Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

• BadgeNineYears
1 431

Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna. Vi är mäklarna med Koll på Läget! Vi är specialister på bostadsmarknaden här i kommunen och våra erfarna och personliga mäklare kan sina områden i detalj. Vi vet var potentiella köpare finns, vilka objekt som är till salu och vilka som snart kommer ut på marknaden....

1431 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Sedan starten hos Reco 2016

Katarina A
Köpte sitt hus med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Skeppartorp

Amanda är så ambitiös, inlyssnande, trevlig och har energi som ingen annan jag mött! Vi är så nöjda!

Martin Majid S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Söder

Han är verkligen jättebra och hjälpsam och duktig

Anders A
Skeppartorp

Amanda är påläst om objekten och genuint intresserad av mig som köpare. Lyssnar engagerat och återkommer om hon inte har svar direkt. Alltid enkelt att få kontakt med. Mycket engagerad och driven. Rekommenderar varmt Amanda som mäklare.

Margareta Kristina M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Mycket trevlig Pontus. Förklarade bra om allt. Tillmötesgående. Va som en mäklare ska vara. Allt gott till Pontus.

Monica W
Köpte sitt hus med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Stora Sundby

Vi fick den hjälp vi behövde och ett trevligt bemötande

Gunnar R
Norr

Gjorde ett bra jobb helt enkelt!

Anna T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Mycket professionell och gav ett förtroendegivande intryck redan vid första möte.

Madeleine L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Gamla Staden

Proffisionellt bemötande och hantering av min försäljning. Hela processen gick smidigt och jag kände mig trygg från början till slut.

Safan M
Sålde sitt hus med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Slagsta

Alltid fick vi svar på frågan hjälp från Pontus

Kerstin H
Sundbyholm

Relationen har varit bra ,förutom han lovade ringa dagen efter sista mötet med honom och skickade ett sms 1 vecka senare

Liana S
Stenby

Han är jätte hjälpsam person, smart och flexibel Jag kan rekommendera alla personer som jag känner att behandla med honom

Wael S
Stenby

Han är en snäll, intelligent och samarbetsvillig person som svarade på alla våra frågor så snabbt som möjligt

Thomas B
Herrfallet

Kunnig, tillgänglig och service minded

Hamza R
Stenby

Pontus var med på vår resa ända från osäkerheten kring att sälja och hitta något nytt utan att stressa på. När det väl var dags att sätta igång försäljningen så hittade Pontus flera intresserade och vi sålde innan planerad visning. Hjälpte även till med huset vi till slut köpte. Engagerad och alltid tillgänglig.

Camilla S
Sålde sitt hus med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Dalhagen

Anne är en jättebra mäklare, hon hjälper till med allt för att det ska gå så smidigt som möjligt.Rekommenderar henne varmt..Vi har anlitat henne flera gånger och är supernöjda..

Anne-Louise B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Västermalm

Lite osäker men växte med tiden 👍

Svar från Mattias Grönnslett

Hej Anne-Louise, tack för omdömet och så ses vi snart på tillträdet. =)

Terje J
Herrfallet

Mycket trevlig, korret och smidig!

Kati S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Västermalm

Vi har fått jättefint bemötande av Mattias. Han är hjälpsam, tillgänglig och kunnig med allt som gäller bostaden.

Svar från Mattias Grönnslett

Tack för dem fina orden och kul att ni är nöjda med processen. Hoppas dem mindre i familjen kommer tycka det är lika fint som ni. Vi ses på tillträdet! /Mattias

Jessica H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Djurgården

Sara har varit engagerad, professionell och hjälpsam från vår första kontakt. Hennes kunskap och välvilja har förmedlat en trygg och stabil känsla för mig som säljare. Jag är jättetacksam och nöjd med hennes arbete.

Krister Malkolm R
Sålde sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Skiftinge

Sara är ärligt rak i sin kommunikation, kunnig och effektiv. Hon är en mäklare som gör det lilla extra som krävs för att få affären i hamn. Jag har varit supernöjd under hela processen.

Natalia Y
Köpte sitt hus med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Slagsta

Jag tyckte att Sara var väldigt profosonell när hon svarade på alla våra frågor. Jag skulle absolut rekommendera henne till alla jag känner. Sara var trevlig och vissade angegmang under hela processen.

Anders A
Eskilstuna

Bra bemötande, framförde samtliga mina frågor till säljaren. Enkel men noggrann, Inger förtroende. //Anders

Manar N

Trevligt och hjälpsamt

Helena F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Djurgården

Mycket kunnig och informativ angående regler kring fastighetsaffärer. Rak och tydlig i sin kommunikation men med glimten i ögat och humor som gjorde att det kändes både tryggt och lättsamt vid visning och kontraktsskrivning.

