Creative Reklam

4.1 i betyg av av 47 omdömen
Creative Reklam är en ledande aktör som arbetar med egen tillverkning och försäljning av reklamprodukter till företag i Sverige och Norden. Den position vi har har lett till att vi blivit en given leverantör för alla företag som vill stärka sin profil med hjälp av arbetskläder, profilkläder eller andra typer av reklammaterial. Vi håller till i rymliga lokaler i Ludvika samt att vi har en nyöppnad filial i Karlskoga. Eftersom vi tillverkar de flesta av våra produkter själva kan vi hålla en snabb och säker leverans och samtidigt erbjuda marknadsmässigt fördelaktiga priser.

Vi har lång erfarenhet i branschen och har genom åren arbetat upp samarbeten med några av de största leverantörerna vilket innebär att vi kan erbjuda dig som kund produkter i toppklass!

Vi strävar hela tiden efter att göra dig som kund hundra procent nöjd, vårt fokus ligger på att du ska känna dig trygg och alltid ska känna dig nöjd med din beställning. För att kunna säkerställa att du blir helt nöjd får du alltid se ett korrektur som du godkänner innan ordern påbörjas. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller om du vill lägga en beställning!

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

47 omdömen om Creative Reklam