Bra bemötande o snabb återkoppling Rekommenderar dom
Fastighetsbyrån Vimmerby & Hultsfred
Fastighetsbyrån är Vimmerby & Hultsfreds största mäklare. Vi är marknadsledande i båda våra kära kommuner & dessutom den mest rekommenderade fastighetsmäklaren lokalt. Vi har ett nära samarbete med samtliga sparbanker på våra orter, Vimmerby Sparbank, Lönneberga-Tuna-Vena Sparbank, Virserums Sparbank & givetvis med Swedbank....
283 omdömen om Fastighetsbyrån Vimmerby & Hultsfred
Sedan starten hos Reco 2013
Magnus är en professionell och trevlig mäklare som gör sitt jobb på ett effektivt sätt. Jag är helt nöjd med honom och ska rekommendera honom till mina vänner och bekanta.
Försäljning i Virserum är ingen enkel historia eftersom marknaden är så liten. Men vi fick en snabb och smidig försäljning till rätt köpare.med hjälp av vår mäklare Magnus Boström som tog hand om allt i försäljningsprocessen på ett professionellt sett
Mycket positivt. Mäklaren skötte hela affären professionellt. Resultatet blev mer än förväntat.
Trevlig och snabbt svar och bemötande. Svara på alla våra frågor utanför ordinarie arbetstid. Rekommenderar byrån till andra.
Mäklarens kunskaper och engagemang har husaffären gått i hamn på rekord tid, mäklarens vänligheten och professionellt bemötandet och sättet som han har visat och förklarat är vi mycket nöjda. Med vänliga hälsningar. Pirkko Salo i egenskap av ställföreträdare till Gösta Svensson.
Proffsigt bemötande Ordning på processen Lyhörd med känsla för både säljare och köpare
Mycket bra. Lätt att prata med, snabb med återkoppling. Trevligt bemötande.
På ett positivt sätt, toppen bra mäklare Han kan sin sak och är jätte duktig Försäljningen av mitt hus gick snabbt fortare än jag hade trott. Jag är jätte nöjd med allt
Sören gav mig och min fru ett mycket bra bemötande under vår fastighetsvisning och har varit till stor hjälp med alla moment under vår husaffär. Han var även till stor hjälp i kontakten med husägaren. Kan varmt rekommendera hans tjänster!
Allt har varit bra med tanke på omständigheterna.
Tack Wicia för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med jobbet vi har gjort.
Mycket bra bemötande. Visade intresse och tog sig an säljuppdraget på största allvar. Svarade snabbt på mina frågor. Kommer att rekommendera mäklaren om någon i min närhet frågar. Är tacksam för relativt snabb försäljning av bostaden.
Tack Mimmie för det fina omdömet. Väldigt kul att läsa att du är så nöjd. :-)
Proffsig, blev ständig uppdaterad och fick goda och tydliga råd.
Tack René för att du svarade. Vad kul att du är nöjd.
Jag är nöjd med mäklaren, han kan sitt jobb.
Tack Hans för dit omdöme. Vi uppskattar att ni tar er tid att svara.
Efter första mötet blev vi förflyttade till en annan mäklare på grund av sommarlovet. Flera av uppgifterna om utgifter för försäljningen vid vårt första möte visade sig senare vara felaktiga. Vidare upplevde vi ofta att vi blev missförstådda trots att vi försökte kommunicera på både svenska, danska och engelska. Det enda positiva med denna försäljning är att huset såldes inom en månad, vilket mäklaren uppskattade vid första mötet. Jag skulle rekommendera Fastighetsbyrån att använda vissa mäklare för försäljning för internationella kunder för att undvika missförstånd.
Först vill vi tacka för att ni valt att lämna feedback. Det är viktigt för oss att kunna förbättra vår tjänst. Härligt också att tidsplanen höll och att ni fick ett bra pris för huset. Vi ska självklart ta lärdom av era synpunkter.
