Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Stora Coop Boländerna

Stora Coop Boländerna

3.5

4 omdömen om Stora Coop Boländerna

Sandor B
Skrev om Stora Coop Boländerna

Jag uppskattar Stora Coop Boländerna i Uppsala väldigt mycket av två anledningar. Det är ständigt möjligt att köpa två sällsynta varor här: 1) Loka Naturell och Loka Citron vatten i 33 cl glasflaskor, hel back. Som många studier har visat är drycker som säljs i glasflaskor mycket bättre för människors hälsa och även för miljön än plastflaskor. Trots detta säljer de flesta butiker mineralvatten uteslutande i plastflaskor, eftersom det är bekvämare att sälja, det finns inget behov av att hantera retur glasflaskor och de tunga...

Reco tipsar!
Meatballs for the people
4.2/5 i betyg av 1117 omdömen 4.2 av 1117 omdömen
Badge2025

Everything will be great and interesting balls ;)

Barbara Ž Barbara Ž
Läs mer omdömen
Connie A
Skrev om Stora Coop Boländerna

Dåligt kött, fick skära bort hälften och sen var de så tunna så de gick sönder då man plockade upp dem från förpackningen

Emil S
Skrev om Stora Coop Boländerna

Kan rekommendera denna stormarknad även fast jag inte gillar att gå i sådana. Men ska man handla mycket och väldigt utspridda varor till exempel mjölk, cykellampor och buntband så funkar den bra. De har även stora kundvagnar.

Johanna
Skrev om Stora Coop Boländerna

Denna butik har allt man kan tänka sig, cyklar, mat och verktyg. De har ett stort område med frukt och grönsaker, men även massa annat. Jag har bara stött på trevlig och kunnig personal, och de har många kassor om det är mycket folk.