Creative Reklam
4.1 i betyg av av
47 omdömen
Creative Reklam är en ledande aktör som arbetar med egen tillverkning och försäljning av reklamprodukter till företag i Sverige och Norden. Den position vi har har lett till att vi blivit en given leverantör för alla företag som vill stärka sin profil med hjälp av arbetskläder, profilkläder eller andra typer av reklammaterial. Vi håller till i rymliga lokaler i Ludvika samt att vi har en nyöppnad filial i Karlskoga. Eftersom vi tillverkar de flesta av våra produkter själva kan vi hålla en snabb och säker leverans och samtidigt erbjuda marknadsmässigt fördelaktiga priser.
Vi har lång erfarenhet i branschen och har genom åren arbetat upp samarbeten med några av de största leverantörerna vilket innebär att vi kan erbjuda dig som kund produkter i toppklass!
Vi strävar hela tiden efter att göra dig som kund hundra procent nöjd, vårt fokus ligger på att du ska känna dig trygg och alltid ska känna dig nöjd med din beställning. För att kunna säkerställa att du blir helt nöjd får du alltid se ett korrektur som du godkänner innan ordern påbörjas. Varmt välkommen att höra av dig med frågor eller om du vill lägga en beställning!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag47 omdömen om Creative Reklam
skrev om Creative Reklam
Svårt att bedöma har inte handlat mer än två ggr. Dessa två har funkat bra.
skrev om Creative Reklam
Bra företag med stort utbud,snabb service har allt för reklam / kläder. / Lk kakelsättning AB.
skrev om Creative Reklam
Vi har köpt en hel del reklammaterial och kläder till personalen.
Vi är mycket nöjda och rekommenderar samarbete med Creative Reklam. Patrik som är vår kontakt är väldigt trevlig och alltid tillmötesgående. Tvekar inte för ett fortsatt samarbete! -
skrev om Creative Reklam
Jag gjorde en betällning på uppdrag av en kollega och vi har fått leverans.
skrev om Creative Reklam
Köper profilkläder och tryckt butiksmaterial, service, leveranser och bemötande är utmärkt 5 av 5, kan varmt rekommendera detta företag till andra.
skrev om Creative Reklam
Mycket bra och bra service och leverans, kunnig personal.
skrev om Creative Reklam
Creative Reklam i Ludvika är vår huvudleverantör av arbetskläder, reklammaterial,
profilprodukter, tryck mm.
De är snabba, prisvärda, proffsiga och tillmötesgående - löser det mesta!
Rekommenderas -
skrev om Creative Reklam
Utomordentligt på alla sätt och vis. Bra service och trevligt kundbemötande.
skrev om Creative Reklam
Produkter köpta med tryck, jackor, mössor mm, allt funka felfritt till en bra kostnad.
skrev om Creative Reklam
Företaget levererar acceptabla produkter, men behöver förbättra kommunikationen med kunden. Jag kommunicerade i stort sett bara via mail och upplevde att svarstiden var alltför lång.
Den sista beställningen jag gjorde försenades på grund av Post Nords oförmåga att kunna leverera ut till kunderna. Creative Reklam kontaktade mig och ordnade ett expressbud som kom fram med våra lagtröjor till platsen för tävlingen. När jag skrev in vårt lag i sekreteriatet lämnade arrangören över mitt paket. Stor glädje! Dessvärre hade det i brådrasket blivit en hel del fel på trycken, men Creative Reklam fakturerade aldrig.
I stort sett är jag nöjd, men ser gärna en förbättring när det gäller kommunikationen. -
skrev om Creative Reklam
Fick hjälp med val av, och utformningen av dekaler som jag behövde. Leveranstiden var inget problem. Jag kan väl tänka mig att vända mig till företaget igen, när behov uppstår.
hejsan,
vi har köpt div skyltar klistermärken och det är alltid bra service. :) -
skrev om Creative Reklam
Bra bemötande och snabba leveranser!
Kläder med tryck införskaffades! -
skrev om Creative Reklam
Snabb leverans med bra priser. Mycket bra bemötande och har bra kvalitet på alla sina produkter.
skrev om Creative Reklam
Bara positivt, en mycket trevlig säljare som förstår att sätta kunden främst.
skrev om Creative Reklam
Tidigare lovades det alldeles för mycket som sedan inte kunde hållas, tänker främst på tidplaner. Mkt irriterande!