Bemötandet var bra, Jag hade inga speciella förväntningar. Han är bra på sitt arbete.
Härligt att höra att vi levererade en positiv upplevelse!
Bra mottagande och proffsigt skött.
Tack Jan, för rekommendationen och förtroendet!
Jag tycker att vår mäklare hade ett stort tålamod med, från vår sida, en lite utdragen igångsättning av vår försäljning. Sedan gick allt mycket fort med försäljning medans gården fortfarande låg som "kommande försäljning". Vår mäklare var trots det mycket tydlig med andra intressenter och stressade inte oss i vårt beslut utan nästan manade till lite eftertanke. Ser ut att bli en väldigt bra försäljning ur allas synpunkt, vad gäller nuvarande hyresgäster, överlåtelsedatum och inte minst köparna som verkar vara supertrevliga vilket gör allt lättare för oss. MVH Susanne
Stort tack för ert fina omdömet Susanne! Det blev verkligen en lyckad försäljning :-)
Vi hoppades på att få snabb hjälp med att sälja vårt hus. Mäklaren gav oss tydlig information och redde ut ett mindre missförstånd gällande samfälligheten vi tillhör. Allt fungerade bra, och vi hade nyligen en lyckad kontraktskrivning med nöjda köpare.
Kul att höra att alla är nöjda och tack för din rekommendation!
Jättetrevlig kontakt och ärlig bra information på visning. Noggrann uppföljning och slutade med ett köp. Kan varmt rekommenderas.
Det är vår målsättning. Vi bugar och bockar för din fina rekommendation!
Jag vill bara tacka för ett mycket trevligt och vänligt bemötande av er mycket proffsiga fastighetsmäklare Sören Andersson. Sören Andersson besökte mig och värderade min bostad. Ha en fortsatt trevlig dag och kväll!
Det var kul att höra. Tack för att du tog dig tid att rekommendera oss Helen.
Första anlitade mäklaren hos er slutade på företaget utan att lämna över uppdraget till kollega. Inte ok. Den nya mäklaren som tog vid var jättetrevlig men ganska osäker. Missade information initialt om att dolda bud var något som förekom och vad det i så fall innebar. Utdragen försäljning. Köparna kom inte till tillträdesdagen utan hade skickat ombud som saknade fullmakt. Mäklaren borde ha dubbelkollat det. Men som sagt väldigt trevlig.
Hej Karin. Tack för att du lämnar ärlig kritik, det uppskattar vi. Det fanns en anledning till att er första mäklare fick sluta och det är väldigt beklagligt att ni hamnade i kläm. Vi gjorde vårt bästa för att rädda upp situationen och hoppas ni nu med facit i hand är nöjda och belåtna med oss på Fastighetsbyrån. Vi tackar för ert tålamod och förtroende!
Mkt lyssnande och hjälpsam var Mikael. Var verkligen nöjd med honom. Mvh Ulf Frilund
Tack Ulf för rekommendationen och de fina orden.
Bemötandet var så som jag föreställt mig. Jag hade inga förväntningar. Upplevelsen var utmärkt.
Tack Ann-Britt för den recensionen :-)
Hej jag tycker att ni kan väntar på mitt svar tills efter jag har avslutat affären med fastighets byrån. mvh David Butler
Hej David. Givetvis. Ibland går dessa förfrågningar ut lite för fort. Vi hoppas dock att du kommer vara lika nöjd efter tillträdesdagen som du förhoppningsvis är hittills.
Jag är väldigt nöjd med mäklaren som skötte om min försäljning. Jag blev trevligt bemött.
Tack för betyget Christina och för att du valde oss! :-)
Superbra bemötande, kändes tryggt och bra! De vet vad de gör. Snabbt gick de också! 10/10 / nöjd kund
Tack Clara för att du tog dig tid att svara och för att du valde oss.
