Citylaser

www.citylaser.se
  • BadgeElevenYears
1 158
4.6

Citylaser är en personlig och diskret skönhetsklinik mitt i Göteborg. Vi är en av de äldsta (och vassaste) klinikerna i Sverige och har funnits med sedan början av 80-talet, då med enda fokus på laserbehandlingar. Det har hänt mycket sedan dess och vi är nu en komplett skönhetsklinik med fem huvudområden: Laserbehandlingar,...

1158 omdömen om Citylaser

Sedan starten hos Reco 2014

Anna marta M
Wrote about Citylaser

Alltid trevligt att komma hit och de är väldigt hjälpsamma och ger goda råd.

Josefin A
Wrote about Citylaser

Mycket nöjd me de behandlingar jag gjort, jättefina resultat super nöjd. Jättetrevlig personal, mycket kompetenta och goa och hjälpsamma. Kommer alltid att gå här för mina behandlingar.

Marie S
Wrote about Citylaser

Linda Söderström är fantastiskt duktig, kompetent och oerhört trevlig. Gick noga igenom behandlingen innan och vilken eftervård jag skulle göra. Mycket nöjd med hela upplevelsen och resultatet av behandlingen.

Linda Eddy Milena M

Konsultation hos Jenny idag och blev väl omhändertagen. Kändes tryggt då hon fångade upp min rädsla för att det skulle göra ont. Talade om tydligt om vad som skulle hända och hur det skulle kännas. Gav också bra information om hur processen kan komma att se ut och att resultatet varierar då det är väldigt individuellt. Kan rekommendera.

Kristina Åse B
Wrote about Citylaser

Mycket vänligt bemötande Hoppades på ett bra resultat och blev inte besviken Kommer dock behöva minst en behandling till vilket jag blev informerad om i förväg Fick lite extra kylbehandling för att känna mig mer bekväm under proceduren

Marco C

Snabbt och smidigt - otydligt bara att jag kunde få mer behandlingar än bara 1

Svar från Citylaser

Hej Marco, tack för ditt omdöme🙏🏼Beroende på vilken behandling så kan man behöva mer än 1 gång, du får gärna kontakta oss om du har frågor gällande din behandling🌹

Paula Dhanae G
Wrote about Citylaser

Linda är fantastisk. Noggran och pedagogisk som kund känner jag mig trygg

Svar från Citylaser

Tack Paula för ditt fina omdöme & betyg, varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Marianne M
Wrote about Citylaser

Gjorde brasiliansk laser här eftersom hon jag gjort hos tidigare slutat. Mycket bra mottagande och resultat. Känns pålitligt och professionellt. Har för länge sedan även gjort annan behandling och ingrepp här och det var också mycket bra, så de har funnits länge vilket borgar för trygghet i en tid och bransch med många lycksökare.

Svar från Citylaser

Tack Marianne för dina fina ord😍 Vi är så glada att du kände dig väl omhändertagen hos oss med både bemötande och resultat. Du är varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Marcus M
Wrote about Citylaser

Blev hjälpt av trevlig och kunnig personal

Svar från Citylaser

Tack Marcus för ditt omdöme och betyg🌹❤️

Birgitta J
Wrote about Citylaser

Trevligt och fint men lite opersonligt i bemötande

Svar från Citylaser

Tack Birgitta för ditt omdöme, vi uppskattar din feedback🌹❤️

Åsa Kristina H
Wrote about Citylaser

Gjorde en Co2 laser av hela ansiktet och halsen och är jättenöjd med både behandlingen och hur väl omhändertagen jag blev av Jelena. Jag uppskattar också konsultationen innan som jag upplever som ärlig och hjälpsam, samt de tips jag fick av Jelena under själva behandlingen.

Citylaser gillar detta
Svar från Citylaser

Tack Åsa för ditt omdöme, vad härligt att du är så nöjd med hela upplevelsen🤩 Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Irma Z
Wrote about Citylaser

Träffade Jelena, extremt professionell och förklarade väldigt pedagogiskt och noga hur allt går till. Noggrann, snabb och super trevlig. Kommer definitivt tillbaka!

