Vi anlitade Dahlmarks för en relativt komplicerad dränering och vi har bara positiva saker att säga om både företaget och det jobb som de utförde. Dahlmark leverade på utsatt tid och enligt offert och de var snabba att svara på frågor som dök upp under tidens gång. Vi kan varmt rekommendera Dahlmark Entreprenad AB.
Dahlmark Entreprenad AB
Dahlmark Entreprenad är ett företag i Stockholm som sedan 2014 arbetat med dränering och fuktsäkring av små och stora fastigheter. Vi erbjuder helhetslösningar för att skydda byggnader mot fukt- och vattenskador, vilket skapar en tryggare och mer hållbar boendemiljö. Vi har gedigen erfarenhet av dränering och är ISODRÄN-certifierade,...
27 omdömen om Dahlmark Entreprenad AB
Sedan starten hos Reco 2023
VVS arbete. Vi har använt oss av Dahlmark Entreprenad för att byta avloppsrör, vattenledningar, ventiler och allt annat kring detta. Arbetet fortlöpte och de var otroligt snabba och effektiva. Kvalitén i arbetet var proffsigt utfört och materialet som de använde var av högsta kvalitet och offerten överensstämde med priset vi fick betala. Jag är mycket nöjd med utfallet och det blev också snyggt! Dahlmark kan varmt rekommenderas, tack!
Dränering utfört av Dahlmark under oktober 2025. Plus, bra kommunikation, klarade uppdraget inom uppsatt tid, alla rör blev nergrävda, trevlig personal, proffsigt utfört arbete, högt arbetstempo och tydlig offert utan dolda avgifter. Minus, tomten blev sönderkörd (de var dock tydliga med detta i upphandlingen) Bonus, engagerad projektledare som var bra på att löpande förklara vad som pågick, dokumentationen på arbetet var toppen! (vi fick dokumentationen på en USB sticka). Projektet pågick i drygt 2 veckor med otroligt...
Fick dränering av min källare runt 36 meter med 200 mm Isodrain och ett dagvattensystem. Vi bytte även ut inkommande vatten- och avloppsledningar. Superprofessionellt team och bra kommunikation från början till slut. Några oväntade problem dök upp under arbetets gång, men Dahlmark hanterade allt snabbt och hittade bra lösningar utan krångel och jag kände mig alltid informerad om vad som gjordes. Riktigt nöjd med resultatet.
Dahlmark var trevliga och lätta att ha och göra med. När arbetet kom igång så gick det smidigt och snabbt.
Dränering av suterränghus ca 25 m med 200mm isodrän+dagvattensystem. Toppklass! Mycket väl utfört arbete. Bra och tydlig kommunikation. Tillkom (som det oftast gör) merarbete för att lösa oförutsedda problem. Dahlmark hittade lösningar och hjälpte även till med andra tillkommande åtgärder och det var aldrig några konstigheter. Fakturan låg i linje med grundoffert och man kände hela tiden att man hade koll på det som tillkom. Jag kommer definitivt använda Dahlmark igen om jag behöver göra något ytterligare framöver!
Vi bytte ut inkommande vatten och avlopp. Arbetet utfördes snabbt och bra! Kan varmt rekommendera Malek och hans team.
Vi är otroligt nöjda med det arbete som Dahlmark utförde! Som nyblivna villaägare kändes det väldigt tryggt att ha Malec med team på plats. De är kunniga, lösningsorienterade och proffesionella. Dränering som utfördes helt enligt tidsplan. Kan varmt rekommendera!
Vi är supernöjda med dräneringen. Från första mötet hade vi en väldigt bra känsla, särskilt tack vare Malek som var grymt trevlig, lyhörd och professionell genom hela processen. Vi fick snabbt en offert som stämde väl överens med slutpriset. Hela teamet var både proffsiga och lösningsorienterade. De dök upp när de skulle, höll tidsplanen och var duktiga på att uppdatera oss kring processen, något vi verkligen uppskattade. Det märktes att de visste gjort detta förut. Det har varit en positiv upplevelse från början till...
Vi anlitade Dahlmark Entreprenad för att dränera vårt hus och installera nytt dagvattensystem i Stockholm. Vi har bara bra saker att säga. Till en början bra kommunikation och detaljerad offert (inget dolt). Sedan ett väl utfört arbete med dagliga avstämningar. Slutligen en bra genomgång av arbetet och en faktura som spelar med offerten. Precis så som det ska gå till. Rekommenderas starkt!
Vi anlitade Dahlmark Entreprenad för en omdränering av huset och har bara positiva saker att säga. På tomten rådde en del komplicerade förutsättningar, men efter en omfattande offertinsamling valde vi Dahlmark. Anledningen till detta val var att de kunde hantera mycket annat som behövde utföras för att lösa dräneringen (ex.vis. bila bort betong, stadga upp delar av tak vid behov, montera luftvattenpump på vägg m.m.). Dessutom var deras offert konkurrenskraftig och de hade ett gott rykte från andra i området som anlitat...
