Daniel Toksoy

Daniel Toksoy

Daniel Toksoy är mäklare på Fastighetsbyrån Eskilstuna

Daniel Toksoy har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Daniel Toksoy har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-11 och har fått 340 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Toksoy har haft 95 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

340 omdömen om Daniel Toksoy

Sedan starten hos Reco 2022
Henrik E
Tiggeby

Tydlig, enkel och hjälpsam! En mäklare som hjälper en igenom köpet och skapar trygghet

Anne-Li L
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Borsökna

Så trevligt bemötande. Han är inkännande och förstående.

Benedek S
Kvicksund

Bra bemötande, uppfattas väldigt proffissionell.

Maarit J
Borsökna

Bemötandet från Daniel Toksoy översteg alla våra förväntningar direkt! Ett lugnt, ödmjukt och proffsigt bemötande. Han är informativ och kunnig på sitt objekt han ska sälja. Ödmjuk och följsam vad gäller våra önskemål och frågor. Daniel var tillgänglig och tydlig när han inte var det. Det blir enklare för oss/kunder då. Han tog sig tid för oss vid visningen och även tid för att vi skulle få tid att hinna ”bo in oss” i objektet. Vi hade en bra dialog med Daniel under hela affären. Han hjälpte oss mycket med råd och med...

Linn S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Sveaplan

Daniel är trevlig och lättsam, vilket gjorde hela köpprocessen smidig och bekväm. Han var lyhörd för våra frågor och svarade snabbt varje gång vi hörde av oss, vilket gav oss en trygg känsla genom hela affären. Vi är sammantaget nöjda med köpet och kan varmt rekommendera Daniel till andra som ska köpa bostad!

Ida-Maria V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Sveaplan

Jag hade till en början en annan mäklare men bytte sedan över till Daniel för att testa något nytt. Märkes direkt skillnad på engegemang, kunnighet och återkoppling, som för mig var väldigt viktigt. Trots tuff marknad såldes lgh över förväntan, detta ej möjligt utan Daniels lugn och engagemang. 5/5 möjliga stjärnor!

Li E
Norr

Väldigt hjälpsam och pålitlig.

Amin A
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Toksoy en del av Fastighetsbyrån Eskilstuna
Hällby

Väldigt professionellt bemötande och utförde ett excellent arbete.

Marina K
Rinmansparken

En trevlig o glad man. Som visar engagemang. Vi är inte klara än då han troligen får i uppgift att sälja min nuvarande lgh. Han var behjälplig och visade lgh 2 ggr för att min särbo skulle få se den också. Och han känns som en bra människa helt enkelt! Betyg 4 för att en 5 får han om han säljer min lgh på ett bra sätt. Jag har känt honom så kort tid!🫣🤗😂

Lenita B
Norr

Mycket duktig mäklare snäll o trevlig o hjälp sam