Jag blev väl mottagen både i telefonen och på plats. Fick tydliga svar på mina frågor. Jag förväntade mig att få bra instruktioner för min kommande uppkörning och det fick jag verkligen. Jag trivdes bra med min körlärare och jag klarade min uppgift, tack vare henne. Jag köpte ett paket med körlektioner samt uppkörning med släp.
Centrums Trafikskola Norrköping
Från handledarutbildning via teori och praktik till körkort - vi är med dig hela vägen! Vill du ta körkort snabbt? Vi erbjuder intensivutbildningar med boende i närheten och professionell hjälp med teorin så att du blir redo till uppkörning på 1-2 veckor. Utbildningarna startar varje måndag året runt! Du kan självklart också...
461 omdömen om Centrums Trafikskola Norrköping
Sedan starten hos Reco 2016
Hej Malin 🧡 Vad roligt att höra att du trivts hos oss och att du är nöjd med din utbildning 😊 Grattis till ditt utökade B-körkort 🚗🎉
Skolan var toppen dom är ärliga
Hej Yarub 🧡 Vad roligt att höra att du uppskattat vår utbildning 😊 Grattis till ditt välförtjänta körkort 🚗🎉
Jag är otroligt tacksam för Centrum Trafikskola som hjälpte mig att äntligen ta mitt körkort idag! Jag vill rikta ett stort tack till alla instruktörer som har varit så stöttande under hela processen. Jag känner mig verkligen väl förberedd och säker på vägarna tack vare er. Jag vill även tacka Gud Jesus Kristus för att ha väglett mig och gett mig styrkan att klara detta. Jag rekommenderar Centrums Trafikskola till alla som vill ha en professionell och engagerad trafikskola!
Hej Alex 🧡 Tack så jättemycket för din fina recension om oss på Centrums Trafikskola 😍 Vi alla önskar dig stort GRATTIS till körkortet! 🎉
Duktiga och tålamodiga trafiklärare. Man får stöttning och bra beskrivningar samt stort självförtroende för att vilja klara det hela vägen.
Hej Daniella 🧡 Vad roligt att höra att du fått den hjälp du behövt och önskat av våra trafiklärare 😊 Starkt jobbat och stort grattis igen till ditt efterlängtade körkort! 🎉🚗
Jag blev mycket väl bemött av Centrums Trafikskola i Norrköping. Personalen var trevlig och professionell, och trafiklärarna visade stort engagemang och tålamod under hela processen. Mina förväntningar var att få en tydlig, pedagogisk och trygg utbildning – och det levde de verkligen upp till. Lärarna var mycket hjälpsamma och tog sig tid att förklara allt på ett sätt som gjorde att man kände sig säker bakom ratten. Jag köpte ett paket med 10 körlektioner och är tacksam för den hjälp och det stöd jag fick under...
Hej Yonis 🧡 Tack så mycket för din otroligt fina recension 😍 Det gör oss så glada att du trivts hos oss och vi vill alla önska dig stort grattis till körkortet, starkt jobbat och vi ses ute på vägarna! 🚗
Norrköping bästa trafikskola utan tvekan! Tog uppkörningen på första försöket med hjälp av bästa trafiklärarna Emad och Nim Dem har verkligen kunskap och erfarenhet och super trevliga. Fick även köra på helger på grund av jobb. Rekommenderar starkt centrums Trafikskola.🌟
Hej Jawad 🧡 Tack så mycket för din recension 😍 Emad och Nim hälsar och vi vill alla önska stort grattis till ditt efterlängtade körkort 🚗🎉 Snyggt jobbat!
Emad och Karim är kungar🙌👑 Bra personal som vet vad som behövs för elevens utveckling!
Hej Noel 🧡 Emad och Karim blir otroligt glada av att höra detta 🤩 Och vi alla hälsar stort grattis till körkortet, vi ses ute på vägarna 🚗
Helt underbart! Bästa trafikskola i hela stan! Snälla lärare som bryr sig om sina elever m.m
Hej Mehrshad 🧡 Tack så jättemycket för dina fina ord om oss 😍 Och stort GRATTIS till ditt efterlängtade körkort 🚗🎉
Bra upplevelse och bemötande av lärare och andra medarbetare. Trevliga bilar och släpkärra.
Hej Melvin 🧡 Vad roligt att höra 😊 Vi önskar alla grattis till BE-körkortet! 🎉
Min upplevelse är att det är en riktigt bra trafikskola med kunniga personal. Ett stort tack till bästa Emad, Nim och Karim för sitt jobb med att lära ut på ett riktigt bra och enkelt sätt. En eloge ska även gå till Beatrice, från start till mål så finns det en tydlig plan för din utbildning vilket underlättade mycket för mig. Det är en obeskrivlig känsla och jag hade inte tagit körkortet utan er hjälp, så tack ska ni ha!
