Mäklare in Vimmerby

3 reviewed mäklare in Vimmerby municipality

• 340 opinions
    Vi på Fastighetsbyrån i Vimmerby är en av de ledande aktörerna i området! Hör av dig till oss, vare sig du vill hitta en lägenhet eller en naturnära gård.
    Bernt Olof B
    Bernt Olof B: Jag anmälde mitt intresse för lägenheten sent fredag kväll. På lördagen begärde jag en visning. Söndagen gav jag ett bud för att visa mitt stora intresse. 1 tim senare, på söndagen återkommer mäklaren med svar att han noterat mitt bud och lovar återkomma på måndagen. På måndagen är jag med på budgivning och mäklaren återkommer med ny info om varje bud. Håller på så hela måndagen tills jag ger bud på begärt pris och mäklaren meddelar att säljaren accepterar detta. Jag önskar en visning snarast så vi bestämmer Tisdag morgon kl 9! och därefter kl 10 skriver jag på köpekontraktet!! Detta visar hur snabbt man kan gå från intresseanmälan till köpekontrakt när mäklaren är mycket aktiv och jag som köpare kan ge snabba besked. På 5 dagar från Fredag till Tisdag! NYTT REKORD ?? Jag är super nöjd med mäklaren!
  • Driver du mäklarfirma i Vimmerby?

• 87 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling och vackra Vimmerby i Småland. Med kvalitet, engagemang och erfarenhet hjälper vi dig till drömbostaden!
    Wilfred S
    Wilfred S: Edyta är en lugn och vänlig mäklare som talar bra engelska och besvarade alla våra frågor. Vi har ingen tidigare erfarenhet av svenska mäklare och blev därför glatt överraskade att hon höll oss uppdaterade om budgivningen och vägledde oss genom vårt köpprocess. Vi hoppas att Edyta kommer att fortsätta att stödja oss i den fortsatta köpprocessen, som utländska köpare av ett hus i det vackra Sverige.
  • Driver du mäklarfirma i Vimmerby?

• Peter H
    Peter H: Mycket bra! Sålde min fastighet snabbt och effektivt