Större karta Vägbeskrivning
Coop Extra

Coop Extra

Kolhamnsgatan 7, 417 61 Göteborg

4.0 / 5 i betyg — 6 rekommendationer
Här finns mer än 6000 recept, tips och råd samt allt om Coop-butikerna.

Läs vad 6 kunder tycker om Coop Extra

 • Ulrika S
  Ulrika S skrev om Coop Extra
  Toppen-butik med stort sortiment och bra priser. En av de få butiker som faktiskt sänker ner priset på kortdatum-varor. Efter renoveringen kommer det att bli ännu bättre - delidisk och nya fräscha frysdiskar!!
  Imponerande stort sortiment!
  Bra placering mitt i området och nära till busshållsplats. Gratis, stor parkering!
  gillar detta
 • Alma
  Alma skrev om Coop Extra
  Affären är billigare än coop nära, något billigare än coop forum. Det finns en del fynd i affären, men på det stora hela är det inte lika billigt som t.ex. Willys (inte willys hemma) trots att de har jämförbara utbud. Dessutom verkar de ha problem med planeringen då det ofta verkar finnas osålda varor i butiken, men bra om man vill köpa billigt med kort datum.
  gillar detta
 • Viktor H
  Viktor H skrev om Coop Extra
  Öppet alla dagar 8-22, vilket är underbart när man är dålig på att planera och bara handlar av ren impuls. De har också bra priser och mycket bra utbud. Det ligger också på cykelavstånd från min bostad på lindholmen vilket gör att man hellre åker dit och får lite motion än att ta bussen in till stan eller nån annan stans!
  gillar detta
 • Carl M
  Carl M skrev om Coop Extra
  Stor och billig mataffär, där det finns allting mellan himmel och jord! Alltid trevlig och hjälpsam personal. Brukar också finnas smaskiga kampanjerbjudanden som är svåra att motstå! Ligger inte alltför långt ifrån busshållsplatser heller.
  gillar detta
 • Carl M
  Carl M skrev om Coop Extra
  Stor och billig affär där det finns allt mellan himmel och jord. Alltid fräscha grönsaker. Brukar också finnas härliga kampanjpriser som man inte kan motstå.
  gillar detta
 • cecilia g
  cecilia g skrev om Coop Extra
  Coop lanserar KRAV-märkt torsk:

  Coop lanserar fyra frysta produkter av KRAV-märkt torsk under varumärket Coop Änglamark. Fisken är vildfångad i Barents hav och fiskas med lina och krok.

  torskfiléFisken har full spårbarhet och på varje konsument-förpackning anges vilken båt som fiskat, i vilken fångstzon och datum.
  gillar detta
Kategorier

Företag nära Coop Extra:

1
524 recos

Polarpumpen AB

Datavägen 14a, ASKIM
Polarpumpen AB
Henrik A:
Allt fungerade bra från beställning via internet till installation. Enda tråkiga är att jag valde en luftvärmepump som knattrar i plasten...
2
398 recos

Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg

Polhemsplatsen 5, GÖTEBORG
Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg
Martin N:
Min säljmäklare hjälpte till vid mitt nya köp, jag fick gott om tips och råd och stöd när det uppstod problem. Det är synd att man inte kan ...
3
302 recos

Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 1, GÖTEBORG
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Bengt N:
Mycket kompetent mäklare som arbetar nära sin uppdragsgivare med täta informationsavstämningar och hög grad av inflytande, om så önskas. En ...
4
286 recos

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26, GÖTEBORG
Lundin Fastighetsbyrå
Anja S:
Gunilla Jansson , Göteborgs bästa mäklare !!! Så proffsig , snabb i vändningarna ser alla möjligheter och är dessutom alltid positiv och gl...
5
239 recos

Mekonomen BilLivet Sisjön

Otto Elanders Gata 4, VÄSTRA FRÖLUNDA / GÖTEBORG
Mekonomen BilLivet Sisjön
Märta K:
Bra bemötande i kundtjänst. Synd att man inte kan betala med Seqr som på Hisingen , då hade servicen blivit 3% billigare.