Alla kategorier Övrigt Stockholms län Stockholm Södermalm Civilekonomerna

Civilekonomerna

Västgötagatan 5, 118 27 Stockholm — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 15 rekommendationer
Kanalvägen 17, 18330, Täby
Account Factory
Andreas M:
Rekommenderar varmt AccountFactory till alla småföretagare! De är otroligt hjälpsamma och har tålamod och förklarar så att man förstår på et...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 1 kund tycker om Civilekonomerna

  • Per E
    Per E skrev om Civilekonomerna
    Var med i Civilekonomerna när jag var student. Medlemskapet var då gratis, men det gav inte så mycket. Var mest en medlemstidning man fick som inte var intressant för en välutbildad ekonom. Efter examen gick jag med som betalande medlem efter blivit övertygad av en säljare ifrån Civilekonomerna att det skulle vara så bra. De lovade mig att få bra erbjudanden som bland annat företagsförsäkring och sjukförsäkring, men när jag väl började betala fick jag ingen bra information om bland annat sjukförsäkring och företagsförsäkring även fast jag skickade flera mail och ringde. Servicen var urusel och de försäkringar som säljaren nämnde fanns ej eller hade andra priser än det som nämndes ifrån början. Har sagt upp medlemskapet och betalat ca 1500 kr för ingeting. o kr i mervärde. Pratade nyligen med en som har hand om fakturera och frågade vad jag betalade för och vilket kundvärde de gav mig? Personen kunde inte svara på min fråga, även fast hon menade att hon var en ekonom. En ekonom ska mycket väl veta vad kundvärde är.

    Kommer aldrig mer att vara medlem i Civilekonomerna och kommer inte rekommendera det för andra heller, om det vill ha valuta för sina pengar. Speciellt ekonomer som startar företag.
    gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Västgötagatan 5, 118 27 Stockholm
Kategorier