Fastighetsbyrån Eskilstuna

Fastighetsbyrån Eskilstuna

• BadgeThirteenYears
2 670
4.8

Funderar du på att bosätta dig i Mälardalen? Välkommen till den stolta fristaden Eskilstuna! Här i norra Södermanland är det nära till storstaden med sina många arbetstillfällen, men du får också närheten till den vackra svenska naturen och den trevliga känslan av en mindre stad. Vi på Fastighetsbyrån kan den lokala bostadsmarknaden...

2670 omdömen om Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2013

Henrik E
Tiggeby

Tydlig, enkel och hjälpsam! En mäklare som hjälper en igenom köpet och skapar trygghet

Heléne F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Torshälla

Allt var toppen från vår första kontakt till lägenheten var såld. Jag är jättenöjd med Nina Ekberg. Rekommenderar henne varmt. Mvh Heléne

Malin F
Stora Sundby

Överlag proffsig. Fick huset sålt när andra misslyckades i två år. Gett oss bra information och hållit oss underrättade. Vi är nöjda

Anne-Li L
Borsökna

Så trevligt bemötande. Han är inkännande och förstående.

Benedek S
Kvicksund

Bra bemötande, uppfattas väldigt proffissionell.

Maarit J
Borsökna

Bemötandet från Daniel Toksoy översteg alla våra förväntningar direkt! Ett lugnt, ödmjukt och proffsigt bemötande. Han är informativ och kunnig på sitt objekt han ska sälja. Ödmjuk och följsam vad gäller våra önskemål och frågor. Daniel var tillgänglig och tydlig när han inte var det. Det blir enklare för oss/kunder då. Han tog sig tid för oss vid visningen och även tid för att vi skulle få tid att hinna ”bo in oss” i objektet. Vi hade en bra dialog med Daniel under hela affären. Han hjälpte oss mycket med råd och med...

Kajsa J
Mora/Sundbyholm

Vi är oerhört nöjda med Nina som mäklare. Hon är lyhörd, professionell, noggrann och väldigt trevlig. Tack vare att hon verkligen lyssnade på våra önskemål blev vi inbjudna till visningen av Mora Udden, en möjlighet vi annars aldrig hade fått. Hela processen kändes trygg och smidig. Vi är väldigt tacksamma och kan varmt rekommendera Nina!

Caroline N
Snälltorpet

Mycket nöjd med hela processen, från första kontakten till signeringen av köpet. Hon har alltid varit tillgänglig och svarat snabbt varje gång vi tagit kontakt. Professionell, noggrann och kunnig – hon har alltid kunnat besvara alla våra frågor på ett tydligt och tryggt sätt. Vi kan varmt rekommendera henne.

Linn S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Sveaplan

Daniel är trevlig och lättsam, vilket gjorde hela köpprocessen smidig och bekväm. Han var lyhörd för våra frågor och svarade snabbt varje gång vi hörde av oss, vilket gav oss en trygg känsla genom hela affären. Vi är sammantaget nöjda med köpet och kan varmt rekommendera Daniel till andra som ska köpa bostad!

Heibat B
Hällby

Alt va bra 👍 hela vägen på försäljningen

Joakim G
Köpte en tomt med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Ostra

Väldigt tillmötesgående och hjälpsam även med delar som inte rörde själva försäljningen utan direkt mellan köpare och säljare.

Kjell P
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Inkännande, professionell och social.

Ida-Maria V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Sveaplan

Jag hade till en början en annan mäklare men bytte sedan över till Daniel för att testa något nytt. Märkes direkt skillnad på engegemang, kunnighet och återkoppling, som för mig var väldigt viktigt. Trots tuff marknad såldes lgh över förväntan, detta ej möjligt utan Daniels lugn och engagemang. 5/5 möjliga stjärnor!

Daniel G
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Trevlig mäklare som ställt upp med ett bra bemötande

Ulrika E
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hammarby - Sundbyholm

Tänk vad mycket det betyder med en mäklare som man genast får förtroende för. Jag har känt mig så trygg och lugn genom hela processen och det är Marcus förtjänst. Inga krusiduller, bara kunskap, värme, respekt och lyhördhet. Jag hade inte kunnat önska mig ett finare och mer professionellt bemötande. Marcus har verkligen varit noga med att allt ska kännas bra och han har varit så flexibel och tillmötesgående vilket är något jag värderar väldigt högt.

Susanne K
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Det var helt förväntat att vi skulle bli så bra bemötta.

Aghdas S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Årby

En toppen kille som har visat tålamod i många år för att hjälpa mig , jag är väldigt nöjd med hans insats och hans bemötande i de svåra tider som vi har haft. Så jag tackar extra Markus. MVH Aghdas Shokri

Li E
Norr

Väldigt hjälpsam och pålitlig.

Markus Ö
Roxnäs

Ett bra bemötande och väldigt hjälpsam.

Robin E
Svista

Det gick snabbt och smidigt med allt

Amin A
Hällby

Väldigt professionellt bemötande och utförde ett excellent arbete.

