Centrumrep

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Llama 0933-105 29 Compartir

Välkommen till Centrumrep i Vindeln AB – din Autoexperten Bilverkstad i Vindeln! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell i Vindeln sedan 1998. Våra tjänster inkluderar felsökning, hjulinställning, bromsservice, AC-service, däckbyte med förvaring av dina däck på däckhotell samt installation...

251 omdömen om Centrumrep

Sedan starten hos Reco 2024

Sven Leif Johannes A
Escribió sobre Centrumrep

Jag är nöjd med personalen på verkstan de har gjort ett bra jobb Men utråkad att sitta här och fylla i blanketten som ska vara minst 30 tecken Om inte jag skulle vara nöjd så skulle jag byta verkstad så enkelt är det Men nu är jag nöjd med grabbarna på bilverkstan nu är vi uppe i 317 bokstäver så nu får det räcka

Jörgen Karl Henry G
Escribió sobre Centrumrep

Trevligt bemötande och lyhörd för anpassad service och åtgärder.

Louise Therese Ulrika N
Escribió sobre Centrumrep

Jättebra service, trevligt bemötande, bad dem hitta ett väldigt mysko fel vi felsökt själva i 3 dagar utan resultat. Kostade lite men nu går bilen som en dröm! ❤️❤️

Johan Daniel B
Escribió sobre Centrumrep

Bra och snabb service. Trevliga och tillmötesgående

Eva Ingrid Kristina G
Escribió sobre Centrumrep

Tusen tack till Centrumrep Vindeln för att ni snabbt hjälpte mej att byta batteri till bilen ni är alltid så glada å hjälpsamma Eva G

Per Christian S
Escribió sobre Centrumrep

Kanon! Riktigt bra och snabb service.

Rolf Erland K
Escribió sobre Centrumrep

Nöjd o belåten passar mig så bra med att få bilen körd till Vindeln.

Lars-Anders Krister N
Escribió sobre Centrumrep

Väldigt nöjd med besöket, jobbet och servicen. Fixade problemet med kort varsel.

Svar från Centrumrep

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Bo Jan-Erik L
Escribió sobre Centrumrep

Vänligt kundbemötande Hade stora förväntningar på dom Det har varit en bra upplevelse att göra med dom

Thomas Jan-Erik G
Escribió sobre Centrumrep

Nöjd med servicen, felsökningen gick snabbt

Åsa Johanna Å
Escribió sobre Centrumrep

Mycket bra service och snabbt!

Lennart Mattias H
Escribió sobre Centrumrep

Mycket trevliga och hjälpsamma. Kunniga och löser dom flesta problemen

Mille M
Escribió sobre Centrumrep

Tillmötesgående och lösningsorienterade, jag skulle inte gå någon annanstans!

Lars Christer H

Snabba mång-kunniga hjälpsamma. Lättsamma

Björn Gunnar Edvar K
Escribió sobre Centrumrep

Superbra, kan inte bli bättre.

Jan Evert S
Escribió sobre Centrumrep

Fint bemötande av trevlig personal samt riktigt gott kaffe.

Svar från Centrumrep

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Erik G
Escribió sobre Centrumrep

Trevliga grabbar! Bra kundmottagning! Bra utfört arbete.

Edla Mildred G
Escribió sobre Centrumrep

Jag ɓlev trevligt bemött Alla glada ock hjälpsamma Toppen bra enda nakdelen jag måste betala. 🙂😆😆😆😆😊

Lars Anton Daniel B
Escribió sobre Centrumrep

Bra bemött, behövde ett nytt batteri

Säfströms Trafik I Vindeln A

Allt gick som planerat.

Kerstin Carina Eva-Li P

Tillmötesgående, bra jobb. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀🙂🙂🙂😀😀😀😀😀

Sandra Kristina N
Escribió sobre Centrumrep

Bra service. Trevlig personal.

Per Lennart Sixten S
Escribió sobre Centrumrep

Seriöst bemött Uppfyllde alla mina förväntningar Proffessionell felsökning Byte av givaren till ABS funktionen gick trots att den satt hårt fast , snabbt och säkert.