Företaget gjorde dränering på vårt souterränghus samt en del efterarbete. Väl utfört arbete, trevligt personal och proffsigt på alla sätt. Lätt att kommunicera med dem. Hade fått tips om företaget genom en familj i området, som också var mycket nöjd med sin dränering. Kan varmt rekommendera företaget. De var lite sena i starten, hade visst för mycket jobb just då. Det kompenserades dock med lite bonusjobb utan debitering. Tusen tack Dahlmarks!
Jag anlitade Dahlmark Entreprenad för ett konsultuppdrag och är mycket imponerad av deras professionalism och breda yrkeskunskap. Det märks att de har stor erfarenhet och ett genuint engagemang i sitt arbete. Rekommenderas varmt!
Dahlmark var lätta att ha att göra med. De kom när de skulle och gjorde klart jobbet. Trots att vi hade en krånglig tomt, utan dagvattenavrinning samt berg så upplever vi att de lyckades med dräneringen. Toppen!
Utförde byte av VA-servis på fastighet med 30 meter lång och 2,8 meter bred skfttomt. En utmaning som de utförde till full belåtenhet. Skicklig och omtänksam personal som var lyhörda för våra synpunkter och bra kommunikation med arbetsledaren. Rekommenderas varmt!
Vi anlitade Dahlmarks för att dränera och förbättra dagvattenavrinningen runt en sidobyggnad. Arbetet pågick i två veckor och höll tidsplanen som utlovat. Väldigt bra bemötande och professionella ”killar” som var här och gjorde arbetet. Samma personer under hela arbetet, och med dagliga avstämningar innan vi åkte till jobbet på morgonen gjorde att det kändes tryggt. I takt med att projektet kom igång så kom vi på nya saker att ta hjälp med så i slutändan gjordes mer än vad vi först tänkt, men med enkel och smidig dialog om kostnader o inom ursprunglig tidplan. Vi är jättenöjda!
Dränering av hus med källare. De från Dahlmarks som jobbade hos oss var lösningsorienterade och noggranna.
Nöjd med företaget som var angelägna om att lösa problemet på bästa sätt till ett rimligt pris.
Dahlmark entreprenad utförde dränering hemma hos oss. Trevlig och bra kundkontakt via mejl och på plats under hela projektet. Bra utfört arbete med god kvalité. Kommer anlita er för byte av service ledning i framtiden.
Vi är väldigt nöjda. Höll tider och priser som utlovat. Kan varmt rekommenderat Dahlmark.
Bra utfört arbete men usel kommunikation inför utförande.
Genomförde ett väldigt bra arbete med dränering av 50-tals hus i suterräng. Alltid trevliga och lyhörda med bra svar på frågor.
Väldigt nöjd med Dahlmark - arbetet upplevs välgjort, och alla var väldigt proffsiga och enkla att samarbeta med.
Jag anlitade Dahlmark för att dränera min fastighet i Huddinge och jag är mycket nöjd med deras arbete. Från första kommunikationen till slutbesiktningen gick allting väldigt smidigt. De har en hög kompetens och visade sig vara mycket insatta i sitt arbete.
Utförde dränering av vårt suterränghus. Arbetet flöt på effektivt och bra och allt var klart på mindre än två veckor, vilket var bättre än vi hade hoppats på. Enligt vad jag kan bedöma var allt korrekt utfört enligt isodräns arbetsinstruktioner och vi fick även dokumentation efter slutförandet. Rimligt pris förhållande till andra firmor vi kontaktat.
Genomförde dränering och omläggning dagvattensystem. Upplevde dem som kompetenta, bra kommunikation och vi hade dialog under arbetets gång. Arbetet genomfördes under den utlovade tiden. Flexibla för mindre tilläggsbeställningar. Jag fick dokumentation.
Skitigt dräneringsjobb. Utfyllnad gjordes med lerjord som grävs upp. Tomten till stor del sönderkörd, inte bara i anslutning till fastigheten. Träd, buskar, och rötter klipptes/kapades godtyckligt. Total avsaknad av kommunikation under arbetet. Ingen slutdokumentation med bilder, kartor, eller skiss på var rören har dragits lämnades.
Hej Jorden vi grävde upp var lerjord. De vi gräver upp återfyller vi med. På offert och orderbekräftelse står det klart och tydligt att vi behöver utrymme för grävmaskin och minidumper. Gräsmatta mm kan ta skada av maskinerna. Ni som kund kan alltid nå oss via telefon eller via mejl. Vi har personal och även projektledare som är ute på arbetsplatsen dagligen. Ni har fått Isocert intyg, ritning som visar vart alla dagvatten ledningar och dränerings ledningar går och foton i en USB stick via posten. Hör av er i framtiden om ni behöver vår expertis inom området.