Niclas Lindgren

Niclas Lindgren

Niclas Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Niclas Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Niclas Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 140 omdömen med ett betyg på 4.7. Niclas Lindgren har haft 24 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

140 omdömen om Niclas Lindgren

Sedan starten hos Reco 2017
Alexandra R
Köpte sitt hus med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Ärla

Snabb husaffär i semestertider så träffade Niclas bara vid ett tillfälle. Trevlig, kunnig. Kan rekommendera.

Mikael K
Sålde sitt hus med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Ärla

Engagerad och hjälpsam. Vi ville ”bara” ha hjälp med papperna, inget behov av visning etc. Och det blev en snabb process, tillträde en vecka efter avtal. Men det fixade Niclas & Co utan problem. Kändes mycket kompetent.

Patrik L
Kjula

Med stor kunskap och stort engagemang har Niclas svarat på alla frågor vi haft under resans gång. Fantastisk mäklare och människa.

Robert W
Västermalm

Vi har haft Niclas både som köpare och säljare. Vi upplever Niclas som mycket skicklig med stor fingertoppskänsla och ett professionellt förhållningssätt båda vid köp och försäljning. Bra process och snabba avslut trots en lite svårare marknad.

Tommy Berglund N
T-Hälla Huvud

har totalt sett haft mycket bra kontakt och dialog med Niclas på alla punkter bortsett från en fråga. Det gäller betaling av huset. Der har jag haft en annan syn på bruk av banker färgat av det norska systemet där mäklare är mellanman. . Det vill säga tar emot betaling från köpare och vidareförer till säljare. Det svenska systemet fungerar annorlunda - tyvärr- har jag nu förstått. Detta efter ytterligare samtal med Niclas, läst meg upp på div mäklarförbund sine hemsider och kontakt med SEB. Min tolkning är at systemet är...

Kristina N
Sålde sin bostad med hjälp av Niclas Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Eskilstuna

Niclas var positiv, inkännande o realistisk. Kom med bra råd först om fastighetens presentation o senare om frågor gällande spekulanter. Vi har känt oss trygga med att han hanterat vår försäljning.

Patrik K
Slagsta

Lyhörd och engagerad för uppdraget. Förväntningar att få till ett bra koncept med presentation och bilder möttes mycket väl. Vi har en nycket bra känsla och upplevelse av mäklaren. Bra jobb från första kontakt till försäljning.

Rami S
Borsökna

Utmärkt. Han var en bra trevlig och tydlig med information som han berättade.

Thomas L
Borsökna

Mycket mycket bra intryck. Niclas var från första stund genuint intresserad och mån om att det skulle bli bra för farsan. Genom hela processen visade han en suveränt proffsig och samtidigt kamratlig närvaro. Kort sagt, bästa möjliga betyg.

Evy Maria J
Brottsta

Niclas är mycket trevlig och kunnig. Höll hela tiden regelbunden kontakt och gav goda råd. Mycket nöjd med både honom som mäklare och med resultatet.