Svar från Citylaser

Tack Irma för ditt omdöme🙏🏼 Vad kul är du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Beatrice Tehresa S

Linda var jättetrevlig och jag kände mig väl omhändertagen. Jag gjorde en TPRX-behandling och jag var nöjd med resultatet.

Beatrice Tehresa S och Citylaser gillar detta

Tack Beatrice för ditt omdöme🤩 Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Nadin A
Wrote about Citylaser

Jag har gjort flera behandlingar på Citylaser. Senaste behandlingen var Co2 laser. Ett fantastiskt resultat efter ett par månader. Personalen är trevliga, erfarna och professionella. En extra guldstjärna till hudterapeuten Nancy ⭐️

Svar från Citylaser

Tack Nadine för ditt omdöme🙏🏼 Vad kul att du är så nöjd personalen och resultatet på dina behandlingar hos oss🤩 Du är så varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Adam D
Wrote about Citylaser

Smidig bokning, bra bemötande och ett bra resultat. (Tog bort några hudflikar och märken med Laser).

Svar från Citylaser

Tack Adam för ditt omdöme😍 Vad kul att du är så nöjd med hela din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Jennifer T
Wrote about Citylaser

Trevligt och välkomnade bemötande. Bra förklarat gälllande behandlingen.

Svar från Citylaser

Tack Jennifer för ditt fina omdöme, det uppskattar vi😍 Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Martin Ove H
Wrote about Citylaser

Tog bort ett sprucket blodkärl med laser. Besöket var klart på under 3 min. Ingen kräm, förklaring av proceduren etc. Ganska insatt så det var inga problem för mig men för den oerfarne kanske en genomgång och prat om efterbehandling och förväntat resultat osv kunde vara bra. Personligen är jag nöjd!

Svar från Citylaser

Tack Martin för din recension och att du delar din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med resultatet. Behandlingstiden kan variera beroende på hur många kärl som behandlas, när det bara är 1 kärl så går behandlingen såklart mycket snabbare. Vi applicerar alltid en kräm med solskydd efter denna behandling men det kanske inte uppmärksammades🌹❤️

Emma W
Wrote about Citylaser

Det är väldigt dyrt för så lite jobv

Svar från Citylaser

Hej Emma. Tack för ditt omdöme. Vi förstår att pris kan upplevas olika. Våra priser baseras på professionell kompetens och säkra behandlingar av hög kvalitet. Vi strävar alltid att ge våra kunder bästa möjliga resultat och upplevelse🌹❤️

Hans-Ove N
Wrote about Citylaser

Verkligen fint bemötande och trevligt.Fantastisk personal

Svar från Citylaser

Tack Hans-Ove för ditt fina omdöme, det uppskattar vi. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Marita F
Wrote about Citylaser

Bra service och hjälpsamma . Nöjd kund och kommer återkomma i andra typer av behandlingar

Svar från Citylaser

Tack Marita för ditt fina omdöme🌹 Vi är glada att höra att du är så nöjd med servicen och att du upplevde oss hjälpsamma. Du är så varmt välkommen tillbaka❤️

Anton O
Wrote about Citylaser

1 behandling, gick snabbt och gav resultat!

Svar från Citylaser

Tack Anton för din recension. Vad roligt att höra att du upplevde behandlingen som snabb och att du redan ser resultatet😍 Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder🌹❤️

Maxim P
Wrote about Citylaser

Duktiga, professionella och väldigt vänliga. Blev väldigt väl bemött, fick bra hjälp och är super nöjd. Rekommenderar starkt.

Svar från Citylaser

Tack Maxim för din fina recension🙏🏼 Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig väl bemött och är nöjd med din behandling. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Paris L
Wrote about Citylaser

jättetrevlig o omhändertagande personal, jag är väldigt nöjd med resultatet och är glad att ja valde att göra det hos er🩷

Citylaser gillar detta
Svar från Citylaser

Tack Paris för ditt fina omdöme, vad kul att du är så nöjd med oss resultatet. Varmt välkommen tillbaka 🌹❤️

Marija M

Snabbt och enkelt. Supertrevlig utförare

Hej Marija, tack för ditt fina omdöme och Varmt välkommen tillbaka 🌹❤️

Birgitta G
Wrote about Citylaser

Bra bemötande, snabb behandling och perfekt resultat!