Hej Nur 🧡 Tack så mycket för dina fina ord 😍 Det gör oss så glada att höra att du fått en bra utbildning hos oss samt att planeringen var tydlig 🚗 Vi önskar alla grattis men Emad, Nim, Karim och Beatrice önskar extra stort GRATTIS till körkortet 🎉
Jättebra skola, var väldigt trygg med lärarna och de blev bra gemenskap med dem, lär ut jättebra
Hej William 🧡 Tack för din fina recension och vad kul att höra att du trivts hos oss på Centrums Trafikskola 😊 Grattis ännu en gång och kör försiktigt 🚗
Riktigt bra körskolan faktiskt och dom var bra på att förklara om man inte förstod. Så skulle rekommendera andra att oxå gå på centrums körskola faktiskt.
Hej Pontus 🧡 Vad roligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss! 🚗 Stort grattis till körkortet 🎉
Centrum hjälpte mig att lägga upp en plan och såg till att jag gick i mål, det uppskattas verkligen. Bra lärare, bra bilar, tydlig kommunikation. Rekommenderas!
Hej Fredrik 🧡 Vad roligt att höra 😍 Vi vill alla önska dig grattis igen till körkortet 🚗🎉
Alla var jättetrevliga och hjälpsamma med allt. Bra personal överlag!
Hej Rodrigo 🧡 Det gör oss väldigt glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. 🤩 Vi önskar dig stort grattis till körkortet! 🚗
Jag blev väldigt bra bemött på Centrums Trafikskola i Norrköping. Lärarna var snälla, tydliga och hjälpte mig att känna mig trygg bakom ratten.
Hej Walid 🧡 Vad glada vi blir att höra att du trivts hos oss och att du är nöjd med din utbildning 🚗 Vi vill önska dig stort grattis till ditt efterlängtade körkort 🎉
Jag är jättenöjd med Centrums för man blir bemöt på ett bra sätt och dom vill hjälpa dig hela vägen till körkortet. Dom har jätteduktig trafiklärare som verkligen vill hjälpa dig med din körning och klara körkortet. Min positiva förväntan stämde överens med hur Centrum var som trafikskola. Jag köpte körkortspaket med 19 körlektioner, risk 1 , risk 2 och vid uppkörning låna körskolans bil.
Hej Erik 🧡 Tack så mycket för din fina recension om hos på Centrums Trafikskola! Kul att höra att du är nöjd med både din utbildning och vistelse hos oss 😊 Stort grattis till körkortet 🚗🎉
Väldigt bra upplevelse, bästa trafiklärarna i stan
Hej Elvis 🧡 Det gör oss väldigt glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss och dina lärare hälsar stort tack! 🤩 Vi alla önskar dig grattis igen till körkortet 🎉
Nära på perfekt, men om man använder olika traffiklärare så borde det bli bättre. Minskar risken för att läraren blir för bekväm med eleven, samt ger olika olika prespektiv.
Hej Johan 🧡 Vad roligt att höra 😍 Vi vill alla önska dig stort grattis igen till ditt körkort 🚗🎉
Fantastisk. Karim trafiklärare
Hej Hend 🧡 Vad roligt att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss 😍 Karim och vi andra på trafikskolan hälsar stort grattis till ditt efterlängtade körkort! 🚗
Jag köpte körlektioner samt riskutbildningar för B-körkort. Jättebra bemötande på trafikskolan. Bra individuell planering och upplägg av körlektioner.
Hej Julia ❤️ Det gör väldigt glada att höra att du haft en bra vistelse hos oss 😍 Grattis till körkortet 🚗🎉
Mitt upplevelse hos centrums trafikskola var underbar, jag absolut uppskattar allting ni hjälpte mig med. Jag hade köpt paket nummer tre som inkluderade allting jag behövde för körkortet. Läraren märkt att jag behövde mer träning på uppkörning så han pratade i förväg där han berättade att jag bör köpa mer lektioner. Tack vare lärarens förslag jag lyckades med uppkörningen. Igen tack vare er så är jag väg laglig i Europa och många andra länder runt om världen. Centrumsskola jag hoppas det bästa för er från mig. Khachig Ghazarian.
