Nina Ekberg

Nina Ekberg

Nina Ekberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Nina Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Nina Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.9. Nina Ekberg har haft 42 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

140 omdömen om Nina Ekberg

Sedan starten hos Reco 2023
Tony C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Snopptorp

En mycket trevlig upplevelse som novis och förstagångsköpare träffar man stans trevligaste mäklare. Allt bara flyter på många frågor massa tydliga svar. Mycket väl förbered och fin presentation av lägenheten.

Hans K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Snopptorp

Fick förtroende från början och litade på henne. Toppen

Stina E
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Torshälla

Nina är professionell och kunnig, hon var lätt att få tag på och köpet gick igenom väldigt smidigt och snabbt

Pernilla S
Centrum

Hej, mycket trevligt bemötande. Hon gav ett bra förtroende och lyckades sälja snabbt. Mycket bra jobbat. Jag kommer att rekomendera henne.

Renate Margareta Z
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Solvik

Hon var tydlig, gav ett mycket bra bemötande och ingav förtroende. Kommunikationen var riktigt bra och behövde vi komma i kontakt med henne så var det inga problem.

Simon A
Köpte en tomt med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Tydligt vid kontraktskrivning, bra och snabb återkoppling. En smidig affär

Joacim A
Centrum

Mycket professionellt hanterat. Engagerad och mycket hjälpsam

Ola M
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skiftinge

Väldigt trevlig saklig och kunnig lysande in gav godaråd och förklarade på ett väldigt bra sätt. Svarar alltid när man ringer eller återkopplar om hon inte kan svara.😇😇

Tarja K
Årby

Vi har bara positivt att säga.

Inger Elisabet M
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Skiftinge

Kunnig, saklig och inlyssnande och förklarade på ett bra sätt hur det funkar med försäljning av hus. Nina höll oss uppdaterade och gav bra råd, hon tog även kontakt med mäklare på den orten vi ska flytta till för att hjälpa oss med att hitta ett hus där. Vi är så nöjda med att Nina är vår mäklare!