Nu känns det som att det fungerar riktigt bra med bra nytillskott. -
skrev om Creative Reklam
Det var längesedan, men jag minns att den personliga servicen va kanon! Tillmötesgående och tålmodig även då vi endast gjorde en mindre beställning till en ungdomsgrupp.
skrev om Creative Reklam
Bra bemötande, snabba leveranser av både kläder och reklamprylar.
skrev om Creative Reklam
Personalen är samarbetsvillig och försöker verkligen att lösa problem/uppdrag även om vi beställare inte alltid har det bästa framförhållningen.
skrev om Creative Reklam
Bra bemötande och kunnig personal.
skrev om Creative Reklam
Som vanligt ett trevligt mottagande!
skrev om Creative Reklam
Trevlig personal, hyggliga priser, bra parkeringsmöjligheter, bra utbud, gratis kaffe=bra
skrev om Creative Reklam
Jag har köpt en hel del kläder. Personligt möte med säljare vilket jag tycker är bra. Bra säljare som är pålästa samt trevliga. Aldrig några problem vid kontakt.
skrev om Creative Reklam
Har alltid blivit bra bemött där.
skrev om Creative Reklam
Jag har köpt reklammössor från Creative Reklam. Jag får alltid snabba svar och snabb leverans till bra priser.
Hej!
Flexibla och snabba, när det behövs. -
skrev om Creative Reklam
Jag tycker att jag har fått ett bra bemötande. jag har köpt en del kläder.Hade en liten grej förut där dom gjorde en ganska grov blunder enligt mig och en idrottsklubb som jag sponsrar.Där trycket skulle suttit på vänster framben, men sitter i arslet istället, och fick väl typ ingen kompensation eller ursäkt.Men det finns ju fler i den branschen.
skrev om Creative Reklam
Beställning av klistermärken, allt fungarde bra
skrev om Creative Reklam
Snabbt och tillmötesgående, bra slutprodukt. Ibland lite slarviga.
skrev om Creative Reklam
Trevlig personal som varit mycket hjälpsamma och leveranser har skett enligt överenskommelse.
skrev om Creative Reklam
Snabba orderkännanden och leverans i tid av labels och skyltar.
Ni är fantastiska.
Fick snabb hjälp, bra kvalitet. -
skrev om Creative Reklam
ok bemötande. Önskar feedback snabbare via mail.
skrev om Creative Reklam
Bemötande service samt kvalitet/leverans toppklass
skrev om Creative Reklam
Beklagligt att ni stödjer djurförsök
skrev om Creative Reklam
Trycksaker såsom manualer och broschyrer.
Mycket snabb service. -
skrev om Creative Reklam
Sämst på alla sätt och vis.
Dåliga priser, dåliga produkter och dåliga säljare. -
skrev om Creative Reklam
Trevligt bemötande. Alla försökte få till det vi ville enl våra önskemål. Supernöjd.
Fått hjälp med logga och tryck på kläder. -
skrev om Creative Reklam
Väldigt tillmötesgående.Förstod precis vad jag ville.
skrev om Creative Reklam
Bra service, snabba leveranser och kompetent personal.
skrev om Creative Reklam
Jag köpte 50st mössor med två egna tryck. Ena trycket blev inte helt som förväntat, men blev bra bemött och kompenserad för det, vilket uppskattas mycket!
Min helhetsupplevelse av min kontakt med Creative Reklam är mycket positiv. -
skrev om Creative Reklam
Bra bemötande och OK leverans när det väl kommer men sådär på att leverera i tid och hålla kontakten under leveransprocessen.
Hej Gia! Tråkigt att du upplevde problem med kontakten under leveranstiden. Dock jobbar vi kontinuerligt för att förbättra vårt bemötande och ge alla kunder en smidigare upplevelse när dom handlar hos oss och våra rutiner har blivit mycket bättre. Vi hoppas du provar oss igen =)
Creative Reklam
mvh Daniel
Creative Reklam -
skrev om Creative Reklam
Mycket BRA ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
skrev om Creative Reklam
Korta ledtider, snabba leveranser.
skrev om Creative Reklam
Efter en viss tveksamhet är upplevelsen nu OK.
skrev om Creative Reklam
Bra och flexibel service med kundfokus.
Jättebra service och snabb leverans! Rekommenderas varmt! Ulrica