Hej Khaghik ❤️ Tack så mycket för dina fina ord om oss på Centrums Trafikskola! Det gör oss så glada att du är nöjd med din utbildning 😍 Stort grattis till körkortet och vi ses ute på vägarna 🚗
I had an excellent experience at Centrums Trafikskola! The instructor, Karim, was patient, professional, and really made me feel comfortable with the driving. He took the time to explain everything clearly and offered helpful tips that boosted my confidence. Highly recommend this school for anyone looking to learn or improve their driving skills.
Hej Navaneetha ❤️ Thank you so much for your nice review and Karim is very glad to hear that you appreciated his way to teach! We would all like to say congratulations on your taking your driver's license 🚗🎉
Jag tyckte att det var en jätte bra trafikskola med jätte trevliga personal som vet vad de gör och hjälper eleven att förstås på ett bra sätt
Hej Daniel ❤️ Vad kul att du trivts hos oss på Centrums Trafikskola 😊 Stort grattis till körkortet! 🎉
Min upplevelse är att det är en riktigt bra trafikskola med kunnig personal. Ett stort tack ska gå till Marcus och Karim för sitt jobb med att lära ut på ett riktigt bra sätt. En eloge ska även gå till Beatrice. Från start till mål så finns det en tydlig plan för din utbildning vilket underlättar för ditt eget sätt att ta dig an utbildningen. Grymt jobb allesammans.
Hej Tommy ❤️ Vad kul att höra att du haft både en bra vistelse och utbildning hos oss på Centrums Trafikskola! 😍 Vi vill alla önska dig grattis men Karim, Marcus och Beatrice önskar extra stort grattis till körkortet 🚗🎉
Jag är väldigt tacksam över det trevliga och proffsiga bemötande och hjälp jag har fått hos Centrums Trafikskola Norrköping. Jag valde just denna trafikskola för både mina körkort på automatväxlade och manuellt växlade bilar. Alla personal levde upp till mina förväntningar på hjälp och vägledning med högsta kvalitet. Är du på vägen att ta Ditt körkort välj denna skola för den bästa guidning.
Hej Alexan ❤️ Tack för dina otroligt fina ord om oss! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med båda dina utbildningar hos oss😍 Stort grattis igen till ditt uppgraderade körkort! 🎉
Uppgradera körkort B till B 96 Jag upplevde dem som kundvänliga och bra bemött hela vägen från första telefonkontakten fram till uppkörning.
Hej Börje ❤️ Vad roligt att höra att du hade en bra vistelse hos oss på Centrums Trafikskola 😊 Stort grattis till ditt utökade körkort! 🎉
Deras väg till körkort är mycket tydlig och lätt att förstå och personalen är alla fantastiska och hjälpsamma. Tack för allt ni gjorde.
Hej Selemawit ❤️ Vad roligt att höra att du är nöjd med din vistelse hos oss 😍 Vi vill önska dig stort lycka till med körningen och gratulera till körkortet! 🎉🚗
Alla på centrums trafikskola var jättesnälla och trevliga! Lärarna på skolan var hjälpsamma och förklarade allting tydligt och på ett jättebra sätt. Jag köpte 19 lektioner och teorin paketet och lärde mig att köra bil på ca 3 veckor. Jag skulle definitivt rekommendera skolan till andra!
Hej Alexander ❤️ Tack snälla för din fina recension om oss på Centrums Trafikskola 🚗 Kul att du är nöjd med din utbildning och vi vill alla önska dig stort grattis igen till körkortet! 🎉
Bra organiserat och tydlig hemsida. Lärde mig mycket, bokade omkring 30 lektioner och lyckades ta körkort efter det.
Hej Molly ❤️ Vad kul att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss 😊 Ännu en gång grattis till körkortet. Vi tackar för din tid hos oss och önskar dig lycka till 🎉
Trevlig personal, lätt att boka om tider.
Hej Filip ❤️ Vad glada vi blir att höra att du är nöjd och trivdes under din vistelse hos oss 😊 Stort grattis till körkort 🚗🎉
Tack centrumtrafikskolan för trevlig bemötande och underbar upplevelse. Stort tack till min trafiklärare Karim som har varit tålamodig med mig, och hjälpte mig mycket under hela min körkortsresa från början tills jag tog körkortet! Jag vill tacka även trafikläraren Farid, även om vi körde få lektioner tillsammans men dessa lektioner var avgörande för mig för att utvecklas och att bli mer självsäker i min körning! Ni är bäst! Mvh Christin K
Hej Christin ❤️ Tack så mycket för dina fina ord om oss! Det gör oss väldigt glada att höra att du är nöjd med din utbildning😍 Karim och Farid hälsar och vi vill alla önska stort grattis till ditt körkort 🚗🎉
Jätte trevliga körlärare och jätte trevlig reception, alltid tydligt med vad man kan förbättra sig på och stötta dig hela vägen. Jätte bra på att visa dig hur man ska tänka och planera.