Pia H
Sålde sin stuga med hjälp av Sara Lindstrand en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Ängsholmen

Påläst , pålitlig och mycket trevlig att jobba med.

Sara Ayoub H
Torshälla

Det var trevligt bemötande. Vi har förväntat oss en professionell, kunnig mäklare och vi upplevde de med Mattias. Mäklaren kunde övertala oss att köpa huset.

Svar från Mattias Grönnslett

Kul att ni är nöjda med bemötandet och ännu roligare att vi lyckades komma till ett avslut Vi ses snart på tillträdet och stort grattis till hela familjen till underbara Solrosgatan. =)

Anders M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Vi fick kontakt med Amanda Rosvall Stenman via en rekommendation, som visade sig vara en bra rekommendation. Amanda är väldigt engagerad i sin yrkesroll som mäklare, hon släpper aldrig greppet. Vi fick löpande information om utvecklingen i vår försäljning, både ljusglimtar som mörkamoln. Med en aldrig sinande ström av energi har Amanda jobbat för att få till en försäljning på en otroligt trög bostadsmarknad. Vi kan med varmhand rekommendera Amanda för nya uppdrag. Anders, Lotta & Oscar Melin

Thomas O
Ostra

Anne är en riktigt trevlig person som lyssnade och gav bra råd inför vår försäljning. Genom hela säljprocessen gav hon ett seriöst och proffsigt intryck. Både till oss som säljare och även köpare. Det märks att Anne är en rutinerad mäklare. Förväntningarna på att sälja vårt hus var hyggligt realistiska till höga, och Anne levde mer än väl upp till dom. Jag skulle rekomendera Anne alla dagar i veckan till någon som vill sälja sin bostad. :-)

Monica O
Ostra

Anne Danielsson har från dag ett, bemött oss med både omtanke och lyhördhet. Anne har till 100% levt upp till våra förväntningar genom att hantera försäljningen av vår bostad både proffsigt och smidigt. Vi skulle inte tveka att anlita Anne igen samt också rekommendera henne för vänner och bekanta.

Niclas Eric J
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Ängsholmen

Fantastisk mäklare, han lyssnade in våra behov och anpassade sig efter dem. Var mer mänskig än pengajakt. Rekommenderas!!

Svar från Mattias Grönnslett

Hej Niclas! Kul att du är nöjd med köpet och hoppas ni kommer att trivas i underbara Ängsholmen. =)

Melina S
Ängsholmen

Jordnära, trygg, förstående och alldeles toppen på alla sätt. Snabb och smidig affär. Rekommenderar honom starkt! Eskilstunas bästa mäklare! 👌🏻

Svar från Mattias Grönnslett

Hej Melina. Tack för dem fina orden, uppskattas. =)

Håkan L
Sundbyholm

Mycket trovärdig och kunnig så man känner sig trygg med Sara.

Svar från Sara Lindstrand

Stort tack för fina ord! Det är alltid en ära och extra kul när man får vara med både vid köpet av nytt hem och sedan under försäljningen av det förra. /Sara

Eeva J
Köpte sin stuga med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Eskilstuna

Mattias var mycket trevlig, tillmötesgående och kollade upp saker som vi undrade över. Kan varmt rekommendera honom Mvh Eeva Jessen

Svar från Mattias Grönnslett

Kul att ni är nöjda med processen och grattis till den underbara kolonilotten! Ses på tillträdet! =)

Anita R
Sålde sin stuga med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Eskilstuna

Amanda åkte på semester. Jag bad då om att få Mattias, som ersättare. Han hade sabbt sålt Axells koloni, tom, före visning och till ett mycket bättre pris. Därför hade jag förhoppningar om, att jag också skulle få min koloni snabbt såld, vilket också skedde. Jag träffade Mattias bara två gånger och pratade två gånger med honom på telefonen. Han är mycket trevlig, intresserad, punktlig, lyhörd, lågmäld, tydlig och lugn.

Svar från Mattias Grönnslett

Vad kul att du blev nöjd med försäljningen och får tacka för ett kortare men minst lika givande samarbete. Extra roligt jag uppfyllde dina förhoppningar satta av grannarna Axells. Njut av sommaren så ses vi snart på tillträdet! /Mattias

Kristina K
Sundbyholm

Sara är proffsig, kunnig, tydlig och har ett trevligt bemötande. Jag har känt mig trygg i vårt samarbete och affären har gått smidigt. Rekommenderas varmt!

Svar från Sara Lindstrand

Stort tack för fina ord Kristina!

Johanna F
Årby

Mattias har varit tydlig och hjälpsam under budgivning och som länk mellan säljaren och oss. Han var hjälpsam och svarade vänligt på alla frågor inför budgivning och vid kontraktsskrivning.

