En mycket trevlig och kompetent tjej. Hon lotsade mej genom hela försäljningsproceduren på ett mycket lugnt och proffsigt sätt. Jag kan verkligen rekomendera Amanda
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna. Vi är mäklarna med Koll på Läget! Vi är specialister på bostadsmarknaden här i kommunen och våra erfarna och personliga mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var potentiella köpare finns, vilka objekt som är till salu och vilka som snart kommer ut på marknaden....
1259 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Sedan starten hos Reco 2016
En bra mäklare som är lätt att prata med, man märker att hon har erfarenhet inom branchen och man känner sig trygg med henne vid försäljning.
Har inget att klaga på. Som mäklare är hon väldigt mån om sina klienter. Jag blev bemött på ett väldigt bra o h proffsigt sätt. Fick det stöd jag behövde. Rekommenderar My varmt till andra. Mycket duktigt.
Insatt, noggrann, trevlig. Håller vad hon lovar. Enkel att förstå.
Hon var hjälpsam och drivande till försäljning. Gav ett bra bemötande.
Vi hade inte räknat med sånt engagemang och bra kontakter - vilket resulterade i en bra affär :) Tydlig och bra återkoppling
Amanda var tillgänglig och lätt att nå under hela processen. Amanda har ett trevligt bemötande som hon kombinerar med tydlig och bra information.
Vi blev bemötta på ett trevligt och vänligt sätt. Förväntningar hade vi inga. Artigt och belevat.
Rekommenderar henne varm. En mäklar med hjärtat på rätt plats. Stöttande både under och efter försäljning.
Tack Sarah för de fina orden, lycka till nu i framtiden!
Anne har vid tre tillfällen hjälp oss med bostadsaffärer. Alla har kantats av ett proffesionellt bemötande med inslag av stort personligt engagemang - vi har känt oss vara i trygga händer.
Anne är en erfaren och professionell mäklare som snabbt och smidigt sålde vårt fritidshus!
Vi har fått bra hjälp att sälja vår lägenhet där Mattias har visat stort engagemang och kunnande. Jag kan varm rekommendera Mattias till er kommande försäljning.
Trevlig, engagerad och snabb med återkoppla. Väldigt nöjd med honom. Allt gick smidigt.
Mycket trevlig och kompetent mäklare. Rekomenderar varmt.
Har skött försäljningen av vår lägenhet på ett utmärkt sätt. Vi är mycket nöjda med bemötandet och resultatet. Processen har skötts mycket professionellt. Och försäljningen gick snabbt och smidigt.
Trevlig och glad, samt professionell! Inget dåligt att säga!
Tack Tove! Hoppas du kommer trivs i din nya lägenhet!
Bra bemötande och enkel kommunikation via Mail. Professionell och följer upp på de saker han lovat återkoppling på. Inget dåligt att säga alls!
Bra och trevligt bemötande direkt från första möte till signering av kontrakt. Lyssnade på våra önskemål och besvarade våra frågor. Vi hoppades på att kunna sälja lägenheten till ett visst pris trots hur marknaden ser ut just nu och helst utan att lägga massa pengar på marknadsföring av lägenheten. Mäklaren förklarade vilka marknadsförings medel som kunde användas av Svensk Fastighetsförmedling utan några extra kostnader och hade Hemnet.se som ett senare alternativ om de första inte fungerade. Efter att mäklaren gjort ett...
Mycket trevligt bemötande. Allt fungerade smidigt. Bra att han hade stoppat i brevlådorna om lägenheten i området. Bra att han tog reda på om fullmakt, då vi har en bit att åka för det sista momentet med överlämning av nycklar etc. TACK!
Stort personligt engagemang & lång erfarenhet gör att man som kund känner sig trygg & omhändertagen genom hela processen.
Tack Thomas! Det värmde i mitt hjärta :-)
Okomplicerat, vänlig, kompetent. Absolut att rekommendera!
Tack Michael! Hoppas du kommer trivas i ditt nya hus och välkommen till Eskilstuna :-)
Har ingenting att klaga på när det gäller Anna. Hela tiden gick det att få tag på henne och hon var alltid uppdaterad.
Tack fina Sara! Hoppas du kommer trivas i ditt nya boende!
Återkopplar snabbt, trevlig, kunnig
My har ett genuint och mycket trevligt bemötande. Hon är tydlig och pratar ett vardagligt språk som gör att säljaren förstår. Lyssnar aktivt och är lyhörd inför säljarens frågor och önskemål. Kan med varm hand rekommendera My som mäklare. 5 av 5 Stjärnor
Tack för dem fina orden och tack för förtroendet!
