Marcus Eriksson

Marcus Eriksson

Marcus Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Marcus Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Marcus Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 245 omdömen med ett betyg på 4.9. Marcus Eriksson har haft 24 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

245 omdömen om Marcus Eriksson

Sedan starten hos Reco 2020
Nicolai L
Köpte sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Lista

En toppenkille som gör ett utmärkt jobb

Mathias J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Jätte bra bemötande och en jätte bra mäklare

Helene B
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Solvik vid Mälaren

Marcus har från första kontakten och hela vägen fram till försäljning varit mycket professionell, engagerad, tillgänglig och lyhörd för mina önskemål. Jag är mycket nöjd med hans insatser och han har under hela processen hållit mig uppdaterad och hållit en löpande dialog. Presentationen av objektet var utmärkt. Marcus sticker verkligen ut som en exceptionell mäklare. Inte minst genom hans tillgänglighet, flexibilitet och fingertoppskänsla för att mäkla ihop köpare och säljare. Jag kan varmt rekommendera Marcus som mäklare ! Helene

Daniel F
Slagsta

Trevlig och hjälpsam. Engagerad och lyhörd. Vi kände att vi var väl omhändertagna i hela processen.

Margareta L
Lista

Vi upplevde bemötandet som proffsigt, fast handslag och ögonkontakt, och en nogrann information hur allt skulle gå till. Tillmötesgående,empatisk,kunnig som mäklare. Vi kände oss trygga med Marcus och kände full tillit, så vi är så nöjda med köpet av bostaden. Nicke / Maggan

Jenny C
Norr

Kompetent och kommunikativ mäklare

Anette N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Eriksson en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Bovieran

Marcus gav ett mycket bra bemötande. Han var kunnig och saklig

Mats E
Mesta

Tre T: Trevlig, tydlig, tillmötesgående

Svar från Marcus Eriksson

Det var ett fint omdöme! Tack Mats!

Ulrika H
Mesta

Marcus är kunnig, noggrann, intresserad och lättsam som person

Mikael T
Grundby/Vallby

Trevlig och smidigt effektiv - mycket uppskattat!