Super bra, väldigt kunniga 🤩🤩
Välkommen till Car Tech – din Autoexperten Bilverkstad i Ystad! Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning AC-service, hjulinställning, däckbyte och förvaring av dina däck. Vi utför även installation och kalibrering av alkolås och motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi erbjuder även motoroptimering...
303 omdömen om Car Tech
Inte jätte positivt bemötande.
Tack för din ärliga återkoppling. Vi tar med oss din feedback. Att alla kunder ska känna sig väl bemötta är en självklar målsättning för oss.
Korrekt och bra service ,bra genomgång och kundvänligt bemötande
Jag upplever att de är mycket kunniga och man blir alltid trevligt bemött.
Snabb återkoppling och bra utfört arbete. Rekommenderas. Mvh Linda
Micke på CarTech är trevlig, proffsig och samtidigt lättsam. I mina, inte så kunniga ögon, upplevs han som både duktig och ärlig. Han är noga med att tydligt förklara vad som behöver göras, vad som har gjorts, varför det görs och vad man faktiskt betalar för. Jag känner mig trygg som kund och är väldigt nöjd!
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Tydliga och korrekt service Inte billiga men klart prisvärt Rekommenderas
Snabb och bra service med utmärkt resultat
Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Alltid väl bemött och mycket bra service.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Upplevelsen att man prata med kunnig personal och att man fick hjälp i den akuta situationen.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Mycket trevliga, tryggt att ha en diskussion innan reperation så man vet ev kostnader mm. Kan varmt rekommendera dom.
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Toppen trevlig personal och mycket proffsiga mekaniker. De håller vad de lovar i tid och lyhörda för att uppfylla kundens önskemål.
Service av bilen. Trevligt bemött. Snabbt. Känns tryggt att dom kan jobbet. Bara positivt.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka!
Snabbt, effektivt, och ett vänligt bemötande.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Hej På Car Tech blir man alltid väl bemött och deras service överträffar ofta våra förväntningar trots svåra tekniska motgångar. Så nu rullar bilen rakt och fint efter stor service och extra reparationsarbeten. Vi hoppas ni även lyckas lösa vårt tidigare försäkrings skada med en trasig extra bilnyckel.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bra, tydligt information och snabbt utfört arbete!
Snabb och mycket bra service. Bra utfört arbete
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabbt, smidigt och trevligt bemötande. Bra utfört och till ett bra pris dessutom.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Mycket bra bemötande! Snabb och bra hjälp. De kan sina saker.
Företagets chef är mycket kompetent och ansvarskännande person. Företaget som helhet känns proffessionellt.
fungerade bra och snabb service
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Vänliga o hjälpsamma o kunnig personal😊 Nöjd med ert jobb✨
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Bra bemötande Bra service och snabbt fixat
Alltid väldigt god service och information.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra utförd reparation av bränsleinsprutningen på min Ford Focus LZH 289 av kompetenta reparatörer, och trevligt bemötande och omhändertagande av trevlig och informerande personal. Bara positivt och förtroendefullt intryck av arbetet och verkstadens kompetens.
Tillmötesgående, mycke proffesionella. Jag anser de är bästa , jag lämnat bilen till.
Bra service och trevligt bemötande
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
En mycket bra firma, är jättenöjd. Mycket trevligt bemötande, snabb service och väldigt måna om sina kunder. Jag önskar Car Tech fortsatt framgång. Mvh Mikael Hansson
Vänligt bemötande ,sakligt förklarande av brist i fel på bilen. Stort tack , här kändes vi trygga. Mvh Thomas
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra bemötande och jättebra service på min bil
Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.
Toppen! Ett bemötande och en service som är på utdöende. Tar sig an kunden på ett direkt sätt. Löser "småproblem" direkt när man anländer.
Körde dit utan att ha bokat tid, tog tag i problemet ändå. Mycket positivt bemötande och stort engagemang. Blev rekommenderad att köra dit. De bytte ett filter. Mycket nöjd !
Fick mycket bra hjälp och service
Bra service och återkoppling till kunden
Förklarade tydligt vad man gjort o inte gjort, samt varför. Höll tiden o meddelade när det bar klart.
Bra och professionell bemötande
Det fungerar alltid bra. Bra info, lätt att boka, lätt att komma i kontakt med dem, bra bemötande, professionella
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Min upplevelse av Car Tech är att service som levereras är av högsta kvalitet. Över min förväntan. Priset är acceptabelt och faktiskt 3000 kr billigare än direkt märkesverkstad/återförsäljare för min bil. Är ändå ackrediterade att utföra arbete och försäkrings arbete för just mitt bilmärke. LF har Car Tech som partner. Kundmottagning: Ärlig och konkret. Pris kom innan som ska accepteras om man vill boka tiden. Verkstaden gör ett grundligt arbete och följer upp med en lista på brister som bör åtgärdas.
Bra organisation och bra utfört arbete och mycket trevliga!
Enkla att ha att göra med, kommunicerar de åtgärder och det arbete i samband med service och/eller reparationer av din bil.
Proffsigt mottagande. Tydlig information. Bra arbete.
Toppen Ställer upp till 100%
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Fantastisk support. Förklarade för mig vad felet med all säkerhet var och lämnade även ca pris på vad det skulle kosta. När Bilen var klar Stämde allt som de tidigare hade räknat med och även priset var helt korrekt. Rekommenderar varmt företaget. Vänligen Roland Nilsson
Bra bemötande! Grundlig information och dialog om genomförd service och vad som är på gång och kan behöva åtgärdas nästa servicetillfälle.
Tydligt och bra förklarat vad som är utfört, så att jag förstår utan att känna mig dum över att jag inte kan så mycket om bilar 😀
Alltid vänliga o trevliga ...O gör givetvis ett bra jobb
Personalen och servisen är mycket mycket bra.
.......................................
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Mycket bra trevliga och kompetenta
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Trevligt bemötande och bra service. Tack för hjälpen med däckbyte.