Sabina Ydenius

Sabina Ydenius

Sabina Ydenius är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sabina Ydenius har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Sabina Ydenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.6. Sabina Ydenius har haft 26 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

28 omdömen om Sabina Ydenius

Gerd Märta Elisabet J
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Eskilshem

Mäklaren har visat stor kunnighet och stort engagemang, varit tillgänglig för att svara på många av våra frågor kring försäljningsprocessen.

Stina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Norr

Otroligt engagerad och strukturerad mäklare som guidat mig som säljare genom säljprocessen på ett mycket bra sätt så att jag hela tiden har känt mig trygg och väl informerad om vad som händer.

Robin J
Övre Nyfors

Mycket duktig mäklare som är närvarande under hela processen och alltid uppdaterade en om hur läget såg ut. Var alltid tillgänglig när man hade frågor eller funderingar över något.

Paula K
Söder

Rekommenderar Sabina! Engagerad, tillgänglig, lyhörd och bra kommunikation genom hela processen 🌟

Petronella W
Övre Nyfors

Sabina har varit en toppen-mäklare, fast tiderna har varit som de varit, har hon aldrig gett upp, hon har pushat och tillslut klarade vi det!

Isa D
Centrum

Vi är så nöjda med Sabina som vår fastighetsmäklare! Hon har under hela tiden uppdaterat oss om processen och varit tillgänglig oavsett tid på dygnet. Från första möte till kontraktsskrivning tog det endast fem dagar vilket är helt otroligt bra jobbat i denna tuffa och utmanande bostadsmarknad! Vi kan varmt rekommendera Sabina till alla som ska sälja sin bostad! Hon kommer föralltid vara vårt självklara val av fastighetsmäklare i våra framtida bostadsaffärer!

Mikael B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Centrum

Vi upplevde Sabina otroligt lyhörd och empatisk till det vi sökte. Hon var snabb med svaren och kändes alltid ett samtal bort. Vi kände oss otroligt trygga med henne och köpet gick smidigare än vi kunde föreställa oss. Tack Sabina från ett tacksamt par // Sara & Mike Bandick

Linda Sofie S
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

Proffsig, tillmötesgående, lätt att få tag på vid behov. Supernöjd!

Frida G
Norr

Mycket bra bemötande och snabba svar på frågor.

Jean P
Hällby

Allt har hanterats med en stor skicklighet och kompetens. Hon är bara duktig på sin yrkesroll.