Hej Dieter ❤️ Tack så mycket för din fina recension om oss😍 Vi vill önska dig stort lycka till med körningen och gratulera ännu en gång till ditt efterlängtade körkort! Starkt jobbat!🎉
Riktigt duktiga lärare och dem är väldigt pedagogiska! Rekommenderar starkt till andra😁
Hej Maximiliano ❤️ Kul att du är nöjd med din utbildning hos oss 🚗 Vi vill också önska dig stort grattis till körkortet 🎉
Blev godkänd idag på körprovet tack vare Centrums Trafikskola. Jag är otroligt nöjd med den undervisningen jag har fått av mina trafiklärare (Mino och Karim) och uppskattar väldigt mycket att man fick tydlig uppkoppling efter varje lektion som man kan ta del av via appen. Både Mino och Karim gör verkligen ett bra jobb på att anpassa lektionerna efter elevens förutsättningar och inlärningsstilar. Det känns skönt att man har fått öva med lärare som förstår hur en funkar som människa och på vilket sätt man lär sig bäst på....
Hej Zahra ❤️ Vad glada vi blir av att läsa att du kände dig trygg och säker med dina trafiklärare😍 Mino och Karim tackar för dina otroligt snälla ord och vi vill alla önska dig stort grattis igen till ditt efterlängtade körkort 🚗🎉
Smidigt och snabbt,fick jag mitt B96 kort.
Hej Mikael ❤️ Kul att höra att du tyckte allt gick både snabbt och smidigt 😊 Grattis igen till ditt B96-körkort! 🎉
Trevligt bemötande av såväl trafiklärare som expediten. De mötte mig med vänlighet och flexibilitet med tider så att de skulle passa mig, med hänsyn till restiden och uppkörningen. Tack!
Hej Maram ❤️ Vi är så glada att du nöjd med din utbildning hos oss och att du känner dig väl bemött av både expedit och lärare 😊 Stort grattis igen till ditt efterlängtade körkort 🚗🎉
Kunnig och pedagogisk trafiklärare som verkligen gjorde skillnad för att jag kunde lära mig allt jag behövde för att ta mitt BE-körkort! Dessutom via ett prisvärt paket. Kan verkligen rekommenderas!
Hej Fredrik ❤️ Tack så mycket för din fina recension om oss på Centrums trafikskola 🚗 Din lärare och vi andra vill önska dig stort lycka till med körningen och gratulera till BE-körkortet! 🎉
I had a fantastic experience with Centrums Trafikskola Norrköping! Rashid and Karim were calm, encouraging instructors who helped me feel confident and ready for my driving test. Even Beatrice, though not an instructor, brought such positive energy that helped me stay calm. The lessons were well organised, covering everything I needed to pass, and the cars were comfortable and reliable. Thanks to their support, I passed my test! Highly recommend them to anyone looking to get their licence.
Hej Joseph ❤️ Thank you so much for your kind words and we are very happy to hear that you are pleased with your education with us! We would also like to give you a big congratulations again on getting your driver's license 🚗 Rashed, Karim and Beatrice would like to congratulate you extra on passing the driving test 🎉
Hej! Jag vill uttrycka mitt djupa tack till trafikskolan för min fantastiska upplevelse. Det var en lärorik och givande tid tack vare den höga professionalismen och engagemanget. Ett särskilt stort tack till läraren Karim för hans tålamod och dedikation i sina instruktioner, han har haft en avgörande roll i min utveckling och mitt lärande. Jag vill också tacka hela personalen och receptionisterna för deras vänliga bemötande och för att de skapade en bekväm och stödjande atmosfär. Stort tack till er alla! Sadeq Ali
Hej Sadeq ❤️ Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss 😍 Vi vill alla hälsa stort grattis igen till det efterlängtade körkortet 🚗🎉 och Karim tackar och hälsar extra mycket tillbaka!
Väldigt duktiga och engagerade trafiklärare
Hej Emma ❤️ Vad roligt att du är nöjd med din utbildning hos oss 🚗 Stort grattis igen till körkortet 🎉
De är goda personer som jobbar där, snälla och hjälpsamma. Jag är jätte glad att jag har varit en deras elever. Och tackar jag för de med allt
Hej Ayan ❤️ Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du varit hos oss och att du är nöjd med din utbildning 😊 Stort grattis till det efterlängtade körkortet 🎉🚗
Jag hade en fantastisk tid hos Centrums Trafikskola! Med en stor osäkerhet och nästan lite bilrädd i början kom jag in med inställningen att jag skulle lära mig köra bil (inte rimligtvis ta ett körkort). Fick en underbar trafikskolelärare - Marcus! Jag är så tacksam och glad att han hjälpt mig och stöttat mig på den här resan. En riktig eldsjäl som brinner för att lära sina elever att köra trafiksäkert och bli en bättre förare! Teorilektionerna upplevde jag skedde i en avslappnad och roliga miljö. Passa på att ta dom...
