RC Bil AB

RC Bil AB

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.6

Välkommen till RC Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi har servat och lagat bilar i Skellefteå sedan 2004. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsar, däckbyte, AC-service och installation av motor- och kupévärmare och...

340 omdömen om RC Bil AB

Karl Erik Daniel L
Escribió sobre RC Bil AB

Fungerade bra med allt ifrån svar på Förfrågan, bokning och genomförande. Upplevde att det blev dyrt (vi kollade pris även med en annan verkstad men de var tvungna att tacka nej pga att de inte hann inom tidsramen). RC bil höll dock det utlovade priset.

Lotus Maskin & Transport A

Mycket bra. Service på bilen. Snabbt och bra.

Erik Anders Christer B
Escribió sobre RC Bil AB

Som vanligt mycket trevligt. Gjorde en 24000 milaservice. Enkelt o snabbt!

Olav Jörgen L
Escribió sobre RC Bil AB

(Jag bad sambon skriva omdömet, då det var hon som lämnade in & hämtade tillbaka bilen) Alltid trevligt bemötande från det att man ringer och bokar tid och sen kliver in genom dörren med bilnycklarna några dagar senare, tills man fått tillbaka bilen och åker hem igen. Det var dags för service på vår "nyinköpta" bil och vi visste inte riktigt vad som behövde göras - men det hade RC Bil koll på! God Jul allihopa på RC Bil 🎄

Svar från RC Bil AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Marcus Jung Yeob Erik N
Escribió sobre RC Bil AB

Snabbt och proffsigt bemötande.

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Carl Erik Mikael B
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande och bra genomförd reparation till bra pris.

Svar från RC Bil AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Robert Mattias Y
Escribió sobre RC Bil AB

Bra info vad som gjorts och bra service.

Svar från RC Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Jimmy H

Professionella och bra bemötande

Kurt Åke Ragnar F
Escribió sobre RC Bil AB

Tv bil servande mini bil och jag blev väldigt väl bemött!

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Sven Tomas Leonard F
Escribió sobre RC Bil AB

Service på toppnivå, trevligt bemötande, bokat in nästa bil som krånglat, och förväntningen om perfekt reperation är lätt pålitlig, inget att klaga över, är de med denna undersökning bonusgrundande öka den isåfall. Mvh Tomas

Sven Peter L
Escribió sobre RC Bil AB

Proffsigt mottagande. Fanns ingen i Skellefteå som ville göra detta jobb utom RC. Bra att få en kalkyl på jobbet. Jag är mycket nöjd med allt från början till slut! Tack!

Lars Robert L
Escribió sobre RC Bil AB

Inget att klaga på. Trevligt bemötande.

Karin Linnéa L
Escribió sobre RC Bil AB

Väldigt trevligt mottagande och bra information 👍 Självklart återkommer jag! Byte kamrem och service!

Svar från RC Bil AB

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Karl Niklas Sebasti A
Escribió sobre RC Bil AB

Bra service, upptäckte ett större fel men kom med en lösning direkt.

Kjell Roger Emanuel E
Escribió sobre RC Bil AB

Kunnig verkstad som fixar det mesta, rekommenderas

Johan Sören S
Escribió sobre RC Bil AB

Rekommenderar varmt. Trevlig personal och enkelt att lämna och hämta bilen.

Olof Peter G
Escribió sobre RC Bil AB

Skellefteås bästa verkstad, utan tvekan!

Per Rune E
Escribió sobre RC Bil AB

Gott bemötande och bra beskrivning av tilltänkta reparationer.

Fred Jörgen E
Escribió sobre RC Bil AB

De är otroligt serviceminded och har planerat arbetena väl, så att när man ska utföra servicen finns delarna på plats och bilen blir lagad.

Svar från RC Bil AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Constantin V
Escribió sobre RC Bil AB

Allt gick bra. Lite längre än jag hoppades. Jag är nöjd.

Svar från RC Bil AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Anneli Maria S
Escribió sobre RC Bil AB

Snabbt och enkelt! Bra mottagande och trevlig personel

Patrik Niclas S
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande och bra service.

Pia Ulrika Viola J
Escribió sobre RC Bil AB

Väl mottagen blev jag och tjänsten var en hjulinställning, klar och tydlig var han och beskrev en situation för framtida saker.

