Däck i Väst AB

Däck i Väst AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Däck i Väst AB – din Autoexperten Bilverkstad i Västra Frölunda! Vi är din lokala verkstad med över 30 års erfarenhet inom däck, bilservice och reparationer. Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar enligt tillverkarens rekommendationer, oavsett märke, modell och drivlina. Vi utför bromsreparationer,...

45 omdömen om Däck i Väst AB

Owe D
Skrev om Däck i Väst AB

Bra service och alltid ett trevligt bemötande från hela personalen. Värt varenda krona

Autohero A
Skrev om Däck i Väst AB

Snabbt, smidigt och proffsigt.

Per Anders E
Skrev om Däck i Väst AB

Mycket hjälpsamma och professionella Jag rekommenderar gärna!

Carl Johan Bertil A
Skrev om Däck i Väst AB

Hade pyspunka och blev positivt överraskad att det var lördagsöppet. Fick snabb hjälp då de hittade ett metallstift i däcket. Fick då info om att att däcken fram var lite snedslitna och kräver däckbyte nästa säsong. Rekommendation att göra hjulinställning. Har sedan bokat hjulinställning som var behövlig. Lätt att boka. Trevlig kunnig personal.

Elsa Lena Cecilia N

Bra bemötande. Proffesionellt Allt man kan önska

Christin S
Skrev om Däck i Väst AB

Jag kan inte bedöma verkstadsarbetet eftersom jag har noll tekniska kunskaper, tyvärr. Jag hade velat ha ett SMS när arbetet var klart. Bemötandet på Däck i Väst är mycket trevligt.

Bengt Gösta Michael N
Skrev om Däck i Väst AB

Släckte inte servicelamporna får åka dit igen

Svar från Däck i Väst AB

Det är inte så vi vill att din upplevelse ska vara, vi tar det vidare direkt.

Företagsfen A
Skrev om Däck i Väst AB

Bra service med samordning för däckbyte

Marianne L
Skrev om Däck i Väst AB

Jag tror att de har gjort ett bra och prisvärt arbete. De ger ett vänligt och professionellt bemötande.

Åke Georg B
Skrev om Däck i Väst AB

Snabbt, enkelt, bra bemötande löste problemet

Kvdbil A

Trevliga Bra service Professionella

Jadranko G

Grym personal Grym service Bäst i Göteborg

Kerstin Ingeborg E R
Skrev om Däck i Väst AB

Snabb bra service till ett rimligt pris. Alltid lika proffsigt och trevliga.

Svar från Däck i Väst AB

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Nicholas Joseph J
Skrev om Däck i Väst AB

Trevlig och proffsig personal rekommenderas

Sara Margareta A
Skrev om Däck i Väst AB

Enkelt att boka, trevligt bemötande!

Struktur Gbg A
Skrev om Däck i Väst AB

Enkel tidsbokning, vänligt och serviceinriktat bemötande både i receptionen och i verkastaden. Förtroendeingivande utförande. Bra priser och enkelt att komma till med närhet till trafikleder.

Jonas O
Skrev om Däck i Väst AB

Alltid snabb och bra service, har anlitat Däck i Väst både i företaget och privat i över -15 år. Är mycket nöjd, kan rekommenderas. // Jonas

Svar från Däck i Väst AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Orijana J
Skrev om Däck i Väst AB

Super i allt, väldigt bra mottagande och utförande av arbetet, väldigt nöjda som kunder.

Jian Xing Charlie C
Skrev om Däck i Väst AB

Bra och kunnig personal som ger en riktigt bra service

Henrik K
Skrev om Däck i Väst AB

Trogen kund sedan många år. Både däckförvaring med skifte samt service av bilen.

Lena Evy M L
Skrev om Däck i Väst AB

Trevligt bemötande och bra service. Prisvärt.

Jan Olov N
Skrev om Däck i Väst AB

Lätt att boka, bra läge på verkstaden nära till kollektivtrafik, trevlig och hjälpsam personal.

