Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Daniel Toksoy är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Daniel Toksoy har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Toksoy har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 52 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Toksoy har haft 35 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-08

52 omdömen om Daniel Toksoy

Sedan starten hos Reco 2022
Joakim W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Proffsig, välbemötande och kunnig. Hjälpte mig med en snabb affär. Rekommenderas!

Anoush B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna

Daniel är en fantastisk mäklare som är mycket ödmjuk och förstående. Han hjälpte mig att sälja min lägenhet med extrem tålamod. Hans sätt att kommunicera och hålla mig uppdaterad om hur det låg till med försäljningen var väldigt professionellt. Daniel är en ärlig och rak person som sätter kundens behöv i första hand. Sammanfattningsvis är jag otroligt tacksam för Daniel och skulle verkligen rekommendera honom till alla jag känner.

Elmar S

Daniel är en empatisk och lyhörd person , samt har ett mycket trevligt bemötande. Mycket smidig att samarbeta med!

Conny B
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stenby

Daniel Toksoy gav ett bra, lugnt, stabilt och professionellt intryck. Trevlig i bemötande, uppmärksam på förväntningar och villig till att svara på frågor. Jag rekommendera honom till framtida husköpare.

Eva G
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stenby

Daniel var trevlig och tillmötesgående. Det var bra och proffsigt skött.

Torgny L
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Stenby

Daniel var trevlig och tillmötesgående. Det var bra och proffigt skött.

Magne H
Västra Munktellstaden

Blev bra bemött, allt gick jätte smidigt.

Ingela I
Västra Munktellstaden

En mycket trevlig, omhändertagande och lyhörd mäklare som gör sitt yttersta för att allt ska gå smidigt och man blir inkluderad i processen. Kunnig & saklig. Rekommenderar starkt Daniel.

Victoria L
Sveaplan

Daniel var och är väldigt professionell. Otroligt hängiven till sin klient. Jag kunde inte känt mig mer trygg än med Daniel.

Elias B
Norr

Daniel har från dag 1 varit otroligt genuin och tillmötesgående vid köpet av min första bostadsrätt. Han har gjort ett stort steg I mitt liv lite enklare. Han har gett tydlig och rak information om både negativa och positiva aspekter av köpet och svarat på varje fråga utan problem. Tack Daniel!