Svar från RC Bil AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Maria Elisabeth H
Escribió sobre RC Bil AB

Enkel och bra service, tydliga med vad dom hittat och vad som behöver göras. Även tydlig prisbild. Har lång och god erfarenhet av RC-bil.

Lucas Per L
Escribió sobre RC Bil AB

Trevliga, tydliga och flexibla. Helt enkelt någon man anlitar på återkommande basis.

Tim Josef N
Escribió sobre RC Bil AB

Det gick bra och fort och billigt

Carl Micke E
Escribió sobre RC Bil AB

Mycket trevlig och kunnig personal

Zabiullah B
Escribió sobre RC Bil AB

De är alltid trevligt när jag är på besök och lämnar in bilen, duktiga mekaniker, kan sitt jobb och bra priser.

Nicklas Lars Johan V
Escribió sobre RC Bil AB

Upplevelsen är bra, men kan ta väldigt lpng tid innan de har möjlighet att ta emot bilen

Anders Mikael P
Escribió sobre RC Bil AB

Trevliga och mycket bra bemötande. Samt en bra service av bilen.👍👍

Maja Elisabeth Ö
Escribió sobre RC Bil AB

Bra mottagande i receptionen och snabb hjälp! Så tacksam👏

Andre Boström Måleri A

Raka besked och professionellt bemötande

I Hellgren Consulting A
Escribió sobre RC Bil AB

Proffsigt bemötande och bra information om vad det kommer att kosta. Jag fick tips om vad som behöver kompletteras vid servicen. Jag är mycket nöjd!

Svar från RC Bil AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Sven H
Escribió sobre RC Bil AB

Lätt att prata med personalen,snabbt jobb.

Kristina Veronica G
Escribió sobre RC Bil AB

Väldigt nöjd och det gick fort att få tillbaka bilen. Jag rekommenderar verkligen RC Bil för vänner o familj.

Amanda Josefin B
Escribió sobre RC Bil AB

Mycket trevliga och utför jobben snyggt

Lisbeth Susann F
Escribió sobre RC Bil AB

Trevlig personal. Bra priser.

Nils Christer H
Escribió sobre RC Bil AB

Jag servade bilen, precis som jag gjort under flera år nu, och det fungerade precis lika smidigt som tidigare . Lätt att boka tid, få offert på kostnad och meddelande om när arbetet är klart. Känner mig trygg med att servicen är fackmannamässigt utförd.

Svar från RC Bil AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Leif Åke Johnny A
Escribió sobre RC Bil AB

Bra service, vänligt bemötande, kunniga.

Freddy Sven Gunnar T
Escribió sobre RC Bil AB

Bra bemötande trevlig personal känns som dom gör allt för att det ska bli så bra som möjligt för mig

Bo Gunnar Jörgen H
Escribió sobre RC Bil AB

Bra bemötande och mycket kunniga

Svar från RC Bil AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Dick Ove L
Escribió sobre RC Bil AB

Utförde service, fick ett bra bemötande. Nöjd.

Svar från RC Bil AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Billy Peder Örjan D
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande och snabb service!

Hans Tomas O
Escribió sobre RC Bil AB

Fanns ingen tid förrän om 3 veckor men dom lyckades klämma in den 4:e dagen. Tack för det då den inte var körbar. Nöjd.

Kenneth Mikael Johan E
Escribió sobre RC Bil AB

Snabbt och fint bemötande vid bokning av arbete både före och efter arbete

Bo Einar Marcus B
Escribió sobre RC Bil AB

Bra bemötande, dock hade de missat att nollställa serviceindikeringen. Vid påpekande så testade de att göra de just före stängning men ville att jag skulle komma tillbaka en annan gång eftersom det strulade med de. Vilket resulterar i att jag har fortfarande inte fått den nollställd för att jag har inte möjlighet att åka dit under arbetstid

Svar från RC Bil AB

Vi hör vad du säger och vill ta med oss detta i vårt arbete framåt.

Ludvig Tobias S
Escribió sobre RC Bil AB

Trevlig personal och tydlig kommunikation. Rekommenderar denna verkstad

Ypv Ytterviks P
Escribió sobre RC Bil AB

Professionell service. Noggrant utan onödiga kostnader

Lisa Charlotta K
Escribió sobre RC Bil AB

Gott bemötande. Tydlig information.

Svar från RC Bil AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Karl Anders G
Escribió sobre RC Bil AB

Bra info vid telefonkontakt Leverans av bil enligt utlovat trots fullt upp i verkstad