Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Marcus Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Marcus Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Eriksson har haft 41 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

266 omdömen om Marcus Eriksson

Sedan starten hos Reco 2020
Walid A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Måsta

Det var en bra upplevelse med ett professionellt hållningssätt. Marcus svarade på våra frågor och funderingar. Han var tillgänglig när vi behövde honom. 😃👋🏼

Tarja K
Norr

Har bara positivt att säga. Hjälpsam, kunnig och vänlig.

Sakari K
Norr

Kunnig, hjälpsam och vänlig. Jag är mycket nöjd.

Jan-Olof Erik S
Hållsta

Tydlig i sin konversation och trevligt/sakligt bemötande.

Fredrika A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hållsta

Kunnig och effektiv. Förklarar på ett lätt sett

Tomas L
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Gillberga

Marcus gav tydliga svar upplevde honom proffsig pluss att man fick ett trevligt bemötande

Fredrika A
Gillberga

Att han är snabb och alltid tillgänglig för frågor. Förklarar på ett bra sätt/ tydlig

Nada M

Jätte trevligt och hjälpsam .lätt att prata med han.verkligen toppen mäklare.tack

Mats C
Centrum

Verkligen serviceinriktad. Tog an våra problem inför köpet och redde ut dem. Kan rekommenderas varmt.

Noor Q
Stenby