Svar från Mattias Grönnslett

Grattis till eran nya lägenhet hoppas alla i familjen kommer uppskatta den! =) Bra att ni är nöjda med förmedlingen av information i budgivnings processen mellan er som köpare och säljarna.

Vincent N
Nyfors

Tycker att Pontus bemötande har varit jätte bra. Detta är mitt första köp av bostad och Pontus har varit en stor hjälp i hela processen. Har har både hjälpt till och gett mig bra förklaringar och svar på all mina frågor. Rekommenderar Pontus Skogsberg starkt!

Sevan H
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Grönnslett en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Skiftinge

Mattias var/är väldigt engagerad, kunnig och skicklig mäklare. Han var/är alltid tillgänglig och där för oss vid behov o frågor. Han var/är tillmötesgående och gick med vår önskemål om visningsdagar, tid m.m. Jag är väldigt nöjd o glad att just Mattias var vår mäklare. Med hälsning Sevan Hovhannisyan

Svar från Mattias Grönnslett

Tack för dem fina orden Sevan! Kul att ni är nöjda gällande tillgängligheten samt gällande önskemål kring visningstider mm. Varit väldigt kul och givande att samarbeta i denna försäljning.

Vigen D
Skiftinge

Mycket trevligt och lyhörd mäklare. Rekommenderar alla.

Svar från Mattias Grönnslett

Hej Vigen! Tack för omdömet och har varit väldigt trevligt att arbeta tillsammans under denna period.

Elsa Maria H
Köpte sitt hus med hjälp av Pontus Skogsberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Gamla Torshälla

Trevligt och proffsigt bemötande.

Christina N
Gamla Torshälla

Sara är kunnig, korrekt och Inger förtroende. Jag kan varmt rekommendera Sara att sköta din fastighetsaffär!

Örjan N
Gamla Torshälla

Noggrann, klar och tydlig. Pålitlig och effektiv.

Håkan L
Gamla Torshälla

Mycket god lyssnare samt har gjort en mycket bra presentation på hur Svensk Fastighetsförmedling jobbar. Hon ger ett mycket trovärdigt intryck och det känns som att hon verkligen gör allt för att hjälpa mig som kund.

Jenny S
Munktellområdet

Väldigt nöjd med Sara. Trevlig, kompetent och hjälpsam! Smidig kontakt och behjälplig med frågor och funderingar. Hon gjorde vad hon kunde för att få mig nöjd med min försäljning.

Anders T
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Gamla Torshälla

Saiklig, noga och trevlig. Vänligt bemötande och just. Kan absolut rekommendera Niclas som mäklare och Svensk fastighetsförmedling.

Malla P
Nyfors

Han välkomnade mig redan innan jag var i lägenheten. Han hade tid och lyssnade och hade tid. Visade lägenheten. En riktigt glad en!. Mötet gjorde min dag. Fick mer inspiration! Såg framför mig hur min katt skulle trivas! Det var mycket smidigt att skriva kontraktet och han hade tid då jag kom till Eskilstuna. Hade bara svårt att se kontoret men hittade till slut! Har redan börjat planera inför flytten men har tyvärr inte en egen dator utan måste låna. Hade önskat checklista på papper men är mycket glad över att kunna...

Svar från Mattias Grönnslett

Hej Malla! Kul att du är nöjd med visningen och processen! Jag tror verkligen att du och din fyrbenta vän kommer trivas i lägenheten, inte långt kvar alls nu. Ha en trevlig sommar så ses vi snart för överlämning av nycklar =)

Monica H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Amanda Rosvall Stenman en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Norr

Amanda är kunnig i sin roll som mäklare. och hon är mycket trevlig.

Sofie J
Norr

Jätte gullig tjej som gjorde ett jättebra jobb. Jag är jättenöjd:)

Eija K
Eskilstuna

Väldigt vänligt bemötande. Saklig och informerar tydligt vad som förväntas av mig. Får snabbt svar på mina frågor via sms eller telefon. Har tålamod med att jag inte är lika snabb med att fylla i digitala kanaler om försäljningsobjekt. Kunnig och tillmötesgående. Mycket nöjd med hjälpen med alla dokument och snabba försäljningen.

Svar från Mattias Grönnslett

Tack för dem fina orden Eija! Riktigt kul att arbeta tillsammans med er i denna försäljning och ännu roligare att vi har fler försäljningar framför oss. Nu arbetar vi för att det ska gå lika bra med lägenheten nu! Trevlig helg =)

Siw J
Sålde sin stuga med hjälp av Anne Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Klippbergen

Jag har väldigt bra upplevelser av Anne. Hon var klar och tydlig och kunde svara bra på mina frågor. Tycker att våra möten var mycket bra.