Khodadad M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Snopptorp

En duktig mäklare som har många bollar i luften Trevlig/ glad till mötets gående 5/5

Susanne E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Snopptorp

Väldigt lugn trevlig och bemötande i alla frågor rörande min älskade nya bostad, jag ger fullt betyg till Sabina!Är hon i möte ringer hon upp, lyssnar bra och förklarar.Tack Sabina från botten av mitt hjärta❤️

Marina K
Rinmansparken

En trevlig o glad man. Som visar engagemang. Vi är inte klara än då han troligen får i uppgift att sälja min nuvarande lgh. Han var behjälplig och visade lgh 2 ggr för att min särbo skulle få se den också. Och han känns som en bra människa helt enkelt! Betyg 4 för att en 5 får han om han säljer min lgh på ett bra sätt. Jag har känt honom så kort tid!🫣🤗😂

Lenita B
Norr

Mycket duktig mäklare snäll o trevlig o hjälp sam

Lukas W
Tunafors

Jag har fått ett väldigt bra intryck av Daniel Toksoy på Fastighetsbyrån Eskilstuna. Han har varit trevlig, lätt att prata med och väldigt hjälpsam genom hela processen. Det har känts tryggt, och jag har verkligen uppskattat hans engagemang.

Reeam S
Slagsta

Daniel är en riktig stjärna! Fantastisk mäklare som verkligen levererar, alltid tillgänglig och pålitlig. Han hjälpte oss med att hitta vårt drömhus men även sälja vår lägenhet på väldigt kort tid. Vi kunde inte ha varit mer nöjda!

Elsa L
Hällby

Han har varit driven, kunnig och engagerad genom hela processen från visning till köp.

Niklas C
Hällby

Kunnig, engagerad och väldigt duktig. Vi fick stort förtroende för honom när vi köpte hus.

Daniel U
Sundbyholm

En pålitlig, engagerad och trevlig mäklare! Kan starkt rekommenderas

Majvor T
Torsborg

Mycket nöjd med Sabina! Tycker om hennes kommunikativa sida, hörde av sig genom hela tiden. Hade också egna idéer hur vi skulle gå vidare! Mycket positiv och trevlig.

Anna R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Tunafors Fabriker

Sakkunnig - och det hon inte känner till skaffar hon sig information om. Trevligt och inkännande bemötande. Hjälpsam. Tillgänglig och snabb med återkoppling.

Dan-Axel B
Hällby

Det som gör Daniel Toksoy till en exceptionell mäklare är hans stora engagemang och genuina omtanke om oss som kund. Under hela försäljningsprocessen höll han en kontinuerlig, tydlig och transparent kommunikation, vilket skapade en stark känsla av trygghet och förtroende. Vi upplevde dessutom att han verkligen lyssnade på våra önskemål och idéer och såg till att vi kände oss delaktiga i varje steg av processen. Med detta sagt ger vi Daniel vårt högsta betyg och kan med full övertygelse rekommendera honom till både våra...

Conrad U
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

Emma was very helpful and well knowledge regarding the sale and the property. She was friendly and inviting.

Louren Mary-Jane U
Köpte sitt hus med hjälp av Emma Skoog en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

Great experience working with Emma. She was professional, responsive and guided us through the whole process.

My R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Övre Nyfors

Toppenbra! Trevlig, snabb återkoppling och hjälpsam under processen.

Irene Susanne K
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Engagerad mäklare, som varit tillgänglig och kunnig.

Maria K
Norra Munktellstaden

Jag vill varmt rekommendera Sabina som mäklare. Under hela processen har hon varit mycket professionell, engagerad och tillmötesgående. Hon har alltid gett tydlig och bra information, varit lätt att få kontakt med och svarat på frågor på ett snabbt och pedagogiskt sätt. Hennes positiva bemötande och genuina engagemang har gjort att jag känt mig trygg genom hela affären. Jag är mycket nöjd med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne till andra.

Kim G
Lantligt

Bra bemötande, stort engagemang, tillgänglighet delgav mycket värdefull information inför köp, stor trygghet speciellt för mig som förste köpare. Tydlig,noggrann & tillgänglig under processen.

Marina P
Skrev om Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Mycket trevlig, glad och positiv mäklare med ett varmt och professionellt bemötande. Nina är hjälpsam, lätt att ha att göra med och svarar snabbt med hög servicekänsla. Rekommenderas varmt! Marina

Nina E gillar detta
Simon J
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Bälgviken

Sabina är en helt fantastiskt bra fastighetsmäklare 😊👍🏻

Siv Maud Elisabet J
Bälgviken

För det första var hon väldigt trevlig och söt och hade stor kunskap i sitt yrke och som också gjorde att vi fick vårt hus sålt på 4 veckor - mycket bra gjort Sabina!

Hans Roger J
Bälgviken

Proffsigt och hjälpsam. Har fungerat utmärkt

Elin W
Eklången

Daniel är en fantastisk mäklare som verkligen levererar hög service. Han är snabb på att återkoppla, alltid tillgänglig för frågor och väldigt engagerad genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Daniel till alla som söker en kunnig, pålitlig och lättillgänglig mäklare.

Peter L
Mesta

Lättsam, trevlig och tydlig. Bra!

Stefan K
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mesta

Marcus är en bra o professionell mäklare.

Cecilia W
Djurgården

Jag är mycket nöjd med Marcus Eriksson som mäklare. Under hela processen har han varit tillmötesgående, lätt att få tag på och alltid återkopplat snabbt på frågor och funderingar. Affären har skötts smidigt och professionellt från start till mål. Marcus har visat stort engagemang och varit både kunnig och serviceinriktad. Jag kan varmt rekommendera Marcus Eriksson till andra som söker en mäklare.

Sandra K
Mesta

Mycket professionell i bemötande och kunskap genom hela processen, tydlig och bra på att informera under resans gång.

Laila Å
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Mesta

Jag tycker att hon hade väldigt bra bemötande , fick bra förtroende för att hon förklarade väldigt bra om hur allt skulle gå till.Vi rekommenderar henne verkligen till andra som ska sälja eller köpa

Pia H
Stadsparken/centralt

Engagerad, kunnig och målinriktad. Fick till en snabb affär.