RC Bil AB

RC Bil AB

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till RC Bil AB – din Autoexperten Bilverkstad i Skellefteå! Vi servar och reparerar alla bilar oavsett märke och modell. Vi har servat och lagat bilar i Skellefteå sedan 2004. Våra tjänster inkluderar bilservice, reparationer, felsökning, bromsar, däckbyte, AC-service och installation av motor- och kupévärmare och...

428 omdömen om RC Bil AB

Iris Wiola B
Escribió sobre RC Bil AB

Blev ok bemött hela tiden . blev hänvisad att sitta ner å vänta gjorde en service ,bl a .Hade kanske dock inte trott det skulle ta hela dagen men i det hela nöjd ändå. .

Per Adam Jonathan W
Escribió sobre RC Bil AB

Mycket bra. Alltid hjälpsamma, trevliga och proffsiga.

Gudrun Anita K
Escribió sobre RC Bil AB

Blev vänligen bemött. Hade beställt service på bilen, o är väldigt nöjd med besöket.

Jan Thomas L
Escribió sobre RC Bil AB

Bra service bra jobbat bra mottagande

Lars André J
Escribió sobre RC Bil AB

Har inte lämnat in någon bil där på 5 år.. De verkar bara ha lagt in fel nummer..

Anna B

Alltid nöjd med RC Bil. Gjorde ett fint jobb även den här gången

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

John Anders L
Escribió sobre RC Bil AB

Lämnade in bilen för service, hade fått prisuppgift och tidsåtgång i förväg. Både tid och kostnader stämde mot beställning. Bra bemötande och specificerad räkning. Nöjda med utfallet.

Svar från RC Bil AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Adam Alexander H
Escribió sobre RC Bil AB

En helt vanlig service. Gick bra att lämna bilen och hämta den.

Per Magnus J
Escribió sobre RC Bil AB

Inga problem. Bra service. Bra mottagande.

Sonja Camilla S
Escribió sobre RC Bil AB

Precis som vanligt väldigt fint n service!!!

Carl Olov Magnus L
Escribió sobre RC Bil AB

Allt funkar å bilen blir frisk efter besöket.

Olof Bertil André L
Escribió sobre RC Bil AB

Jag kräver att dom använder ett skydd att hänga över förar sätet, mekanikern satte sig där med sina arbetskläder ett antal gånger. Inte kul.

Svar från RC Bil AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Johan Mikael N
Escribió sobre RC Bil AB

Väldigt professionella och säkra. Supernöjd efter min hjulinställning. Dessutom fixade de min antenn som jag råkat förstöra i den automatiska biltvätten.

Linda Christ V
Escribió sobre RC Bil AB

Allt igenom en bra upplevelse, från pris till kvalite'. Jag kommer att anlita er framöver. Bra jobbat!

Ann-Sofi Elisabeth L
Escribió sobre RC Bil AB

Bra service! Ofta fullbokad så det kan vara 2-3 veckors väntetid.

Viola Kristina F
Escribió sobre RC Bil AB

Fick väldigt bra bemötande Proffsiga Har varit där förut med bilen så jag vet att dom gör ett jättebra jobb Bytte bränsletank Proffsigt

Åsa Kristina O
Escribió sobre RC Bil AB

Känns som en riktig verkstad , lite billigare än bilbolaget

Ulf Jonas N
Escribió sobre RC Bil AB

Bra start på ett framtida samarbete

Svar från RC Bil AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Leif Åke L
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande, väl utförd bilservice till rimligt pris. Jag återkommer alltid till denna bilverkstad.

Jan Anders Mikael Ö
Escribió sobre RC Bil AB

De löste problemet och släckte tvåan.

Svar från RC Bil AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Hans Lennart H
Escribió sobre RC Bil AB

Man får alltid ett professionellt bemötande när man lämnar in bilen. Har servat mina bilar i minst 10 år och alltid varit nöjd med kvaliten på de åtgärder som åtgärdats! Detta innebär att jag rekomenderar RC BIL AB till personer som frågar vilken verkstad som har bra kvalite till bra pris! Mvh. Lennart

Jens Gustav Emil L
Escribió sobre RC Bil AB

Det var helt ok. Kunde som vanligt ha varit lite billigare. Skönt om man kunde lämna med känslan att man fått någonting extra.

Burman Lars G
Escribió sobre RC Bil AB

Toppen som vanligt. Bra bemötande. Inget krångel.

Svar från RC Bil AB

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags att serva eller laga bilen

Gulli Linnéa Birgitta P

Har alltid blivit väl mottagen hos RC Bil

Jan Holger A
Escribió sobre RC Bil AB

Trevlig personal.Har varit kund många år,supernöjd.

