Det var en bra dag, kanske lite lång dag för att kunna hålla fokus hela dan ut, men viktig information. Väldigt bra lärare😁 tack!
Centrala Trafikskolan i Norr AB
19 omdömen om Centrala Trafikskolan i Norr AB
Bra upplägg som involverade både förälder och ungdom i kursen. Bra balans på genomgång, reflektion och diskussion.
Jättebra, informativt och trevligt
Jag blev bemött på ett väldigt bra sätt och nu körlärare har hjälpt mig mycket med de jag behövde förbättra.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Rolig! Bra handledare. Välkomnade och mysigt med godis och dricka.
Jag tyckte det var bra. Bra undervisning och bra lärare. Smart tänkt med frukten, fikat och frukosten. Plus vattnet som fanns på borden. Kanske lite lång dag, jobbigt i slutet men annars helt okej!
Det var bra. Men i början var det lite spännande
Jag tyckte det var trevligt. Bra information. Men hann inte svara på frågorna i boken och man blev alldeles för trött i slutet.
Jag tyckte det var väldigt bra och lärorikt, lite långtråkigt men det var bra att vi fick många bensträckare
Det var chill att ha det på en dag och porchen var cool
Bra upplevelse och bra förklaringar samt duktig utbildare men lite lång dag bara
Jag blev bra demött Jag var på handledarutbildning
Handledarutbildningen jag gick var pedagogisk, intressant och rolig. Väldigt annorlunda mot när jag gått tidigare på annat ställe men på ett positivt sätt.
Bra handledarutbildning. Uppskattar dialogen fram och tillbaka mellan både lärare och blivande handledare/elever. Bra tips på planering av körningarna och hur man kan vara mer pedagogisk.
Väldigt lärorik, interaktiv, och rolig introduktionsutbildning! Trevlig och bemötande lärare. Tre timmar gick fort!
Bra men när jag hade första körningen och gjorde nått fel så skrek läraren på mig, kändes inte så bra. Vet inte om de ska vara så men de kändes inte så bra just då. Andra körningen vad mycket bättre
Bra och trevlig utbildning. Mycket trevliga utbildare. Rekommenderas!
Det var väldigt lärorikt och jag fick massor av nya saker inslagna i minnet! Jag tycker att det var spännande och kanske lite stressigt i vissa ögonblick. Denna upplevelse var också rätt så rolig eftersom jag själv fick köra. Det var också första gången som jag kör moped och jag vart överraskad av hur ”enkelt” det var😃 Skulle verkligen rekommendera vidare👍👍