SELMA

SELMA

www.selma.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Selma är ett företag som erbjuder verktyg och tjänster som ökar tillgänglighet och synlighet på webbplatser. Vårt mål är att göra webbsidor mer tillgängliga och användarvänliga för alla typer av användare, oavsett ålder, kunskap eller funktionsnedsättning. Med våra resurser kan företag förbättra sina kunders digitala upplevelser...

26 omdömen om SELMA

Sedan starten hos Reco 2024

Shecko A

Bra genomgång och service! köpt just tjänsten för hemsidan och det känns bra hittills.

Svar från SELMA

Hej Shecko, Tack för ditt omdöme. Vi ser fram emot samarbetet med er. Bara att höra av dig om ni skulle behöva något ifrån oss. Ha en skön sommar, Teamet på Selma

Carl P
Skrev om SELMA

Bra, trevliga och kompetenta. Stor förståelse för ett växande bolagsutmaningar och förmåga att förstå besökarens behov.

Svar från SELMA

Hej Carl, Tack för ditt omdöme. Kul att höra att ni är nöjd med upplevelsen. Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Roberth K

Ett fantastiskt verktyg, som verkligen uppskattas av våra kunder och besökare på Hedera assistans hemsida. Selma har varit enkla och trevliga att ha göra med och ser fram emot ett lång samarbete

Svar från SELMA

Hej Roberth, Tack så mycket för det fina omdömet! Det är fantastiskt att höra att vårt verktyg uppskattas av både er och era besökare. Vi är också väldigt glada över det smidiga och trevliga samarbetet med er på Hedera Assistans, och ser fram emot en lång och givande relation tillsammans. Tveka inte att höra av er om det är något ni behöver! Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Rebecca A

Jag är hittills mycket nöjd med upplevelsen av Selma. Vår kontaktperson har varit tillgänglig, effektiv och tillmötesgående. Selma har varit en trygg motpart i vårt arbete mot att möta de krav och förväntningar som kommer med Tillgänglighetsdirektivet. Vi har precis implementerat tjänsten och ser fram emot att se hur den kommer att leverera i vardagen.

Svar från SELMA

Hej Rebecca, Tack för det fina omdömet och för ert förtroende! Det gläder oss verkligen att ni har haft en positiv upplevelse hittills. Vi ser fram emot att följa er resa och att vår lösning ska göra verklig skillnad i er vardag. Tveka aldrig att höra av er om det dyker upp frågor eller om vi kan stötta er ytterligare längs vägen! Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Kajsa U
Skrev om SELMA

Lyhörda, snabba och engagerade!

Svar från SELMA

Hej Kajsa, Stort tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med upplevelsen. Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Victoria P

Vi blev väldigt fint bemötta av teamet på SELMA – professionella, lyhörda och väldigt hjälpsamma genom hela processen. Det märktes tydligt att de brinner för det de gör och att tillgänglighet verkligen är en hjärtefråga för dem. Vi hade höga förväntningar på att hitta en smidig och pålitlig lösning för att göra vår webbplats mer tillgänglig, och SELMA levde verkligen upp till allt detta. Deras tillgänglighetsmodul var enkel att implementera och fungerar sömlöst i vår befintliga webbmiljö. Sammanfattningsvis har vår upplevelse...

Svar från SELMA

Hej Victoria, Stort tack för ditt fina omdöme och kul att höra att du och kollegorna på Hags.com är nöjda med verktyget och upplevelsen runt om. Det är bara hojta till om ni behöver något annat från oss, Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Jeanette A

Personligt bemötande, supersnabb återkoppling och de tar sig tid att besvara alla funderingar både på mail och telefon. Rekommenderas varmt!

Svar från SELMA

Hej Jeanette, Stort tack för ditt fina omdöme och förtroendet. Så roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen. Vi får passa på att önska dig en fin sommar, Teamet på Selma

Micael W

Professionellt hanterat vid implementeringen

Svar från SELMA

Hej Micael, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med implementeringen. Ha en fin sommar, Teamet på Selma

Johanna R

Jag är nöjd med bemötande och tjänsten. Jag har däremot inte hört särskilt mycket om ifall tjänsten används, så det är jag nyfiken på att veta när vi haft den ett tag. Vitsen är ju att det ska hjälpa personer med funktionsnedsättning att kunna ta till sig informationen på vår hemsida.

Svar från SELMA

Hej Johanna, Tack för ditt fina omdöme - det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och tjänsten! Vi förstår verkligen din nyfikenhet kring hur den används, och vi följer gärna upp längre fram med insikter kring nyttjandet. Målet är precis som du säger: att fler ska kunna ta till sig informationen på er webbplats. Allt gott, Teamet på Selma

Askersunds K

Tydlig beskrivning av verktyget, bra leverans och trevligt och professionellt bemötande. Och ett bra resultat också förstås.

Svar från SELMA

Tack för ditt omdöme och fina ord. Kul att höra att du är nöjd med verktyget. Ha en fin dag, Teamet på Selma!

Anders G

Vi är mycket nöjda och allt funkar bra! Blev jättesnyggt!

Svar från SELMA

Stort tack för omdömet. Vad roligt att ni blev nöjda med vårt verktyg. Bara höra av er om ni behöver något mer ifrån oss. Ha en fortsatt fin dag, Teamet på Selma

Maude K
Skrev om SELMA

Inlyssnande, flexibla och snabba! Bra tjänst som möter våra målgruppers behov!

