Karl Erik Daniel L:
Fungerade bra med allt ifrån svar på
Förfrågan, bokning och genomförande. Upplevde att det blev dyrt (vi kollade pris även med en annan verkstad men de var tvungna att tacka nej pga att de inte hann inom tidsramen). RC bil höll dock det utlovade priset.
Bl:s Industrisvets A:
Trevligt mottagande
Respektfullt färklarat och hänvisad till perfektion.
Tryckt utfört och hänvisad till en fortsatt planetad underhållsplan.
Annie Kristina U:
Utomordentligt bemötande. Verstadrn hade inventering och därför stängt för dagen. Trots detta öppnade man och hjälpte mig med nya torkare.
Inger R:
Överboda Bilservice har servat min bil under ett flertal år. Bilen mår bra och jag är mycket nöjd. Jag uppskattar den glada och trevliga atmosfären i verkstaden, det professionella bemötandet och flexibiliteten.
Anna Rebecka Magdalen N:
Väldigt trevligt och ärligt bemötande! Bokade byte av glödstift på dieselbil och fick en realistisk prisuppskattning baserat på vad som eventuellt skulle kunna strula med det arbetet. De bytte tre av fyra glödstift i slutändan istället för att riskera att dra sönder det sista och skapa mer arbete och mer kostnader.
Det fungerade även väldigt smidigt med lämning och hämtning av bilen utanför verkstadens öppettider.
Bengt Simon B:
Otroligt prisvärd och lysande service. En ärlig man som ger bra råd där han till skillnad mot många andra bilverkstäder som ska ” lura” en med reperationer som ej behövs. Sandbacka bilservice är den bästa verkstaden jag har haft att göra med i Umeå kommun.