Fastighetsbyrån Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna

• BadgeTwelveYears
2 321
4.7

Funderar du på att bosätta dig i Mälardalen? Välkommen till den stolta fristaden Eskilstuna! Här i norra Södermanland är det nära till storstaden med sina många arbetstillfällen, men du får också närheten till den vackra svenska naturen och den trevliga känslan av en mindre stad. Vi på Fastighetsbyrån kan den lokala bostadsmarknaden...

2321 omdömen om Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2013

Eva K
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stora Sundby/Alberga

En trevlig hjälpsam och kunnig mäklare.

Christine A
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällberga

Mycket trevlig o tillmötesgående på alla tänkbara sätt. Egagerad och professionell. Allt man kan önska.

Gabriel R
Sålde sitt hus med hjälp av Filip Johansson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Filip gav ett väldigt professionellt intryck från första mötet. Han var lyhörd, tillgänglig och hade god kännedom om marknaden i området. Våra förväntningar var höga, och han överträffade dem genom att vara tydlig, engagerad och strukturerad under hela försäljningsprocessen. Vi sålde vår bostad på Näktergalsvägen 35 och är mycket nöjda med både resultatet och samarbetet. Rekommenderar varmt Filip till alla som går i säljtankar!

Barbara W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Johansson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Rinmansparken

Jag blev varmt och vänligt bemött av Filip. Det kändes som en mäklare jag ville köpa bostad utav. Ett stort tålamod och förståelse för både mig och säljarna. Är mycket nöjd!

Anette W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Strukturerad , ordning och reda och förberedd vilket uppskattas! Trevlig !

Karoline N
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Trevlig, kunnig och lätt att få kontakt med. Alltid närvarande och svarade snabbt. Allt klaffade till 100% och hon överträffade mina förväntningar. Hjälpsam och proaktiv. tack

Lorraine P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Very professional and easy to work with.

Mario A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Järntorget

Som förstagångsköpare på bostadsmarknaden kändes det här steget stort och lite överväldigande. Redan vid första kontakten med Daniel märkte vi att han förstod vår situation och våra behov. Han skapade snabbt en trygg och förtroendefull relation där vi kände att han verkligen var mån om att både vi som köpare och säljaren skulle känna oss nöjda. Det som vi uppskattade särskilt var att vi alltid kände oss trygga med att ställa våra, ibland väldigt grundläggande, frågor. Daniel tog sig tid att svara på allt på ett tydligt...

Magnus N
Torshälla

Daniel var mycket professionell. Han hade samtidigt ett vänligt bemötande och lyssnade av såväl säljare som köpare. Daniel var avgörande för att säljare och köpare skulle mötas i en affär.

Jukka Olavi S
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ärsta

Mycket trevlig o hårt jobbande mäklare , vi trodde att villan skulle säljas snabbare men i slutändan fick vi ett hyffsat pris för huset

Maria N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Tunavallen

Daniel är otroligt professionell i sitt bemötande. Vi hade förmånen att träffa Daniel för första gången under en visning av ett annat objekt. Vi upplevde honom väldigt välkomnande, kunnig och genuin. Vilket var en stor anledning till varför vi valde honom som mäklare vid försäljning av vår bostad. Jag uppskattade att Daniel frågade om våra förväntningar, och att han skapade en trygg miljö med bra återkoppling. Vi är helt kart nöjda med Daniel som vår mäklare och kan glatt rekomendera honom!

Tobias S
Norr

Rak och saklig, nogrann och trevlig

Lennart J

Bra bemötande, engagerande. Hade väl inte så stora förhoppningar att få det sålt fort, men det gick ju bra, vi klickade bra med Filip som var väldigt positiv o engagerad, har bara positivt att säga. Kommer varmt att rekommendera Fastighetsbyrån o Filip.

Nils Håkan B
Torshälla

Bara bra har hela tiden haft en bra dialog med Daniel

Robin T
Torshälla

Inlyssnande och engagerad. Daniel gjorde tidigt en analys om vad vi sökte efter och när ett hus som matchade vårt önskemål så kontaktades vi av honom tidigt. Sedan gick dialogen, affären smidigt och Daniel återkopplade hela tiden kring processen. Rekomenderar varmt.

