LÄMNA INTE DIN CYKEL PÅ HEDEN
Jag lämnade in min cykel på reparation och fick vid inlämningen besked om att det skulle ta ungefär en vecka. Redan vid första kontakten upplevde jag ett dåligt bemötande från personen som arbetade där – han verkade varken intresserad av att svara på mina frågor eller ge någon form av god service.
Efter sju dagar fick jag ett mejl med rubriken ”information om din nya tid”, men utan någon tydlig förklaring. En timme senare kom ytterligare ett mejl med samma innehåll, och ytterligare en timme... därefter – när jag redan var på väg till verkstaden – fick jag ännu ett mejl där det stod att ”i morgon blir det dags för din service”.
När jag väl kom fram blev jag bemött av en person som varken kunde ge någon uppskattad tidsplan eller några garantier. Jag fick heller inget spårningsnummer eller någon form av bekräftelse på hur processen går till. Dessutom fick jag höra att den uppskattade tiden på en vecka ”inte var någon garanti”, trots att det var det besked jag tidigare fått.
Det här skapar en stor osäkerhet och gör det mycket svårt att veta när jag faktiskt kan räkna med att få tillbaka min cykel.