Vi är mycket nöjda med Pontus som mäklare. Redan från första mötet visade han entusiasm och lyhördhet. Efter att lyssnat på vår situation förslog han en plan som matchade våra behov och kom med råd gällande hur vi borde tänka. Under försäljningen har Pontus varit proaktiv, flexibel, och sett till att processen har varit smidig för oss. Även efter försäljningen har Pontus varit till hjälp genom att ge råd och tips kring temporärt boende och potentiella hus som matchar våra behov. Pontus har verkligen levererat det "lilla extra" som fått oss att känna oss mycket nöjda och trygga.
Sara var mycket inkännande, lyhörd, rak o tydlig. Gav objektiva svar när jag behövde svar på frågor. Sympatisk och respektfull ( för mig var det känslomässigt svårt att sälja huset)
Amanda är verkligen rätt person på rätt plats! Väldigt kunnig och professionell, hon höll mig uppdaterad och jag fick alltid snabba svar på mina frågor. Otroligt tillmötesgående och trevlig - hon gör verkligen det lilla extra. Rekommenderar henne till varenda kotte!
Pontus och hans kollegor har varit både engagerade, professionella och innovativa under hela processen. Kan rekommendera dem i allmänhet, och Pontus i synnerhet.
Snabb och lättillgänglig kommunikation
väldigt bra attityd mot mig! mäklaren gjorde sitt jobb mycket bra.
Tack för din feedback, lycka till med ditt nya boende.
Hon försökte beskriva all nödvändig information om huset, hon är hyfsad och öppen.
trevlig, enkel, bra kommunikation
Tack för dina fina ord, hoppas du kommer trivas bra i den nya lägenheten!
Bra och kunnig, snabb återkoppling, Mäklaren överträffade våra förväntningar, proffsig och effektiv
Tack för dem fina orden och tack för förtroendet att hjälpa er att förmedla er bostad. Lycka till i framtiden!
Jag blev bra bemött och jag blev bemött på det sätt jag förväntat. Pontus gick igenom allt noggrant. Kan varmt rekommendera honom.
Pontus är trevlig o kunnig. Lyssnar och ser till så att alla förstår och tar sig tid att förklara om så behövs på ett bra sätt.
Min klippa vid försäljning av huset!
Snabb husaffär i semestertider så träffade Niclas bara vid ett tillfälle. Trevlig, kunnig. Kan rekommendera.
Trevlig, social, seriös, lyhörd ung kille som har framtiden för sig! Förväntningarna vi hade på försäljningen var väl kanske en annan men Pontus levererade det han kunde trots att vi inte riktigt nådde dit vi ville. Men med de förutsättningar vi hade är vi till slut nöjda med med vår affär!
Mycket trevlig man som kanske visste lite för lite om objektet initialt men återkom senare med all info vi önskade. Tack!
Engagerad och hjälpsam. Vi ville ”bara” ha hjälp med papperna, inget behov av visning etc. Och det blev en snabb process, tillträde en vecka efter avtal. Men det fixade Niclas & Co utan problem. Kändes mycket kompetent.
Serviceminded, lätt att nå, snabb återkoppling, ordning i papperen!
Med stor kunskap och stort engagemang har Niclas svarat på alla frågor vi haft under resans gång. Fantastisk mäklare och människa.
Pontus var super trevlig och jag fick bra hjälp av honom!
Professionell, lugn och trevlig!
Inte så mycket för att betygsätta personer, men det finns bara gott att säga och då tycker jag det kan vara värt att skriva några ord. Blev trevligt bemött från början och det har hållit i sig under hela affären. Fått bra service och det har gått smidigt , Pontus har vart tillmötesgående vad det gäller visningar och återkoppling under tiden som vi vart i kontakt om boendet. Köpet är väl inte helt klart än. Väntar in några underskrifter från säljaren. Det har vart enkelt att ha med Pontus att göra. Ser fram emot tillträdet om allt går som vi tänkt. //sundkvist.
Kanonmäklare som jag varmt kan rekommendera till vem som helst!
Kommunikativ, noggrann, korrekt, vänlig och professionell.
Mycket professionellt, pensorligt angageman och kunnig. Vi hade från början mäklare som heter Amanda. Hon mycket trevlig och kunnig.
Vänlig och tillgänglig. Bra råd som resulterade till en bra försäljning
Lyssnar på säljarens önskemål och är mån om att uppnå så