Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna. Vi är mäklarna med Koll på Läget!
Vi är specialister på bostadsmarknaden här i kommunen och våra erfarna och personliga mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var potentiella köpare finns, vilka objekt som är till salu och vilka som snart kommer ut på marknaden.
Med hjälp av vårt starka kontaktnät och vår lokalkännedom kan vi hjälpa dig med hela processen, från värdering till avslutad affär. Ska du köpa en bostad anpassar vi oss efter dina förutsättningar och behov. Vi har som sagt koll på vad som finns till salu i området, och vad som kan komma att bli det.
Kontakta oss för att få en fri värdering, eller bara snacka bostad i Eskilstuna.
Utmärkelser
1169 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Bra informativ och snabb, tar kontakt och informerar fortlöpande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Kunnig, pålitlig, saklig och väldigt trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Lyhörd och engagerad för uppdraget.
Förväntningar att få till ett bra koncept med presentation och bilder möttes mycket väl.
Vi har en nycket bra känsla och upplevelse av mäklaren. Bra jobb från första kontakt till försäljning. -
köpte sitt hus med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mkt trevlig, förklarar saker på ett bra sett, ställde upp sent på kvällen när vi skrev kontrakt,
Rekommenderas 👍👍👍 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Hon var väldigt pedagogisk och hjälpsam vid vårat bostadsköp.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Hon är jätte duktig och kunnig hon gjorde sitt bästa för oss vi vill tacka henne .
köpte sin stuga med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Lätt att få kontakt med, trevlig o försöker ta reda på vid funderingar.
Har träffats förut på visningar.
Väldigt bra bemötande och trevlig.
Förklarar väldigt bra hur allt fungerar med alla papper m.m.
Men lite försiktig med priset,
Men det kanske är så när det är andra tider.
Hon har ju jobbat i 17 år och sett mycket.
Å en del hus/lägenheter är lätta och sälja än andra. -
sålde sin stuga med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Bra budgivning. Han fick bra betald för stugan!
Smidig försäljning och bra slutpris
sålde sin bostad med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Hon var väldigt trevlig och kunnig samt bra förberedd när vi träffades första gången.
Hon är väldigt hjälpsam under hela tiden.
Jag är jättenöjd. -
sålde sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Rekommenderar Sara, professionell, trevlig å gjorde ett bra jobb.
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Trevligt bemötande. Kunnig mäklaren.
Jätte engagerad och trevlig mäklare.
Sara visade engagemang och var proffesionell och kompetent.
köpte sitt hus med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Utmärkt. Han var en bra trevlig och tydlig med information som han berättade.
Mycket mycket bra intryck. Niclas var från första stund genuint intresserad och mån om att det skulle bli bra för farsan. Genom hela processen visade han en suveränt proffsig och samtidigt kamratlig närvaro.
Kort sagt, bästa möjliga betyg. -
sålde sitt hus med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Amanda har på ett utmärkt sätt genomfört försäljningen av fastigheten på Björkvägen 12
sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Amanda bemöter på ett proffsigt och trevligt sätt. En mäklare man kan rekommendera inför försäljning av sin bostad!
Hej,
Anne är en mycket kompetent mäklare som fick mig att känna förtroende för henne direkt. Trevlig och väl påläst om marknads situationen i vårat område. En bra strategi som gjorde att vi fick ut mer än önskat pris på lägenheten. Allt flöt på bra under hela processen.
Bra informativt möte med köparen som gjorde att allt kändes bekvämt både för mig som säljare och för köparen.
Har bara positivt att säga om Anne och vill även passa på att tacka henne för hjälpen.
Stort tack Anne,
Mvh Fredrik -
Positivt och vänligt bemötande. Var hela vägen engagerad och professionell. Snabba och täta återkopplingar. Delaktig och flexibel i processens olika steg. Upplevde stor tillit genom hela förloppet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Lättillgänglig, tålmodig, informativ, engagerad och trevlig.
köpte sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Trevligt och professionellt för sitt jobb
Bra bemötande,
Väldigt professionellt. Och kändes väldigt tryggt. -
Tycker jag haft fantastiskt hjälp av Anne när jag fick min lghsåld
Jag blev vänligt bemött och är mycket nöjd. Jag upplevde att hon engagerade sig för att hjälpa mig att få köpa bostaden då vi haft kontakt tidigare då säljaren letade efter bostad.
