Fastighetsbyrån Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna

• BadgeThirteenYears
2 633
4.8

Funderar du på att bosätta dig i Mälardalen? Välkommen till den stolta fristaden Eskilstuna! Här i norra Södermanland är det nära till storstaden med sina många arbetstillfällen, men du får också närheten till den vackra svenska naturen och den trevliga känslan av en mindre stad. Vi på Fastighetsbyrån kan den lokala bostadsmarknaden...

2633 omdömen om Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2013

Maria K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norra Munktellstaden

Jag vill varmt rekommendera Sabina som mäklare. Under hela processen har hon varit mycket professionell, engagerad och tillmötesgående. Hon har alltid gett tydlig och bra information, varit lätt att få kontakt med och svarat på frågor på ett snabbt och pedagogiskt sätt. Hennes positiva bemötande och genuina engagemang har gjort att jag känt mig trygg genom hela affären. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne till andra.

Kim G
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Lantligt

Bra bemötande, stort engagemang, tillgänglighet delgav mycket värdefull information inför köp, stor trygghet speciellt för mig som förste köpare. Tydlig,noggrann & tillgänglig under processen.

Marina P
Skrev om Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Mycket trevlig, glad och positiv mäklare med ett varmt och professionellt bemötande. Nina är hjälpsam, lätt att ha att göra med och svarar snabbt med hög servicekänsla. Rekommenderas varmt! Marina

Nina E gillar detta
Simon J
Bälgviken

Sabina är en helt fantastiskt bra fastighetsmäklare 😊👍🏻

Siv Maud Elisabet J
Bälgviken

För det första var hon väldigt trevlig och söt och hade stor kunskap i sitt yrke och som också gjorde att vi fick vårt hus sålt på 4 veckor - mycket bra gjort Sabina!

Hans Roger J
Bälgviken

Proffsigt och hjälpsam. Har fungerat utmärkt

Elin W
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Eklången

Daniel är en fantastisk mäklare som verkligen levererar hög service. Han är snabb på att återkoppla, alltid tillgänglig för frågor och väldigt engagerad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Daniel till alla som söker en kunnig, pålitlig och lättillgänglig mäklare.

Peter L
Mesta

Lättsam, trevlig och tydlig. Bra!

Stefan K
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mesta

Marcus är en bra o professionell mäklare.

Cecilia W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Djurgården

Jag är mycket nöjd med Marcus Eriksson som mäklare. Under hela processen har han varit tillmötesgående, lätt att få tag på och alltid återkopplat snabbt på frågor och funderingar. Affären har skötts smidigt och professionellt från start till mål. Marcus har visat stort engagemang och varit både kunnig och serviceinriktad. Jag kan varmt rekommendera Marcus Eriksson till andra som söker en mäklare.

Sandra K
Mesta

Mycket professionell i bemötande och kunskap genom hela processen, tydlig och bra på att informera under resans gång.

Laila Å
Mesta

Jag tycker att hon hade väldigt bra bemötande , fick bra förtroende för att hon förklarade väldigt bra om hur allt skulle gå till.Vi rekommenderar henne verkligen till andra som ska sälja eller köpa

Pia H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stadsparken/centralt

Engagerad, kunnig och målinriktad. Fick till en snabb affär.

Sami L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stadsparken/centralt

Snabb, effektiv och ett jättebra arbetssätt som gör det smidigt för alla parter.

Kurt Ingemar N
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Slagsta

Vi fick ett bra bemötande av Emma Affären gick snabbare än väntat Ett proffsigt utfört arbete Vi hoppas på ett stöd vid deklarationen

Renée E
Stadsparken/centralt

Nina har en tydlig strategi och en trevligt bemötande. Mycket professionell.

Pia H
Snopptorp

Blev ett bra första möte med en tydlig information om hur processen skulle gå till. Tydlig med hur säljcoachen ska fungera. Vi hade förväntningar på en smidig och diskret process från visning till försäljning och det fungerade bra. Mäklaren var tydlig, kunnig och tillmötesgående.