Mycket bra bemötande och hög service nivå
Stort tack för det Stig, himla kul att läsa! :)
Bra och vänligt bemötande av mäklaren, kändes att han ville väl med denna försäljning.
Tack Anna för feedbacken :-)
Glad och kunnig, hade inga större förväntningar innan. Bra återkoppling,blev/ blir informerade hela tiden om försäljningens gång
Tack Josephine för det fina omdömet! :-)
Mycket trevligt bemötande! Allt har fungerat jättebra och smidigt.
Tack Britta för ditt omdöme. Det uppskattar vi. :-)
Bra upplevelse och bemötande från mäklaren
Tack för det fina betyget! Det uppskattar vi!
Tack så mycket... vi fick mycket stöd vid köpet.
Full pott! Tack Ingela för det fina omdömet. :-)
Enkelt, bra kommunikation, tillgänglig
Tack Marcus för förtroendet. Det uppskattar vi!
På bästa sätt. Seriöst mäklare byrån.
Tack Zagross för det fina omdömet!
allt fungerade ;motsvarade förväntningarna
Tack Agneta för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Bra bemötande och väldigt behjälplig vid både visning och genomförande av kontraktsskrivningen.
Tack Dan för din feedback!
Mycket bra bemött. Noggrann och bra mäklare.
Stort tack Tobias för att du valde oss!
Snabbt och smidigt och fruktansvärt bra att ha att göra med! Rekommenderar starkt
Tack för förtroendet! Kul att du är nöjd!
Bra bemötande! Kunniga mäklare och bra service!
Kul att höra Mathilda & vad roligt att det gick så bra med er försäljning! Tack för förtroendet! & trevlig helg :)
Bra service och trevligt bemötande
Stort tack för omdömet Stig! Riktigt roligt att läsa :)
Trevligt bemötande. Snabb kontakt. Snabbt avslut på affären.
Kul att höra Stefan! Stort tack för de fina orden :)
Mycket bra Hade inga men mäklaren var proffsig Super
Stort tack Heimo för ditt omdöme, mycket kul att höra att du är nöjd! :)
Bra De jag hade levde mäklaren upp till Kanon
Mycket kul att höra! Tack frö att du tog dig tiden att lämna ett omdöme :)
Hade inte så mycket kontakt med mäklaren då vi kontaktade säljaren direkt. Men i övrigt var vi nöjda.
Tack för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme Gunilla! :)
Jag anlitade Magnus Eek och jag är mycket nöjd! Allt gick snabbt och smidigt. Flexibel och snabba svar. Proffsig mäklare som kan sin sak!
Stort tack för det Fredrik, himla kul att läsa! :)
Vi är mkt nöjda med vår kontakt Annie
Full pott! Tack för det Johanna! Kul att höra att du är nöjd :)
Smidigt och tillmötesgående. Bra kommunikation och trevligt bemötande.
Hej Peter! Skönt att höra att du tyckte affären var smidig & att vi hade en bra kommunikation. Tack för att du tog dig tiden att berätta det för oss & hoppas ni kommer trivas i huset :)
Bra bemötande. Går fort, kanske lite lugnare. Bra visning, svar på frågor, teknisk kunskap, kunde vara mer utförlig. Mycket proffsigt bemötande. Mvh. Jan
Tack Jan för att du tog dig tiden att ge oss ett omdöme, vi är glada att du är nöjd med helheten och hoppas att du kommer trivas i Målilla!
Husköp. Våra kontakter med Fastighetsbyrån i Vimmerby var mycket professionella och trevliga att ha att göra med. Lätt att få kontakt och alla klurigheter och funderingar fick man snabbt utrett. Mäklaren som förmedlare försäljningen/köpet var en fröjd att ha att göra med, allt fungerade smidigt.
Tack för att du tog dig tiden att skriva ett så fint omdöme! Vi blir så himla glada av att höra hur nöjda ni varit med oss inför ert husköp. Hoppas ni kommer trivas i Virserum :)