Tillmötesgående, alltid snabba svar om man undrar över något. Inga konstigheter, bra samarbete! Kan varmt rekommendera Fatian Baliu då jag är väldigt nöjd med honom!
CRV Redovisning
CRV Redovisning är en redovisningsbyrå i Gislaved som bygger sin verksamhet på integritet, snabbhet och personligt engagemang. Vi är din partner på vägen mot framgång och fokuserar på dina unika behov som vi anpassar våra tjänster efter. Vi hjälper dig att nå dina affärsmål genom att ge dig råd och tjänster du verkligen kan...
11 omdömen om CRV Redovisning
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra. De hjälper mycket. Tacksam!
Mycket nöjd och jag är väldigt tacksam!
Mycket bra alltid väl bemött.MVH Rose -Marie och Leif
Trevliga , hjälpsamma, pålitliga och dem jobbar med kunskap och erfarenhet med bokföring. Hög service nivå som ger trygghet för kunden och bekvämlighet genom att man kan lita på deras lagliga ,fackliga och juridiska kunskap.
Kontakten med CRV gällde deklaration o genomgång av bokföringen. Blev trevligt bemött O kunnigt. Kommer fortsätta kontakten med CRV.
Dom är kanon bra att ha att göra med jag är mycket tacksam för all hjälp 👍🏻
löpande bokföring ´, personligt och bra, proffsigt bemötande. de har koll på det jag inte har koll på :)
Vänligt bemött, haft Inga bekymmer med CRV!
Lätt att jobba med och förstår problemet man har behöver inga långa förklaringar dom har ett bra kontrakt net om man har svåra och komplicerade problem
De är bästa ,mycket hjälpsamma . De är riktiga proffs.