Christina Margareta F
Skrev om Däck i Väst AB

Vänligt bemött. Känner att killarna ville förklara olika sätt och prisklass på mitt problem. Proffsigt o förtroendegivande.

Ann-Christin R
Skrev om Däck i Väst AB

Jag fick bytt kamrem på min husbil. Det tog lång tid men det var leverans av material som orsakade det, tror jag. Trevliga killar så jag kommer anlita dem att byta däck på min Dacia!

Sven Håkan B
Skrev om Däck i Väst AB

Bra utförd service och trevligt bemötande! Snabba att meddela när bilen var klar

Ing-Marie Lolita M
Skrev om Däck i Väst AB

Alltid trevliga och tillmötesgående. Goda råd. Service på bilen.

Mikaela Elizabeth D L
Skrev om Däck i Väst AB

Jag lämnade in min bil för felsökning och har nu bokat in en tid för reparation och även vanlig service. Jag kan lite om bilar men här känner jag att de kan mycket!

Jenny Marika S
Skrev om Däck i Väst AB

Trevligt och bra information via sms länk.

Svar från Däck i Väst AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Gun Eivor K
Skrev om Däck i Väst AB

Blev mycket vänligt bemött och så nöjd med reparationen

Svar från Däck i Väst AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Britt-Marie S
Skrev om Däck i Väst AB

Trevligt bemötande, snabb service och bra utfört arbete

Siv Pernilla J
Skrev om Däck i Väst AB

Bra och trevligt bemötande. Gjorde en AC service och felsök på AC.

Svar från Däck i Väst AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Peter S
Skrev om Däck i Väst AB

Underbar service snabbt och enkelt

Svar från Däck i Väst AB

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Eva Camilla M
Skrev om Däck i Väst AB

Jätte bra trevlig personal lagade bagageluckan som hade el -fel

Svar från Däck i Väst AB

Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Camilla N

Mycket trevligt bemötande och service.. Rekommenderas 👍😀

Svar från Däck i Väst AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Struktur Gbg A
Skrev om Däck i Väst AB

Proffsig service och alltid bra mottagande

Svar från Däck i Väst AB

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Leif Martin Fredr K
Skrev om Däck i Väst AB

Duktiga och hjälpsamma i alla moment!

Svar från Däck i Väst AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Mats Åke Adam B
Skrev om Däck i Väst AB

Jag känner att jag var välbemött på däck i väst. Trevlig personal som förklarade klart och tydligt vad det var jag betalade för.

Svar från Däck i Väst AB

Härligt att du haft en bra upplevelse.  Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök.  Mvh Autoexperten

Frank Erik B
Skrev om Däck i Väst AB

Bra bemötande och vi fick besked om vad som måste göras och prisuppgift innan. Tydligt och bra.

Svar från Däck i Väst AB

Din recension gjorde vår dag, tack för att du valde oss! Med vänliga hälsningar Autoexperten

Mats Ove J
Skrev om Däck i Väst AB

Snabb o bra service. Bra personal.

Svar från Däck i Väst AB

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Gunnar Mattias B
Skrev om Däck i Väst AB

Lätt och smidig kontakt. Bra pris.

Hampus L
Skrev om Däck i Väst AB

En riktigt bra bilfirma för reparation och däckhotell. Har bara gott att säga om hur de utför jobb, tydliga priser och bemötande. Kanonkillar allihopa!

Svar från Däck i Väst AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Per Hugo B
Skrev om Däck i Väst AB

Alltid trevligt och kunnande bemötande såväl när det gäller däck som reparationer.

Svar från Däck i Väst AB

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.

Katarina Ulrika B
Skrev om Däck i Väst AB

Nya däck och bytte bromsklossar

Sofia Alice Elisabe V
Skrev om Däck i Väst AB

Bra bemött, god kommunikation under tiden bilen var i verkstaden och enkla att ha och göra med.

Svar från Däck i Väst AB

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Ian Michael O
Skrev om Däck i Väst AB

Väl bemötande och bra information. Vid min 12500 milservice.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan