Fredrik E:
En reklambyrå av rang! I nästan fem år har jag samarbetat med Lejonhjärta där de skapat logos, annonser för press och digital marknadsföring, designat hemsidor men även hela koncept och gett våra varumärken liv. Lyhörda, kreativa, proffsiga och fantastiskt lätta att samarbeta med, så jag kan varmt rekommendera Lejonhjärta till alla företag som är på jakt efter en byrå.
Sanna K:
Helt underbart ställe! Människorna som jobbar här är helt otroligt trevliga, man känner sig alltid välkommen och får många leenden. Har bara varit där för att visa mapp men skulle gärna jobba med dem, känns som ett proffsigt och kompetent gäng!
Leon:
IK Stockholm blev årets direktmarknadsföringsbyrå i reklambranschtidningen Resumés tävling 2007, baserat på nöjda kunder. Jag har jobbat med dem i ett antal projekt och måste säga att deras styrka är kommunikationsstrategier som verkligen levererar affärsresultat (försäljning, mötesinbokning, eller vad man nu har som mål). Kanske är det för att det är en rätt så prestigelös byrå som är bra på att lyssna, eller så är det fokuset på kundens affär snarare än "roliga" kampanjer. Visserligen blir outputen inte superkreativa kampanjer med vakumförpackade sillar, men IK Stockholm har fått mig att tänka om vad kreativitetens syfte i reklamsammanhang verkligen har för affärsmässig betydelse.
Anton J:
Vessi på Oparusic har hjälpt oss med både bildekor och fasadskyltar på ett föredömligt sätt!
Snabb och proffsig kontakt, bra lösningar och bästa priserna när jag jämfört mot andra aktörer.
Kan verkligen rekommendera företaget!