Sabina Ydenius

Sabina Ydenius

Sabina Ydenius är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Sabina Ydenius har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Sabina Ydenius har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.7. Sabina Ydenius har haft 37 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

49 omdömen om Sabina Ydenius

Cecilia S
Bälgviken

Trevlig, tydlig och trygg! Allting kring bostadsköpet har hittills gått väldigt smidigt och Sabina har vart hjälpsam och effektiv.

William S
Bälgviken

Fick ett väldigt gott första intryck av en professionell och trevlig mäklare, driven och alldeles lagom på, vi fick tid att ta in allt. Andra intrycket förstärkte det där hon hade tagit med sig svar på frågor vi hade men inte bad om, hon fick oss att vara lugna och trygga i vårt första husköp med en väldigt härlig personlighet och expertis så vi fick behålla den där glädjen vi hade från första stund vi såg huset!

Jacob Knut Walter E
Bälgviken

Proffsig, bra känsla och duktig på sitt jobb!

Sayed R
Västermalm

Mycket trevligt hjälpsam har ordnat fixat alla papper väldigt fort.

Nike W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Ydenius en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Centrum

Blev bra bemött av mäklaren, lugn och pedagogisk. I och med att detta är min första bostad visste jag inte vilka förväntningar jag skulle ha, men allt har känts bra. Vid köpet var hon lugn, gick i genom allt på ett tydligt sätt och svarade på frågor.

Karin H
Västermalm

Sabina är mycket trevlig, professionell och kunnig mäklare. Vi har kännt oss trygga i säljande tack vara Sabina. Aldrig haft annan känslan än att denna affär skulle gått i hamn, trots att säljar marknaden kännts svår. Vi skulle rekommendera Sabina till andra som ska köpa eller säljaren sin bostad.

Leif R
Centralt

Jag upplevde Sabina som trevlig, kunnig och hjälpsam.

Vendela Gunnel Å
Bälgviken

Sabina Ydenius bebötte oss på ett professionelt sätt. Därför hon var kunnig om bostaden hon sålde. Hon var lätt att få kontakt med, om man hade frågor angående bostaden. Förväntningarn vi hade om mäklaren var att den skulle vara lätt få kontakt med angående frågor man hade. Sedan tyckte vi att det var viktigt att mäklaren också kunde svara på frågorna vi ställde om bostaden. Sen också prossecen att köpa ett hus, då det var vårat första hus köp. Vi tyckte också att det var viktigt att man som köpare blev bemött på ett vänligt...

Malin F
Stora Sundby

Överlag proffsig. Fick huset sålt när andra misslyckades i två år. Gett oss bra information och hållit oss underrättade. Vi är nöjda

Heibat B
Hällby

Alt va bra 👍 hela vägen på försäljningen