Jesper Erik Gustav L
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande. Bra kommunikation och vad jag kan se ett bra jobb utfört. 10/10

Svar från RC Bil AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mats Jerry O
Escribió sobre RC Bil AB

Bra bemötande,ordning och reda håller tider

Ulla Kristina E
Escribió sobre RC Bil AB

Lätta att få itag i för att få svar på frågor och prisuppgifter. Bra bemötande och hörde av sig direkt bilen var klar. Så totalt sett mycket bra service.

Pär Johan Arvid K
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt och bra bemötande, toppen.

Sara Emma W
Escribió sobre RC Bil AB

Bra snabb service! Och gjorde inte mer eller mindre på felet. Jag lämnade in bilen för de som var trasigt lagades.och de komponenter som var hel och funkade lämnades och nämdes vid upphämtning.

Svar från RC Bil AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Hans Torsten H
Escribió sobre RC Bil AB

Fungerar mycket bra, inget krångel.

Svar från RC Bil AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Anna Marlené Veronica L

Trevligt bemötande Gjorde ett bra jobb

Berith Marie F
Escribió sobre RC Bil AB

Det var ju bara en enkel års service men allt gick bra

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Britt-Inge H

Bra mottagande och lösningsfokuserade

Svar från RC Bil AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Ann Jessica R
Escribió sobre RC Bil AB

Inga anmärkningar förutom att bilen stod olåst då jag hämtade den, bara det som drog ned betyget lite.

Svar från RC Bil AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Stig Ola Torgny E
Escribió sobre RC Bil AB

Blev bra bemött när ja lämnade in bilen. Fick en beräknad kostnad för reperationen, men blev lite dyrare än sagt, men det var helt okey ändå. Fick ett mess samma dag om att bilen var klar.

Svar från RC Bil AB

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Stefan Magnus H

Bra service, trevlig personal

Ulf Staffan R
Escribió sobre RC Bil AB

Helt ok bemötande och snabb hjälp, verkligen uppskattat samt ej att glömma: priset ! Mvh Staffan

Svar från RC Bil AB

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Hans Sven-Olov M
Escribió sobre RC Bil AB

Levererar som vanligt. Bra pris och snabbt fixat

Lars Börje Hugo S
Escribió sobre RC Bil AB

Byte av stötdämpare fram. Allt har funkat så jag är nöjd.

Svar från RC Bil AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Travtränare Jens Eriksson A

Bra service, det enda man kan klaga på är lite lång väntetid dör de har många kunder

Svar från RC Bil AB

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss. Vi vill alltid bli bättre och tar med oss din synpunkt om tiden det tar när bilen är inlämnad.

Kurt Jörgen Nicklas J
Escribió sobre RC Bil AB

Trevligt bemötande och de fixade problemet

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Anna Carina Maria L
Escribió sobre RC Bil AB

Alltid bra bemötande sedan början av 2000-talet. Gammal och trygg leverantör av tjänster för bilar och reparationer. Vi brukar lösa problem tillsammans, RC Bil har bra teknisk kompetens.

Maria Christina E
Escribió sobre RC Bil AB

Mycket bra bemött trots att det blivit lite fel från deras sida. Fick det vi avtalat om 🙂 Bilservice som jag fått offert på - men nånstans hade det kommit in ett tillägg/merkostnad som jag inte bett om.

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Nils Ingemar L
Escribió sobre RC Bil AB

Det bästa med RC bil är att dom levererar en tydligt innehåll och estimat på servicen. Ä väldigt nöjd

Jens Rune W
Escribió sobre RC Bil AB

Duktiga, hjälpsamma och bra pris

Ulla Eivor Elisabet A
Escribió sobre RC Bil AB

Snabb och effektiv service och bra kundmottagande

Karin Helena V
Escribió sobre RC Bil AB

Bra bemötande och snabb, riktigt snabb hjälp med byte av bilbatteri i en akut situation då bilbatteri gett upp och bil blev stående dåligt till. Mycket tacksam för god hjälp!

Svar från RC Bil AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök

Kurt Östen Lorens L
Escribió sobre RC Bil AB

Blev väl mottagen fick snabbt en tid för koll vad det var för fel och vad det skulle kosta att laga. Jag hade rätt höga förväntningar när man hade hört från andra kunder att det fungerar bra då det var första gången för mig och det stämde. Det funkade bra behövde ej ha borta bilen länge för reparationen,jag bytte startmotorn

Nils Robin H
Escribió sobre RC Bil AB

Hjälpsamma, trevligt bemötande, löste ett problem utan extra kostnad , rent och fint 5/5