Marie P
Torshälla

Proffsig och kunnig, drivande. Trevligt bemötande och humor

Lea Anneli S
Torshälla

Första gången när jag kliver in i eran kontor blev jag vänligt bemött av Daniel och jag kände direkt att jag har kommit rätt I början visste jag inte riktigt vilka förväntningar jag hade ( har aldrig tidigare varit kontakt med en mäklare ). Efter första mötet med Daniel kände jag mig trygg. Han är trevlig, lugn, proffsig, och hjälpsam, Ja allt vad man kan önska sig av en mäklare. Jag är så nöjd och tacksam att jag har fått...

Gabriel R
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Vi blev väldigt professionellt bemötta av Filip från start till mål. All kommunikation var tydlig, snabb och trygg, och vi kände oss väl informerade genom hela processen. Filip levde upp till våra förväntningar och mer därtill. Försäljningen av vår bostad på Näktergalsvägen 35 gick smidigt och vi är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderar varmt Fastighetsbyrån Eskilstuna - och Filip!

Kalthum T
Köpte en tomt med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ostra

Utmärkt , trevlig bemötande , tydlig och noggrann.

Terece M
Hällby

Väldigt bra samarbete. Förstod lägenheten jag skulle sälja och till vilken målgrupp den skulle säljas till. Gav väldigt tydliga och raka svar på div frågor jag hade, en super bra dialog alltså. Väldigt social och trevlig och gav mig mycket tips under vägens gång till försäljning. Haft många skratt med denna härliga mäklaren.

Josefine H
Torshälla

Supertrevligt bemötande, står för sitt ord! Höll kontakt under hela processen och vi skulle verkligen rekommendera honom till våra vänner som både vill köpa och sälja bostad! Guldstjärna till Daniel!

André J
Torshälla

Vi blev proffisionellt bemötta. Inga förväntningar alls då vi hade dåliga erfarenheter från tidigare Mäklare. Sammanfattningsvis; Bra koll, inte massa skitsnack, envis och arbetsam. Hörde av sig när han hade lovat det, alltså bra uppföljning. Totalt sätt 10 av 10.

Göran A
Sålde sitt hus med hjälp av Oscar Gyllby en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Trevligt bemötande och bra återkoppling från köpares agerande vad gäller deras hinder för godkännade av köp.

Ann Marie S
Sveaplan

Trevlig och kunnig mäklare. Min förväntningar var att sälja lägenheten till bra pris och så fort som möjligt. Mäklaren var hjälpsam.

Emina J
Slagsta

Väldigt professionell och trevligt bemötande. Mäklaren svarade alltid snabbt i telefon och återkopplade vid frågor eller funderingar som vi hade. Förväntade oss en kunnig person och vi fick ännu mer, den trevligaste mäklare någonsin. Rekommenderar starkt!

Nathalie A
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Svista

Nina är en tillgänglig, personlig, lyhörd, vänlig, tillmötesgående mäklare med en enorm kunskap och kan ge vägledning till oss som köpare.

Rita Harriet Gunilla L
Glömsta

Daniel Toksoy är en mycket trevlig och tillmötesgående mäklare som man får förtroende för och så jobbar han snabbt, jag är mycket nöjd med honom. Rita Lindholm/

Ida M
Glömsta

Vårat första husköp och Daniel fick oss att känna oss väldigt trygga under hela processen från visning till kontraktsskrivning. Väldigt lyhörd och engagerad, mån om att alla parter ska vara nöjda.

Ingegerd O
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Glömsta

Trevlig bemötande kunnig och hjälpsam

Edvin M
Glömsta

Rak, och ärlig. Lätt att göra med och konstrar inte till saker utan underlättar kommunikation mellan köpare och säljare.

Lidya B
Centrum

Daniel var väldigt trevlig, lyhörd och tillgänglig genom hela processen. Rekommenderar varmt!