Svar från SELMA

Hej Maude, Tack för omdömet. Kul att ni är nöjda med tjänsten. Ha en fortsatt fin dag, Teamet på Selma

Kyoma D
Skrev om SELMA

Väldigt trevligt bemötande och behjälpliga är de också. Vi ser framemot ett fortsatt samarbete

Svar från SELMA

Tack så mycket Kyoma! Kul att höra att du är nöjd med Selma. Ha en fin dag, Teamet på Selma

Katarina S

Enkel och tydlig kommunikation. Snabbt och väl utfört arbete.

Svar från SELMA

Hej Katarina, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen. Ha en fin dag, Teamet på Selma

Sofie Ö

På Floattech arbetar vi för att göra både fysiska och digitala miljöer mer tillgängliga. Vår webbplats, Floattech.se, ska vara en plats där alla enkelt kan ta del av information om våra flytbryggor, flottar och badramper. Med Selma som digitalt hjälpmedel säkerställer vi att även vår hemsida är inkluderande. Eftersom vi redan fokuserar på tillgängliga lösningar för vattennära miljöer såsom tillgänglighetsramper, var detta ett självklart steg att ta.

Svar från SELMA

Hej Sofie, Tack för ditt omdöme. Kul att du uppskattar vårt verktyg! Bara höra av dig om du skulle behöva något ifrån oss, Ha det fint, Teamet på Selma

Kent N
Skrev om SELMA

Vi har ju knappt hunnit monterat Selma, men för den pengen vi pröjsar är det ett bra tillgänglighetskompelment, tycker jag. / Kent Norberg Arvidsjaurs kommun

Svar från SELMA

Hej Kent, Tack för ditt omdöme. Kul att du uppskattar vårt verktyg. Bara att du hör av dig om ni behöver något ifrån oss, Teamet på Selma

Sara L
Skrev om SELMA

Vi är väldigt nöjda med tillgänglighetsanpassningen från Selma. Enkel installation och fungerar felfritt.

Svar från SELMA

Hej Sara, Tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med tillgänglighetsanpassningen. God fortsättning, Teamet på Selma.se

Alexander A

Proffsigt bemötande, kul och spännande koncept. Vi på Carson är nöjda kunder :)

Svar från SELMA

Hej Alexander, Stort tack för omdömet. Riktigt kul att höra att ni är nöjda. God fortsättning, Teamet på Selma

Anette R

Smidig process och trevligt bemötande. Produkten är för ny hos oss för att kommentera närmare. Men upplevs av mig fungera enligt förväntningarna.

Svar från SELMA

Hej Anette, Tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med processen och bemötandet. Bara att du hör av dig om du skulle ha frågor kring verktyget. God fortsättning, Teamet på Selma

Jimmie M

Vänligt och professionellt bemötande från SELMA. Tydligt och enkelt att installera via wordpress där jag bygger min sida, tog ca 30 sekunder sen var allting klart. Helt klart det bästa alternativet på marknaden idag både funktions- och prismässigt för min business.

Svar från SELMA

Hej Jimmie, Tack för fina ord! Kul att höra att du är nöjd med vårt verktyg. Bara att du hör av dig om du skulle behöva något mer ifrån oss, Allt gott, Teamet på Selma

Seyithan Ö

Fantastiskt verktyg som jag starkt rekommenderar till alla hemsidor! Otroligt trevlig och hjälpsam personal som gör hela upplevelsen ännu bättre. Helt klart värt att använda!

Svar från SELMA

Hej Seyithan, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med verktyget och upplevelsen. Önskar dig en god jul och gott nytt år! Allt gott, Teamet på Selma

Mikael D

Mycket trevligt och kompetent bemötande av Viktor på Selma när de hjälpte mig att tillgänglighetsanpassa min hemsida hlr-instruktörerna.se och fort gick det också!

Svar från SELMA

Hej Mikael, Stort tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med oss och tillgänglighetsanpassning på din hemsida. Ha en fin vecka, Teamet på Selma.se

Linda

Jättenöjd med Selma.Rekomenderas.

Svar från SELMA

Hej Linda, Kul att höra att du är nöjd med oss på Selma. Ha en fin vecka, Teamet på Selma

Jens H
Skrev om SELMA

Enkla och proffsiga att ha att göra med

Svar från SELMA

Hej Jens, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att ni är nöjda. Ha en fin vecka, Teamet på Selma

KENTH G
Skrev om SELMA

Jag är riktigt nöjd med Selmas plug-in för tillgänglighetsanpassning av min hemsida! Installationen var bra enkel, och det gick på nolltid att komma igång. Rekommenderar Selma starkt!

Svar från SELMA

Hej Kenth, Stort tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med vårt verktyg. Ha en fin dag! Allt gott, Teamet på Selma

Jennifer L

Nytänkande bra leverantör med gott samarbete. Jag har jobbat med selma några år. Rekommenderas God jul och Gott nytt år VD Jennifer Lind/Städsällskapet

Svar från SELMA

Hej Jennifer, Stort tack för ditt omdöme. Kul att höra att du är nöjd med tillgänglighetsanpassningen på er hemsida. God jul och gott nytt år! Teamet på Selma