Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
Fredrik Göran Walter L:
Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
Ya C:
Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och servicen som vi fick från Entreo Entreprenad.
Kommer definitivt att anlita dem igen för framtida uppdrag.
Fredrik A:
Denisol har stöttat hela projektet - från offertförfrågan, materialleverans, genomförande och fakturering. Kvalitet och personligt engagemang har genomsyrat varje kontakt. Dennis har visat stor flexibilitet i planeringen och förklarat både materialegenskaper och placering av ångbroms, isolerskivor och lösull.
Materialet är dessutom underbart att jobba med - inget kliande i timmar.
En varm rekommendation för alla isoleringsbehov i torra utrymmen.
Johan L:
Vi anlitade Dahlmarks för en relativt komplicerad dränering och vi har bara positiva saker att säga om både företaget och det jobb som de utförde. Dahlmark leverade på utsatt tid och enligt offert och de var snabba att svara på frågor som dök upp under tidens gång. Vi kan varmt rekommendera Dahlmark Entreprenad AB.
Kadir C:
Mo's Membranisolering AB levererade ett fantastiskt resultat vid tätskiktsarbetet. Arbetet utfördes med hög precision och på en imponerande kort tid. Kommunikationen var utmärkt genom hela processen, och teamet var både professionellt och engagerat. De höll noggrant tidsplanen och såg till att allt blev klart enligt överenskommelse. Dessutom lämnade de arbetsplatsen i perfekt skick. Rekommenderas varmt för alla som behöver pålitlig och kvalitativ tätskiktstjänst!
Håkan W:
Företaget lade klinkers på garagegolvet, öppnade en genomgång från hallen till garaget och byggde en trappa ner till garagegolvet. Resultatet blev över förväntan, är jättenöjd. Tyvärr blev det en del förseningar annars hade det blivit 5 solar.
Håkan