Jeanette L
Gredby

Tillmötesgående, kunnig och effektiv.

Amanda R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Tunavallen

Riktigt bra mäklare! Rekommenderar starkt!

Hanna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Daniel var proffsig och engagerad hela vägen igenom och hade hela tiden god kommunikation med mig som säljare. Väldigt driven mäklare som går in helhjärtat för att försäljningen ska bli det bästa möjliga. Jag skulle varmt rekommendera Daniel som mäklare.

Helena Anneli T
Amtorp

Hej 🤗 Vi är mycket glada 😊 mycket nöjda 😊 oerhört tacksamma ❤️ Den största turen fick vi att få den bästa mäklaren 🥰 Nina Ekman på Eskilstuna fastighet byrån 🥰. Bemötandet har varit superbra hela tiden från början till slutet 😊 Och det betyder mycket för oss det skapar förtroende, trygghet att man litar på sin mäklare. Våran förväntningar var att huset skulle bli sålt innan sommaren. Och så blev det 👍 Mäklaren jobba på så huset skulle bli sålt. Hörde av sig ofta vilket kändes bra man kände hela tiden att man var...

Linus V
Bälgviken

Suverän mäklare. Kan varmt rekommendera Sabina.

Ing-Marie B
Stadsparken/centralt

En mycket professionell mäklare, kunnig och påläst.

Fredrik N

Trevlig bemötande från Nina. Svarade snabbt på våra frågor

Jessica N
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Tydlig och korrekt. Snabba svar och bra återkoppling. Alltid trevligt bemötande.

Yvonne I
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Saklig, kompetent och seriös, har lösningar på det mesta. Klarar av att hantera känsliga och svårare saker och har tålamod. Lotsar kunden fram till bra och säkra lösningar och inger trygghet.

Carina H
Snopptorp

Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Mäklaren var tillgänglig, svarade på frågor och tog sig tid att förklara sådant som jag undrade över. Jag kände mig väl informerad och fick ett bra stöd under köpet, vilket gjorde att processen kändes trygg och smidig.

Peter U
Fröslunda

Marcus var trevlig ,engagerad och driven. Kom med bra synpunkter och var tillgänglig. Våra förväntningar uppfylldes med råge. En bra och snabb affär. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och kan rekommendera Marcus till andra.

My S
Ekeby

Sabina har varit toppen! Proffsig visning, tydlig kommunikation och alltid tillgänglig. Vi är jättenöjda.

Emma P
Slagsta

Daniel var otroligt lyhörd för våra önskemål och visade en fantastisk samarbetsvilja genom hela processen. Han var ständigt närvarande, dök aldrig upp utan ett positivt leende och kändes 100 % pålitlig från start till mål. När utmaningar dök upp var han direkt lösningsfokuserad och guidade oss tryggt i hamn. Vi rekommenderar varmt denna mäklare till alla som vill ha en smidig och framgångsrik bostadsaffär!

Anders T
Hållsta

Mycket professionell mäklare som man får stort förtroende för.

Åsa T
Hållsta

Trevlig, professionell och förtroendegivande.

Fakhri S
Borsökna

Vi är väldigt nöjda med Sabina som mäklare. Hon var otroligt hjälpsam genom hela processen och fanns alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Hon deltog på flera visningar och såg till att allt kändes tryggt och tydligt för oss som köpare. Det som verkligen uppskattades var hennes tålamod och engagemang. Oavsett vilka problem eller hinder som dök upp längs vägen tog hon tag i dem direkt och hjälpte oss att hitta lösningar på ett professionellt och lugnt sätt. Man märkte verkligen att hon brydde sig om att...

Farhad S
Torshälla

Han är jätte bra och jag är helt nöjd med honom.