Holger S
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skogstorp

Trevligt bemötande. Snabb och tydlig process.

Ingegerd O
Norr

Proffsig och väldigt trevlig och kunnig, tillmötesgående

Alicja N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Övre Nyfors

Jag blev bemött av en trevlig och kunnig person. Emma var väldigt engagerad och hjälpsam, svarade på alla mina frågor och funderingar som jag hade, lyssnade på mina tankar kring försäljningen vilket gjorde att jag fick stort förtroende för henne.

Ann-marie Anita W
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ekeby / Flacksta

Gott bemötande och hjälpsam :)

Madeleine H
Övre Nyfors

Vi kände oss trygga med Emma genom processen till köpet av vår lägenhet. Hon var bra att prata med och hon är en väldigt fin och ödmjuk person. Emma var väldigt hjälpsam när vi ville komma på visning av lägenheten en andra gång och hon fixade det till oss.

Hadassa M
Norr

It was a very good experience. He showed us the apartment all the times we request for that. He was attentive and responded to all our calls.

Amanda H
Söder

Under själva säljprocessen var Emma toppen, trevlig, svarade snabbt, förmedlade bra och var ärlig och rak. Jag har tyvärr fått dröjande svar nu efter försäljningen vilket är synd och därför drar ned omdömet.

Anita G
Centrum

Mycket trevligt bemötande. Daniel arbetade hårt för att jag skulle få köpa den lgh jag var intresserad av. Nöjd till 100%. Kan verkligen rekommendera Daniel.

Mikael T
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Grundby/Vallby

Trevlig och smidigt effektiv - mycket uppskattat!

Björn K
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Svista

Kanonbra jättetrevligt bemötande. Ja hon levde upp till mina förväntningar och bra bit över dom. Jättetrevlig, förklarade väl vilket gjorde att allt kändes tryckt och bra. Otroligt hjälp genom hela processen. Kan verkligen rekommendera henne.

Nikola L
Centrum

Väldigt bra. Öppen ärlig, artig.

Gunilla L
Sveaplan

Hej Jag är mycket nöjd med Daniel. En väldigt bra person. Han är lyhörd , hjälpsam och återkommer genast med svar om man har någon fråga. Den bästa mäklare jag har mött och jag har bytt bostad många gånger. Om någon av mina bekantar söker en mäklare kommer jag att rekommenderar honom. Gunilla

Dana F
Odlaren

Riktigt Imponerad av Daniels tålamod, ihärdighet och engagemang! Daniels förmåga att inge hopp, vägledning och förståelse har varit avgörande för mig som säljare att kunna ta beslut för att få till en affär som jag är trygg med. Tack för ditt genuina engagemang Daniel!

Peter T
Slagsta

Daniel är troligen Eskilstunas bästa mäklare. Driven, ambitiös, engagerad och extremt lyhörd för krav och önskemål, både från säljare och köpare. Daniel kör med öppna kort och transparens i dialogen så alla känner sig trygga i affären. Rekommenderar Daniel alla dagar i veckan!

Adrian K
Odlaren

Trevlig och hade bra svar på alla frågor!

Emil F
Norr

Jag blev bra bemött från start. Kändes verkligen som att Daniel jobbade för att båda parter skulle bli så nöjda med affären som möjligt!

Mary D
Köpte en tomt med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ostra

Mycket bra bemötande, trevlig, saklig och väldigt professionell. En glad och driven mäklare som fick oss att känna oss väldigt trygga i affären!

Naiel T
Slagsta

Jag vill tacka och tipsa väldigt mycket om Daniel. Han är en underbar kille som hjälper mycket för att få allt klart snabbt och smidigt. Tack Daniel för en underbar upplevelse med dig.

Lena T
Slagsta

Den bästa av dom bästa! Vi har köpt och sålt en del genom åren och Daniel är verkligen den bästa. Så genuin, målinriktad och alltid trevlig och tillgänglig. Utan tvekan våra varmaste rekommendationer om du vill ha din bostad såld till bäst pris och med maximal service!