. Ni har hållit avtalstiden. Önskar er en trevlig vecka.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Har fått en service på min buss för andra året i rad och har bara positiva saker att säga om både bemötande och utfört jobb
Jag hade upptäckt på förmiddagen att höger bakljus inte fungerade så jag åkte till Cartech i Ystad. De hade väldigt mycket att göra eftersom många skiftade hjul, men de bad mig återkomma efter lunch, vilket jag gjorde. Efter en stunds väntan fick jag ljuset åtgärdat. Jag betalade för bytta lampor, men slapp arbetskostnaden. Trevligt och engagerat bemötande! Hälsningar Christer
Micke är en mkt duktig mekaniker Försöker alltid hitta lösningar.
Alltid vänlig och tillmötesgående personal. Kunniga och kan ge tips och råd till kunder som saknar kunskaper om bilar och motorer med mera. Brukar rekommendera Car Tech till mina vänner.
Supertrevlig mekaniker och kundmottagare. Alltid perfekt service
Byte av däck. Snabb service. Vi bemött
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Ägaren Micke alltid hjälpsam fast det är stressigt helst nu i däckbytestider,god service och lyhörd personal som pusslar ihop tider efter bästa förmåga, rekommenderar stället.
Alltid trevligt bemötande och framför allt pålitliga, har lämnat mina bilar där sen det startade och mycket nöjd
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Allt var kanonbra, jättebra service
Snabbt o bra. Inget klydd. Hjälpte mig med besiktning och vinterdäck
Cartech har bästa servicen men ändå rimliga priser!
CarTech är den enda verkstaden i Ystad-område som verkligen klarar av att hantera alla bilar - gamla som nya. Servicenivån är på topp och dedikerat kunskap om BMW-bilar är unikt. All arbete utförs med bra resultat och ibland bjuder man på delar som i vanliga fall inte ingår i åtagandet. Akuta fal ordnas i mån av tid utan att överdebitera. Det finns dock två saker som man kan klaga på: svårt att få tid då de brukar vara fullbelagda så att man måste ha bra framförhållning när man bokar tid. Det andra är att lång fakturerings...
Fantastisk service som alltid!
Positiv upplevelse, trevliga, roliga, kunniga och hjälpsamma chefer och anställda på den firman. Gör att man inte drar sig för att be om hjälp eller ställa någon fråga.
Trevligt och proffsigt!. Snabb leverans.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Vänligt bemötande och bra omhändertagande av min bil.
Allt gick snabbt och smidigt. De sa 4-7 dagar för att fixa bilen så jag räknade med att vara utan bil i mer än en vecka. Men den var klar efter 4 dagar!
Snabb service, trevligt bemötande och dom besiktigade till och med bilen åt mig!
Trevligt bemötande. Jag blev jättenöjd att jag fick den hjälp jag behövde, trots att de hade mycket att göra. Det varnade för olika saker på panelen bla. ABS bromsar m.m. Då det även kom fram att jag skulle kontakta en bilverkstad, kände jag att så fick det bli. Det var första kontakten med Car Tech. Jag kom utan föranmälning en fredagseftermiddag. Någon vecka senare har nu felet åtgärdats.
Dom är jättetrevliga alltid är alltid roligt att köra dit
Snabb och bra service. Trevligt bemötande.
Snabba & effektiva! Trevlig personal. Rekommenderas starkt😊
Perfekt service o bra information angående mitt ärende. Gällde viltolycka.
Blir alltid bemött på bästa vis av trevliga killar.
De va bra. Fick reda på felet.inga konstigheter .bra mottagning .lungt o stilla.
Väldigt proffsiga och hanterar ärenden snabbt.
Jag har servat mina bilar hos Car teck sedan Mikael startade sin verkstad för snart 20 år sedan. Jag har rekomenderat många vänner och arbetskamrater och alla har och är väldigt nöjda. Samtliga medarbetare vänliga och kunniga och trevliga! Jag rekommenderar Mikal Nilsson och hans fantastiska medarbetare varmt till alla som har en bil! Göran Engström
Att de löste det snabbt och hade en bra återkoppling under tiden. Bra bemötande.
Perfekt som vanligt ! Fungerar alltid som avtalat.
Service i högsta klassen, bra kundbemötande och kunniga.
Snabba, proffsiga och hjälpsamma. Här är min bil i goda händer!
Skadereparation som fungerade perfekt med hyrbil och allt.
Snabbt jobbat klart på en vecka mycket nöjd,kan rekommendera er till andra
alltid proffsigt och trevligt bemötande
Utmärkt service och alltid bra bemötande.
Hög service nivå och trevligt bemötande
Bra service och vänligt bemötande.
Duktiga och effektiva!.de inger stort förtroende.