Somar S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Hon var snäll ,bra och flexibel i hanteringen av kunder och svarade tydligt på frågor.

Leif Mattias S
Solvik

Hög servicenivå och mån om sina kunder. Väldigt bra på att kommunicera och alltid återkoppla under processen.

Anette K
Snopptorp

Engagerad under hela processen och fick bra återkoppling. Kan rekommenderas

Bawan R
Torshälla

Supertrevlig och ställde alltid upp, oavsett tid eller dag. Väldigt engagerad och hjälpsam 5 av 5 .

Susanne B
Torshälla

Alltid glad och trevlig. Väl förberedd och har koll på marknaden. Återkom regelbundet med information. Snabb försäljning precis som jag önskat. Mycket nöjd.

Dema A
Torshälla

Han verkar vara en väldigt positiv och trevlig person. Han är hjälpsam och svarar snabbt på både meddelanden och mejl. Man märker att han verkligen gillar sitt jobb och arbetar med stor energi och glädje.

Rickard B
Norr

Kämpade länge med att sälja lägenheten men lyckades tillslut och kunde även köpa med hjälp av Daniel inom 48h från försäljning av lägenheten! Fantastiskt!

Elinor H
Norr

Empatisk, kunnig och professionell. Jag är toppen-nöjd!

Annika H
Norr

Daniel hjälpte mig med både försäljningen av min lägenhet och köpet av nytt hus (fast han inte var den säljande mäklaren där). Han förhandlade om priserna så att det gick ihop sig för mig ekonomiskt, och ordnade så att båda avtalsskrivningarna skedde samma kväll och på samma plats, vilket gjorde alltihop så enkelt och smidigt för mig. Jag är mycket mer än nöjd!! 😀

Kawa B

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första kontakt till avslutad affär har allt skötts på ett mycket professionellt och engagerat sätt. Mäklaren har varit tillgänglig, tydlig i kommunikationen och verkligen brytt sig om att vi skulle känna oss trygga genom hela processen. Vi uppskattar särskilt det personliga bemötandet, den goda kunskapen om marknaden och hur smidigt allt hanterades. Vi kände oss hela tiden i trygga händer. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till alla som funderar på att sälja eller köpa bostad.

Robin J
Hagnestahill

Professionellt bemötande från första början. Det märks när någon är genuint intresserad av sitt arbete och har marknadsförståelse och sitt nätverk med kunder. Mäklaren levde upp till alla förväntningar. Jag kan verkligen rekommendera Nina.

Therese N
Hagnestahill

Vi är väldigt nöjda med Nina, hon är trygg och kan sin sak. Vi kan luta oss tillbaka och låta henne sköta strategier m.m. Hon är trevlig, har ett bra bemötande och har klass. Det är andra gången vi anlitar Nina och har varit väldigt nöjda båda gångerna😊

Kevin M
Rinmansparken

Daniel har varit fantastisk att ha med genom hela processen. Redan från start skapade han en känsla av lugn och trygghet och vi har hela tiden känt oss väl omhändertagna. Det märks att han inte bara fokuserar på att sälja utan verkligen bryr sig om vår situation och vad som är rätt för oss. Han är dessutom väldigt förtroendeingivande, både i kontakten med oss och i hur man kan tänka sig att han upplevs av potentiella köpare. Det känns verkligen som att han kan vara avgörande för om en bostad blir såld eller inte. En sak...

Jasemin B
Odlaren

Daniel är väldigt professionell med hög kompetens och kunskap om marknaden. Daniel har väglett försäljningen på ett föredömligt sätt, alltid med gott bemötande, högt engagemang och målinriktat. Jag uppskattar vårt samarbete och har hög tillit till Daniel.

Lena S
Bälgviken

Upplevde att hon tog sig ann vårat uppdrag med våra önskningar på ett professionellt och engagerat sätt. Lena & Björn

Maria H
Djurgården

Lyhörd, ärlig och alltid tillgänglig!