Svar från Citylaser

Tack Birgitta för ditt fina omdöme, det uppskattar vi ❤️ Vad kul att du är så nöjd med resultatet 😍

Johanna E
Wrote about Citylaser

Jag älskar kliniken. Känner mig som hemma och vänligt bemött. De är inte ute efter att bara tjäna pengar, utan är verkligen mån om att du ska vara nöjd med resultatet. Jag har gjort förminskning av blygdläppar hos dr. Gia. En mycket skicklig läkare. Var orolig innan men har verkligen inte fått några problem och är nöjd med resultatet. Han är även duktig på botox. Jag har även gjort hårborttagning och tatueringsborttagning hos Jelena. Man inte inte annat än gilla henne. Hon är så trevlig och underbar samt kunnig på sitt...

Svar från Citylaser

Tack Johanna för ditt fina omdöme 🙏🏼 Vad kul att höra att du är så nöjd med resultatet och så nöjd. Varmt välkommen tillbaka❤️

Marita H
Wrote about Citylaser

Professionella och omhändertagande. Nöjd med mitt bemötande och behandling.

Tack Marita för ditt omdöme, varmt välkommen tillbaka 🌹❤️

Katarina G
Wrote about Citylaser

Personalen är alltid trevliga och glada. En trevlig upplevelse med Citylaser och förväntningarna upplevdes trevligt och väl utfört uppdrag. Överläpp med laser och det gick fort att få bort hårväxten på min överläpp och är glad att det blev så bra.

Svar från Citylaser

Tack snälla Katarina för ditt fina omdöme 🙏🏼 Vad roligt att höra att du trivs hos oss och att du är så nöjd med din laserbehandling av överläpp. Vi uppskattar verkligen dina ord. Varmt välkommen tillbaka 🌹❤️

Astrid E
Wrote about Citylaser

Fick ett gott intryck. Rent o snyggt, kunnig och trevlig personal. Seriösa och proffsiga. Nöjd med resultatet!

Svar från Citylaser

Tack snälla för ditt fina omdöme 😍 Vi är så glada att du fick ett gott intryck och är så nöjd med resultatet. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både miljön och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka 🌹❤️

Arja T

Allt gick smidigt och bra . Resultatet kanon tack

Svar från Citylaser

Tack Arja för ditt fina omdöme, det uppskattar vi 🌹❤️ Vad kul att du är så nöjd med resultatet 😍

Helene Marinette A

Så nöjd med mitt besök och min IPL behandling för min Rosacea på Citylaser! Trevligt bemötande av Personal och en mycket fin och välkomnande Mottagning.

Svar från Citylaser

Tack Helene för ditt omdöme 🙏🏼 Vad kul att höra att du är så nöjd med resultatet och så nöjd med oss, varmt välkommen tillbaka❤️

Maja M
Wrote about Citylaser

Har inte nått det resultatet jag trodde men det är väl olika för alla.

Svar från Citylaser

Tack Maja för ditt omdöme. Resultat kan absolut variera från person till person och vi uppskattar din feedback. Du får gärna kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa dig vidare för bästa möjliga resultat🌹❤️

Linnéa F
Wrote about Citylaser

Snabb hjälp och bra bemötande!

Tack Linnéa för ditt omdöme😍 Varmt välkommen tillbaka🌹

Ingela J
Wrote about Citylaser

Mina mollusker på halsen försvann effektivt efter laserbehandlingen.

Svar från Citylaser

Tack Ingela för ditt omdöme, vad kul att du är så nöjd med resultatet😍

Mohsen B
Wrote about Citylaser

Mycket duktiga personal och professionell mottagande från Jenny!

Svar från Citylaser

Tack Mohsen för ditt fina omdöme, varmt välkommen tillbaka❤️

Maria S
Wrote about Citylaser

Bra bemötande. Fina lokaler. Hade önskat mer rådgivning om vilken behandling som skulle fungera bäst för mig.

