Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Marcus Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Marcus Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Eriksson har haft 49 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

278 omdömen om Marcus Eriksson

Sedan starten hos Reco 2020
Jeanette L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Gredby

Tillmötesgående, kunnig och effektiv.

Carina H
Snopptorp

Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Mäklaren var tillgänglig, svarade på frågor och tog sig tid att förklara sådant som jag undrade över. Jag kände mig väl informerad och fick ett bra stöd under köpet, vilket gjorde att processen kändes trygg och smidig.

Peter U
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Fröslunda

Marcus var trevlig ,engagerad och driven. Kom med bra synpunkter och var tillgänglig. Våra förväntningar uppfylldes med råge. En bra och snabb affär. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och kan rekommendera Marcus till andra.

Susanne B
Torshälla

Alltid glad och trevlig. Väl förberedd och har koll på marknaden. Återkom regelbundet med information. Snabb försäljning precis som jag önskat. Mycket nöjd.

Dema A
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Torshälla

Han verkar vara en väldigt positiv och trevlig person. Han är hjälpsam och svarar snabbt på både meddelanden och mejl. Man märker att han verkligen gillar sitt jobb och arbetar med stor energi och glädje.

Aziz B
Östermalm

Väldigt positivt och pålitligt

Peter S
Söder

Bra och tydlig information. Kunde se på lägenheten i lugn och ro. Fick svar på de frågor vi hade.

Bassim Matti S
Måsta

Jag är mycket nöjd med Markus som mäklare. Från första kontakten upplevde jag honom som engagerad, kunnig och tydlig i sin kommunikation. Han var alltid tillgänglig för frågor och höll mig uppdaterad genom hela processen, vilket skapade en stor trygghet. Jag kan varmt rekommendera Markus till alla som söker en pålitlig, driven och kompetent mäklare.

Per E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Måsta

Kanonbra saklig duktig trevlig

Jan Olov J
Årby

Väldigt trevlig och proffsig mäklare! Vi fick ett bra bemötande, mäklaren hade bra koll på marknaden och vi kände oss trygga med att vi fick dom bästa råden gällande vår försäljning. Själva försäljningen gick otroligt smidigt och fort, vi hann inte ens få ut objektet innan det var sålt. Kan inte sätta annat än bästa betyg.