- Bra bemötande. Intresserad av att göra en bra affär.
- Väntade mig att hon skulle hålla mig underrättad snabbt vad
som sker. Uppfylldes.
- Lätt att ha att göra med. Intresserad hela tiden. -
Bra och trevligt bemötande. En smidig husaffär.
Fint bemötande. Pontus är väldigt hjälpsam och noggrann. Han har tagit sig an 100 frågor med självklarhet!
sålde sin lägenhet med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Proffsigt bemötande och väl förberedd inför mötet
Trevligt och proffsigt bemötande. Engagerad och envis, när jag höll på att ge upp så var hon positiv och sa att högre måste vi komma.
Mkt noggrann med data kring objektet och jättefin presentation.
Ingen tvekan om att jag skulle anlita Sara igen om det skulle bli
aktuellt.
Eskilstuna 230127
Bo Nilsson -
Blev alltid bra bemött av Amanda.
Förväntade mig att få hjälp och sälja lägenheten så snabbt som möjligt och det lyckades hon med.
Hade jätte bra upplevelse att ha Amanda som mäklare, hon var mycket bra på hålla mig uppdaterad under hela försäljning/ visningarna. -
Snabb respons. Hjälpsam. Trevligt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
jag är nöjd och glad att arbeta med Amanda.alltid hon fick tid att hjälpa mig och gör så fortfarande
Artigt , lyhört och med en intention och genomförande att svara på våra frågor och bortom.
Väldigt trevlig och lyssnade på våra önskemål. Kan verkligen rekommendera Pontus.
Proffsigt bemötande och följer upp med alla intressenter!
Redan på första mötet kändes det rätt i magen att Pontus var den mäklare vi ville ha. Ödmjuk, hjälpsam, återkopplande.
Förväntningarna blev mer än väl uppfyllda då marknaden ser ut som den gör idag.
Jag skulle lätt rekommendera Pontus Skogsberg. -
Trevligt och proffsigt bemötande, lätt att komma i kontakt med och snabb återkoppling vid frågor
En underbar människa med omtanke omtänksam väldigt skötsam väldigt bemött person väldigt mycket fint en person med sitt lugn harmonisk sätt en underbar person med mycket hjälpsam med allt hjälp man behöver och alltid kontaktbar vilken tid som helst bästa människan bästa mäklaren Amanda Rosvall Stenman
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Avhede en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
professionell, flexibel, personlig
Anna ordnade en supersnabb visning åt mig vilket jag verkligen uppskattade! Sedan var det lite tekniskt strul med att få kontakt men förutom det har allt varit bra och supersmidigt för mig som köpare! :)
Anne är jätte trevligt. Hon var alltid tillgänglig och svarade på alla frågor samt gav kontinuerligt feedback. Vi är jättenöjda.
Sara pratar lite för fort i telefonen, hon är engagerad och ivrig och vill verkligen det bästa!!
Blev bemött på ett mycket bra sätt. Mina förväntningar var inte särskilt höga men blev väldigt överraskad över hur trevlig hon var och väldigt duktig på sitt jobb.
Vi är mycket nöjda med Amanda som mäklare. Hon lade ner mycket tid och engagemang på vår husförsäljning.
Alltid positiv och glad, alltid anträffbar. Amanda är en pålitlig tjej som aldrig verkar ligga på latsidan. -
Proffsigt o trevligt bemötande, hjälpsam vid försäljning i svåra tider
sålde sitt hus med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Proffessionellt bemötande och god återkoppling vid försäljningen av vår fastighet.
Anne hade ett proffsigt och tryggt bemötande genom hela försäljningen.
Rekommenderas! -
Förtroendeingivande, bra bemötande och service rakt igenom