Hej Malin ❤️ Vi blir väldigt glada över att höra att du känt dig trygg i din utbildning hos oss och tycker att du ska vara riktigt stolt över din egen insats! Starkt jobbat och stort grattis till körkortet 🚗 Marcus tackar och hälsar extra stort grattis🎉
En fantastiskt bra trafikskola! Man får alltid ett bra bemötande från personal i receptionen och lärarna. När man sitter bakom ratten kan man alltid känna sig lugn och trygg med lärare som är väldigt pedagogiska och som ser vilka områden man behöver jobba mer på. Tack alla på Centrums Trafikskola för all hjälp jag fått på vägen för att ta mitt körkort!
Hej Jesper ❤️ Tack för dina snälla ord! Vi blir verkligen glad att höra att du känner dig trygg och lugn bakom ratten efter din utbildning hos oss 🚗 Stort grattis till körkortet 🎉
Allt var klass, centrum är en trafikskola som jag verkligen ska rekommendera till andra
Hej Alessandro ❤️ Kul att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss 😍 och stort GRATTIS till ditt efterlängtade körkort 🎉🚗
Är super nöjd med centrums trafikskola ! Alltid bra bemötande från reception och lärare. Jag kuggade min uppkörning 2 ggr vilket ghorde mig rättnosäker. Min körskolelärare kunde på ett pedagogiskt sätt möta mig där jag var o se vart jag behövde mer kunskap o jobba på det vilket i sin tur stärkte mitt självförtroende o gjirde att jag klarade uppkörningen till sist. Så tacksam !
Hej Noelle 🧡 Tack snälla för dina fina ord om oss 🤩 Vi blir glada över att du är nöjd med din vistelse hos oss. Ännu en gång stort grattis och bra jobbat hela vägen till körkortet! 🚗🥳
Tack för fint och professionellt bemötande av all personal på trafikskolan. Jag är glad över att jag valde er för körkortet. Jag har uppskattat varje del av utbildningen och känner mig nu trygg och säker bakom ratten 🚗 Tack för all er hjälp! ✨
Hej Josefin ❤️ Tack för dina snälla ord 😍 Vi är så glada att du är nöjd med din utbildning hos oss och stort GRATTIS till det välförtjänta körkortet 🚗
Jag är så himla tacksam för att jag valde Centrums trafikskola! Prisvärt och effektivt! Tog en intensivkurs på 2 veckor. Trodde aldrig att jag skulle klara det faktiskt, 2 veckor är lite. Men tack vare centrums trafikskola klarade jag det genom bra anpassning för hur jag kör. Stort tack till Emad och Mino som jag fick chans att köra med. De var suveräna. Kunde faktiskt inte bli bättre! Återigen är jag så sjukt tacksam för att ha valt Centrum!
Hej Oscar ❤️ Tack så otroligt mycket för dina fina ord 😍 Grymt jobbat dessa två veckor och stort grattis igen till körkortet 🚗🎉 Mino och Emad tackar och hälsar tillbaka!
Ett väldigt varmt och öppet bemötande!!
Hej Amanda ❤️ Vi blir så glada över att höra att du haft en bra vistelse hos oss, tack för dina fina ord 😊 Och grattis igen till körkortet 🚗🎉
Mycket bra lärde mig mycket under den korta tiden och jag klarade uppkörningen mycket pga centrum trafikskola
Hej Gustav 🧡 Tack snälla för dina fina ord om oss på Centrums trafikskola. 🤩 Stort grattis och bra jobbat! 🚗
Jag är jättenöjd med Centrums trafikskola! De var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma, både lärarna och i receptionen. Bokade intensivkurs 2 veckor samt extralektioner som de kunde planera in o anpassa bra efter mina behov. Störst tack till Mino som jag körde mest med och som var helt fantastisk! Alla lektioner var lagom utmanande och Mino hjälpte mig verkligen hantera nervositet och stress inför körningen jag kände i början så att jag klarade det tillslut. Stort stort tack!
Hej Hedvig 🧡 Vi blir så glada över att du är nöjd med din vistelse hos oss och tackar för dina fina ord om oss 🥰 Mino tackar och hälsar tillbaka 😊 Ännu en gång grattis till körkortet, bra jobbat! 🚗