Jag gick till Nathalie för en klippning och kunde inte vara mer nöjd! Hon/han tog sig tid att lyssna på vad jag ville ha, ställde rätt frågor och kom med förslag som verkligen visade på både erfarenhet och stilkänsla. Slutresultatet blev precis som jag hade hoppats – fräscht, välklippt och riktigt snyggt formgivet efter mitt hår och mina önskemål. Det märks att Nathalie brinner för sitt jobb. Klippningen var noggrann in i minsta detalj och utfördes med både precision och kreativitet. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en riktigt bra klippning av en frisör.
49 omdömen om Nathalie Akgun
Byter aldrig ut henne! Hon är riktigt bra, blir nöjd varje gång
Hej, Jag fick ett varmt och fint bemötande av Nathalie. Jag var förväntansfull och hoppades på att få en bra upplevelse och fint resultat. Nathalie var noga med att lyssna in vad jag hade för önskemål och hon kom även med bra och konstruktiv information om hur hon skulle göra för att möta mitt önskemål. Sammanfattningsvis så var mitt besök toppen, jag är mycket nöjd! Har ny tid hos Nathalie i maj vilket jag ser fram emot. Vi ses :)
Finaste Nattis! Alltid ett otroligt nöje att klippa sig hos Nattis!
Fantastisk person med kunskap i sitt yrke som ingen annan. Finns ingen som är som Nathalie.
Bäst! Blir alltid lika nöjd, Nathalie är ett proffs!
Tjena Sofie! Strålande att du känner dig nöjd med Nathalie. Tack för din fina kommentar och för att du tog dig tid att skriva till oss! Hoppas att vi får se dig flera gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz😍💓
Jag kan varmt rekommendera Nathalie som frisör! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och får en att känna sig väl omhändertagen.
She's the best at her game and makes every experience an amazing one!
Nattis har alltid ett otroligt varmt och trevligt bemötande! Hon är verkligen ett proffs på sitt yrke och har räddat mitt hår många gånger! Man lämnar alltid salongen extra fin i håret och med en känsla av extra energi. Verkligen älskar att gå hos Nattis och rekommenderar henne starkt! Hon är en riktig stjärna 🌟
Nathalie är Stockholms i särklass bästa frisör och Creative Director.