Mäklare in Eskilstuna

3 reviewed mäklare in Eskilstuna municipality

• Fastighetsbyrån Eskilstuna

Verifierat företag
    2,507 opinions
    Om du funderar på att byta boende kan en bra början vara att få en bild av vad ditt nuvarande boende är värt och få rådgivning kring de olika delarna i bostadsaffären. Våra mäklare gör gärna en kostna...
    Tomas V
    Tomas V: Professionell och noggrann i sitt arbete och en mäklare som verkligen engagerar sig i sina kunder på ett genuint sätt. Mycket nöjd med hennes engagemang och arbete
  • Driver du mäklarfirma i Eskilstuna?

• 1,569 opinions
    Välkommen till mäklaren med Koll på Läget i Eskilstuna!
    Göran Olof J
    Göran Olof J: Bra och professionellt bemötande, mycket bra tips och rekomenationer om hur vi skulle förbereda fastigheten för försäljning. Då första kontakten var i ett tidigt skede innan fastigheten var klar för försäljning hade Niclas en bra avvägning i kontakten fram till att fastigheten var klar, han "tjatade inte sönder oss". Erfaren och god kunskap om hur bostadsmarknaden ser ut och hur den kontinuerligt förändras vilket gjorde att fastigheten fick rätt prissättning på marknaden. Lyhörd och lyssnar på fastighetsägaren och ger alltid återkoppling vid funderingar och frågor. Mycket professionellt bemötande vid kontraktskrivning där de viktigaste punkterna belystes på ett bra sätt både för köpare och säljare. Niclas har mycket erfarenhet och vet precis vad som behövs och vilken info och dokumentation som behövs, de fåtal gånger då han inte vetat har han kollat upp och återkopplat med information på ett bra sätt. I det stora hela mycket nöjd med Niclas insats
  • Driver du mäklarfirma i Eskilstuna?

• Andreas F
    Andreas F: Engagerad, ärlig och genuint intresse att göra sitt bästa för sin kund. Vi rekommenderar varmt Pontus till nya uppdrag!
Show page: