Nina Ekberg

7 år i branschen
Fastighetsbyrån Eskilstuna
Affärer senaste året

Nina Ekberg är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Nina Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Nina Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.8. Nina Ekberg har haft 57 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

180 omdömen om Nina Ekberg

Sedan starten hos Reco 2023
Tommy Mikael Elof D
Bälgviken

Duktig och trevlig kunnig och bra bemötande.

Josef L
Ostra

Att köpa och sälja hus kan vara ganska jobbigt. Men Nina förmedlade lugn och hjälpe oss genom hela processen. Hon sydde ihop hela vår affär, både med köp av det nya huset och försäljning av det gamla. Och vi känner oss nöjda och glada med resultatet.

Timo R
Bälgviken

Bästa mäklaren jag mött på. Lugn och sansad men väldigt korrekt. Lyssnar in och tar sig tid att möta både säljaren och köparens önskemål.

Linda L
Ostra

Fint bemötande och snabb försäljning!

Johan G
Grangärdet/Snälltorpet

Hon är driven och det känns som att hon kommer hjälpa oss med försäljningen av våra lägenheter.

Anna R
Grangärdet/Snälltorpet

God support under tiden för försäljningen. Noga med att lämna information och kunskap under de olika faserna.

Tintin J
Lundby

Flexibel, snabba svar, lätt kommunikation, ser marknadens förändring och utmaningar, lyhörd för förändringar och justeringar. Närvarande med kundens behov i fokus.

Josef L
Köpte sitt hus med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Att köpa och sälja hus är för oss en stressigt upplevelse. Nina har varit väldigt lugn vilket har hjälpt oss att fatta ganska svåra beslut.

Mattias E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Nyfors

Nina hade alltid ett väldigt professionellt bemötande. Hon var tydlig med sin plan, och var snabb med all återkoppling. Hon lyckades sedan sälja vår lägenhet på kort tid trots en tuff marknad. Högt rekommenderad.

Chiman T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Ekberg en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Nyfors

Tack för allt hjälp som jag fick av er. Jag är jätte nöjd och tacksam.