Nymans Bilservice

Parte de Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7
Llama 0930-100 00 Compartir

Välkommen till Nymans Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Nordmaling! Vi erbjuder service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice med däckbyte och däckförsäkring, batteritest och batteribyte. Vi installerar även motor-...

202 omdömen om Nymans Bilservice

Per Erik F

Trevligt och inkönnande personal

Lars Göran S
Escribió sobre Nymans Bilservice

Professionell Prrdonal. God Service. Punktlighet. Bra utfõrt jobb på min Bil. Mvh Nõjd Kund Ps. Gott Kaffr. 😀

Oscar Jan Åke G
Escribió sobre Nymans Bilservice

Professionella och duktiga. Man får alltid en toppen hjälp!

Helmer Matts Jonas A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Tyckte de var mycket bra kund bemötande

Kevin Reinhold Aron K
Escribió sobre Nymans Bilservice

Dyrt som fan för ingenting....

Svar från Nymans Bilservice

Vi uppskattar att du skriver om din upplevelse. Vi vill göra allt vi kan för att förbättra oss.

Siv Rigmor A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Väldigt bra service och snabb hjälp då jag fick akut fel på min bil trots dom var fullbokad Väldigt bra bemötande av personal Tappade bromsarna och inom 2 timmar va de åtgärdat

Svar från Nymans Bilservice

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!

Olov Mikael Ö
Escribió sobre Nymans Bilservice

Personlig service Bra bemötande Tydlig information om pris Prisbilden det enda man kan klaga på! Men får betala och vara glad!

Erik Östen F
Escribió sobre Nymans Bilservice

Toppen service hela vägen bra information

Bror Lennart F
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra service. Lite lång väntan att få tid.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din feedback. Din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

Karin Agneta N
Escribió sobre Nymans Bilservice

Snabb, kunnig och gav god inblick i bilens status.

Anna Malin Rebecka H
Escribió sobre Nymans Bilservice

Superbra service! Tog in och felsökte vår bil akut, fast de hade fullt på verkstan.

Hans Åke Mattias L
Escribió sobre Nymans Bilservice

Lätt att samarbeta med.. bra kundservice

Jan Helge Anders E
Escribió sobre Nymans Bilservice

Väl bemött. Gjorde jobbet enligt överenskommelse.

Nils Olof Patric G
Escribió sobre Nymans Bilservice

Snabbt, smidigt och raka rör! En genuin rekommendation till de som vill ha bilen fixad och för den som har frågor om den.

Nils Egil Johan S

Kompetent, bra service, omtanke

Svar från Nymans Bilservice

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Eva Cristina V
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra bemötande. Välvilliga. Bra utfört jobb.

Nils Stefan S
Escribió sobre Nymans Bilservice

På det hela bra med god hjälp och service. Enda var felleverans av beställt batteri, om felet var hos Nymans eller leverantören vet jag inte.

Sven Robert A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Ett stort + är att servisen finns på orten och man får ett bra bemötande av grabbarna

Per Anders G
Escribió sobre Nymans Bilservice

Snabbt å bra bemötande, bra grejer

Hans Olof Gunnar A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra killar som jobbar där lätt att göra med .

Karl Lennart L
Escribió sobre Nymans Bilservice

Lätt att få en tid Och bra grabbar

Lars Göran Bennie T
Escribió sobre Nymans Bilservice

Profisonel personal med kunden i fokus. Super nöjd med de bemötande jag får, hjälpsamma, snabba på att beställa delar, verkligen serviceinriktade Mvh Bennie

Tord Ove L

Toppenbra bemötande Vid Batteribyte

Anita Helén H
Escribió sobre Nymans Bilservice

Trevlig personal, fick snabbt tid och bilen blev lagad fort

Anna Chatarina G
Escribió sobre Nymans Bilservice

Den bästa verkstad som finns med superpersonal.👏👏👏

Nils Per André M
Escribió sobre Nymans Bilservice

Mycket nöjd, trevliga människor!

Karl Erik Lennart N
Escribió sobre Nymans Bilservice

Mycket bra bemötande. Skulle byta batteri men de hade inte något i lager så de ringde och ordnade det på annat håll ( stor åtgång nu) .Jag fick tid snabbt och kunde åka dit och få det utbytt. Jag kände mig Mycket nöjd.

Bo Richard Ö
Escribió sobre Nymans Bilservice

Duktiga mekaniker, de hinner också med att förklara vad som gjorts när man frågar. Trevliga är dom också 😊

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Lars Erik Almar L
Escribió sobre Nymans Bilservice

Trevligt bemötande , väl utförd reparation

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ida Marie-Louise K
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra service och duktiga mekaniker. Nära vår bostad och då slipper vi köra ända in till Umeå.

Karin Ingrid Elisa E
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra bemötande! Är nöjd med det jobb som är utfört.

Maj-Britt B

Bra bemötande, tiifsschemat hölls, BRA

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Hans Conrad E
Escribió sobre Nymans Bilservice

Trots att flera mekaniker var sjukskrivna arbetade den personal som fanns på plats intensivt för att hinna åtgärda de fel som fanns på bilen. Rapporterade också vad som hunnits med och vad som återstod att göra.

Pär Axel Emanuel S
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra koll, snabb leverans. Löste problemet.

Svar från Nymans Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Inger Elisabet I
Escribió sobre Nymans Bilservice

Jättebra service och kundbemötande samt bra pris! Mycket gott kaffe!

Gerd Annika Birgitt B
Escribió sobre Nymans Bilservice

Trevligt bemötande och snabb service.

Elaine Madelene L
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra kontakt och vettig prisnivå.

Alf Stefan J
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra service och trevlig personal

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Eva Karin Birgitta E
Escribió sobre Nymans Bilservice

Mycket bra service och trevlig o kunnig personal

Eva Marlene K
Escribió sobre Nymans Bilservice

Alltid glada, trevliga och hjälpsamma. Duktiga mekaniker som också kan hjälpa till med snabba "småsaker" som att hitta vad som "låter" osv. Det är ofta lite långa väntetider, men det är ju egentligen ett gott betyg. All heder till grabbarna!

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Nordmalings Borrteknik A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Trevlig och kunnig personal många ++++++

Ragnar Kent-Ove Ö
Escribió sobre Nymans Bilservice

Service inriktad, human personal, alltid glada vid bemötande.

Boualem A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Goda rekommendationer Bra service och duktiga killar.

Ann Solveig Cathri S
Escribió sobre Nymans Bilservice

Mycket positivt bemötande! Snabb och perfekt service?

Daniel Anders L
Escribió sobre Nymans Bilservice

Mycket kunnig personal som alltid vill hjälpa till om de kan. Vi får alltid så bra service hos dem. Rekommenderas varmt!

Rut Anita Michaela A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Är så tacksam över att få hjälp samma dag som jag tog kontakt. Då båda halvljuslamporna behövde bytas. Upplevde att bemötandet var exceptionellt!

Jan Urban R
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra och seriöst bemötande . Rekommenderas till alla.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Susanne Madeleine B

Mycket bra service Bra på att förklara Väldigt nöjd

Hans Anders A
Escribió sobre Nymans Bilservice

Bra servis , kompotent personal .

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Britta Monica B

Jätte nöjd med service och arbetet med bilen . Betyg 5 stjärnor