Elina Ida Sofia L
Escribió sobre Centrumrep

Jätte smidigt och bra service!.

Svar från Centrumrep

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Nils Martin S

Kanon.

Lars Jesper E A
Escribió sobre Centrumrep

Bra med påminnelse dagen innan och bra samtal efter service om vad som gjorts och tips på andra åtgärder.

Kurt Uno Roland F
Escribió sobre Centrumrep

Vänligt och hjälpsamt mottagande! Mycket bra logistik, med att lämna bilen på aftonen före, då bilen skulle börjas kl 07,00 Dan efter!

Eva Mari L
Escribió sobre Centrumrep

Enkelt att få tid! Trevliga och bra att ha att göra med. Fick prisuppgift direkt i telefonen

Svar från Centrumrep

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Jon Ingemar André B
Escribió sobre Centrumrep

Kunnig och trevlig personal. Bilen är klar, alltid på utsatt tid

Sonja Erica Maria E
Escribió sobre Centrumrep

Vänligt bemötande. Information om vad som händer och snabb hantering.

Esko Håkan J
Escribió sobre Centrumrep

Bra mottagande och bra jobbat, tack.

Yasmin Jemal I
Escribió sobre Centrumrep

Gott bemötande, snabbt och smidigt. Helt klart värt pengarna!

Ulf Gösta S
Escribió sobre Centrumrep

Bra service och rätt i beräknad tid

Maria Elisabet E
Escribió sobre Centrumrep

Mycket trevligt bemötande av mekaniker, lyssnade på vad jag hade för problem och letade fram rätt produkt till min bilmodell. Väldigt service minded.

Jan Roland H
Escribió sobre Centrumrep

Stötdämparbyte jag kom väntade i ca 20 min sen var det klart. Jättebra.

Anna E
Escribió sobre Centrumrep

Har använt dem för service och reparationer i flera år. Alltid tillmötesgående och trevliga.

Svar från Centrumrep

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven Georg A
Escribió sobre Centrumrep

Bra personal kunniga på det dom gör

Karl Jonny Fredrik H
Escribió sobre Centrumrep

Det ä trevlig personal bra service å väll ut förda jobb

Bert Ola Jerker G
Escribió sobre Centrumrep

Trevligt bemötande fick hjälp fast dom igentligen inte någon tid för mig de dagen👍

Svar från Centrumrep

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Elvi Monika S

Bra service och bemötande /Tack

Gerd Rakel E
Escribió sobre Centrumrep

Trevlig bemötande, bra service av kunnig personal

Karin Mari-Louise S
Escribió sobre Centrumrep

Trevligt bemötande och alltid mycket bra service

Karl N
Escribió sobre Centrumrep

Bra service, bra bemötande, bra förklarat!

Jan Andreas F
Escribió sobre Centrumrep

Bra bemöt, snabb service välgjort

Svar från Centrumrep

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Carl Victor I
Escribió sobre Centrumrep

Bra kommunikation. Bra med kommentarer om problem och ev. problem. Trevligt bemötande.

Svar från Centrumrep

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Sofie Charlotte E
Escribió sobre Centrumrep

Service, enkel, rak och ärlig kommunikation 5/5 Hade jag bott i Umeå hade jag kört hit för att göra min service

Johan Rolf Gunnar S
Escribió sobre Centrumrep

hej medan jag satt och pratade med nya kunder och glömmer bort min bil. plötsligt är den här och oiljebyt klart kostnad 2400 kr lite dyrt men snappt gick det!! mvh

Svar från Centrumrep

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Linda Maria Teresa W
Escribió sobre Centrumrep

Bra och seriös verkstad. Trevligt bemötande och kunnig personal.

Svar från Centrumrep

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Bengt Henning R
Escribió sobre Centrumrep

Alltid bra service! Bra bemötande av all personal! Ingenting är omöjligt för Autoexperten i Vindeln

Svar från Centrumrep

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Linnea Elisabet L
Escribió sobre Centrumrep

Personal med bra bemötande, hjälpte mig med det jag hade önskat.