Svar från Citylaser

Tack Maria för ditt omdöme. Vad roligt att du uppskattade bemötandet, det är viktigt för oss att du känner dig helt trygg i valet av behandling. Du är varmt välkommen att höra av dig så bokar vi gärna in mer tid för en fördjupad konsultation🌹❤️

Marcus C

Mycket professionellt rakt igenom. Är mycket nöjd. +++

Svar från Citylaser

Tack Marcus. Det gläder oss verkligen att du är så nöjd och upplever oss så professionella, varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Oskarina F
Wrote about Citylaser

Har varit hos Citylaser och gjort 2 olika behandlingar, de är verkligen pålästa och duktiga! Trevligt bemötande, svarar på alla dina frågor uppriktigt och är ute efter klientens bästa! Alltid nöjd med mina besök!

Svar från Citylaser

Tack Oskarina för dina fina ord. Det betyder mycket att du känner dig trygg och nöjd hos oss🌹❤️

Carolina N
Wrote about Citylaser

Professionellt mottagande där jag kände att de inte bara ville sälja utan verkligen rekommenderade behandlingar som fungerar för just mig. Väldigt nöjd med resultaten.

Svar från Citylaser

Tack Carolina för ditt fina omdöme🙏🏼 Vad kul att höra att du är så nöjd med resultatet, varmt välkommen tillbaka❤️

Anette G
Wrote about Citylaser

Bra, vänligt bemötande. Duktig personal.

Svar från Citylaser

Tack Anette för ditt fina omdöme, varmt välkommen tillbaka❤️

Camilla A
Wrote about Citylaser

Bara positivt att säga. Tillmötesgående och kunniga.

Svar från Citylaser

Tack Camilla för ditt fina omdöme och betyg🙏🏼 Varmt välkommen tillbaka❤️

Pierre K
Wrote about Citylaser

Jätte smidig, professionell och trevlig upplevelse. Jag står ut.

Svar från Citylaser

Tack Pierre för ditt fina omdöme, varmt välkommen tillbaka❤️

Can K
Wrote about Citylaser

Mycket bra bemötande och professionell personal

Svar från Citylaser

Tack Can för att du delar med dig av din upplevelse, varmt välkommen tillbaka❤️

Wilja N
Wrote about Citylaser

Duktig och trevlig personal. Absolut bästa stället att gå till

Svar från Citylaser

Tack för ditt fina omdöme Wilja🌹Varmt välkommen tillbaka❤️

Lisa S
Wrote about Citylaser

De kunde tyvärr inte hjälpa mig och blev inte nöjd med det födelsemärket de tog bort Så lite besviken på allt

Svar från Citylaser

Tack Lisa för att du delar din upplevelse. Vi beklagar att du känner dig besviken och att resultatet inte motsvarade dina förväntningar. Alla hudförändringar kan inte alltid behandlas på önskat sätt, och ibland kan resultatet variera på förutsättningar. Du är välkommen att kontakta oss om du vill att vi tittar närmare på ditt fall och följer upp behandlingen🌹

Daniella S
Wrote about Citylaser

Fantastisk bemötande från underbar personal. Känner mig trygg och omhändertagen och går därifrån med fin hy och ett leende! Rekommenderar starkt!

Svar från Citylaser

Tack Daniella för ditt fina omdöme. Vi är så glada att du är så nöjd med oss, du är så varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Aghadeer Shukur Mohammed Ameen A

Jättefina , snälla och trevliga personaler som är väldigt kunniga och professionella. Jättenöjd med de och starkt rekommenderade.

Svar från Citylaser

Tack Aghadeer för dina fina ord, tack för att du rekommenderar oss och du är så välkommen tillbaka🌹❤️

Lina E
Wrote about Citylaser

Har gått hit i ungefär ett år och lasrat bort hår på kroppen. Väldigt proffsigt och varmt bemötande och så nöjd med resultat! Värt pengarna 👍🏻

Svar från Citylaser

Tack Lina för din fina recension. Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet av behandlingarna. Varmt välkommen till oss🌹❤️

Johanna B
Wrote about Citylaser

Bra kommunikation och trevlig upplevelse. Nöjd med resultatet

Svar från Citylaser

Tack Johanna för din recension. Vi är glada att du uppskattade kommunikationen och hade en trevlig upplevelse, och att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️

Mia S

Trevligt bemötande, något dyra

Svar från Citylaser

Tack Mia för din recension. Vi är glada att du uppskattade bemötandet. Våra priser grundar sig i kvaliteten på våra behandlingar, vår utrustning och den erfarenhet vi erbjuder. Varmt välkommen tillbaka🌹❤️